![]() |
![]() |
#4531 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Açıl maviliğin sonsuz katına
Ey havacı bize el, göz, kanat ol! Kurulup sonsuzun saltanatına, Ey havacı bize el, göz, kanat ol! Sen yüksel içime sonsuzluk dolsun Sen yüksel uçuşun, mutluluk olsun Sen ki ötelere uzanan kolsun, Ey havacı bize, el göz, kanat ol! Dağlar öbek öbek sıralanırken Bulutlar, çözülüp aralanırken Gün sanki dünyaya küstü sanırken, Ey havacı bize el, göz, kanat ol! Bir kuş gibi kanat kanat coşup gel Ovalardan, yayla yardan aşıp gel! Irmaklardan denizlere koşup gel! Ey havacı bize el, göz, kanat ol! Ümitler doğuran gökyüzü senle Bir coşku taşıyor yere, gölgenle Göklerden en güzel besteyi dinle; Ey havacı bize el, göz, kanat ol!
![]() |
#4532 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Üzülmüyorum artık senden ayrı kaldığıma
Yıkılmıyorum gidişinle bir başkasına Aldanır mıyım sandın bir daha akan göz yaşına Suçunu kendime değil havale Allah’ıma... Senin sevdan büyüktü yüce dağlardan bile Bu nasıl ızdırap bu nasıl bir çile Suçunu bilip bana geri dönsen bile Cezan kendime değil havale Allah’ıma... Sen girince aklıma karışırdı duygularım Sana değil bu gözyaşları kendime ağlarım Bir değil bin yaramı kendim sararım Dermanım senden değil havale Allah’ıma... Geçen ömür hep seni arayıp dursa da Sen gittiğinde dünya başıma yıkılsa da İlk değil ama son ayrılan bizler olsa da Ölümüm senden değil havale Allah’ıma...
![]() |
#4533 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Derdimiz çoksa,
Uzayacaktır yolumuz ; Çocukça yürürüz; Güle oynaya giderek.. Bazen ışık alırız; Kitaplardan seçerek.. Bazen acılarını duyumsarız, Yüreğimizin derininden; Tecrübe diye, yaşamdan geçerek.. Küçücük bir yürekte, Azgın fırtınalar kopar.. Küçük bir yelkenli, Devasa dalgalarda intihara kalkar.. Dalgalara küsse ne olacak ki? Onu, elden ele veren dalgalar?!.. Geriye dönüşün izleri artık yok; Süpürüldü kasırgalarda… Kurtarıcı sandığı yelkencik; Yok oldu dalgalarda.. Devran böyle gidiyor diye, Küsse ne olacak ki; Haline bakıp hep ağlayacak… Adam denizden kurtulsa da boş; Sonuçta… Havva’nın bir kaşığında boğulacak.
![]() |
#4534 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yırtıp bir gece kör karanlığı
Elime güneşi alıp Pencerene geleceğim Gökyüzünden aşırıp da taç yaptığım yıldızları Sessizce takacağım başına Sen uykunun en güzel yerindeyken Bilmediğim alemlerde gezinirken Ufak bir buse kondurup dudağına Kaçacağım geldiğim gibi Kimseye görünmeden usulca
![]() |
#4535 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yitirdiklerim arasında,
Bir dağın yamacında, bir servinin gölgesinde, Umutlarımın ötesinde Hayal meyyal şeylerde, gökkuşağının renklerinde, Issız Okyanuslarda, sessiz fırtınalarda, Yağan karda, esen yelde, Yalnızlığımda, varlığımda Seni yaşamama şaşırdım. Yitirdiklerimde arasında yaşıyorum seni. En anlamlı, en hızlı iletişimi Kaçamak bakışlarında yakaladım. Gözlerindeki buğuda gördüm, Beden dilinde yüz yüze iletişimde Bana susamışlığını gördüm gülüşünde Sadece bakışlarından değil Kıskanmandan, öfkelerinden anladım, Sevdiğini ve özlediğini.
![]() |
#4536 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir gün rüyama gel de, bari yüzün göreyim.
Hasretin perdeleri aralansın diyorum. Şu gurbeti kim koydu, sevdamın arasına ? Mesafeler kısalsın, paralansın diyorum. Seni sevdim diyeyim, çok özledim diyeyim. Geleceğin yolları hep gözledim diyeyim. Hem tuz bastım yarama, hem közledim diyeyim; Kelimeler peş peşe, sıralansın diyorum. Ne olurdu gelseydin? Bir dönseydin köşeyi.. Görmeliydin o zaman, bendeki pür neşeyi! Samanlıktan ibaret sanılan kalp döşeği; Uğruna seyran olsun, kiralansın diyorum. Haydi, uzatma artık! Yaza dönsün kışlarım. Tevazuunla utandır, ben seni alkışlarım. Özleminle sel olup, akan şu gözyaşlarım; Gelişinle durulsun, kurulansın diyorum.
![]() |
#4537 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() gözlerinde hüznün karanlık perdesi
minicik ellerinde ufalanmış bir hayat sen,engin denizlerin mavi çocuğu... vazgeçmeyeceksin değil mi oynamaktan. izin vermeyeceksin avuçlarından kaymasına umudunun. kalbindeki sevgi küllerini savurmayacaksın uzaklara sen engin denizlerin mavi çocuğu... dalgalanırken saçların hırçın rüzgarla ellerin kanarsa tutsaklığında yalnızlığın yine de bekleyeceksin değil mi güzel günleri bilsen de gelmeyeceğini. sen;engin denizlerin mavi çocuğu üşürken yağmurlarında sonbaharın savrulurken oradan oraya acımasızca yine de anacaksın değil mi eski günleri bir dostluk türküsü tutturup dudaklarında sırtına alıp bohcanı çıkacaksın değil mi yine yolculuklara? sen engin denizlerin mavi çocuğu hiç bıkmayacaksın değil mi dalga geçmekten yaşamla ağlamakla,gülmekle,sevmekle,sevilmekle bezeyeceksin hayatının baharını sen engin denizlerin mavi çocuğu gözlerinde hüznün karanlık perdesi minicik ellrinde ufalanmış bir hayat sen,engin denizlerin mavi çocuğu...
![]() |
#4538 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ansızın bir hayal düştü o
Bir melekmi? Kabusmu? Ne idi o? Ne idi, ne idi, ne idi o? Gözlermide kaybolan ne idi o? Bizi kutuplaştıran Yarınlara damga vuran Ne idi, ne idi, ne idi o? Birbirmizden bizi koparan? Sen kopsanda ben kopamam bu aşktan…. İğme iğme örüdü taşını yordamini İğne ile kazıdı tarlanin toprağını Emekle topladı buğday tarlasını Gübre ile besliyor yağan yağmur suları….
![]() |
#4539 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() kapattım gözlerimi
daldım hayallere hayal kurmak güzeldir derdi annem ama gideni getirmez şimdi düşünüyorumda ben ne zaman gözlerimi kapattımda gelmez oldun sen
![]() |
#4540 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Paketimde bir dal sigaram kalmış ,
Bir sonbahar akşamı heryer sessiz soğuk, Karanlık bir köşede oturmuş bekliyorum sen geleceksin diye, Yırtıkayakkabılarım sokuk parkem var üzerimde, Seni bekliyordum bir sonbahar akşamı. Yağmur yağıyordu ıslanmış ayakkabılarım , Buz tutmuş ellerım ve yüzüm , Kimse bakmıyordu kimse tanımıyordu beni, Seni bekliyordum bir sonbahar akşamı. Sigaramı yaktım sevgilim, Biliyordum gelecktin bir gün , Biliyordum sevgilim sigaram bitince ben gidecektim, Seni beklediğim bir sonbahar akşamı. Ama üzülmüyorum sevgilim, Bu kahpe dünya seni elimden alsada, Biliyordum bir gün kavuşacaktık, Bir sonbahar akşamı olsada. Unutursun bir gün beni alışırsın yokluğuma, Am bir sonbahar akşamı gelirki sevgilim, Hüzün dolar yüreğine biliyorum, İlk göz göze geldiğimiz gün bir sonbahar akşamı. Bir gün geleceksin seni beklediğim yere, Arayacaksın belki beni yaş dolu gözlerinle, Ama bilmiyorsun sen gelsende ben yoktum orada , Bir sonbahar akşamı sevgilim. Beni UNUTMA... Hayal Cinim
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|