![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() rüzgarlı bir tepenin yamacındayım şimdi
kent suskun ve istasyonlar ayrılık için var bu şehirde imlası buzuk, üşümüş ve kirli bir çocuk olurum seni düşünürken ömrüme iliştirdiğim martı leşleri yamalı bir geçmişi oynar imtihanlar ve intiharlar üzerine kurulu hayatlardan gecenin en serseri yanını alırım günceme durup durup şiirler yazmak yoluna yeni bir yaşam biçimim oldu son günlerde kendimi sende kalabalık buluşum belki de bundan her gece yorganımın altında sakladığım kırlangıç sürüleriyle geliyorum sana sen uykudayken babam her gece ölüyor şimdilerde annem nihavent bir çığlık oluyor bana en çok sensizlik koyuyor sonra babilin asma bahçelerine asıyorum kendimi uyanmak için eski bir aşkını anlatıyorken bana konuştuklarından yapılma bir sessizlik oluyor ağzım kaç kez kanıyorum bir bilsen (ya da hiç bilmesen) sesinin ardında yüzün sessiz bir tabanca gibi duruyor kendimi kötü kurulmuş bir cümle sanıyorum gece yüklü bir kamyon uykularımı solluyor yastığının altında yalnızlığın var biliyorum oysa ben senden bir bardak su istedim akdeniz değil son yalnızı benimdir bu kentin istanbul arkamdan gelir ey hüznü yüzünde gülücük diye taşıyan kız hep kendine mi saklarsın çocukluğunu ağzıma bir bulut bulaşsa da yokluğundan yapılmış kayadan seken kurşun en serseri yanımız olur kimi zaman ve ben hep kendimi terk ederim senden her katilin aşkı her aşkın katili bir öncekinin faili hep ben olurum hep ben ölürüm içime uzanan koridorların ortasından hep gülerdin beni görünce bense sana hep geç kalırdım sona kalırdım sonra kanardım yağmurlarla inseydin içime içim senden yanaydı yüzümdeki işgaller senden karaydı seni sevmek en gizli ağlama biçimimdi sana yazacaklarım sil sil bitmezdi ve ben sende hiçbir şeydim sen bende her şeyken canım yastığının altında biriktirdiğin yalnızlıklarım kendine varlaşıp bana yoklaşan biri yapar seni ve ne kadar kaçsan o kadar yakınsındır aslında kendine geciken sevdalar yıkık kentlere benzer bilirsin ve sevgisizlik alır bir gün seni benden işte bu yüzden sen hep sevil hep sevil sevil
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Her aşkta hüzün kavga ayrılık vardır değilmi?
Ben seninle yaşadığım aşkın içinde bunların olmasını istemiyorum. Bu dünyada sensiz kalmaktansa Bu kalp sensiz olacaksa Yaşamanın ne anlamı kalır benim için. Bu kalbi söker atarım başkaları bulmasın diye . Başkalarıda benim gibi acı çekmesin diye. Seninle yaşayıp yıllar sonra ölmek varken Sensiz yaşamışım ne anlamı var hayatın, hemen ölürüm olur biter. Hayatta tek yaşama tesellim sensin Sen olmadan nefes almışım yaşamışım neye yarar. Kapatırım kendimi dört duvar arasına Ölümü beklerim sessizce…
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anaya hasretim, saz anam benim
Babaya hasretim, saz babam benim Her demet, gözümden akar yaş benim Vura vura teller usandı benden Bacıya hasretim, söz bacım benim Kekoya hasretim, söz kekom benim Her demet, başımda kar boran benim Diye diye diller usandı benden Kaldım buralarda, gurbet el benim Nere gitsem ille, gurbet el benim Her demet, sevmiyen zalim yar benim Gide gide yollar usandı benden Görmedim baharı hep kışlar benim Yazlar sizin olsun hep kışlar benim Her demet, ağlatan sevdalar benim Seve seve aşık usandı benden Sevda güllerinde dikenler benim Güller sizin olsun dikenler benim Her demet, terk edip gidenler benim Engin’im ben bile usandım benden 26.02.2001 Kartal
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk için savaşan sevdalıların,
En sonunda; bir zaferi olmalı, "Yar" diye dağ delen; şu ferhatların, Hak ettiği, şirin yari olmalı... Gülünden ayrılırsa; dertli bülbülün, Boynu bükük kalır; sevdiği gülün, Sevdiğin çekerse; sevdandan elin, Aklından zor var; biri olmalı... "Hiç sevmedim" diyen insan; olur mu, Sevemeyen bir ruh; bir can; olur mu, Hiç uğruna yardan cayan; olur mu, Eğer varsa; cehennem ebedi yeri olmalı... 30.03.2004 Taşkışla/taksim
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İşgaline uğradığım yalnızlıklarda
Sevdim o umut dolu gözlerini. Boğazımda geçirilmiş soğuk iplere Ayaklarımda paslanmış zincirlere Aldırış etmeden, Her soluğumda gülüşlerini sevdim. Dili olmayan yüreğimin, Hüznü hiç solmayan gözlerimin, Tek umudu olarak Yüreğindeki baharları sevdim... İçimde büyüyen ırmaklara Acılarını verip Gözlerindeki ışıklarda ısınmayı sevdim. Kesik kesik öksürmelerime inat Soluğuma çizilen kısa ömre inat Yüreğimin haritasındaki Gülüşlerinin sıcaklığını sevdim. Karanlıkların bulutla yağdığı hasretine Varlığının mutluluklarını siper edip Gözyaşlarındaki ıslaklığını sevdim. Yüreğimin ortasındaki yeşeren Bozkırların kuru yapraklarına inat Gönülden düşen sevgi yağmurlarını sevdim. Her soluğunda yıldız olup Avuçlarında solan bir yürek olmayı sevdim.. Sarp dağların rüzgarlı tepelerinde Yetişen uçurum çiçeği düşlerimle Mısralarında büyüdüğüm, Türkü yüreğinde ezgi olmayı sevdim.. İntihara kalkışan acılarında Yakıp kül olmayı sevdim. Susmalarında bir nefes, Bakışlarında bir dem olmayı Senin yüreğinde bir nefes olmayı sevdim...
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni düşünüyorum her gece:
Başımı yastığa koyup, derinlere, Dalıp rüyaya, hatırlayıp mutlu günleri, Seninle beraber yürüyoruz el ele… Seni düşünüyorum her gece: Rüyamda beraberiz biz yine, Sevişiyoruz çılgınca nefessizce, Dalıp gidiyoruz derinliklere… Seni düşünüyorum her gece: Ayrılışı görüyorum düşümde, Haykırarak uyanıyorum kâbustan, Bir rüya olduğunu görüp seviniyorum yine… Seni düşünüyorum her gece: Gecenin karanlığında, sensiz, yalnız yine, Öteden gelen bir telefon sesiyle irkildim, Sen olduğunu bildim, Yalnızlığımı paylaştın benimle… Seni düşünüyorum her gece: Ölümün soğuk yüzünü, sensizliği yine, Hep beraber olan biz ölüme bile el ele, Sensiz yaşam ve ölüm bana ızdırap yine…
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben her gece yarısı ağlamaklı olurum
yorgun ve uykusuz yalnızlıklara yuvarlanırken gözlerini gözlerimde bulurum gecenin içinden çıkıp geliyorsun beynime giriyorsun çekip gitmiyorsun o her zaman öptüğüm yerde nefesini duyuyorum parmakların dolaşıyor saçlarımda dudaklarımda dudaklarım yanıyor oturup ağlıyorum tavan üstüme üstüme geliyor duvarlar bir mengene daracık sokaklara atıyorum kendimi polis devletinin sokaklarına istanbul uyuyor su uyuyor devlet uyumuyor hiçbir şey bana çaresizliğim kadar koymuyor çığlıkların kulaklarıma dolarken Allah'ına kadar küfrediyorum içimdeki korlarla bütün İstanbul'u ateye veriyorum
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Artık senin için ağlamayı unutup
Şu kötü kadere dur diyeceğim En acı darbeyi mutluluk sanıp Her gün seni seveceğim Dinecek gönlüme kanayacak yaram Senin hasretine dayanacağım Gidip de dönmediğin bomboş yollara Her gün seni seveceğim Aşkından yanıp seni sevsemde Seninle ağlayıp seninle gülsemde Seni sevmiyorum deyip yemin etsemde Her gün seni Seveceğim
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Her gün yeniden aşık olmalıyım sana,
Kaybetmeliyim kendimi bilmediğim bir yerde, Elim ayağım titremeli, Gözlerim kararmalı, Ve yeniden doğmalıyım sende... Her gün yeniden aşık olmalıyım sana, Aşkım hiç büyümemeli böylece, Hep bebek kalmalı, Hergün yeniden doğmalı! Hep en baştan var olmalı ki; Ben öldükten sonra, Seninle birlikte, Ancak yaşlanmalı...
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Her gün ekmeğimi bölüşürsün
Yalnızlığımın sofrasında, Yorganım altında üşürsün Her güz ve bahar arasında. Bağlayansın her göz yaramı, Gülmek görevin ben gülünce; Yağmur senin gibi ağlar mı Gözlerimden yaş dökülünce? Her düşüncemin ıstıraplı Serüveni, hayırlı rüyam. Sen ey, günahlı ve sevaplı, Allahlı ve şeytanlı dünyam! Her günkü şarkısı dudağın, Havayı dolduran kokusu Yağmura kavuşmuş toprağın; Yediğim ekmek, içtiğim su.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|