![]() |
|
|
#451 |
|
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 57 Thanked 136 Times in 98 Posts
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3401
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Deliler Fıkrası
birgün deliler hastenesindeki delilerden biri demişki arkadaşlar ben bir plan yaptım hepiniz beni dinleyin şimdi bu hastanede 99 tane kapı var bişey bulup bu kapıları kırıp özgür olacaz demiş ve deliler bir ağac gibi bişey bulmuşlar ve 98 tane kapıyı kırmışlar son kapının açık olduğunu gören deliler arkadaşlar plan bozuldu geri dönelim. |
|
|
|
|
|
#452 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Deli Fıkrası
İki deli oturuyormuş, birisi aniden ayağa kalkmış ve yürümeye başlamış. Oturan deli sormuş: -Nereye? -Seni aramaya... -İyi...Çabuk gel, ben seni burada bekliyorum..! |
|
|
|
|
|
#453 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
*********iz Doktor Fıkrası
AKIL HASTANESİNDE KOĞUŞLARI GEZEN BAŞHEKİM,BİR DELİNİN OTURMUŞ,BİRŞEYLER YAZDIĞINI GÖRDÜ: -%%KOLAY GELSİN NE YAZIYORSUN?%% -%%MEKTUP YAZIYORUM EFENDİM.%% -%%YAAA..KİME YAZIYORSUN?%% -%%KENDİME..%% -%%PEKİ NE YAZILI MEKTUPTA?%% -%%İLAHİ DOKTOR BEY,DELİ MİSİNİZ SİZ..MEKTUBU DAHA ALMADIM Kİ İÇİNDE NE YAZDIGINI BİLEYİM |
|
|
|
|
|
#454 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Prova Fıkrası
Iki deli akil hastanesinden kaçmis. Tüm aramalara karsi kimse bu delileri bulamamis. Doktorlar ümitlerini kestikleri an deliler çika gelmis. Doktorlar hayretle : - Niye geldiniz, demis. Deliler : - Yarin kaçacagizda, onun provasini yaptik, demisler. |
|
|
|
|
|
#455 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
=)AIDS mi Kanser mi
Temel akciger kanseri olmus Doktorlar iki aydan daha fazla yasaman mucize olur demisler ve umitsiz oldugu icin tedaviye de son vermisler.Olecegini anlayan Temel , butun esiyle dostuyla helallesmeye karar vermis. Fakat bizim Temel gordugu herkese kendisinin AIDS hastaligina yakalandigini ve iki ay icinde olecegini anlatiyor ve helal etmerini istiyomus haklarini. Tabii bunu duyanlar Temel'e helallik veriyorlarmis ama bir yandan da elini bile son bir defa sıkıp,kucaklasmaktan kaciniyorlarmis.Temel'in en iyi arkadasi Dursun Temel'in bu yaptigini duyunca sormuş: - Yaw Temel, anladik sen Kanser oldun olecen, neden millete AIDS oldum diyon, bak herkesi bir korku sardi demis. Temel; - Yaw Tursun, oyle de oleceeezzz boyle de olecez, bari kariyi saglama alalim dedim. |
|
|
|
|
|
#456 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
6=)Pusula
Temel, karısı Fadime ile dargındı. Ayrı odalarda yatıp, kalkıyor, konuşmak gerektiğinde de karşılıklı yazışarak anlaşmaya çalışıyorlardı. Bir akşam Fadime yatmak üzereyken dolabın yanında bir pusula buldu. Üzerinde şöyle yazıyordu. - "Sabah beni beşte uyandıraysun !.."Ertesi sabah sekizde uyanan Temel yanındaki masada şu pusulayı buldu. - "Temel, hadi kalk! Saat beşe celeyi !.. |
|
|
|
|
|
#457 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
7=)Viski
Temel yolda giderken bir anlık dalgınlık sonucu karşı yönden gelen bir arabayla çarpışmış. Hemen arabadan çıkan Temel karşı aracın sürücüsünü kontrol etmiş. - Geçmiş olsun kardeş birşeyin yoktur umarım. diyerek karşı tarafın sürücüsünü teselli etmiş. Bu arada arabasının torpidosundan küçük bir şişe viski alıp diğer sürücüye uzatmış - İç kardeş rahatlarsın. demiş. Karşı aracın sürücüsü teşekkür ederek bir iki yudum almış sonra Temel'e. - Sen içmiyormusun kardeş. demiş Temel de - Ben polisler gelip rapor tuttuktan sonra içeceğim. demiş. |
|
|
|
|
|
#458 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
9=)Mesut
Temel'e sormuşlar - "Dünyanın en mesut insanı kimdür?" Temel: - "Adem babamuzdur. Onun kaynanasu yoktur da!" |
|
|
|
|
|
#459 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
10=)benzin
emel arabasıyla giderken benzini bitmiş.bari benzinciye kadar idare etsin diye depoya işemeye başlamış.yoldan geçerken temeli bu halde gören biri merak içinde sormuş: - senin bu yaptığın normal mi? temel cevap vermiş: - hayır kurşunsuz.. |
|
|
|
|
|
#460 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
12=)İdrar Tahlili
temel bir gün hastaneye gitmiş. bir bakmış ki köşede bir adamcağız hüngür hüngür ağlıyor. Temel sormuş: - Ula uşağum niye ağlayısun? Adam elindeki dört parmağı göstererek - Kan tahlili yaptırmaya geldim parmağımı kestiler demiş. Bu sefer Temel ağlamaya başlamış adam sormuş - Peki sen niye ağlıyorsun? Temel de - Ula uşağum ben de buraya idrar tahlili yaptırmaya geldum demiş!!! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|