![]() |
![]() |
#4601 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Her şeyi bitirdik bir yalan gibi
Bu aşkı yarına götüremedik ne günler yaşadık bir roman gibi Ne yazık sonunu getiremedik Önce evet dedik bu hayır neden Biz aşkla başladık bu gurur neden Ümitler sendendir arzular benden Ne yazık sonunu getiremedik Şimdi sen yolcusun meçhul yollara Şimdi ben yolcuyum başka kollara Ne desek boş artık geçen yıllara Ne yazık sonunu getiremedik Bu aşkı yarına götüremedik
![]() |
#4602 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Çok ağır geldi bu ayrılık,
Biliyorum onu unutamıyorsun, Her yerde sanki o varmış gibi, Hayaliyle karşılaşıp duruyorsun. Varlığında kıymetini bilmedin, Ellerin sözüyle onu yitirdin, Şimdi pişmansın hatalarına, Gururunla herşeyi mahvettin. Geriye tekrar dönülseydi, Sevilenler kıymet bilseydi, Sende pişman olmazdın, Aşkın gururunu yenseydi. (KÜTAHYA-simav) (1998)
![]() |
#4603 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Önce doğan bir güneş oldun hayatıma
Senle istedim yeniden sevmeyi. Cama düşen bir yağmur damlası oldun sonra Ben seni tutana kadar çoktan kayıp gitmiştin Penceremden. Sonraları beyaz bir bulut oldun Hasretim, acılarım oldun Yetişemeyeceğim kadar uzaktın Ulaşamazdım belki ama En azından sığınırdım yalnızlığıma Sonra bir ses oldun kulaklarımda yankılanan tüm benliğimi saran,her yerde seni aradım Ümit oldun içimde ve sevgi Ve sonra dudaklarımdan dökülen cümleler oldun Seninle başlayan ve seninle biten cümleler Sonra bir yakamoz oldun ayışığında denize dökülen Hayallerim *******im oldun Sonra bir yıldız oldun gökyüzünde hayatıma yön veren Işık oldun *******ime Sonra bir çiçek oldun yeryüzünde Nadide,saf ve ince Ve en sonunda kağıdıma dökülen yazılar oldun Anladım ki; Seni Seviyordum.
![]() |
#4604 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kapkara bulutların ardından sızan
Güneş gibi girdin hayatıma, Buz kesmiş yüreğime doğdun, Güneşim sen oldun. Aşkınla erittin beni, Yatağıma sığamadım, Coşkun bir sele döndüm, Engelleri yıkıp koştum kollarına, Yorgun bir bahar sabahıydı karıştım sularına, Irmağım sen oldun. Meğer ne kadarda hasretmişim sıcaklığına, Namusumla tuttum ellerini, Kirli suları değdirmedim avuçlarıma. Yalnızlığı seçmiştim ben, Issız ve tozlu yollarda tek başıma yürümeyi Sevmiştim, Çekip aldın beni yolumdan, Hayatın paylaştıkça özel olabileceğini Öğrettin bana. Kimseler kirletmesin diye seni, Yüreğimin en kuytu köşesine sakladım, Her şeyim sen oldun...
![]() |
#4605 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hep rüzgarları kattık şiirlere,
Hep güneşi,ayı Peki var mı haberleri aşktan? Aşkımızdan? Yıldızlar şahit mi? Hep neşeyi, sevinci kattık şiirlere, Mutluluğu,kırmızı gülleri, Peki aşk sadece bu mu? Mutluluk mu? Hep renkli mi aşk? Yahut rengarenkse aşk ne tadı ola ki?
![]() |
#4606 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yağan her yağmurda
Soyunurum geçmişimi , Takınıp özlemini her damlada, İçime dolan toprak kokusunu Nefesindir diye solurum. Yeniden çimlenir İçimde bir tohum. Yırtılır kabuğu, Başka bir bahçede Adını bilmediğim çiçek olurum. Yağmurda yıkanan sokaklar gibi Temizlenir içim Her damlada. Çöker tortusu acıların, Yokluğunu unuturum. İnce bir keman teli Titrer içimde Her yağmurda Ve sevginle. Nağmesinde, Son durağım gözlerini, Tenimde çiçekler açtıran Ellerini bulurum. Her yağmurda Aşık olurum yeni baştan Yine sana. Senden sana gider gelir, Yalnız sende dururum. Mecburiyetim olursun Yağan her yağmurda, İstese de Başka yüzler göstermez Yelkovanım, Pili biter saatimin, Durur zamanlar, Baştan ayağa “sen” olurum.
![]() |
#4607 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ellerimi uzatıyorum
O karanlık *******de bıraktığın duygulara… Umursamadan bakma bana öğle, Tut şu ellerimi Karanlık *******de bıraktığın buruk duygularla; kapanan gözlerim açılsın. Tut şu ellerimi…
![]() |
#4608 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben aşkı kelebeklerle
cilveleşirken gördüm çiçeklerle, gezerken kendinden geçmiş halde, bahçelerde… Ben aşkı … kırmızlar içinde bâzen… bâzen beyazlarla dolaşırken gördüm arılarla peteklerde… ve bulutlarla kucak kucağa… dertleşirken rüzgarlarla, yükseklerde… Ben aşkı mevsimlerle gezinirken gördüm büyüleyici desenlerle.. bâzen üşümüş gibi büzülmüş… bâzen sere serpe her yerde… Ben aşkı oynaşırken gördüm yıldızlarla gökkuşağında renklerle… ondördünde ayken göklerde… Ben aşkı sevinçlerle coşarken gördüm yüreklerde… ve el ele dolaşırken caddelerde… Ben aşkı… bakışları buğulanmış gözlerde tepeden tırnağa ıslanmış gördüm… anadan üryan sevişirken yakamozlarla kendinden geçmiş halde… Ferhat’ın dağları deldiği…aşktan! Aşk ki, teskin eder ne çılgınları! .. Vahşinin insafa geldiği…aşktan! Aşk ki, barıştırır ne dargınları! .. Cahilin meçhulü bildiği…aşktan! Aşk ki ehilleştirir ne saldırganları! .. Hâkimin isyanı sildiği…aşktan! Aş ki canlandırır ne yorgunları! .. Ey aşk! Sen ne büyük, ne azizsin! .. Eğil de başın eğilmez başlara değsin! 07.01.1995
![]() |
#4609 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu kaçıncı paket sigaram, günlerden hangi gün?
Gözleri şiş, saç sakal karışmış adam ben miyim? Aynalar mı yalan söylüyor, benmi? Ne oldu bana, bunları sen mi yaptın/yoksa ben mi? Nerde o adam? Neşe saçan, gözbebekleri oynayan, Nerdesin sen? Kimin kollarında... Sokaklara bile çıkmıyorum, insanlardan kaçıyorum, Herkes üstüme yürüyor, her gördü mü sen sanıyorum... Camdan bakıyorum, sen geçiyorsun, Radyoyu açıyorum, sen söylüyorsun, Kapı çalınıyor/sen geliyorsun. Kaçamıyorum, herkes sensin.
![]() |
#4610 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() her yerde sen varsın
hangi yöne baksam kiminle konuşsam sensin seni öyle çok özlüyorumki ama sen bunu bilmiyorsun garip ama falımda sen çıktın barıştığımız çıktı ve birbirimize olan özlemimiz yada benim sana olan özlemim sona eriyor kıskanma ama bir başkası daha çıktı falımda içinde y ve h harfi olan ama biliyorsunki ben yalnuzca sana aidim sonu nereye varacak bilmiyorum ama kendi sonumun geldiğini biliyorum ve bir gün herkese veda edeceğimi biliyorum
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|