![]() |
![]() |
#471 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Küçük Yağmur Bulutu (1)
Yağmur gözlerinde Rüzgar saçlarında Güneş yüzünde saklanmış Yukarı baktığımda gördüm seni Ki sen bana aşşağıda lazımken.. 30,11,2005 Ertuğrul Bayam |
![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Leyla Akgül
Ansızın değişir rüzgârın yönü Avuçlarımda titrer yaprak Aynalarda gerçektir zaman Gençlik oluverir bir giz Yağmurun kaldırımlarında Üşürken öpülesi ellerin Saçlarından damlardı Sensizliğin bende ki hüznü Sen her gidişinde Emanet bırakırdın gülüşünü Yoksa dayanılması ne güçtür Bilemezsin sensizliğin hüznü Leyle Akgül Hanım'ın (Hüzün Mevsimi Ve (Giz) Adlı Şiirlerinden Esinlenerek Yazılmıştır Ertuğrul Bayam |
![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mandal Olmak
bir mandal olmak vardı balkonunda astığın çamaşırları tutan dokunabilmek için öpülesi ellerine degmemin tek ihtimali ve odanda aynanın karşısına geçtiğinde ruj olmalıyım sürdüğün düşlerinde bana güzel görünmen için. hadi as beni sür beni dudaklarında, ellerinde aşkı bulayım.. 11,01,2006 saat: mandal deyip geçmeyin. bir avuç mandala neler verildi eskiciye b.a.y. Ertuğrul Bayam |
![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Martılara Selam Bıraktım
Özlüyorum Her ne kadar gidemesem de Biliyorum Soğuktan üşümüş martıların Bizim için beklediğini sahilde Sana sarılamadan Hayal kurmak ikimize dair Nasıl acı veriyor bilseydin Sıcacık evinden Aldırış etmeden soğuğuna havanın Pijamaların üzerinde Kim bilir belki de Gelirdin yanıma? Martılara selam bıraktım Ve bir buse kondurdum Soğuktan üşümüş kanatlarına. Benim için, İkimiz için Avuçlarında ısıt kanatlarını martıların Eğer yeniden gelebilirsem Ve bulamazsam seni Avuçlarımda sıcaklığını Hissedeyim.. Özlüyorum Her ne kadar arayamasam da seni Sesinin kulaklarımdaki muhabbetini Ve uyumaya yüz tutmuş gözlerimle Sana dair Bize dair şiirler yazabilmeyi. 20.11.2006 Mevsimlerin ansızın değişmesi Ve özlemek Yetmeyecek kavuşmamıza. Ben sensiz bir sahilde Sen sıcacık evinde Hep düşlerde beraber olacağız. Ve her uyanış bir ölüm olacak Sevgisizlikten kurumuş dudaklarımızda Ertuğrul Bayam |
![]() |
![]() |
![]() |
#475 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Martıların Şahitliği
uçuştu ansızın, mutluluğumuza tanık martılar, son kez biz, kıyılarında ayrılırken sahilin hiç tanımadığım suretlerindeydin giderken, şaşkın şaşkın bana bakan insanların. soğuk ve anlamsız denizi tanık tuttum kendime martıları şahit, rüşvetiydi atılan bir parça simit senin beni ağlattığını haykırmaları 20,12,2005 saat uçuştu gitti tanıklarım başka rüşvetlere, vapurdan atılan. ben şimdi, kimleri şahit tutacağım Ertuğrul Bayam |
![]() |
![]() |
![]() |
#476 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Masallar Ülkesi
Yaşamak vardı seninle Masallar ülkesinde. Hiç ölmeyecek gibi. Vedalar olmadan, Yalnızlıklardan bihaber Mutlu olacaktık Bir masal kahramanı gibi. Okul çocuklarının okuduğu.. Tuğrul ile.....? Gibi Oysa Ne yazık İsmini bile yazamıyorum Cesaret edip.. Ki seni artık görememde... Hayatımdan memnun değilim Tek başıma düştüğüm Bu karanlıklardan da.. Elimi sana uzatıyorum, Yoksun. Bir soğuk duvar sadece Hissettiğim. Ki onu da göremiyorum.. Gökyüzü ilerde az ilerde Vaat edilen cennette.. Üzerimde Bunca günah varken belkide Sıçrıyorum, Sıçrıyorum Tutunamıyorum.. Ellerini verseydin uzattığım da Deli mavisi gözlerinle baksaydın Sarılıp paylaşsaydın dertlerimi Daha mutlu olurdum seninle Şiirlere veda edeceğim Unutturacağım ismimi Söz veriyorum Düşlerinden de çıkacağım.. Hiç yaşanmamış gibi... 07,02,2006 19,12,2006 Geçen zaman, Zaman değildi Ben hep Hüzünleri harcadım seninle Ertuğrul Bayam |
![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Masalların En güzeli
Adında saklıydı tüm hikâyeler Kahramanlarını hep Seninle tanıdığım çocukluğumun. Şimdi Koca bir adam oldum Hala masalların en güzel prensesini Beklerken ben Ki biliyorum öykülerde kaldı o 22.01.2006 Şeker kız candy'din sen Antonie'ydim ben Ki ben ne zaman attan düşüp öldüm Zaten hala yaşamıyorsun sen Ertuğrul Bayam |
![]() |
![]() |
![]() |
#478 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Masalların En Güzeline?
Söndüremiyorum İçimdeki bu deli yangını Döktüğüm onca gözyaşı faydasız Gel diyorum,kaçıyorsun Ben nedensiz Sen nedensiz Kaçıp kovalıyoruz birbirimizi Üzülüyorum,kırılıyorum, Sende üzülüyor, Kırılıyor musun? Masalların en güzeli. 13,03,2006 Bende seni kovalayacak Sende benden kaçacak güç kalmadığında Kim,kiminle,nerede olur inan bilmiyorum.. Ertuğrul Bayam |
![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Masalların En Hayırsızına?
Beni boş bir çerçeve gibi kırıp atabilirsin Ve yırtabilirsin tüm resimlerimi her kızdığında Birer birer silebilirsin her anıyı hafızandan Üç beş mandala değişebilirsin şairliğimi Sokağından geçen hiç tanımadığın eskiciye.. Ama,yokluğum her zaman ağır gelecek Beni seven yumuşacık kalbine Gözlerinde bir damla yaş olup akacağım yanaklarına.. Düşlerinde beklerken sen beni, Ölümümle uyanacaksın bir sabah Şiirlerim kalacak yadigar Mısralarda yaşattığım seni. 14,03,2006 Beni her sabah arayan Ağlamaya hazır gözlerine şimdi sor Bensiz ne kadar mutlu bakabilirler? Masalların En Hayırsızına? Ertuğrul Bayam |
![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Masalların En Huysuzuna?
Bana yüzünde bir parça hüzün gösterme Beni yokuşlarında bırakma yalnızlıkların Sana apaçık bir aşkla bağlıyım ben Seni benim olmadığım diyarlara kaçırma sakın. 14,03,2006 Ben senin deniz olduğun yerde Küçücük bir sazanım sadece Her gülüşünün oltasına Seve seve sarılan... Masalların En Huysuzuna? Ertuğrul Bayam |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|