![]() |
![]() |
#471 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() SaNDaLLaRıM
Kendi çapım kadar minicik bir çemberdir eğilip de kuma çizdiğim Kötü bir amacım yok Ben sadece pi denen sayıyı şaşırtmayı denedim. Bilen bilmeyen de sanacak ki dipsiz bir kuyudur içinde debelendiğim Hem benim çizmelerim yok ki Sahili su basınca giyeyim. İçine sığındığım da ayağıma geçirdiğim de altı üstü “tabanı delik bir sandal dır” sevdiğim 05/02/2005...... Mine Özdemirtaş
![]() |
#472 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() SaNMa Ki,
sanma ki yürüdük sadece ayak sürümekti bizim ki koşmalar / koşuşmalar arasında oysa hiç bana göre değildi.... anla aşka sahip çıkmaktansa yağmadan / dinivermek bir kahve molasında işte bu yüzden sığınaksız işte bu yüzden korunaksız işte bu yüzden barınaksız ve yapayalnız sırılsıklamım yol ortasında. 23/10/2005 Mine Özdemirtaş
![]() |
#473 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Saray'dan Kız Kaçırma
Merhaba! ! ! ! ! Bakmayın Dominant teyze gibi durduğuma. Benim asıl adım; Esmaralda. Ben de, Zil, Şal ve Gül; Üçü bir arada. Yemin ediyorum ki, En kıymetli giysim olan zırhıma, Dokunduğunuz anda; Dönüşüvereceksiniz. Notre Dome! ın kamburu’na Bu Ne bir övgü, ne de şikayet. Kara mizahta değil elbet. Sadece; iki yüzlü bir maske. Bir pelerin, Bir de; uçan süpürge. Hazırlığım o ki, az kaldı Cadılar Bayramı’na Sessizlik; Kıvrılan bir yılan gibi sinsi. Sanki; Fırtına öncesi. Şimdilik, saklansam da dikenli kabuğuma; 'Çingeneler zamanı ' da gelecek elbet. O zaman, Nasılsa Ben; ya da Esmaralda; Parça parça... çıkarız ortaya. Bu yüzden; Kararlıyım. Ne Sevil Berberi’ni çağıracağım, Ne de Figaro’yu imdadıma. Ne Mat oluş.... Ne de Rezil, Ne devşirme, ne aşırma. Bu; düpedüz ve.... adıyla, sanıyla; Piano, piano / Saray'dan Kız Kaçırma. 01/08/2003 ist. Mine Özdemirtaş
![]() |
#474 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() SaRDuNYa CiNi
Deliksiz kevgirde beklerken su elifi elife vurur da heceler, kıraç duyguları besleyiverir tarhun kokulu *******. İçerik müsveddesi bir sardunya cini, tahditli tehdide soyunur da temkinli tahkimi inceler. Beliksiz beygir eşinedursun; Tedavülsüz tevkif zaman aşımını bekler. Gecikirse infaz tereddütlü cellat kendi ipini çeker... Mine Özdemirtaş
![]() |
#475 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() SaRRaF
sırf zinciri koptu diye düşüpte yere ..k'a bulanan mücevherin halel gelir sanıyorsan değerine sen sarraf olamazsın güvenme tecrübene 09/10/2006 Mine Özdemirtaş
![]() |
#476 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Saz Çalma Kokusu
*******de saz çalma kokusu vardı Sabahlar hasrete dumanlı. Gelmeyi isterdim …ve kal dediğin sürece kalmayı. Belki biraz …saza eğilmiş başını okşamak. Belki biraz…sarmaş dolaş sabahlarda dudaklarına uzanmak. Belki de…sadece Kulağımı dayamak olurdu yüreğine... Bütün saltanatım. Sabahların; hasrete dumanı, bittiğinde… Bir gün. Vedalaşırdım sesiyle sazının...bir gölge gibi esmer ve üzgün. Git dediğinde…çıkardım tuzundan öpüşlerin. Düşerdi bıyıklarından... sevdalarım Biterdi aşk ama… yaşanmış olurdu… Kalmazdı böyle yarım. Mine Özdemirtaş
![]() |
#477 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() SeHeR YıLDıZı
Ey tükenmiş soyların derebeyi, Umarım başarırsın Doğru durakta inmeleri --------------------------------------- Sevdalardan sana bir ses verebilseydim eğer ..................? heyhat, duymazdın beni...! Sermiş güneşe kuruturken bastonundaki gölgeyi O kadar meşguldün ki...! Farkında bile olmayacaktın. Gün bitse ve solsa şevki Sahi, Sen,aslan parçasıydın değil mi? Mavi kandın, yüz toynaklıydın Ya şimdi? Yerli yerinde duruyor olsa da asaletin Bence......... artık Diz titretiyor yüreğin? Açsın besbelli Söyle..! Susuz mu,yoksa tuzsuz muydu Eski konakların yemeği. ............... ................ Neyse! Madem ki yolun kehkeşanıma düşmüş; Ya göz kırp kayan bir yıldız gibi Ya da....... asıp askıya gitmeyi (hatırlayıp/Ağlamayan çocuktan esirgediklerini memeyi) öğren /esen bir yel gibi kükremeyi. Bak, Ben / seher yıldızıyım Başak renkliyim / sabaha götürürüm geceyi sen..... şimdilerde Büküp boynunu,eğip fesini Ve tutup nefesini Bana uzanmışsın diyorlar He mi? .................. .................. He mi? ................ ............... ? Neden dillerin susmalara mühürdar, Ne ola ki? Yoksa..! Tükenmiş çağların derebeyi Demelere kurban mı verdi söylemeyi.? 01/07/2005 Mine Özdemirtaş
![]() |
#478 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Geldiğinde,
Geldiğin de / ki, gelirsen söz verdiğin gibi; Yıldırımları bulacaksın gözlerimde / Hazırla kendini. Bir anda, bastığın yer kayacak. Alevlerimin tam ortasına düşeceksin /cehennem çukuru gibi. Ellerimi tuttuğunda ise / Hiç bırakmayacaksın bir daha. İçimden bir başka ben uzanacak sana, sarsılacaksın. Bilmem kaçıncı kuvvetinde var oluşunun, Çarpılıp çoğalacaksın Sonsuz kere / ve soluk soluğa. Dudaklarımla buluştuğunda dudakların; / kıyamet kopacak. Sen, sen olmaktan çıkacaksın, / karışacaksın soluklarıma. O andan sonra / kendine ait bir adın olmayacak. Ellerin olmayacak, / gözlerin, dudakların olmayacak artık. Damıtılmış bir su gibi akacaksın hiç durmadan. Ve... yorgun / düşeceksin kollarıma. Sonra.../sonrası ise / hiçbir zaman Hiçbir zaman......... yazılamayacak satırlara. Sadece yaşanacak. / Bir daha. / Bir daha Bir daha /.......................................... Mine Özdemirtaş
![]() |
#479 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() SeN Gülleri SeVDiN HeP, BeNSe YıLDıZLaRı
sen hep gülleri koklamayı sevdin değil mi? bir de koparmayı ben se yıldızları koydum eteklerime hep bir de Ay'ı şimdi sen ağır ağır yürüyorsun geceye korkarak ayaklarının altında solmuş gül yaprakları oysa ben karanlığı umursamıyorum gökyüzünden topladıklarım aydınlatırken odayı sen bütün yaz güller arasında saz çalarken tasasız ben kan ter içinde boşuna mı arşınladım sanıyorsun Sema'yı zaman /şimdi / önümüz kış sen bilirsin..! ya gönlünce gülleri düşlemeyi sürdürürürken karanlık bir göğün altında önüne biriktir karları ya da yanımda ol / yardım et / ben yeniden tek tek yerine asarken yıldızları Mine Özdemirtaş
![]() |
#480 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Anlatamıyorum
Acımsı bir tatsın dudaklarımda; Duymadığım, yaşamadığım, koklamadığım. Çok haneli rakkamlar gibisin… Çarptığım, böldüğüm, topladığım. Ebruli bir ışık hüzmesiydin sanki, Düştün tuvalime geceden. Yüreğindeki tılsımla........ ki o bir sırdı Sadece....Kendine sakladığın Bilmeni istiyorum. Gümüş saplı değil…/ Elmas kaplı Bir Hançerdir. / İçime sapladığın... Bir deli yıldırımdı ki gözlerin.. Ben böyle bir fırtına görmedim. İndin mor şafakların üstüne tül gibi Yağdın, çaktın, gürledin. Zaman.....saptı kara delikte. Düştün renklerime yelpazeden. Sanki bir nehirdin... akıyordun tertemiz. Bütün günahları akladın. Bilmeni istiyorum…. Düşlerde yatan değil, / Nabızda atan.. Bir duygudur..... / İçime sapladığın. Mine Özdemirtaş
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|