![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yedin Yine Ramazanı
Hey gidinin lafazanı Yedin yine ramazanı Öttürdün de borazanı Yedin yine ramazanı Teravihi anca on gün Kıldın sanki sonra öldün Bir kere daha gitmedin Yedin yine ramazanı Berektliydi ki sahur Nehir gibi sanki nehir Oruçtur her ayıbın yur Yedin yine ramazanı Hakkı çokça anmadın ki Günahına yanmadın ki Gafletine kanmadın ki Yedin yine ramazanı İftarları bir hoş oldu Kadr bilmedin nahoş oldu Kanatlı da bir kuş oldu Yedin yine ramazanı Uçtu gitti durur mu ya Düştün sanki bir kuyuya Kadr gecesi kal uyuya Yedin yine ramazanı Eh ne deyim adam olman Bu akılnan çokça kalman Ahrette de zordur gülmen Yedin yine ramazanı Ah Mustafa sen boşsun boş Bu halin de değildir hoş Şimdi diğerine de koş Yedin yine ramazanı Mustafa Acıoğlu
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yeşil Kuşlar İle
Can gardaşlara selam söyleyin Aman sakın o öldü demeyin Yetim yavrulara haber vermeyin Aman sakın o öldü demeyin Ölmedi o ölmedi o yaşıyor Yeşil kuşlar içinde dolaşıyor Dul gelinlere selam söyleyin Aman sakın o öldü demeyin Yanık analara haber vermeyin Aman sakın o öldü demeyin Ölmedi o ölmedi o yaşıyor Yeşil kuşlar içinde dolaşıyor Zalim sultalara ulak salınsın Bir giderler bin gelirler denilsin Koy verin bizler öldük sanılsın Bir gideriz bin geliriz bilinsin Ölmedik biz ölmeyiz biz yaşarız Yeşil kuşlar içinde savaşırız Mustafa Acıoğlu
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yiğidim
Sülün gözlerine nazlı kızların Söz dizmek kolay olur yiğidim Sen sen ol yola baksın gözlerin Beklediğin canlar gelir yiğidim Eller elliğini bilmiyorsa gül Ayak bilmiyorsa ne git ne gel Bülbüllerin dili susmuş olmuş lal Lal olan da ne denir bilir yiğidim Bal devşirmek örümceğin ağından Yalan çıkar ancak namert bağından Şehirlerin kara bahtlı dağından Çığ düşer de harab kalır yiğidim Kah bolda kah zorda geçer günlerin Ciğeri beş para etmez bunların Çağdaşlık diye öten hinlerin Sıkılır gırtlağı ölür yiğidim Mustafa coştu söylüyor gayrı Saflar sıkılaşsın kalmasın ayrı Birbirinizde arayın hayrı El elinde hayır solar yiğidim Mustafa Acıoğlu
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yiğit Dediğin Kişi
Yollar dolanır da gelir Göynüm dilenir de gelir Yiğit dediğin kişi de Al kan bulanır da gelir Yollar toz olur savrulur Kah düşülür kah vurulur Yiğit dediğin kişi de Bugün sevdaynan kavrulur Yollar gözler gelinler Ağlar gülmez sülünler Yiğit dediğin kişi de Namert sözün yalanlar Mustafa Acıoğlu
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yiğitlere
Yiğit gardaş canım gardaş Hele gel biraz yaklaş Ne yüz çevir bana Ne de uzaklaş Aşkımız bir sevdamız bir Kavgamız bir davamız bir Niye yoksun sen gardaş Yiğit amcam canım babam Bizim içindir bu kavgam Başkaldırdık devlere de Zayolmasın bu çabam Aşkımız var sevdamız var Kavgamız var davamız var Niye yoksunuz büyükler Yiğit bacım canım anam Yavrular için bu çabam Irak’ı gör, Afgan’ı gör Yanıyoruz be balam Aşkını bil Sevdanı bil Kavganı bil Davanı bil Mahzun kalmasın yavrular Mustafa Acıoğlu
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yirmibir Yaşa Nazireler
Bak! Görürsün İşte izleri yaşamın, Nasıl oluyorsa işte mutluluk Sırıtıyor her zaman Hep bir kapı aralığından tutabilir miyim bilmiyorum Ellerimi uzatsam Belki! ? Ya şimdi Ya da asla Neydi o bilmem Unuttuğum bir şarkı belki Bir zamanki hit parçam Eskilerde kaldı Dilimdeydi belki her zaman Mırıldanırım belki Belki yeniden söyleyebilirim Ya şimdi Ya da Asla Bir delikanlı vardı Bir zaman önce Gülerdi güzel bir yüzle Gökte yüzer Denizlere uçardı Bir babayiğit vardı Hani yıllar önce Dağları deler Çöllere kaçardı Hayallerinde mamur Kaf dağı ardında Bir ülkede yaşardı Belki yine güler o yiğit Yine yaşamaya başlar belki O bulutsu güzellikte Ya şimdi ya da asla Nasıl da yandı dört yan Nasıl dayandı bu acıya Nasıl kül oldu öyle Bir ömrün hasadı O koca harman Nasıl gitti Göz göre göre Umut fidanlarından devşirme Ümit yeşerten Eli şaşırtan Yemyeşil orman Belki bir ot da olsa Bir yeşillik Bitirecek bir parça toprak Buluruz belki İyice ararsak Ya şimdi Ya da asla Benim der insan Her beğendiğine Sımsıkı kavrar Benim dediğini Nasıl da bıraktık elimizden Savrulan rüzgarda Nasıl da salıverdik umudu Yine de yakalarız belki Çok daha uzaklara savrulmadan Ya şimdi Ya da asla Her şey garip artık Bizliğimizle biz bu diyarda Bu diyarlığıyla bu diyar bizlere Yabancı artık Aynalar dahi bize İnsan Kayboldu artık Kalabalıklar içinde Acaib bir biçimde Oysa ki biz gibileri Çağ açar çağ kapardı Hatırlarsan bir zaman Belki biz de Sallayabilir Sarsabiliriz zamanı Ya şimdi Ya da asla..! Mustafa Acıoğlu
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yitirilmiş Bir Dost
Sen kahve kokardın birgün gittin Kahbe sokaklarında o şehrin yittin Eridin tükendin ve bittin Ağlamak sana zul artık Bitmişliğinde çektim Gönlüme bir kertik Şimdi döş yırtık bağır yırtık Ben benim diye bağır artık Sen senliğinden firari Ben kahve kokuna mahbus … … Şimdi kahveci dükkanlarında Hayal ediyorum seni ben Kardeşim ciğerim bir parçayken Gülen gözlerini Ümitle vuran yüreğini Zabıta kulübelerinde çıkardığın yerinden Şu arkadaşın ki yaraladığın derinden Haberin yok ki gelirinden giderinden Bir de veda ediyorum Gülümseyen gözlerine Kapkaranlık yüzün Devşirilmiş sözün Ve görmez o koca gözün Hepsine ama hepsine veda ediyorum Mustafa Acıoğlu
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yok Senden Ala
Halime isyan değil dediğim Sen zaten bilirsin Beni benden ala Tamah ile değil istediğim Sen zaten verirsin Bana elden ala İş değil işlediğim Sen affedersin Beni şimden ala Sevgim sevdiğim Sen hep sevilensin Yoktur olamaz senden ala Mustafa Acıoğlu
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yolboyunda
Yolboyunda gördüm bir dayı Vardım selamladım almadı ayı Güldüm geçtim Yolboyunda gördüm bir tarla Ektim tohum cevap verdi bir hıyarla Güldüm geçtim Yolboyunda gördüm bir orman Dizimde de kalmadıydı derman Güldüm geçtim Yolboyunda gördüm bir kuyu Vermedi namussuz bir kova suyu Güldüm geçtim Yolboyunda gördüm hep bebeler Nasıl çıkarmış ininden ebeler Güldüm geçtim Yolboyunda gördüm kadınlar Ne ar var ne namus var Güldüm geçtim Yolboyunda usandım bezdim kendimden Ben dağ başında bitmiş kendiliğinden Güldüm geçtim Mustafa Acıoğlu
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yollar
Yollar gider uzar bitmez Derdim kalem yazar bitmez Belam başın alıp gitmez Heder olduk bu alemde Yar dediğim yar olmadı Dost bildiğim dost kalmadı Gönlüm huzur dolmadı Heder olduk bu alemde Desin bana erkek olan İşte sana budur kalan Nedir hani nedir ulan Heder olduk bu alemde Hakka isyan hak değil Haktan ihsan yok değil Mustafaya bir yük değil Heder olduk bu alemde Mustafa Acıoğlu
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|