![]() |
![]() |
#481 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8786
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Seni Seviyorum
Sen yoksun şimdi Söyle bana sevdiğim Bütün camlarını kırayım mı İstanbulun? Bütün kaldırımlarına ismini kazıyayım mı bu şehrin? Deniz kenarına kadar yürüyüp haykırayım mı vapurlara? Biliyorum dönüşü yok bu gidişin Benim yüreğim sende iken, senin ayakların bir başka yerde. Ben burada yalnızlığımla sohbet ederken Sen yanlızlığa bile vakit bulamayacak kadar meşgul olacaksın. Zaten pek de umudum yoktu ya neyse Sen aldırma bana ben hep böyleyimdir. Belki haberin olsaydı seni sevdiğimden Ben bu şehirde sensiz kalmazdım. Sen hayallerim yerine yanımda olurdun. Naparsın ben de buyum işte Sevmem sevgimi belli etmeyi Gerçi yanlızlığı da sevmem ben. Korkuyorum ölene dek yollarda sensiz yürümekten. Korkuyorum sabahlara sensiz günaydın demekten. Korkuyorum. Ben şimdi bir deniz kıyısındayım. Saat de epey ilerlemiş ya. Vapurlar son seferini yapıyor Haykırıyorum bağırıyorum ama Duymuyorlar, hoş sen de duymuyorsun Evet yine şafak sökmek üzere Ben yine sensiz bir güne baslıyorum biçare Derdimi kimseye anlatamam anlamazlar zaten. Diyecekleri tek şey "Boşver Aldırma" kelimesi olur. Onlar ne bilir ki benim sevgimi, bilemezler Zaten umrumda da değiller Yine duymayacaksın biliyorum olsun Ben de şimdi denizlerine haykırıyorum İstanbulun Seni Seviyorum!!! Seni Seviyorum!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#482 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sevdim Seni
sevdim seni aşkımdan sanki asırlar geçmiş gibi sanki senden kopamayacak kadar bağlıyım sana beni öyle düğümledinki kendine beni öyle sardınki bedenine asırlar boyu içinde bir yerde konaklayacağım sevdim seni sevgimden bir zerre eksiltmeden bu aşka ihanet etmeden bu sevgiye bir söz bir göz değdirmeden sevdim sana şimdi öyle hasretimki öyle seviyorumki seni bilemezsin sevdim seni seneler aratsada sevgiyi azrail her saniye çalsada kapımı gönül yorulsada sevda bahçemde aşk gülllerim solsada sevdim seni bu dünya başıma yıkılsada sevdim sevdim seni halada seviyorum halada yakıyorum bu ateşi sönen közleri görmeyen gözleri yakıyorum yeniden sevgilere sevgilere bağladım ümitlerimi aşklara haykırdım yıllara ah çektim sevdim seni bozmadan bu yemini hiç bıkmadan hiç usanmadan birgün döner deyipte ağlarken bile sevdim *******i bir hayale kapılıpta düşersen gönlüme bende seni oraya hapsettim hapsedeceğim bir daha çıkmamak üzere |
![]() |
![]() |
![]() |
#483 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Yoktun Ya
Yollar hep yokuşa sardı Gün karanlığa doğru Dansetmiyordu artık rüzgar Toprağa küskün yağmur Bir hüzün çiçeklerde Boynu bükük yapraklar, ağaçların Mahcup, sessiz, beklemede Kabir toprağı örtülmüştü, adeta Sen yoktun ya.. Boğazımda bir düğüm Hüzün devşiriyor yaralı yüreğim Yer arıyor kendine solgun umut, Rüyalardan medet.. Bekliyorum, Vefalı bir ses, Özlüyorum.. Ağlıyorum Kabir toprağı örtülmüştü, adeta Sen yoktun ya.. Hani o ateş vardı ya Hani o saran alev Hani o sessiz haber Hani o sensiz haber Hani o ölüm haber Ölmüştüm ölmeden Efsunlu o geceden sonra Sabahı beklemeden Kabir toprağı örtülmüştü, adeta Sen yoktun ya.. Bir ebed bestesiydi sevdam sana Bir sözdü, Perde kalmamıştı oysa vuslata Kurşun gibi saplandı, şimdi Yani o anda Hani öldüğüm, Hani şakaklarımda çıldıran sesin; Gidiyorum... Kabir toprağı örtülmüştü, adeta Sen yoktun ya.. Güller kokmaz oldu artık, Çiçekler solgun ve ölgün Çöle döndü mahzun bahar Güfteler elem üflemekte Vedâ üflemekte Cefâ üflemekte, Alevden bir kor, sinelerde Beyhûde.. Kabir toprağı örtülmüştü, adeta Sen yoktun ya.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yoksun Artık
Sen varken , yasadigimi biliyordum Sen Varken , Gülmekten zevk aliyordum Sen varken, huzurluydum Ama simdi? Sen yoksun artik ******* izdirap veriyor Hayat bana dar geliyor Gülerken bile agliyorum Belkide yasamak istemiyorum Artik sarkida dinlemiyorum Cünkü onlarda seni anlatiyor Artik resimlerede bakmiyorum Cünkü onlarda seni animsatiyor Biliyor musun? Güneside sevmiyorum artik Oda seni hatirlatiyor bana Sen günesimdin Karanliklari aydinlatan isigim Ve simdi... Yoksun artik Hersey karanlik Hersey bombos Bir söyleyebilseydim sana Seviyorum, gitme diyebilseydim Eminim bu acilari cekmiyecektim Oysa simdi yoksun, yine kaybettim biliyorum, dönmeyeceksin bir daha Biliyorum hersey bosuna Ve biliyorum Seni UNUTAMAYACAGIM asla |
![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yıllarca Erteledim Duygularımı
Okunmadan atılmış kağıtlarda duygularım Gecikilmiş bir aşk yazılı atılan kâğıtlarda Hiç bir şey için geç değil belki Belki, şimdi tam zamanı. Bir de yürek sözden anlasa... Hergün bir sonrasına ertelediğim itiraflar.. Sorular, döner, dolaşır beynimin içinde. Beynimin içinde satır, satır duygularım.. Sustururum kaleme almadan... Bir gün, bir sonraya ertelerim hergün. Kendimin, kendimle savaşı bu Bir sevebilsem gerçek ve hesapsızca, Aşık olsam ertelemeden bir sonraki güne. Bir umut ışığı yanar yüreğimde Umudu ertelerim bu sefer.. Umudu ertelerim bir sonraki güne. Aslolanları yaşamadan umarsızca.. Bir sonraki güne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() NE SEN SEV
Sen şiir ol ben şair Sen sevgi ol ben sevdalı Sen derman ol ben dert Ne sen sev ne ben ağlayayım İçimde alevlenen aşkım Volkan oldu patlayacak Çile oldu kaldı Ne sen sev ne ben ağlayayım. LOKMAN ORAK |
![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() BEN SON OLAYIM!
Annem annem! Ettiğin dualar kabul oldu, Bak aslan oğlun geldi, annem. Yalnız ben değil arkadaşlarım da geldi, Onlara seni anlattım, elini öpmek istediler, annem. Kaçamak bir bakış da sevdiğime, Bak sana papatyalar da getirdik, annem. Kardeş kardeşe silahlarla çelik çomak oynadığımız kırlardan, Biraz benim biraz da kardeşimin kanıyla sulanan papatyalar,annem. Sen üzme tatlı canını, Oyun kalleş olsa da yüreklerimiz kardeş, annem. Ah! Neden ağlarsın ki Dedim ya oyun kalleş, annem. Bak babama, beyazlar içinde ne de şen, Koklasana beni, yavrum, yusufum desene, annem. Oh! Şöyle,seni ne çok özledim, Hep bu anı beklemedik mi! daha çok sarıl,annem. Sarıl ciğeri yanık annem sarıl, Gidiyor herkes, kıskandılar bizi, annem. Ağacın duldasındaki utangaç sevdamı da çağır, Artık ayrılık yok, hep burdayım annem. Ağlama, bak artık kanımda akmıyor, Bak bir elimi babam tutmuş, gülümsüyor annem. Hadi diğer elimi de sen tut, Çocukluğumdaki gibi, annem. Ağlama, bak artık zaman da akmıyor, Hadi gülüm gülümse, gülümse annem. Annem annem |
![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() YALNIZ KATONG
gel otur yanıma canım düşümde de olsan gel sana sevdamı anlatacacağım ki bitmeyen bir türküdür dağlarda yankılanan laos ormanlarında bir lotus allı beyazlı mergui de bir arsız yunus hele ağlama dayanamam üzüm karası gözlerinin feryadı bağrımda hançer tir tir titriyorum naçar sanki dağda bir başıma sanki gece koyu karanlık korku değil saran içimi namlu değil ta öteden doğrultulmuş alnıma namusumdur bilesin sevdam hasretim sana songsudam yağmur karla karışık duyuyormusun soluğumdur esen rüzgar hemen yanıbaşında oracıktayım uzat ellerini sevdam yağıyor oy beni beni belalı beni dağlarının ardı umman patladı patlayacak boran öylece salınır bir yalnız katong bordasında hasret yazıyor |
![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() SEN ALDIRMA
Sen aldırma , benim ağladığıma. Ben her zaman böyleyimdir. Bakma böyle derbeder yaşadığıma, Bu benim kaderimdir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ÖZGE
Özlemek nede güzel şey Zamansız gidişin olmazsa Gözlerinin siyahında ölmek için Elveda demeye zaman olsa |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|