![]() |
![]() |
#481 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kalmadı
Kara Kapkara bir dünya Çıkar pusu kurmuş yollara Sevdiğin kara Sevdan komada Verdikçe istiyorlar Kalmadı Kalmadı artık Anla ne olur Söndürdün tüm ateşleri Yıktın bütün inandıklarımı Kara.. Kapkara bir dünya bıraktın geride |
![]() |
![]() |
![]() |
#482 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kamburlar Ormanı
Gülüşünde kıvrılınca Yanağındaki çizgiler Can... Bir serçenin yürekçiği gibi Küçülür avuçlarımda Sıcak iklimlere uçar hayaller Kanat çırparak Ağır aksak asırlarca... Cehennemim odur ki Ölümü bildirince gözlerin Ak bir örtü gibi Siyahı saklayınca Çisil çisil ağlayan Bu kentin karanlığında Ben yüzyıllar ötesindeki Kamburlar ormanının Masum bir türküsü gibi Her gece.. İsimsiz korkularda Hep o gelmeyecek Mektubunu beklerim.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#483 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kan Akar Yaban Çiçekleri
Dağlar ağlardı ya Artık ağlamaz Kurşun dönerdi ya Artık dönemez O dağ senin dağındı Çıktın bir kere Çıktın yücelerine Karış karış dolaştın her köşesini O kurşun senin kurşunundu Bekledi günlerce Hainin fişekliğinde Ve o gece namlusunda zalımın Sana kavuştu O dağ senin dağındı O kurşun senin Tutup avuçlarıyla yaklamak Yakalardı yolunu bekleyenler Ve o dağ Kurşunla buluşup Üstüne uzandığında Mümkün olsaydı atardı Seni üstünden bir tay gibi Yavuklunun kollarına Dağlar ağlardı ya Artık ağlamaz Kurşun dönerdi ya Artık dönemez Kurşun seni bulacak Ve sen o dağın üstüne düşeceksin Bu vatan için Ömrünün baharında Tam yirmi bir yaşında Dağlar ağlardı ya artık ağlamaz Sadece Kan akar yaban çiçekleri |
![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kan Damlıyordu Smokin
Dağları topluyordu rüzgar Toplayıp götürüyordu Hafif insanların ülkesine Uğultusu yüreğimi dağlıyordu Yüreğim Gülümseyişindeki hüznün Terkesinde Pupa yelken gitmiyordu gemilerim Rüzgar topluyordu kırgınlığımı Ağlıyordum Görmek istemiyordun Satılmıştı gözlerin Rüzgarın büyüsüne Dağları topluyordu rüzgar Hepsi düğünüme geldiler Uçuştu duvağı gelin yarimin Dağlar eteğini çektiler Kan damlıyordu smokin Ve ben içinde yaralıydım Gelinim bebeği büyütüyordu Ve ben ölümü uğurluyordum Rüzgarın ülkesine |
![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kan Kardeş Gibi
Sen aştığında yıkıntılarımı Yürüyecekmisin gölgenin gözlerinde Bir dala bakıpta uzun uzun Dokunupta hafifçe gerçeğin büyüsüne Korkularımı bürüyecekmisin Atla düşünceden bir bozul plak gibi Yenilen çık bedeninden Durduğun yer indiğinden yüksek olmasın Seni birazcık korkutsun kader Adını kanla yaz kan kardeş gibi Sev beni içinden olduğum gibi Ben gerçeğini bilenim senin |
![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kan Kırmızı
Yumruklarımın yalazında Gözlerinin elası Yumruklarım ki Sıkı sıkıya Barut gibi ateşte Ve rengi Kan kırmızı Su gibi saydam Ve gözbebeklerin kadar Berrak Her salınışında Tüm dünyayı sallayan |
![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kanıksadın Sevgimi
Sevdim seni Çok söyledim belki Belki kanıksadın sevgimi Belki inanmadın çoğu zaman Ama ben seni Hep sevdim Suların kıyıya ulaştığı gibi Ve güneşin her sabah doğuşu gibi Bir alışkanlık olsada sende Ben seni hep sevdim |
![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kanıma İşliyorsun
Yok deme sakın Biz bağlayamayız Çözüldüyse içimizde Törelerin o masum bağlılığını Bir seher vakti Harmanların sarı tütsüsüyle Ovalarında memleketimin Yeşil dağlara çıkacağım bugün Uçan halılarla zümrüdü ankadan sonra Seni soracağım kenger sakızlarına Çimen yeşiline Portakal sarısına Bir aralık akşamında Gelmeyeceksin biliyorum Kanayan yaramı sarmaya Kanayan sensin oysa Kanımın içinden geliyorsun Ve yeşil dağlardan inip her gece Düşlerimin bir yerinde Kanıma... Kanıma işliyorsun |
![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kanmıştık Ve İnanmıştık
Mahzun mahzun yürüyorduk zamanda Kanmıştık ve inanmıştık Ne gereği vardı sevdanın ateşine İçimiz ısınmıştı bir kere Soğuk *******in iklimine Zurna sesleri ve ney nefesleri Bir kere karışmıştı birbirine Düğünlerimizde halay çekiyordu Üryan köçekler Dönüp bakmamıştık geriye Kaç arpa boyu yol gittik diye Yorganları üstümüze çekmiştik ya Uyku olsada olur olmasada Nasıl olsa Sağdıçlık rüyası bizi bekliyor gecede Umudu tanımıyorduk ve daha tatmamıştık Hele bitirmek hiç yoktu hesapta Yalancı pehlivanlar kadar güçlü Kış uykuları kadar tatlı Ve yaşımız kadar gençti sevdamız Kanmıştık ve inanmıştık bir kere Ve mahzun mahzun yürüyorduk zamanda |
![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kar
Kar Beyaz örtüsü ömrümün Yanlızlıklarımın yorganı Soğuk *******imin Ağlayan gözbebeğimin konduğu deniz Kar Renginde kaybolduğum mevsimcik Nefesimi tütsüleyen buhurdanlık Bükük boynumun işareti Kar Sahip olamadığım sevdam Penceremdeki misafir Gökyüzünün gözyaşları-lapacı- Kar Bana yıldızları getiren Siyah bulutları bitiren Mavinin habercisi kar Kar Sen gidince gelir mi bahar Sen kalkınca yeşil iner mi gönlüme Çiçekler açar mı yüreğimde Uyanırmıyım mahpusluk uykusundan Bir türkü söylermiyim Yine severmiyim Sevdiğimi kucaklarmıyım hasretten Hasretten bağırırmıyım Dünyaya tüm gücümle /delirirmiyim Nefesim yeter mi Düştüğüm yerden Kalkıp koşmaya Mutluluklara Bekler mi o beni Kar Bekler mi yar? |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|