![]() |
![]() |
#41 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008
Teşekkür Etme: 0 Thanked 93 Times in 80 Posts
Üye No: 45172
İtibar Gücü: 2085
Rep Puanı : 4660
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dünyada yaktın
Dilerim Allahtan gülmesin yüzün Seversen başkasın kör olsun gözün Ne tez unutmuşsun verdiğin sözün Yaktın bu dünyada sende yanasın Dilerim Allahtan gülün açmasın Bensiz bu dünyada günün doğmasın Seni benden başka seven olmasın Yaktın bu dünyada sende yanasın |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() TUTKUNUN DİLE GELİŞİ
Yanımdasın ama aslında çok uzağımda Sana seni seviyorum desemde bir şey farketmez Çünkü bu imkansız bir aşk Ve lanet olsun ki o yeşil gözlerine vuruldum Gamzenin içinde kayboldum Oysa gözlerin dolaşmalıydı çıplak tenimde Ellerin dokunmalıydı bana Sarsam seni tutkulu bedenimde fırtınalar kopardı Çocuksu çığlıklar ve deli gibi terleyen şakaklarım Geriye sadece ruhum kalırdı Ve al o zaten senin Seni seviyorum seni çoook çook çoook seviyorum sana deliriyorum ellerini tutmak gözlerine bakmak kollarında haykıran bir tutku yumağı olmak istiyorum Şimdi söyle SEN DE BENİ SEVERMİSİN? |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() çaresizce......
kaç gün oldu ararmadın sensiz günler geçiyor mu sanıyorsun ne yediğm yemekten ne içtiğim sudan zevk alıyorum. ne zaman bir gülü koklasam senin kokun sanıp aldanıyorum gözyaşlarım akıyor güle çaresizce çaresizce. kullanmıyorum senden başka hiç bir kelimeyi seninle başlıyor cümlemim ilk kelimesi seninle bitiyor. ister zifiri karanlıkta gel ister toy bir güneş sıcaklığında gel yeter ki gözyaşlarım akmasın. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *******e sığınıyorum........
yine buluşma vakti geldi dallarının altındaki bana ayırdığın yere oturdum sadece birkaç satır yazmak isityordum içim huzur doluydu yada ben huzurlu olmak istiyordum çevrmdeki sesizlik ve ılık rüzgar içimi okşuyordu. ve o unutamadığım yazyağmuru...! tabiat cömertçe yaymıştı bütün kokularını nefes aldıkça rahatlıyorum. yağmur inatla yağdıkça bende inatla yazıyordum. yazdıklarım ıslanan kağıtlarda okunmasa bile bende inatla yazıyordum çünkü yazmak için gelmiştim eee birde buluşacağımıza söz verdiğim için evet yazdıklarım bitti yine ağacın aynı kavuğuna koydum yazdıklarımı. kim alıyordu,kim okuyordu bilmiyorum ama yazdıklarım bir şekilde kayboluyordu verdiğim emek,gösterdiğim çaba bu şekilde yok oluyordu ama buna seviniyordum çünkü bunu yapan her kimse onları okuyordu! buda beni mutlu ediyordu. sanki ona özel yazıyormuşum gibi.. ağaç beni seviyordu tabi bende onu bütün gün yaslanırdım ona ve sırlarımı anlatırdım sanki dünyamda kimsem yokmuş gibi! bazen uyurdum da yapraklarının gölgesinde hiç kızmaz veya birdaha gelme demezdi ah birde benimle konuşabilseydi eminim oda bana anlatırdı sırlaını bak yine vedalaşma zamanı güneşte yavaş yavaş terk ediyor bizi hiç üzülmezdi ağaç gitmeme nasıl olsa emindi aynı zamanda geri geleceğime yine biliyorum yazdıklarım kaybolacak birşekilde ama dedim ya vedalaşma vakti geldi nedense hep gölgesinden çıkınca uyanıyorum ...! yine sabah olmuş ve hayatıma kaldığım yerden devam ediyorum ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Hala Sen..........
Gece gene düştü sensizliğimin yanı başına Ayın yakamozu ısıtmıyor ki beni Açmıyor ki kanatlarını yüreğimdeki martılar Yıldızlar saramıyor ki bedenimi Sen hala sen Bende saklı kalmışken |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() haykırışım.......
Yar dedim gözlerimde kal dedim.... gitme dedim... yüregim ölene kadar senindir.DEDİM... sen ne yaptın... beni öylece bıraktın.. şimdi mutlumusun kitapsız. seni her gece rüyalarımda görüyorum... her gece kan kusuyorum sana... haykırışlarım bogazıma dügümlensede tüm dünyaya haykırmak istiyorum... şimdi sana olan kinimi... ama sen bunları anlamazsın çünkü sen benim kadar sevmedin sevemezsinde... şimdi allahtan tek dilegim... benim seni sevdigim kadar... sende bir başkasını sev ve o bir başkasıda benim seni sevdigim senden nefret etsin... |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sert rüzgarlarin ardından kırılan dallar ve yapraklar..
Belki bir son bahar akş***** doğru... Belki bir öğlen vakti.. Aşık olmak için zaman ne kadar önemli ki.. Ama illa bir bahar zamani... Özelikkle son bahar.. Şarabin sigara dumanı ile dansi, Belki ağızda bir tango mısrası.. Küçük ellerinde hafif ter.. Yüreğinde bir kuş .. gözlerinde buğu.. Sevmek için acele etmek mi doğru... Belkide bir dahaki bahara.. Ama olesine bir sevgi istediğim Öyle bir sevgi ki... Her seyden kutsal... |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() AYRILMAYI İSTEMİYORUM
Hasretin kördüğüm oldu boynuma Ne yapsam ne etsem çözemiyorum Kaldığım yerlerden gitmek istesem Senden ayrılmayı istemiyorum Gel artık sevgilim sular durulsun gönlümün içinde tahtın kurulsun Sana bakan gözler varsın körolsun Senden ayrılmayı istemiyorum Sen nerdesin aşkım bitanem Kurtar beni hasret denen çileden Boynu bükük bu yerlerden giderken Senden ayrılmayı istemiyorum Dağların ardında gibiyim sensiz hıçkıran gözyaşım dinmiyor sensiz Böyle giderse ben deliyim sensiz Senden ayrılmayı istemiyorum Aşkım karlı dağlar içimde Görüyorum seni hergün düşümde Gülüyorsun veya ağlıyorsun başka yerlerde Senden ayrılmayı istemiyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() HAYKIRAMADIM SEVGİMİ........
HAYKIRAMADIM SEVGİMİ FARKETTİREMEDİM KENDİMİ ANLATAMADIM DERDİMİ GÜCÜM KALMADI İYİMİ SENİ SEVMEK BAŞKA SENİ GÖRMEMK BANA BELA İÇİMDEKİ FIRTINA YAKIP YIKTI BU DEFA |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ah! Bir de Kendimi Bulabilseydim.........
Neyi dinlesem acaba? İçimdeki o gizli saklı bana bir ulaşabilsem. Ah bir ulaşabilsem ve bir daha bırakmasam yakasını. Ellerime ve kalbime kelepçeleri vursam. Sonra atsam kendimi içimdeki parmaklıklara. Ah bir de bulabilseydim kendimi. Düştüğüm o körpe kuyulardan keşke biri beni tutup çıkarsa. Daha kaç dakika var. Bozuk bir saat daha kaç dakika çalışabilir misali, daha ne kadar var bu fırtınanın dinmesine. Keşke önümü görebilseydim. O zaman bu bayırda koşturmak daha kolay olurdu. Geceyi bekliyorum sessizlik çöksün, fırtına dinsin diye. Seni bekliyorum, hani belki bir gün olurda bana gelirsin diye. Yersiz bir beklenti ama yine de ödüm kopuyor işte. Suyun ürkütücü sesi ta içime işliyor. Zaman geceyi bitiriyor. Gece sabaha uyanıyor. Güneş doğmaya hazırlanırken, ah bir de beni bulabilseydim. Kimim, neyim, neredeyim? Kendime nefesim kadar yakınken kim olduğumu bilmeyecek kadar uzak mıyım? Daha kaç dakika var sana ve sensizliğe. Ah! bir de bulabilseydim kendimi. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|