![]() |
![]() |
#41 |
Administrator
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 20 Thanked 155 Times in 28 Posts
Üye No: 1
İtibar Gücü: 70000
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
Ünvan : Admin
|
![]() Hangi İyiliğimin Bedelisin
Bugün yol boyu yürüdüm caddeleri Anlamsız bir kalabalık kaplamış şehri Ama sen yokken her yer o kadar boş ki Sonra birden gözlerim görüyor gözlerini Bu mutluluğu başka nerde bulabilirim ki Acaba seni görmek hangi iyiliğimin bedeli Kısa süreli bir sürpriz gibi görsem de seni Mutluluk kaplıyor ruhumu, her zerremi Benden bihaber yaşaman inan öldürüyor beni Sonra gidiyor hüzünlü gözlerin üşüyor içim Kısa süren mutluluk hüzne bırakıyor yerini Üzülüyorum ama seni görmek gülümsememe yetti Sonrası çok uzun süren gözyaşları olsa dahi Şimdi gözlerimin gördüğü kalbimin aşk eseri Hala yaşıyor olmansa hüzünlerimi unutmaya kafi Esra Salihoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Hava Büründü Gözlerinin Rengine
Nihayet yeniden gördüm seni Yorgun bir günün sonunda Yüzüne bile bakmam diyordum Etrafa bakınıp seni arasam da Halbuki sevinmeliyim tüm kalbimle Çünkü çok özlediğim o siluet En sonunda yanı başımda Yok dedim olmaz Esra Sakın başını kaldırıp ta bakma ona Ama imkanı yok sesin yankılanıyor odada Ve ardı sıra kulaklarımda Bir şeyler anlatıyorsun telaşla Yine o güzel ellerin havada Pencereye akseden gölgenden Seyrediyorum senide saçlarını da Sonra kalkıyorsun gitmek için Ne olur kal biraz daha Bırakta bari bir iki dakika Aynı havayı soluyalım seninle İki adım uzağımda olsan da Ya da git boş ver ne fark eder ki Sen zaten benimle değil misin Tüm sahipsiz rüyalarda Bak havada büründü gözlerinin rengine Bugün oda senden yana Üstelik günlerden de yine pazartesi Ne oluyor bu zamana anlamıyorum ki Sanki sen varsın diye anlam katıyor Mekanlara insanlara günlere dakikalara Ama yetmiyor gücü gecenin karanlığına Her zamanki gibi yine senden ayrılma vakti Ben daha burada olmana bile inanamadım oysa Sevdiğim söyle neden bu kadar soğuksun Hiç mi bir şey hissettiremedim sana Geldin ama yüzüme bile bakmadın daha Üstelik oturduğun yerden yüzünü çevirdin bana Ve gittin gölgen ilerleyen saatlerin arkasında Yağan yağmura inat arkanızdan gelirdim ama Şimdi içinde seni gördüğüm rüyalarım bekliyor beni Gidip hepsinin gerçekleştiğini anlatmalıyım onlara Esra Salihoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Hayatın Saklı Sürprizi
Sen benim aşktaki en güzel gerçeğimdin Bir zamanlar senin için kurulan hayallerde Habersizde olsan kahramanım başoyuncumdun Sen aşktaki en güzel sonum ol dediğimdin Sen gözlerimden en samimi yaşlar akarken bile Niye hala bu kadar çok sevildiğini bilemediğimdin Sözlerini bilmeden sevdiğim şarkılar gibiydin Anlasam o kadar sevmezdim belki hiçbirini Birde sen inan tanısam böylesine sevemezdim seni Bak ruhumun kalbimin canımın içinin bir tanesi Uzun süreden sonra şimdi günlerden yine pazartesi Ve bana diyor ki onu unutma zamanı hala gelmedi mi Hani onu son bir kez daha görmek kalbine yetecekti Bak durdu saatler zaman bile seni bekledi Saatlerde akrep yelkovanı kovalamaktan vazgeçti Sen yeter ki evet de elinden tutup götürecek seni Hatta istersen geçmişten silecek 12 Kasım pazartesiyi Bunca acı hüzün gözyaşı o aşk fakirine hiç değer mi 2007 baştan sona geçiyor kalbimden film şeridi gibi Yazık ki ağlayamıyorum artık evet değmez tabiî ki Peki, bunu hak edenler nerde hepsinin mi nesli tükendi Hayat hafifçe gülümsüyor eğiliyor kulağıma ve fısıldıyor Sen bekle yalnızca çünkü ben söz veriyorum sana Senide çok mutlu edecek bir gün bu hayat dedikleri Şimdilik bilmesen de sana saklıyor en güzel sürprizini Esra Salihoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Hayatın Ücra Bir Köşesi
Hayatın ücra bir köşesinde toplanmışlardı Bir şeyleri yapma zorunluluğuysa hepsinde Doğduklarından beri isteksizlik halini almıştı Ve tüm beklentiler mutsuzluğa dönüşmüştü Sanki hepsi iyi yetişmiş birer oyuncuydu Ve hayatlarını yalnızca bu role adamışlardı Sanki yönetmen hep mutsuz olacaksınız demişti Birbirinizi içinizde saklayarak çok sevseniz bile Nefret ediyormuş gibi bakacaksınız sürekli Öyle olacaksınız ki zamanla saklanmış sevgiler Bu defa gerçek nefretlere dönüşecek demişti Hepsi rolünü ezberlemişçesine öyle iyi oynuyordu ki Hıncını çıkarıyorlardı hayatın vermediklerinin sanki Aslında bunlar gereksizdi zaten olmuştu çoktan olanlar Çabalamak, hayatı kendince tekmelemek yersizdi İyi oyuncu olmakta rolünü benimsemekten geçmez miydi Evet, bunca sahtelik aslında gerçeğin ta kendisiydi Onlarda yaşamak istemezdi bunca üzüntüyü kederi Nefretle sevgiyi bir arada barındırmak yormuştu hepsini Bunlar ya kendilerini izledikleri bir oyun olarak kalacaktı şimdi Ya da hatırlandıkça tekrar tekrar yaşanan kötü bir mazi Esra Salihoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Hayattan Vazgeçiyorum Senden Değil
Hayatta her şeyin çok kıymetli olduğu bir zaman vardır Bu aralar sadece aşk çok kıymetli benim için Aldığım her nefesin değerini biliyorum ve Zaman zaman hayatı nefes almadan yaşıyorum Geri kalan ömrümü ne kadar varsa sana ayırıyorum Biliyor musun nefes nefeseyim şimdilerde Koşmaktan yorulmuş dinleniyorum bir köşede Hayattan saklanıyor sen ordasın diye aşka sığınıyorum Kendi halimde senin her halini özlüyorum Gördüğüm rüyalarda yalnızca seni sayıklıyorum Sabah kalkınca hatırlamıyorum ama varlığın Her yeni güne mutlu uyanmamı sağlıyor Yokluğunsa önüme seriliyor adım adım Hayattan vazgeçiyorum onun benden çoktan Vazgeçtiğini bilmeden ve daha çok bağlanıyorum Sana, ya uğursuz bir günde kaybedersem demeden Nedense aşkta acemiyim aşkta telaşlıyım Biliyorum hayat beni unuttu kuytu bir köşede Bu telaşım ondan acemiliğimse doğuştan Her şey kayboldu gözlerimde halbuki Gelirsin diye saklamıştım hepsini özenle Bak sevdiğim uçsuz bucaksız denizin mavisi Yetmiyor kapkaranlık bir geceyi aydınlatmaya Kara ******* şimdilik köhne ışıklarla avunuyor Bense senin bana tekrar geleceğin umuduyla Esra Salihoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Herşey Ayrı Sen Ayrı
Dünyada ki her şeyi ayrı bir tarafa aldım şimdilerde En kötüsü seni bir daha hiç göremeyecek olmak Tek tesellimi elimden alanlar acaba nasıl iflah olurlar Zaten mutsuzuğun doruklarına çıkmışım şu günlerde Üstelik yüksektende nasıl korkarım bilirsin ama Bilmediğin birşey var o da seni delice sevdiğim Olsun, sana aşık olmak o kadar güzel ki Sahip olupta bu güzelliği bozmak istemem Benim mucizem seni tanıyıp sana aşık olmam Bunu farkedip kalbini mutlu etmekte senin mucizen Bu aralar mucizemi bekliyorum uslu uslu Bana kötü davransada kızmıyorum hayata Hep es geçsede beni darılmıyorum aşka Yalnızca birgün seninde katılacağın Rüya ama mutlu hayatı bekliyorum sabırla Esra Salihoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() İçime Sinmeli Aşk
İçime sindire sindire sevmek istiyorum seni Birdenbire değil ama yavaş yavaşta değil Yalnızca içime sinmesini istiyorum Nasıl olduğuysa hiç önemli değil Sıradan aşıklar gibi olmak istemiyorum Ama sıra dışı olmakta değil çabam Yalnızca doğru aşkı doğru aşıkla Doğru mevsimlerde yaşamalıyım Sana öyle sıkı sarılmak istiyorum ki Ayrıldığımda senden içim buruk olmamalı Geç olmasına razıyım ama samimi olmalı Aşkta hep hüzün olacak diye bir şeyde yok ya Aşkın bizi keyiflendirmesini beklemeden Bizler neşelendirmeliyiz onu geç olmadan Öyle ki mutlulukları geçiştirdiği için Aşk utanmalı tüm sahiplerinden Ve onlardan özür dilemek yerine Herkesi mutlu etme çabasına girişmeli hemen Öyleyse biz mevsimlere bölelim aşkı Zaman zaman bizi üzse bile mevsiminde Mutluluğa dönüşme zamanı da gelecek elbette Esra Salihoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() İlk Kalp Ağrım
Sen benim ilk kalp ağrımdın Başımı kaldırıpta aşka ilk bakışım Ve ondan gözlerimi ayıramayışımdın Seni karşıma çıkarınca hayata göz kırpışım Geldiğin her yeri sırf sen ordasın diye Ayırt etmeksizin sevmeme sebeptin Sonra geldin diye oralardan gidemeyişim Seni sevdiği için kendimi sevme nedenimdin Bende hayatı katlanılabilir hale getirendin Her daim mis kokulu bebeğim sadece sendin Kendimi bilmez bir halde hayata sinir olsam da Onu benim gözümde yeniden anlamlı kılandın Ve biliyor musun sen gülüşlerimde saklıydın Esra Salihoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() İyi ki Doğmuşumda Seni Bulmuşum
Bugün iyi ki doğmuşum diyorum kendi kendime Doğum günümü kutluyorum senden habersizce Sabahın ilk ışıklarında uyanıyorum bu güzel güne Uzak olsak ta seninle ben iyiyim beni merek etme Sınırlı mutluluklarla yetinmekteyim sen yoksun diye İyi ki doğmuşum dünyaya gelip seni bulmuşum kime ne Belki gelirsin umuduyla bir telaş hakim gözlerimde Gördüğüm her yüzü tek tek izliyorum ya sana aitse Artık gündüz gece ayırt etmeksizin süresiz açık gözlerim Meğer sensiz uyuduğum her gece için günaha girmişim Affet beni Allah’ım aşkı ve öbür yarımı seçti kalbim Nefes almadan yaşanmaz aşkı bu yüzden kabullendim Bugün doğum günüm ama bir bilsen nasıl huzursuz içim Ahh keşke şimdi seni armağan gibi bir kere görebilseydim Bir daha o güzel gözlerini seyretmek nasip olur mu acaba Aynaya bakınca birazcıkta olsa rahatlıyorum yalnızca Öyle içime işlemiş ki senin gözlerini görüyorum kendimde Nerde olduğunu bilseydim inan koşa koşa yanına gelirdim Çünkü gördüğüm her rüyada sensiz ölmüş yine dirilmişim Bugün yüzümde nedenini benimde bilmediğim bir gülümseme Bu özel günde seni yine görebilmek için dualar var dilimde Seni bana anımsatan her ne varsa hepsi yer etmiş kalbimde Onlarla yetinmeyi öğrendim ve mutluluğu erteledim gelişine Bak dünyaya gelişimin hatırına şimdi hayat bile üzmüyor beni Peki, söyler misin sendeki bu sebepsiz inat neyin nesi Güneş gidiyor yavaş yavaş ve gün artık tükenmek üzere Elimde olsaydı kalması için adımlarını kısaltırdım güneşin *******i kovardım bir süre Diyarbakır’ın gökyüzünden Sonra doyasıya yaşardım gecenin saklı aydınlığını seninle Uykuyu unuturdum sen gelince gözlerinde doyardım her şeye Günün karmaşasında sıkılıyorum ve kapanıyor gözlerim Açtığımdaysa sesini duymak, seni karşımda görmek tek hayalim |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Kalbinin Tozlu Raflarındayım Artık
Yazık ki sana dair umutlarım artık tükeniyor İçimden öyle şeyler geçiyor ki Sanki birdaha bana hiç seni seviyorum demeyeceksin Hissetmek istemeyeceksin beni yanında Olur olmaz yaptığım herşeye kızacaksın Benden nefret ediyormuş gibi bakacaksın hep Gözlerinin aradığı biri olamayacağım Her şeyime kusur bulacak belki Yanımda bile durmak istemeyeceksin Zaman zaman bundan dolayı vicdan azabı duysanda Kalbinin sesini dinleyecek ve kendince rahatlayacaksın Biliyorum birgün benden tamamiyle kopacaksın Ve ben ne yaparsam yapayım eski 'bizi' yaşatamayacağım Zaten sende beni çoktan kalbinin tozlu raflarına atmış olacaksın Ve ben direttikçe bana aşk tehditlerinde bulunacaksın Aşkların sonbaharında kurulmaya mahkum olan Yersiz cümleleri tek tek sıralayacaksın İşte en çok o zaman sinir olacağım sana Duymak istediklerimi söylemeye zorlayamam seni belki ama Klasik elveda sözcüklerini de dinlemek zorunda değilim herhalde Senin 'herşeyi tadında bırakalım, sana aşık olmak güzeldi' gibi Cümlelerin iğreti bir şekilde ağzından dökülürken benim Kalbimden de sana söylemeyi layık görmediğim zaten söylesem Bile anlamayacağın ve duyunca kirleteceğin şu cümleler geçiyordu..... Sen ne yaparsan yap senin sevgin içime işlemiş artık Ne sen vazgeçirebilirsin beni kendinden Ne de ben vazgeçebilirim içime işleyen bu senden Esra Salihoğlu |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|