![]() |
![]() |
#41 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008
Teşekkür Etme: 1 Thanked 5 Times in 3 Posts
Üye No: 46488
İtibar Gücü: 1407
Rep Puanı : 260
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Zamana yükleme bütün suçları
Yalnız zaman değil sen de değiştin Hatırla mazide kalan yılları Yalnız zaman değil sen de değiştin Sen ki yüreğimde en kutsal düştün Sen ki herşeyimdin aşktan da üstün Ne çabuk bu devrin çarkına düştün Yalnız zaman değil sen de değiştin Günlerdir gözümde çatık kaşların Kar gibi buz gibi son bakışların Birşeyler gizliyor bu kaçışların Yalnız zaman değil sen de değiştin |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bana bakıp bakıp ağlama sakın
Bu sonu isteyen sen değil miydin Ne kadar belliydi o gün maksadın Gitmemi isteyen sen değil miydin Susuz rakı gibi yakma içimi Bu pişmanlığın bir sigara içimi Günah senin kendin yaptın seçimi Git artık git diyen sen değil miydin Suç benim mi söyle aldırmıyorsam Maziye dalıp ta yıkılmıyorsam Şaşırma sen gibi ağlamıyorsam Kalbimi taş yapan sen değil miydin Zaman mı bu aşkı söndüremedi Hasret mi acını dindiremedi Sevdam mı sevdanı bitiremedi Unuturum seni diyen sen değil miydin Başın dumanlı mı yoksa sarhoş mu Bak geriye döndün gönlün bir hoş mu Başucunda yerim hala bomboş mu Doldururum diyen sen değil miydin |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kapımın zilini söktüm
Gelen sen değilsin diye! Bütün perdeleri örttüm Geçen sen değilsin diye! Eşime dostuma küstüm Selamı sabahı kestim Nasılsın diyene sustum Soran sen değilsin diye! Doydum acılara doydum İçimi hasretle oydum Dudağıma yasak koydum Öpen sen değilsin diye! İçimde dağlar devirdim Mutluluğu yere serdim Gülen yüze yüz çevirdim Gülen sen değilsin diye! Şaşırıyor her postacı Bakıp bana acı acı Açmıyorum mektupları Yazan sen değilsin diye! |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yokluğunda ne ateşleri hasretimle yaktım da
Bir seni yakamadım, beni yaktığın gibi Çölde su, mahpusta gün, oruçta ekmek gibi bekledim seni Sense araya korkular koydun. Yasaklar koydun... Bitmez tükenmez engeller koydun Şimdi nerdesin diye sakın sorma Sen çağırdın da ben gelmedim mi? Sen varken darılmazdım çiçeksiz baharlara, Yağmurlu havalara...Bu kasvetli akşamlara Sen varken Bakıp içlenmezdim tren istasyonlarına Otobüs duraklarına... Sen varken ayrılanlara ağlamazdım... Yıkılmazdım biten sevdaların ardından Gidenlere küsmezdim Kalanlara acımazdım... Sen varken böyle üşümezdim-titremezdim Masumdum, çocuklar gibi Böyle delirmezdim-küfretmezdim... Hele ölmeyi hiç düşünmezdim. Şimdi soruyorum sana Adı sevdaysa bu cehennemin Sen yaktın da ben yanmadım mı? Biliyorsun Bütün acılarına 'yeşil ışık' yaktım olmadı Bütün korkularına'arka çıktım'olmadı Dağlara merdiven dayadım olmadı Haziranda kar oldum yağdım avuçlarına olmadı Sevdim olmadı -yandım olmadı-taptım olmadı Benden artık pes Bu aşkın biletini istediğin gibi kes Nasılsa gidiyorsun Biliyorum git... Ama ardında Ağlayan bir çift göz Paramparça bir yürek Ve yıkılmış bir dağ görmek istemiyorsan Çek silahını-daya sırtıma Titrersem namerdim... Sen vurdun da ben ölmedim mi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hasret dağları sardı
Sen farkında değilsin Son umut sende kalsın Sen farkında değilsin Böyle sessiz duruşun Umursamaz oluşun Yüreğimde bir kurşun Sen farkında değilsin Bilmiyorsun tutkumu O kaybetmek korkumu Bölüyorsun uykumu Sen farkında değilsin Gözlerim ufka dalar İçimde volkan yanar Senin için ölen var Sen farkında değilsin Bir çılgının yolunda Ben, sen oldum sonunda Herkes bunun farkında Sen farkında değilsin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu şehrin bütün sokaklarına sinmiş yalnızlığım
Sensizliğin köşe başındayım Avuçlarımda kırık dökük pişmanlıklar Avuntusuz çıkmazlara doğru yürüyorum Bütün umutsuzluğuma inat Yine seni arıyorum... Dudaklarımda bildiğin o ıslık Sokak lambalarına sığınıyorum Hafiften bir yağmur ağlıyor benimle Bir deli rüzgar saçlarımda Yalnızlıktan üşüyorum Bulamayacağımı bile bile Yine seni arıyorum... Anlatacak nelerim var bir bilsen İçimde ihtilaller kopmuş Kendime sürgüne verdim Mutluluğum çoktan iflas etmiş İtiraza hakkım yok biliyorum Beni savunmak sana düştü Seni arıyorum... Yarım kalmış şiirlerim gibisin Yaşanmamış çocukluğumsun anılarımda Öylesine eksiğim sensiz Öylesine sahipsiz İşte bütün umutlara havlu attım gidiyorum İçinde geç kalmışlığın ç****izliği Çocuklar gibi ağlıyorum Ve gel gör ki her damla gözyaşımda Yine seni arıyorum... |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Senin İçin Buradayım
İçimde bir ümit var onun için burdayım, Belki gelirsin diye senin için burdayım Vakit çok geç olsa da gönlüm mahzun kalsa da, Yine aynı masada senin için burdayım Burada izlerin var Islanmış gözlerin var Verdiğin sözlerin var Onun için burdayım İnan ki sensiz canım mutluluğa düşmanım, Affet beni pişmanım demek için burdayım Elini elime alıp öylece bir an kalıp, Sana son kez sarılıp ölmek için burdayım Burada izlerin var... |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yine yetişemedim son trene
Yie geç kaldım mutluluğa serena Ardından Boş bir bavul gibi braktım kendimi sokaklara İçimdışım darmadağın Sanki altında kaldım koskoca bir yanardağın Hala inanamıyorum olanlara Oysa O değil ben olacaktım kollarında Hani ben olacaktım serena Bu sabah Menekşe satan kızlara braktım gözlerini Simit satan çocuklara o sımsıcak ellerini Ve yaşlı bir eskiciye senli bütün hayallerimi Bende hiçbir şeyin kalmadı bilesin Artık kaderimi örmüyorum saçlarına Oysa daha dün Ben vardım çöl ateşi avuçlarında Ben vardım serena.... Şimdi bir dağ başı yalnızlığı içimde Gittiğin günden beri Gölgemden bile saklanıyorum Ve yinede Gelip gelip seni bana sormuyorlar mı Daha adının ilk hecesinde yıkılıyorum Kaçsam olmuyor Küssem olmuyor Sussam olmuyor Yüreğime taş basıyorum Ve en acısı ne biliyormusun Her sabah seni yüreğimdeki dar ağacına asıyorum Ve sonunda oturup İkimiz için çocuklar gibi ağlıyorum Çocuklar gibi serena... Duydumki Yağmurlarını bile bilmediğim bir şehirdesin Ve aşkımız bir şiirin en yanık mısralarında Ve bir merdiven boşluğunda Paramparça umutlarımız Hani birlikte yaşlanacaktık? Hani birlikte ağaracaktı saçlarımız? Bak nasıl küskün ve mahsun bakıyor bize Doğmamış çocuklarımız Hala inanamıyurum yaptıklarına Hala inanamıyorum serena.... Bir intihar mektubuduydu sanki son bakışın Ve kör bir biçak gibi oydu yüreğimi Böylesi kaçışın Oysa Odeğil ben olacaktım kollarında Hani hep ben olacaktım Hani emindin Hani yemindin Hani hep benimdin serena Hani hep benimdin? .., |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dün gece oradaydım
'Pişmanlıklar Bahçesinde' buluştuk onunla. Yıllanmış yanlışlardan demlenmiş bir çayı yudumladık son kez... Hayallerimiz Sanki sıcak bir dondurma gibi duruyordu masada Daha dokunmadan erimişti. Ve ne garip bir tesadüf Ne istedikse o gün garsondan Aşk gibi- dostluk gibi umut gibi Çoktan tükenmişti.. Yapacak bir şey yoktu artık Son hesabı ödemekten başka Gel gör ki Garsona, hesap deyince Acı acı gülümsedi Çünkü; Gözyaşlarımız Bizden önce hesabı ödemişti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Her gün yeni bir yangında hayatım
Acılardan acılara sürgünüm Sende başlar sende biter isyanım Yalnızlıktan yalnızlığa sürgünüm Ateş olsan duman olsan kar etmez Giden gider yollar geri getirmez Bu talih de seni bana yar etmez Ayrılıktan ayrılığa sürgünüm Işık seçtim gözlerini gönlüme Yorgan gibi çekip gittim üstüme Kimliğimden adresimden kime ne Sokaklardan sokaklara sürgünüm Yetmiyor ah isyanlarım yetmiyor Dağda sürgün taşta sürgün bitmiyor Hasret bana pusu kurmuş bekliyor *******den *******e sürgünüm. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|