![]() |
![]() |
#41 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Annem Annem
Sana ellerimi uzattım Annem Gözlerim yolunu gözlüyor annem Yüreğim yanıyor yanıyor annem Annem annem annem annem nerdesin Annem nerelerde ne hallerdesin Ruhumdasın,nefesimdesin annem Benim yüreğimin ta içindesin Her anında adımı andığını Bilirdim bana nasıl yandığını Hatırlarım güzel okşadığını Annem annem annem annem nerdesin Annem nerelerde ne hallerdesin Ruhumdasın,nefesimdesin annem Benim yüreğimin ta içindesin Sen var ken inan ki ağlamıyordum Üstümü örterken üşümüyordum Beni çok sevdiğini biliyordum Annem annem annem annem nerdesin Annem nerelerde ne hallerdesin Ruhumdasın,nefesimdesin annem Benim yüreğimin ta içindesin Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Arama
Arasan bulurmusun senin için yananı Arasan bulurmusun derde derman olanı Arasan bulurmusun bir gün halin soranı Arama sen boşuna bundan geri kalanı Arama sen arama sen dünyayı tarama Dermanın yine sende sür kanayan yarana Aradın da ne buldun bir yananın çıktı mı Kanayan yaralara bir dermanın çıktı mı Kapını tıklatacak bir soranın çıktı mı Duydum geri dönmüşsün aramaktan bıktın mı Arama sen arama sen dünyayı tarama Dermanın yine sende sür kanayan yarana Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aratırsın
Verdin bana derdini dermanı aratırsın Dert içinde dermanı nasılda yaratırsın Kendimi tanımaya artık zaman kalmadı Kerem bile aslıya benim gibi yanmadı Yıllar boyu yolunda şaşmak nedir bilmedim Her gün ağlattın beni hiç bir zaman gülmedim Sana ulaşmak için aşındırdım dağları Çok geç artık dağılmış aşkımızın bağları Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Arayanlar
Seni gökte arayanlar Arananı hiç bilmezler Seni yerde arayanlar Kendilerini görmezler Ne yerdesin ne göktesin Mü minlerin gönlündesin Kainatı sen yarattın Bir küçücük yürektesin Sen yarattın her feleği Mü minin titrer yüreği İnce tutma yanmayalım Hesap gününde eleği Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Arkamdan kimseler ağlamasınlar
Bir gün son bulacak benim hayatım Almadım dünyadan ben de muradım Değişecek belki güzel suratım Arkamdan kimseler ağlamasınlar Adımı taşlara yazdıramadım Mezarımı derin kazdıramadım Gönlümü deryaya daldıramadım Arkamdan kimseler ağlamasınlar Ağlarsa çocuklar hanımım ağlar Onların gözyaşı ciğerim dağlar Ölen gider esas ölürmüş sağlar Arkamdan kimseler ağlamasınlar Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Artık dokunuyor
Sevgiye susamış bir gül gibiyim Ötmeyi unutmuş bülbül gibiyim Sanma yaşıyorum ölü gibiyim Artık dokunuyor hasretlik bana Koklamak istersin gülün yok senin Konuşmak istersin dilin yok senin Seni dinleyecek yarin yok senin Artık dokunuyor hasretlik bana Telefon aldatır kulaklarını Gözlerin arıyor suratlarını Yavruları saran kucaklarını Artık dokunuyor hasretlik bana Ne olur bırak ta gel deyin bana Biz sana aşığız değil parana Merhem olacağız illa yarana Artık dokunuyor hasretlik bana Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ay Yüzlüm
Ay yüzlüm yüzünde gördüm parlayan nuru Nasılda korumuşsun o sarsılmaz onuru Gönlündeki sıcaklık yansımış suratına Mehtap bile kıskandı yüzünde ki o nuru Kimdir bilmek isterim sana en yakın olan Nedir bana dermisin seni hep mutlu kılan Gördüğüm tek şey vardır senin mutlu yüzünde İçin sevgiyle dolu sözünde yok hiç yalan Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ayna
Şarkılar aynadır yaşantılara Kendini aynada görebilirsin Yaşın erişmişse kırkaltılara Dertlerin zirvesi diyebilirsin Zannetme ki hayaldir yazılanlar Gerçeklerdir aynada görünenler Yaşam ve sır aynanın arkasında Kaybolur sırları silinenler Dertliler iç bükeydir aynalarda Dertsizler kendini arar camlarda İç bükey dış bükey her şeyin sırda Yaşadığın görünür aynalarda Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Azın Çoğulu
Elini hiç koymadın bir gün taşın altına Parsalar dağılınca koşarsınız altına Bir gün hizmet etmedin hiç yardımcı olmadın Neden hiç utanmadın ne çektin suratına Halktan biri değilsin hep halkçı takılırsın Halkın değerlerini yerde süründürürsün Sana alkış tutanın adı halk oluyormuş Halka rağmen halkçılık yürümez biliyorsun Ne avrupalısınız siz ne doğulusunuz Babanız kim kimin oğulusunuz İnsana insan gibi hiç hizmet etmediniz Çoğuldan ayrısınız azın çoğulusunuz Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Azrail
Ölüm bizim de sizin de kapınızda Azrail mi o her zaman yanımızda Bir soluktur aldığım gitti gelmez ki Asalet kalırmı artık kanımızda Kendinizi siz azrail görürsünüz Azrail de ölecek bilirmisiniz Hadi o görevlidir Hakkın katında Peki kendinizi ne zannedersiniz Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|