![]() |
![]() |
#41 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ***Saygı***
SAYGI Hayatta öğrenilmesi gereken en önemli ders ''saygı'' çünkü... kendisine saygısı olmayanın insana saygısı olmaz insana saygısı olmayanın yaptıklarına saygısı olmaz şiire saygısı olmaz şiire saygısı olmayanın edebiyata saygısı olmaz edebiyata saygısı olmayanın hayata saygısı olmaz. hayata saygısı olmayanın bir hayatı zaten yoktur... Derya Avşar |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ***Sen nerdesin? ***
SEN NERDESİN? Beni bul sen. Ben kara yoların Kara cahilliyim. Bu şehrin yabancısıyım. Seni nerden bulurum! Sen nerdesin? Beni bul sen. Senin olmadığın yerin, Yabancısıyım ben. Derya Avşar |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ***Sen sev***
SEN SEV Yalnızım sevmesemde sen sev... özlemle doluyum özlemesemde sen özle... hissetmek istiyorum hissetmesemde sen hisset... gelmiyorum desemde sen gel... bir gün bakmışsın ben leyla sen mecnunsun. Derya Avşar |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ***Seni düşünüyorum***
SENİ DÜŞÜNÜYORUM Seni,seni düşünüyorum Ben bu hasrete kimi diyorum. Yaslasam başını bir günahsızın omzuna. Usulca sevgim misali sana! Mahsumiyetin gözlerinden dökülse… Ruhum acılarından seni aralasam. Hissetmesen hıçkırıklarımı! Sevgimin sevgisiz yaşadığı gibi sarsam, Seni vicdan ayazından kurtarsam. Bilirim …! Üşürüm yokluğunda, Bilesin çiğ düşer gülüşüme, Damla damla ölürüm, bilesin! Derya Avşar |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ***Seni görüyorum***
SENİ GÖRÜYORUM Vuruldum yaram kanıyor ve sende ölmek istemiyorum her ne kadar çırpınsam,da biliyorum, ben beni tanıyorum yaşıyor görünsem,de ölüyorum ölümün kokusunu ben,de duyma ben gelmesem,de sana yaşamı gönderiyorum hadi bir tebesüm et seni görüyorum Derya Avşar |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ***Seni unutmak***
SENİ UNUTMAK ******* şahitlik ediyor Büyüyen aşkım'a Sen bende büyürken Benim sende hiç olmadığımı Sen gidince anladım Varsın son yeminim de Seni unutmak olsun. Derya Avşar |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ***Sen yoksun***
SEN YOKSUN Susturdum tüm çığlıkları Senin sesini,duyayım diye... Sen susunca,ben sustum Beni sende astım Herkes bağırsın,sen yoksun... Derya Avşar |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ***Sensizliğe çaresizim***
SENSİZLİĞE ÇARESİZİM Bir rüyadayım biliyorum varlığınla büyülenmişim konuşsam uyanırım sussam kaybederim korkusuz seni nasıl tutarım düşünmeye korkuyorum sensizliğe çaresizim ruhuna sarıldığım gibi... sana sarılsam gözlerine hiç... korkmadan baksam sabahları varolduğunu bilerek uyansam yıldızları avuçlayıp, sende dursam güneşte değil! gözlerinde ısınsam rüzgarda değil! sevginden savrulsam bende olduğun gibi... sendemiyim? sensizliğe çaresizim. Derya Avşar |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() **Sessime ses***
SESSİME SES Bağırsam varmıdır sessime ses verecek bir dünya varmıdır beni dertlerimle saracak varmıdır hayalimde bir yar uzağımda bile... yakınımda kalabilecek beni kalbinde saklayıp ben gibi bilecek hangi şiirde acılı hüznüme değecek hangi türküde çığlığımı duyacak hangi yüze resmimi çizecek varmı beni gömüp,topraklara üstüme çiçekler ekecek yüreğini koyup ortaya sessime ses verecek kıyılarındayım lodosun parçalanıyor açıkta olan tüm duygularımı fırtınası varmı? aşkıma kapılıp gelen fırtınada gidenler içimde esen deli yeller görünür ne varsa içimi acıtanlar bulduklarınızsa... acıtmaya kıyamadığım deli sevdam ve deli düşüm... Derya Avşar |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ***Sessizliği kurşun yaptım***
SESSİZLİĞİ KURŞUN YAPTIM Maskeni takıp sahne aldın ben karşındaydım işte insafsızın oyunu böylesine insafsız ve böylesine yıkılır bir oyun neden oynadın? oyunda olsa bu kadar acımasızlık olurmu? oyunlar yaşanacak, dünyayı simgeler sen nasıl yıkarsın dünyamı seni dünyam yapmıştım benden bu kadar nefret etiğini ve hiç önemsemediğini neden? en başta söylemedin ve neden? gözlerimi kapatıp, beni bana öldürtün sevgim elerinde,silahlanırken hala nutuk atıp gidebiliyorsun tutuksuz,yargısız,cezasız ben gidemiyorum işte tek sözümle seni vuramıyorum sevgisizliği kurşun yapıp sana doğrultamıyorum silahı sen ellerime değil! yüreğime vurdun kelepçeyi bir ömür boyu mahkum etin beni sana öldürdüğün kadar yaşatabilirmisin sen? kaçışın suskunluğa bürünürken ben çığlığımın büyüyen sesindeyim hiç bir intihar senin kadar korkak olmadı bir gün sesizliğinde asıldığında bir tek çığlığımı duyacaksın ve o çığlıkta azat edeceğim seni ama gidecek yerin olmayacak çünkü sen yıktığın o dünyadasın ben ise sahnede olmayacağım sessizliği kurşun yaptım birini sana bıraktım varsa cesaretin sık. Derya Avşar |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|