![]() |
![]() |
#41 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bahanelerim Var
Uykunun en gör Vakti yerinde Fırlatır beni yerimden Kışın karında Donu ayazında Kan ter boşaltır Tenimden Durgunluğum benim Bilmezlik değil Kımıldayamıyorum Yenimden Yenim dar benim Tenim dar yani Hareketsiz kaldım Yerim dar benim Hiç kimselere Ferman olamam Hiçbir yareye Derman olamam Yurtta da suskunum Cihanda da suskun Atalarımdan miras Bahanelerim var… Mustafa Acıoğlu
![]() |
#42 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bahar mısın?
Bahar mısın ey kavgam Gözlerin bir meltem mi? Bir mavi bulut musun? Yüreğimde matem mi? Yüzün yanar ufkumda Siman şafağımda Gündoğar gece ölür Bu mahzun yaşamımda Nehir misin ey kavgam? Damarlarımda akarsın Rüzgar mısın fırtına mı? Başımı deli deli döndürürsün Hüzün doğar üstüme Göz dikmişler postuma Ben sesimi kıstım da Kimler söyler kavgamı? Mustafa Acıoğlu
![]() |
#43 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Baharı Gördüm Caney
Baharı gördüm caney Kalk hele bir bakıver Dilimin diyemediğini Bak gözlerim nasıl der Baharı gördüm caney Sol yanımda Haliç var Ayağımın altında Çiğnediğim İstanbul Başımın üstünde Dönerken hep martılar Dilimin bilemediğini Yüreğim nasıl anlar Baharı gördüm caney Uykuda değil uyanık Baş gözüyle he ya Sürülmüş yine tarlalar Anızları yakmışlar Dün toprağın üstünde Türlü nebat besleyenler Bugün altına girmiş Nice nebat beslerler Baharı gördüm caney Kalk hele kalksana yav Kurt kuzuya dost olmuş Gül de bülbüle tav Baharı gördüm caney Gözlerim de kamaştı ha Hayat bitti bitiyor Gemi de limana Hayli yanaştı ha… Mustafa Acıoğlu
![]() |
#44 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bana Bayram Düğün Yine
Coştum yine bugün yine Bana bayram düğün yine Senle vardım ben bu güne Bana bayram düğün yine Bayram tabi sana vardım Halin hatırını sordum Şeytanın bacağın kırdım Bana bayram düğün yine Arzuhalim soramadan Sana şöyle eremeden Kaç gün oldu göremeden Bana bayram düğün yine Düğün tabi sana vardım Su döksen yüzümü yurdum Yanı başına oturdum Bana bayram düğün yine Ben söyledim o dinledi Ne dediysem de anladı Gelmediğime kinledi Bana bayram düğün yine Bayram tabi hasret bana Bir şey diyeyim mi sana Yüzün baktım kana kana Bana bayram düğün yine Gelmesem de döver beni Küser sonra kovar beni Demek dedim sever beni Bana bayram düğün yine Ben giderim o da kovmaz Arkamdan da sayıp sövmez Mustafa öyle şey sevmez Bana bayram düğün yine Bende bayram hergün gayrı Olamaz ki hiçbir hayrı Ben kalamam bir gün ayrı Bana bayram düğün yine Bana bayram hergün yine Mustafa Acıoğlu
![]() |
#45 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bana Ölüm Yar Olsun
Günler geçti olmadı Şu yüzüm hiç gülmedi Çilelerim dolmadı Bana ölüm yar olsun Derdim tasam hep işim Bu kaçıncı ölüşüm İlk olsun o sevişim Bana ölüm yar olsun Kardaşlar kırılırken Sevdamız sorulurken Nemrutlar dirilirken Bana ölüm yar olsun Yetim yavrular ölsün Gelinler hep dul kalsın Hayatım onlar alsın Bana ölüm yar olsun Yarım kalsın sözlerim Gökte asılı gözlerim Ben hep o anı özlerim Bana ölüm yar olsun Mustafa Acıoğlu
![]() |
#46 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Barak Barak Derler
Barak Barak derler de bir Türkmen eli Alamadım anam gözleri güzeli Tay gibi durur da şekerdir dili Alamadım anam gözleri güzeli Başına da poşu çekmiş de aman Yay gibi de kaşı çekmiş de aman Ciğerimin başın yakmış da aman Alamadım anam gözleri güzeli Elleri kınalı burnu hızmalı Ceylan gibi orda burda gezmeli Sürmeli gözlerin nazla süzmeli Alamadım anam gözleri güzeli Mustafa ağlıyor kan dolu gözü Telleri yas tutar matemde sözü Kara toprakta biter bu kara yazı Alamadım anam gözleri güzeli Mustafa Acıoğlu
![]() |
#47 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Başka Başka
Diyorum gelmese miydim Bu dünyaya keşke Veyahut bu aşka Düşmese miydim acaba? Derdim benim bu işte Sevenim başka sevdiğim başka Mutluluk kesin mi? Herkesin bana karşı Ağzına kadar kin Sırılsıklam bir düşmanlık Duygusuna gömüldüğü Bir anda Bedeni hazdan başka Neyi paylaşabiliriz ki? Hayatım başka ki Hayallerim başka Yalnızken evde Acizliğin gayyasında Çırpınıyorken Doruğuna yürürüm zaferlerin Sokaklarda Sen Şüpheleri artıran bir mizansen Ben Cenneti gören bir hasta gibi Uçuk ve engin gülümserken Sünepe bir çabuklukta Katılıyorsun kahkahama Dünyam başka Senin dünyan başka Baktım Dolmuş hep kağıtlarım Tıka basa mısra Sevincim sanma Hep ağıtlarım Seni anarken kıtalarım Şiirlerim başka Sana sevdam bambaşka Mustafa Acıoğlu
![]() |
#48 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bayram Münasebetiyle
Tüm sevdiğim ve soran sormayan arkadaşlarım, Akraba-i taallukat ve kavim kardaşlarım, Dindaşlarım soydaşlarım ve de gönüldaşlarım, Bayramınız bayram ve dahi mübarek ola..! Mustafa Acıoğlu
![]() |
#49 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bazı Sözler
Bir şiir bir şiir daha Bazen kalem kalkar şaha Bazı sözler vardır ki Biçilemez ona paha Bazı sözler de vardır Çıkmayıverir sabaha... Mustafa Acıoğlu
![]() |
#50 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beddua
Kör olsun gözlerin görmeyesin emi Genç yaşın da sayılsın o kara yerlerde Dillerin tutulsun sormayasın emi Ecelin gelsin öl vaktinden erlerde Kanın aksın içine kanlar kusasın Sen gidesin geri bir anan ağlasın Zebaniler mil çeksin kornan dağlasın Derdime derman de inle seherlerde Sen gelme hiç kanlı da köyneğin gelsin Kervanın şaşsın da düz ovada kalsın Ne dişin ışısın ne de yüzün gülsün Ahu zar edesin derman nerelerde Dilin çekilsin tependen kara yer ol Anla halin ettim de buldum ben der ol Her vakit her saat ah inen zar ol Etin lime lime olsun yaralarda Mustafa diyor ki ben kıyamıyorum Bu halimi de hayra sayamıyorum Dilime geliyor da diyemiyorum Ben ölem bari sen de kal karalarda Mustafa Acıoğlu
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|