![]() |
|
|
#41 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57961
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Buğulu Ses
Vuslatın var mı busesi, neş'esi Kavuşmak mı? Bilinmez ne berisi ne ötesi Canözüm duy bu buğulu sesi Vedanın alnına buse kondurmuşlar Zamanı aşkın kapısında dondurmuşlar Sen gelsen... Bir el versen Zaman çözülür fikrimce Senin gözlerin Fırat'tan coşkun Bakışların Sırat'tan ince Hele ki bir çift yaş süzülünce Billur jaleler peşi sıra dizilince Çöllerde bahar olur Güller de nehir olur Akar İbrahimî aşklar Sözcükler sihir olur Açılır aşkın kapısı Kalbin sevdamın tapusu O narin kalbin ki; Senden sana firarımın yapısı Açma sineni, dinmez tipisi Sağda bir, solda bir iki nur var Nurlar başına taç iki nar var Sevdana selam durmazsam Bil ki bende kusur var Ben bir sana sevdalı Ben bir sana deli Lakin bilesin Bende senden öte bir Var var Kalbimde aşktan örülü bir hisar var Her halime şahit bir sır var İkbâlim istikbâlime şahit olsun Bir aşk ki, tarifi yok, sığmaz zamana Senden evvel bin yıl Senden sonra sürecek bir asır var Ama sakın korkma! Aşkından hatıra, Yüreğimden silinmez bir sır var. Adın ummanlara denk Bitmez hasretim Bitmez bu cenk Ey sevgili kâri! Hasretim gayyanın derûnuna düştü Ne olur sen anla... Sen anla bâri. 13 ARALIK 2004 Saat: 02:27 ANKARA Faruk Gökbulut
|
|
|
|
#42 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Burcu
Burcu burcu kokuyorsun, Kalbime aşk dokuyorsun, Sen ne güzel bakıyorsun, Adı güzel aşka gazel kız. Es bu yana kokun gelsin, Bakışların kalbi delsin, Bil ki dünyaya bedelsin, Adı güzel aşka gazel kız. Bülbül olup şakıyorsun, Sen kalbime akıyorsun, İçin için yakıyorsun, Adı güzel aşka gazel kız. Yol üstüne kül dökersin, Çorak kalbe gül dikersin, Sen ne tatlı şeker şeysin, Adı güzel aşka gazel kız.. 08.01.2008 Saat: 12:34 İstanbul/Küçükyalı Faruk Gök
|
|
|
|
#43 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Busen, Hayalin ve Sen...
Özlemle doldu günüm gecem Bal şerbet oldu her sözüm, her hecem Değmeyin dostlar bu gece benim gecem Urfa'da kar, yüreğimde kor var Aylardan Kasım, mevsim sonbahar değil ama Kar gibi beyaz, nar gibi sıcak odama Az sonra bir nefes dolacak, yar kadar sıcak Can gibi, damarımdaki kan gibi Yaşanmamış an gibi bir şey Ne söylesem, nasıl desem Sana yemin olsun, sana kasem Yüreğimdeki gülün yanağına konsa busen Hayalin tülu eder, görünürsün ve sen... 19 ARALIK 2002 Saat: 00:30 Ş.URFA Faruk Gökbulut
|
|
|
|
#44 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Buz Renkli *******
Gecenin is gibi simsiyah çehresi var Karşımda ziftten örülmüş bir duvar Gece karanlığı sokaklarda Kendini arayan birisi var Sessiz, Sensiz ve kimsesiz Hıçkırıklar garip, şiirler bestesiz Kuytu bir köşeye kıvrılmış ağlar Yıllarını sorgulayan birisi var Yıllar yalan, yollar yalan, güller yalan İki damla gözyaşı yıllardan geriye kalan Buz renkli *******in koynunda yüreği kalan Yıllarına mahkum meçhul bir adam 19 HAZİRAN 1999 Saat: 23:00 BALIKESİR Faruk Gökbulut
|
|
|
|
#45 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bülbül
Ötme sen ey bülbül, ruhum kanıyor Seni gören gözlerim, yarim sanıyor Güllerin gözlerinde gördüm yarimi Garibini gel diye yanına çağırıyor Faruk Gökbulut
|
|
|
|
#46 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Can
Canlar can olur sana canân olunca Ben cana can derim, aşkınla dolunca Faruk Gökbulut
|
|
|
|
#47 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Can Senden Geçemiyorum
Önüm sonum senin yanın Kahrına kandım dünyanın Bunca hane bunca hanın Kenarından geçiyorum Tek senden geçemiyorum Yâr senden geçemiyorum Ballar balın sende buldum Sevdim seni ve duruldum Sevdan yaktı ben kavruldum Kederimden içiyorum Can senden geçemiyorum Ben senden geçemiyorum Hayâline hayran kuldum Sevdan ile sarhoş oldum Aşkın yaktı ben kavruldum Rakı şarap içiyorum Tek senden geçemiyorum Yâr senden geçemiyorum Can senden geçemiyorum Ben senden geçemiyorum 17 ŞUBAT 2003 Saat: 11:22 Ş.URFA Faruk Gökbulut
|
|
|
|
#48 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Can Sızım
Sen saklarken kendini Gün batımı şehirler aynasında Bense beklerim seni Gecenin kör karanlığında Mevlana'nın şeb-i arusunda Yunus'un virdi gibi gece yarısında Yokluğun var, sen yoksun Sensizlik yalın *******e denk Yokluğun hasretimin kan kardeşi Umudumsa Kaf Dağı ardında Ölüm kapımın ücretsiz bekçisi Gel artık ey can sızım ******* var ki uykusuzum Gel artık...Gel... 21 EYLÜL 1999 Saat: 01:11 MALATYA Faruk Gökbulut
|
|
|
|
#49 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Canözüm-2
Bülbüller seni öter duyar mısın Dinlemeye doyulur mu Canözüm Altından mı yirmidört ayar mısın Ellemeye kıyılır mı Canözüm Kor busenin katresiyle sarhoşum Seni içen ayılır mı Canözüm Bugün ben bende değilim bir hoşum Cana böyle kıyılır mı Canözüm Sen sevda savaşından çıkan zafer Bense emrine amade bir nefer Seni rüyamda gördüğüm her sefer Aşkına nikah kıyılır mı Canözüm Yüreğim yanardağ, nefesim volkan Aşkımı gürz ettim, sevdamı kalkan Karşısında beni bulur kem bakan Kıysam günah sayılır mı Canözüm 01 HAZİRAN 2004 Saat: 16:30 Ş.URFA Faruk Gökbulut
|
|
|
|
#50 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Canözüm-3
Adını duyunca canım tutuşur İçime bir kızıl kor düşer Sevdana yanınca közüm tutuşur Aklıma bir güzel yar düşer Adını anınca özüm yatışır Kalbime bir beyaz kar düşer Bastığın bu yerler şavkınla ışır Bahtıma süt beyaz nur düşer Makbulse dilekler eller açılır Yazgıma bir vefalı kul düşer 02 EKİM 2004 Saat: 05:00 Afyon Faruk Gökbulut
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|