![]() |
![]() |
#41 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir Yar Sevdim
Zalimlerden daha zalim Bir yar sevdim, bir yar sevdim Ne olacak bilmem halim Bir yar sevdim, bir yar sevdim Düşünürüm kara kara Ah çekerim ara sıra İçimde kanayan yara Bir yar sevdim, bir yar sevdim Kalmadı hiç tadı tuzu Ciyerime verdi sızı Rus asıllı Alman kızı Bir yar sevdim, bir yar sevdim Yıkıldı gönül kalesi Bitmez kalbimin çilesi Karşı çıkar sülelesi Bir yar sevdim, bir yar sevdim ALİ der ki, düşmez dilden Bir şey gelmez oldu elden Uzaklardan yaban elden Bir yar sevdim, bir yar sevdim. Ali Dilki
![]() |
#42 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Birazcıkta Bize Bakın
Yiyip, yiyip içmek olmaz Birazcık ta bize bakın Gerçeklerden kaçmak olmaz Birazcık ta bize bakın Biz doyurduk kaçınızı Okuyoruz içinizi Kaldırıp da kıçınızı Birazcık ta bize bakın Söz veripte kandırmayın Rüşvete toz kondurmayın Hep mideye indirmeyin Birazcık ta bize bakın Yıkıkları göçükleri Biz öderiz açıkları Pazar cima çocukları Birazcık ta bize bakın ALİ der ki, şaşırdınız Sabrımızı taşırdınız Yeter göbek şişirdiniz Birazcık ta bize bakın. Ali Dilki
![]() |
#43 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Biri Bizi Gözetliyor
Baban peşimize birini takmış ''Biri bizi gözetliyor'' galiba Sanırım annende davayı çakmış ''Biri bizi gözetliyor'' galiba Bir gece yarısı çıkta öyle gel Çantanı koluna takta öyle gel Sağına soluna bakta öyle ge ''Biri bizi gözetliyor galiba Sabahtan erkenden yola düşelim Mutluluk yolunu hızlı koşalım Dedikodu dağlarını aşalım ''Biri bizi gözetliyor''galiba Ali Dilki
![]() |
#44 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bize Kazık Dayanmaz
Hergün kanun değişiyor Tüzük dayanmaz dayanmaz Sanmayın halk gelişiyor Bozuk dayanmaz dayanmaz Onlara revadır demek Boşa gider bunca emek Günde altı çeşit yemek Azık dayanmaz dayanmaz Gidip gelir hastaneye Hasret kalmış pastaneye Gün de üç beş kestaneye Çizik dayanmaz dayanmaz Biz dönmüşüz bir köleye Umut doldurduk fileye Bu kadar derde çileye Fizik dayanmaz dayanmaz Dinle beni oğlum İlyas Doldu sabır denilen tas Her parmakta altın alyans Yüzük dayanmaz dayanmaz ALİ der; giden ömürden Kimse korkmuyor emirden Bize kalın bir demirden Kazık dayanmaz dayanmaz. Ali Dilki
![]() |
#45 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bizi Kimse Susturamaz
İşçi memur kan ağlarken Bizi kimse susturamaz Bedenlerde can ağlarken Bizi kimse susturamaz. Bize sökmez hava civa Ter dökmeyiz bedavaya Baş koymuşuz bu davaya Bizi kimse susturamaz. Başkaları sussalar da Seslerini kıssalar da Hatta dara assalar da Bizi kimse susturamaz Ayıpları örtseniz de Hergün biraz artsanız da Kıçınızı yırtsanız da Bizi kimse susturamaz. Kim ne derse gelsin desin Soracağız hesap kesin Rahat uyu Aziz Nesin Bizi kimse susturamaz. Ali der ki, yüzüm aktır Evvel Allah başım diktir Alayına çektim s..tir Bizi kimse susturamaz.
![]() |
#46 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bolluktan Söz Ediyorlar
Türkiye'yi varlık sarmış Bolluktan söz ediyorlar Güya dostlar her şey varmış Bolluktan söz ediyorlar Hiç pazara çıkmışlar mı? Fiyatlara bakmışlar mı? Hiç gözyaşı dökmüşler mi? Bolluktan söz ediyorlar Doğru dostlar her şey var'a Almak için nerde para Düşünürüz kara kara Bolluktan söz ediyorlar ALİ der ki, sonumuz yok Ekmeğimiz unumuz yok Kıçımızda donumuz yok Bolluktan söz ediyorlar. Ali Dilki
![]() |
#47 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Bayram da Evdeyiz
Elalem dokuz gün tatile çıktı Biz bu bayram da da evdeyiz yine Bizi imkansızlık odaya tıktı Biz bu bayram da da evdeyiz yine Çocukların papucu yok giysinler Gidip büyükleri sevip saysınlar Kimler duyacaksa varsın duysunlar Biz bu bayram da da evdeyiz yine Bugün çok dertliyim gelmen yanıma Bir bayramlık alamadım hanıma Bu gariplik dokunuyor kanıma Biz bu bayram da da evdeyiz yine ALİ der; yırtıldı yoksulun cebi Görünür astarı görünür dibi Ne yazık her bayram olduğu gibi Biz bu bayram da da evdeyiz yine. Ali Dilki
![]() |
#48 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Dünyada İşin İş
Hiç yüzüne baktın mı merak edip aynada Haram gemilerini yüzdürürsün deryada Onun bunun hakkını yiyip sömürüyorsun Bu dünyada işin iş bilmem öbür dünyada. Ali Dilki
![]() |
#49 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Halinle Çok Güzelsin
Süslenmene ne gerek var Bu halinle çok güzelsin Seni seven seni anlar Bu halinle çok güzelsin Kurban olam fidan boy'a Seyredeyim doya doya Dudağına sürme boya Bu halinle çok güzelsin Makyaj yapıp gezme sakın Şu gönlümü üzme sakın Sadeliğin bozma sakın Bu halinle çok güzelsin Güzelliği saklı gizlim Beyaz tenli ak benizlim İnan bana ela gözlüm Bu halinle çok güzelsin. Ali Dilki
![]() |
#50 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Hükümet
Bu hükümet bizi seksen öncesi Mapus damlarında teli arattı Sırtıma yediğim yüzlece copu Kelepçeli kolu eli arattı Şimdi milletimin gıkı çıkmıyor Bu yüzden yetkili bizi takmıyor Taksim meydanına kimse çıkmıyor Aydın yürüyüşü yolu arattı Hep sinek avlıyor pazarla çarşı Herkes direnişe greve karşı Artık söylenmiyor bir mayıs marşı Birlikte söylenen dili arattı Emekçi birlikti, yürekte özde Bir mana var idi her çıkan sözde 'Aldırma Gönül'ü' çalardım sazda Eski bağlamamı teli arattı ALİ der; doğmuyor halkıma güneş Her şey el yakıyor, ateş mi ateş Necmettin Erbakan, Alpaslan Türkeş Ecevit'i Demirel'i arattı. Ali Dilki
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|