![]() |
![]() |
#41 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gülüm
Bülbülün Feryad eder Gülde ne zor var Bülbülün çilesi yanmakmış güle Sensiz yanar oldum narı ateşe Benimde hasretim sanadır gülüm Uzaklardan senin yolun beklerim Gece gündüz gözyaşımı dökerim Beklemekmiş benim kaderim derim Ben sensiz hayatı söyle neylerim Sabahlar olmuyor günler doğmuyor Birtanem inanki sensiz olmuyor Bu gözler her yerde seni arıyor Mutluluğum sensin inanki gülüm Nihal Çiğdem Nalçacı
![]() |
#42 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gümüşhane'm
Dağların taşların yemyeşil obam Şifalar veriyor suyunla havan Bak huzur buluyor seninle insan Senin bir benzerin yok Gümüşhane Karaca mağaran bir harikadır Kuşburnun.kömen.pentilin tadı başkadır Sahipsiz memleket gönül yastadır Senin bir benzerin yok Gümüşhane Gelenler giderken gözyaşı döker Ömrünce unutmaz hep hasret çeker Harşitin boyunca yeşil bahçeler Senin bir benzerin yok Gümüşhane Misafir edersin cümle alemi Hiç esirgemedin bereketini İnsanlar anlamaz hiç kıymetini Senin bir benzerin yok Gümüşhane Dostluğuna paha biçilmez inan elmastır Heryerin hazine gümüş altındır Kuşakkaya Zigana senin şanındır Senin bir benzerin yok Gümüşhane Nihal Çiğdem Nalçacı
![]() |
#43 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hasretim Sana
Sevginin adı sen Hasretimde sen varsın Bana hem çok uzak hem çok yakınsın Daima yüreğimde sımsıcaksın Gözlerin gelir aklıma Alır götürür beni uzaklara Koyu kahve renkli gözlerin Yiğidim, aslanım sen neredesin Hasretin doldu içime Seni sorayım ben kime Anlatamazki seni şiirler bile Bağlıyım sana tüm sadakatimle Bakmayın dostlar yalancı gülmelerime Bilirmisiniz içimdeki hüzün. ne Seni, seni, seni özledim yine Huzur buluyorum senin sevginde. Nihal Çiğdem Nalçacı
![]() |
#44 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hayalim Ve Sen
Nede güzel hayaller kurardım ikimiz için Kavuştuğumuz gün sabah olmayacaktı Ellerimiz kenetlendiğinde Üzüntüleri arkamızda bırakacaktık Şimdi sen yoksun ******* olsun istemiyorum Ellerimde koca bir yalnızlık Üzüntülerle başbaşayım Mutlumusun şimdi Yaşıyorsan bensiz sevinci Mutlaka sevmemişsindir beni Oysa sen yokkende bile ben hala seviyorum seni Nihal Çiğdem Nalçacı
![]() |
#45 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hayat Bir Oyun
Ömür bir sahne, Hayat bir oyun, Bizde oyuncu. Kimileri kötü adam rolünde, Kimileri birer iylik prensi, Elbetteki var yanlarında prensesleri. Kimilerinin mutsuzluk, Bazılarınında mutluluktur kazancı. Ve üzüntüler kısa süreli, Sevinçler bitmemeli. Ben bu hayat oyununu oynadım çok uzunca, Elimde kaybettiklerim var elbet, Ama kazandıklarım önemli. Sevgiyi yaşadım üzülsemde, Sevmeyi öğrendim yüreklice, En önemlisi kendimi kazandım, Çünki hayat okulunu okudum. Şimdi perde kapandı, Seyirciler terk etti salonu, Üç kişi kaldık sahnede, Sen,Ben ve Sevgim. Ben çok mutluyum, Çünki sevmesini hala biliyorum. Nihal Çiğdem Nalçacı
![]() |
#46 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hayatından Çıktım
Birkaçgün sustum ve düşündüm, Belkide doğruydu senin kararın, Hayattaki başarım seni hep ezdi, Böyle düşünmen beni çok üzdü. Hiçkimseye ben tepeden bakmadım, Başarımı o yüzden paylaşmadım, Garibanla hep oturup ağladım, Sen benim arkadaş. Günahım aldın. Şimdi istesende dönmeyeceğim, Seni seviyorum demeyeceğim, Teslim ettim kendimi ben kaderime, Elveda sevgili hayallerime. Bundan sonra mücadele gücüm yok, Seni çok sevmiştim inanki pek çok, Vurduğun hançeri bari derin sok, Artık söyleyecek başka sözüm yok. Hayatından çıkıyorum dönüşüm yoktur, Biliyorum sana sevgili çoktur, Bana çok büyük haksızlık ettin Sana olan sevgimi yerle bir ettin. Nihal Çiğdem Nalçacı
![]() |
#47 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hazan Mevsimi
Yine hazan çöktü içime, Yapraklarım sarardı. Yalnız çekiyorum bu hicranı, Herkez yaşasın baharı. İşte bir gün daha geçti sensiz, Kuşlar bile ötmüyor,etraf sesiz, Yağmuyorda yağmur,durdu nedensiz, Şimdi yoksun artık.Sen bensizsin ben sensiz. Selam sana yalnızlık, Hoşgeldin ayrılık. Önümde uzun bir yol var,uçsuz bucaksız. Mutluluklar diliyorum sana hayırsız. Artık buralarda duramıyorum, Ankara küçücük sığamıyorum, Yerine başka yar koyamıyorum, Gözyaşlarım sağnak yağmur.bak ağlıyorum. Neyime lazımdı benim aşk sevda, Kime güvenipte çıktım bu yola, Şimdi dermanını kimseye sorma, Nihal vazgeç bu sevdadan,artık ağlama. Nihal Çiğdem Nalçacı
![]() |
#48 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hey Aşk Sen Ne Güçlüsün
Ankara karardı yine, Yağmur düşünüyor yağsammı yağmasammı diye, İçim karardı kara bulutlardan, Yağda güneş doğsun ardından. Sevda terküsü söylüyor, Sokakta bir adam. Deli süsü vermiş kendine, Üstü başı darmadağan. Kimbiliiir kime aşıktı, Belkide çözemediği bir derdi vardı, Mazisi belliki canını çok yaktı, Gözlerinde acının solgunluğu vardı. Baktım ardından uzun uzun, O haliyle bile gülümsüyordu dudakları, Üzerinde parçalanmış bir gömleği vardı, Hala aşkına türkü söylüyordu. Baktı yüzüme dolu dolu, Sanki soracaktı bana bir soru Ürperdim o bakışlardan, Sigaran varmı abla deyip uzaklaştı yanımdan. Heyyy aşk sen nelere kadirsin, Kimini güldürürsün, Kiminede deli gömleği giydirirsin, Sokaklarda sevda türküsü söyletirsin.
![]() |
#49 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hoşçakal Gülüm
Belkide aldığımız en doğru karar, Dostluk kapımızı açtık seninle, Sevgide yok ise güven zerre kadar, En güzel kararı aldık seninle. Olmuyor birtanem artık olmuyor, Bu gönül yapılanı unutamıyor, Uzatmanın bence yok bir anlamı, Dost olmanın artık geldi zamanı. Kaderde yok imiş birlikte olmak, Elele gözgöze ömür paylaşmak, En güzeli incitmeden ayrılmak, Kalsın bize güzel günleri anmak. Sana mutluluklar hoşçakal dostum, Umarım şansın hep açık olsun, Daima seni mevlam korusun, Güle güle dostum canın sağ olsun. Böylece bir masal burada bitti, Ümitlerim artık silindi gitti, Bu gönül seni ne çok sevmişti, Söyle dostum yaptığına deydimi. Biliyorum şimdi sende mutsuzsun, Belki dönerim diye sen umutlusun, Zamana bırak eminim unutursun, Güle güle gülüm yolun açık olsun. 22.04.2007 y. Nihal Çiğdem Nalçacı
![]() |
#50 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İhanet
Güvenmiştim yıktın beni, Öldün işte,gömdüm seni, Kaç gün oldu sen gideli, İhanetin bedeli bu. Gerçek varken sanaldasın, Başka başka kadınlasın, Artık benim olamazsın, İhanetin bedeli bu. Güvenmek suçmuş anladım, Kalbime kara bağladım, Kaderime çok ağladım, İhanetin bedeli bu. Nihal Çiğdem Nalçacı
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|