![]() |
![]() |
#41 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ayrılık Zordur
Ayrılık zordur Büyük gelir özlemler yaşadıkça Kayıplara karışır gidersin Renkler daha bir soluk kalır gönüllerde Ayrılık geçici olsa bile Ayrılık zordur Göremeyişler yakar adamı Çıralardan beterdir, yaşayan bilir Ayrı nefes almak, Ayrı bakışmak, Ayrı durmak Acıdır yürek daralır bu çemberlerde Ayrılık zordur Yaktıkları kordur
![]() |
#42 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bahar Mevsiminde
Gelipte kelebek misali konsan yüreğime Adım adım gezsen içimde Bir bakış atsan gözlerime Başka ne ister ki bu gönül bahar mevsiminde Çisildese yağmurlar üzerimde Islansam üşüsem titrercesine Gelipte kurutsan beni gülücüklerinle Başka ne ister ki bu gönül bahar mevsiminde Sevdayı benle aşkı senle paylaşsak Durulmadan elele koşsak Mısralarda sözcüklerde dolaşsak Başka ne ister ki bu gönül bahar mevsiminde
![]() |
#43 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bakış
Bir bakışki hayale değer ömrümde Ve ne ömürki karşımda sen varsın sessizce ******* artık aydınlıktır benim Sen varsın ya işte gönlümde Bir bakışki arşa değer gayrı yüreğim Yağan yağmurlardamı ıslanırım Yahut esen rüzgarlardanmı sakınırım Şimdilerde mevsim mevsim cihanda dolanırım Bir bakışki sana erişirde yüreğine sığınırım
![]() |
#44 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben
Unutulmuşluğa yelken açmışım Gözlerim güneşi arar delice Bir umut beslerim içimde Aşka dair sevgiye dair Dolu dolu düşler biriktiririm yüreğimde Ben unutulmuşum Umursanmaz tekmelerle savrulmuşum Toprağa sarılırken sessizce Acılarımla mutluluğa tutunmuşum Bir umut beslemişim yüreğimde Zamana meydan okumuşum Yaman kışlarda kalmışım Buz kesen ellerimde çiçeklerimi tutmuşum Vazgeçmemişim sevdalardan Deli divane dönmüşüm dünyayla birlikte Yıldızlara uzanmışım Sonsuz boşlukta kaybolmuşum Vazgeçmemişim aşklardan Sevgili yerine umuduma sarılmışım Bir onu sevmişim Bir ona tutulmuşum Beni yıkan her ayrılıkta Kor ateşlerim içinde yeniden doğmuşum Savurmuşum hüzünleri her doğruluşumda Koşmuşum coşmuşum Aşka dair hayallerle bu cihanda
![]() |
#45 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Artık Kuruyamam ki
Şimdi gülümsesem Yürürken bu yağmurlu günde yapayalnızcasına Neye yararki sen olmadıktan sonra Yağmurun bir manası kalırmı elim üşüdükten sonra Şemsiyemi bıraktım Islandım sırılsıklam Başımdan süzülürken yağmur Göğe doğru yavaşca baktım Gökyüzü seni görüyor biliyorum Belki ıslanmıyorsun Titremeye başlasamda yağmurdan değil Sensizlikten Soğuk içime işlemiş neye yararki Sen benimle olmadıktan sonra Rüzgar tokat çarparken yüzüme Ben ıslak yüreğim çorak Öylesine ağlamaklı yollardayım Bir çare değil ki ağlamak Yağmurla akarken gözyaşlarım Yüreğime dökülüverir her dem yalnızlık Ben burda sen nerde Beklemelerdeyim seni ilk keşfettiğim o kuytu köşede Yağmur durulmaz ben gibi Ben ağlarım gözlerim yağmur misali Süzüm süzüm döklüverir her yanıma gözyaşlarım Hatıralarım gibi sen gibi Neye yarar sen söyle güneş Parıldasanda ben artık kuruyamam ki
![]() |
#46 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Artık Sensizliği Seçtim
Düşlerimle yaşadım Yaşamıma ne hayaller sığdırdım Çiçeklerden böceklere Gökyüzündeki yıldızlardan Işıl ışıl güneşlere Neler sığdırdım neler Bir sen girmedin hayatıma Bir sen çarptın beni duvarlara Ağladım Hüzünler içinde bağlı kaldım Kurtulamadım Ben düşlerimle yaşadım Beni düşlerime bile düşman ettin Umutlarımı yıktın Taşlar yağdırdın bağrıma Mavi gökyüzü artık yasak bana Vursun hayallerimde beni duvarlara Kırılsın düşlerim Dağılsın yıldızlarım Gözlerimde ki yaşlarda kurusun Şimdi ay kadar yalnızım Parıldayacak güneşe hasret şu umutlarım Bırak da git artık içimden Ben artık sensizliği seçtim
![]() |
#47 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Benliğimden Sıyrıldım
Benim adımı küçük yazın Büyüklük edenlerden değilim Mümkün mertebe en aşağıda bir köşeye bırakın Dikkat çekenlerden değilim Benim ismimi fısıldayarak çağırın Herkes dönüpte bakmasın Mümkün mertebe gülümseyerek söyleyin Tanıyıpta duyanlar ağlamasın Ben benliğimden sıyrıldım Uzak diyarlara gider bu adımlarım Mümkün mertebe takip etmeyin Herkese bulaşmasın şu yalnızlığım
![]() |
#48 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Bir Garip Börüyüm
Ben bir garip börüyüm Dağ taş kınalı kuzumu ararım Ne beşer ne de ömür dilenirim Öylece boynubükükçe höyüğüme sinerim Derindir bakışlarım,bilirim Bir nefeski bende dağları inleterim Gayrı güz mevsimi hüzün eyler gönlümü Öylece boynubükükçe höyüğüme sinerim Kuş uçmaz kervan bilmez dağlarda bir börüyüm Sesim yankıdır gökmavimde, bana yetmez Bir yalnız börüyüm Derdime derman,ömrüme ferman yetmez Ben bunu bilirim
![]() |
#49 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Buradayım
Ben buradayım,kışın tam ortasında Beyaza bulanmış ovalar arasında Elimde küsküncesine soluk bir gül Ve beklemekteyim baharı,senden yana Ben buradayım,esen hoyrat rüzgarların yanında Gök grileri gibi bürünmüş sevdamla Gözlerimde ufuğa saklı sessiz bakış Ve dilimde sana dair ayrılık şarkısıyla Ben buradayım,bilmediğim bir zamanda Gündüzle gecenin birleştiği noktada Yüreğimde sana söylenmemiş sözcükler birikmiş Ve sararmış yapraklar gibi artık kurumakta
![]() |
#50 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Burdayım
Ben burdayım Yalnızlık rüzgarlarının hazan yapraklarıyla karıştığı Geceyle gündüzün olmadığı kuytu diyardayım Gönlümde biriktirdiğim acı sessizliğinin damlaları Elimde senden yadigar resmin soluk bakışları Dilimde her dem yalnızlık ıslığı Ben burdayım Durduğum yerden bakar olmuşum yokluğuna Yavaşcasına yaklaşmaktayım yalnızlığın kör uçurumuna Daha hazır değilim ben bu yolculuğa Ve ben hala burdayım Güneş yine doğacak biliyorum Aydınlık yine yüzüme vuracak, biliyorum Gayrı benden almışın beni Geri dönmemecesine usulca gitmek istiyorum Süslemiştim vakti zamanında gönlümü seninle Gel demiştim sev demiştim, istemiştim Gelmiştin, sevmiştin ve aniden şimdi gitmişin Ben hala ama hala burdayım Volkan olmuşum da kendimi hoyratça yakmışım Sevdan için ben bunu yapmışım Vurgunluğum sana iken Şimdi senin yolunu gözlerken ben hala burdayım
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|