![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 31 Mart
Bu gün bir yıl dönümüydü. Yüreğe çöreklenmiş hasret Bir kat daha abandı ruhuma Beklemenin bir adı da çaresizlik Olarak kazındı yazıma. Rüyalar bile bu dönüme kilitli: Zifiri gökler Bir tek yetim çığlığı Ve ancak rüyada öpülen eller…. Her yıl aynı günde görülen aynı rüya Tek fark her defasında Arınmalarından mıdır Giderek yaklaşmaktan mıdır bilinmez Mekanda artan debdebe ve ziya! Hele bu sefer var ya Ayrılmak çok güç oldu. Hasret tükeneceğine Ruhuma büsbütün doldu. Sarılmaktı tek emelim Sade rüyada da olsa, Havada kaldı kolum Havada kalsa neyse,kırıldı hatta. Sarılmayan iki can Bekleyiş ve kırılma.! ! ! Çok mahzundum ayrılırken Yad eller oldu teselli Rüyamdaki üçünü kucak, ki hala Ölüm denen sudan içmeyen biri... Sığındım o kollara Durgun liman misali. Uyanınca mahzunluk, Terk etmedi kalbimi Anam,babam canımdı On yıl olmuş gideli. İyi bir evlat idim Yüreklerinde eşsizdim Neden sarmamıştı peki o kollar beni? Neden avutmamıştı yetim,öksüz bedenimi? Neden bayramlaşırken uzaklardı bu denli? Sorguladım kendimi, sorguladım her şeyi. On yıldır tüten hasrete Neden bir tek sarılmanın çok görüldüğünü…. Büküldü boynum hepten Acıma bir merhem ararken “Geride kalan sağ olsun” Sesi ürpertti yalnızlığımın kıyısını Evet sarılan tekti Çünkü o yaşayandı O hayatın sembolü Annemle babamsa ölümün remziydi Bana sarılan hayattı, İten ise ölümüm Kıyamamışlarıd yine Sarılıp krendi saflarına çekmek yerine Vakarla dikilerek bana yarınlarımın Işığını sunmuşlardı Bu ışık daha ne kadar aydınlatır bilmiyorum dünyamı Ama doğduğum günden son demlerine Motif motif işledikleri ruhum Ölene dek ı aldığı o ışığı saçmayı sürdürecek Ta ki, ölüm beni buyur edip Ebedi vuslat gerçekleşene dek……. Nuray Kurban
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|