![]() |
![]() |
#41 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() NİNNİ SÖYLE...
Denizlerde yelkenliyim, Gözlerindir denizlerim. Dalgalan da yürüt beni, Ninni söyle avut beni. Kucağında çok mutluyum, Deli gibi umutluyum. Diner bir gün susuzluğum, Ninni söyle avut beni. Dudağının sıcaklığı, Yükseltiyor ateşimi, Çok özledim gelişini Ninni söyle avut beni. Sen kokmayan rüzgarlarla Bana gelen dalgalarda, Yelkenlerim olmaz fora... Ninni söyle avut beni. Uçar gibi her mevsimde Yelken açtım gözlerinde, Alabora oldun deme Ninni söyle avut beni. Köhnemiş bir yelkenliyim, Yelkenlerim çürük benim, Denizinde öleceğim... Ninni söyle avut beni. Süleyman SAYLAN Ankara, 09.06.1995 Saat: 23.15 Süleyman Saylan
![]() |
#42 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() NASIL DAYANIR? ..
İçimde tutuşan bu yaban duygu, Ansızın kükreyen bir yanardağdır. Öyle çılgınca yaktın ki beni, Kalbim bu ateşe nasıl dayanır? Öyle tutuldum ki; candan, yürekten, Şimdi göklerdeyim, uçuyorum ben. Bir ömür tükenmiş, aşkı bilmeden... Kalbim bu ateşe nasıl dayanır? Bu nasıl bir duygu güzel allahım! Aklımı yitirip çıldıracağım, Uğruna kalbimi durduracağım... Kalbim bu ateşe nasıl dayanır? Bir yavru kuş gibi çırpınır gönlüm, Ben bu heyecanla belki ölürüm. Beyhude aşklarla tükenmiş ömrüm... Kalbim bu ateşe nasıl dayanır? Yabandır bu duygu, bana çok yaban, Kanımı sarıyor, çılgın heyecan, Durduracak belki kalbimi inan... Kalbim bu ateşe nasıl dayanır? Tutsaktır bu gönlüm, zincirsiz tutsak, Bu yaban duyguyla kalbim duracak, Zıpkın yemiş gibi vurgun kalacak... Kalbim bu ateşe nasıl dayanır? Süleyman SAYLAN Ankara, 08.07.2000 Saat: 23.45 Süleyman Saylan
![]() |
#43 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() NAR ÇİÇEĞİ...
Nar çiçeği kokan nazlı teninde Ateş kırmızısı renkler barınır, Sanki zaman durur güzelliğinde Limanlara sığmaz, sana sarınır. Ilgıt ılgıt meltem eser geceden, Mutlu olmaz güneş, seni görmeden, Ezilir aşkının esaretinden Limanlara sığmaz, sana sarınır. Tutkundur dünyalar sana tutkundur, Elinde oyuncak olmuş, suskundur, Kıskanır melekler, artık küskündür Ekinler saçında sarı sarıdır. Rakibin selviler hayran boyuna, Sapsarı başaklar kurban saçına, Teninde doğar ay, yıllar boyunca Nefes alır senden, melek çıldırır. Süleyman SAYLAN Ankara, 12.01.2001 Saat: 00.35 Süleyman Saylan
![]() |
#44 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() MUTLULUĞU BÖLME SAKIN
Aşık oldum diye sana Kul, köleyim sanma sakın. Gel aşkını itiraf et, Mutluluğu bölme sakın. Hem gece gel, hem gündüz gel, Benim kadar sen de bir sev, Dünya düşler kadar güzel Mutluluğu bölme sakın. Kolu kırık, kanatsızım, Evsiz barksız, yuvasızım, Ağaç oldum, meyvasızım Mutluluğu bölme sakın. Allahtan kork, inat etme, Sen de sevdin, “yalan” deme, Beni aşkınla öldürme Mutluluğu bölme sakın. Süleyman SAYLAN Ankara, 30.11.1994 Saat: 13.40 Süleyman Saylan
![]() |
#45 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() MEZARDA YAŞIYORUM.
Kırkından sonra sevmek, Çok çok günahmış demek. Ben seni seviyorum, Öyleyse günahkarım. Denizde sal gibiyim, Tuzak kurmuş dalgalar, Yüreğimde kükrüyor Çoktan sönmüş yanardağ. Seni sevdim, suçluyum, Assalar da mutluyum. Günler sensiz geçerken Mezarda yaşıyorum. Süleyman SAYLAN Ankara, 21.09.1989 Süleyman Saylan
![]() |
#46 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() GELİN AĞAÇ DİKELİM.
Gelin ağaç dikelim, Doğaya can verelim. Yıllar geçtikten sonra Meyvesini derelim, Doya doya yiyelim. Ağaç yeşil demektir, Yeşil barış getirir. Yeşilin her çeşidi Doğaya hayat verir, Suları yönlendirir. Gelin ağaç dikelim, Doğaya can verelim. Yıllar geçtikten sonra Meyvesini derelim, Doya doya yiyelim. Herkes sevsin yeşili, O besler hepimizi, Tüm hayvanların evi, Kesme sakın yeşili, Karartma dört mevsimi. Gelin ağaç dikelim, Doğaya can verelim. Yıllar geçtikten sonra Meyvesini derelim, Doya doya yiyelim. Süleyman SAYLAN Ankara, 26.11.1994 Saat: 02.55 Süleyman Saylan
![]() |
#47 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() DÜŞÜYORSUN TAHTINDAN
İki kadeh içince, Çıkmıyorsun aklımdan. Lakin sabah olunca Düşüyorsun tahtından. Damarımda, kanımda, Dolaşan alkoldesin. Başım dumanlanınca Düşüyorsun tahtından. Alkol müsün nesin sen? İçince sarhoş eden. Sonra terkedip giden... Düşüyorsun tahtından. Kanımda dolaşırken, Alkole karışırken, Kalbim sana aşıkken Düşüyorsun tahtından. Hayal misin, gerçek mi? Gökte misin, yerde mi? Anlamadın sevgimi... Düşüyorsun tahtından. Süleyman SAYLAN İzmir (Yoncaköy-Selçuk) , 17.09.2005, Saat: 23.15 Süleyman Saylan
![]() |
#48 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() GÖNLÜM SANKİ YANGIN YERİ
Sevda denen deli rüzgar Talan etti aşk bahçemi, Doktor bile etmedi kar / olmadı yar Gönlüm sanki yangın yeri. Kor olmuşum yanıyorum, Kör olmuşum arıyorum, Kurttan kuştan soruyorum, Gönlüm sanki yangın yeri. Başlamadan bitiverdi, Aşk kadere boyun eğdi, Kem gözlerden nazar değdi… Gönlüm sanki yangın yeri. Koklamadan güllerini, Batıverdi dikenleri; Ayrık otlar sardı beni… Gönlüm sanki yangın yeri. Duygularım kanser oldu, Tomurcukken aşkım soldu; (aşkım tomurcukken soldu; ) Ne yeşerdi, ne kurudu… Gönlüm sanki yangın yeri. Sustu aşkla çalan sazım, Ezgi oldu binbir nazın. Ben aşkınla öleyazdım… Gönlüm sanki yangın yeri. Bu da geçer diyemedim, Duyguları yenemedim. Bir güzel gün göremedim. Gönlüm sanki yangın yeri. Sevda denen deli rüzgar Talan etti aşk bahçemi, Doktor bile etmedi kar / olmadı yar Gönlüm sanki yangın yeri. Süleyman SAYLAN İzmir, 11.05.2006 Saat: 23.53 Süleyman Saylan
![]() |
#49 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() MEZARLIKTA AÇSIN GÜLÜMÜZ...
Öyle garibanız, öyle üzgünüz; Buluşmak hayalmiş, bitti ömrümüz. Bu dünya dar geldi, sığmadık işte, Mezarlıkta açsın artık gülümüz. Yalancı bir tattı dudakta kalan, Dondurma gibiydi, eriyip akan... Oyalan deli gönlüm daha oyalan, Mezarlıkta açsın artık gülümüz. Elimi uzattım, tutarsın sandım; Uzakta kaybolan hayale kaldım, Sevenler sevilir sanıp aldandım... Mezarlıkta açsın artık gülümüz. Kavuşmak topraktı, sevmek suyumuz, Çakır dikenlerle doldu yolumuz, Seve, seve geldi bizim sonumuz... Mezarlıkta açsın artık gülümüz. Süleyman SAYLAN Çandarlı – İzmir, 07.09.1994 saat: 21.35 Süleyman Saylan
![]() |
#50 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() MEZARIMA TAŞ OLURSUN...
Yiten yıllar öncesinden Hayalimde hep durursun, Seni sevmeden ölürsem Mezarıma taş olursun. Senden başka güzel bilmem, Ateşinle bir erisem... Anlamazsan sen dilimden Mezarıma taş olursun. Sen kalbimde ilahesin, Sevdalandım, bilemezsin... Muradıma eremezsem, Mezarıma taş olursun. Süleyman SAYLAN Ankara, 28.04.1998 Süleyman Saylan
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|