![]() |
![]() |
#41 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dinmez yaram
Ne zaman dinecek bilmiyorum bu yara Artık dayanamıyorum gel ne olur Bir şey söyleyemem seni görünce Gözlerini gönlümde bırak ne olur Bir gün olsun benimle geçse Zamana inat sevsen bir kere Acıları çevir sek başka yerlere Tek başıma yapamam yardım et ne olur Kimseye söylemedim seni sevdiğimi Ama sen biliyorsun bunu değimli Kalemimde mürekkebim bile irkildi Başka sevdiği vardır dediğimde İsmini söylemeye güç ver ne olur İsmin ferahlatır yanan gönlümü Sevabınsın sen benim sinemde saklı Vallahi ateşin canımı yaktı Gözlerime bakınca sen tatlı, tatlı… Günler daralıyor ki gideceksin Bel ki sevdiğin var ona dönersin Belki azda olsa bizi özlersin Eline başka bir el değdiğinde Yukarı mezarlıkta beni sezersin Aile atrafım da mutlu olamadım da Gül cemalin görünce mutluluk doldum Ben senin için her gün kalbimi yordum Bir mesaj olsun çekte sevinsin gönlüm Eğer ki seviyorsan sana ölürüm; EY MEZARCI; Bir mezar kaz ki iki kişilik olsun Etrafında renk, renk çiçekler olsun ben yatayım yanımda sevdiğim olsun İstersen tüm varlığım senin olsun…. Uğur çakmak Uğur Çakmak
![]() |
#42 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Destan
Bana hayatı öğreten gözlerin Duygularımı esir alan sözlerin Acılarımı dindiriyor Hayata sımsıkı sarılmayı öğrendiğimden beri Aynı sen kokuyor yıkık kentin gülleri Şimdi sırası değil belki Ama tutamıyorum kendimi Seni özlüyorum yakınımda olsan da Yanından bir dakika ayrılmak zor geliyor Ellerim üşüyor bir anda Ruhum daralıyor Bir yanda sen varsın bir yanda ailem Onlar bana senin verdiğin değerin Zerresini verseydiler eğer Onları tercih ederdim Ama benim bir ailem bile yokken Seni nasıl silerim Sen benim varlığım Sen benim her şeyim Sen benim inancım Kısacası nefesimsin Sana bunları söylemedim ama Her elime telefonu aldığımda Bir sevinç dolanıyor ayaklarıma Olduğum yere düşüyorum Tam sana söyleyecek iken sen başlıyorsun anlatmaya Ve kelimeler ardı ardına diziliyor Her seninle konuşmaya başladığımda Gözlerin aklıma gelip Nutkum tutuluyor Ne oldu dediğinde Yine bir yalan uydurmak zorunda kalsam da Anlıyorsun aslında Ve yarın diyorsun Yatın oluyor ve ben yine aynıyım Yarınlar hiç bitmiyor Kalbim sevginle aşkınla taşıyor Ve her zaman taşacak Bu dünya durana kadar Hep bu gönül Sana destan yazacak Seni görüp nutku tutulsa bile… Uğur çakmak Uğur Çakmak
![]() |
#43 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Duanlamı Yaşadım Bedduanla Öleyim
Sanki vurgun yemişim ben aşkına köleyim her yanım ateş dolu ne tarafa döneyim her an sayıklıyordun ateşle dolsun elin Duanlamı yaşadım bedduanla öleyim... Kendi kaprislerinle soğuttun beni senden hiçbir lafın denk değil her lafın ayrı telden beddua ediyorsun, bedduanı seveyim duanlamı yaşadım bedduanla öleyim... Güzel bir söz yazamam senden arda kalanda tamam et bedduanı, bende hemen öleyim sevgi vermiştim candan geri nasıl döneyim duanlamı yaşadım bedduanla öleyim.... Uğur Çakmak
![]() |
#44 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dudak Dudağa
Aşkı yaşamak mum gibi erimek mi kollarında Yalnızlık denizinde yelken açmak mı umutsuzluğa Yoksa bir bestemidir yürekten dudağa Anlata bilir misin bana aşkı dudak dudağa Uğur Çakmak
![]() |
#45 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Duyulmaz Bir Feryattır Yalnızlığım
Düşmek istersen bir yalnızlık uçurumuna Atlama bak halime anlarsın neden gitme dediğimi Biz acı çekmeye gelmedik ki dünyaya Mutluluk bizimde hakkımız gitme çok uzaklara Yanmak yeter mi yüreğimize Sevmek yeter mi bu gönlümüze Ağlamak yeter mi nefretimize Duyulmaz bir feryattır yalnızlığım Hasret çekmeyelim Hep gülelim diyorduk Özlem duymayalım Beraberlik diyorduk El ele sımsıkı yeminler ediyorduk Seninle bir dik biz Sen yarım ben öbür yarım Şimdi çok acıyor Senden kalan sol yanım… uğur çakmak Uğur Çakmak
![]() |
#46 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Düşünüyorum
bu akşam seni düşünüyorum senden habersiz.. kırık camların ardından bakarken hayata her geçen otobüse bakıyorum belki inersin diye belki inersin ve kaybolup giderdik gecenin karanlığında.. düşünüyorum … bir karton kağıdının üstüne yazdığım aheste yazılarımı düşünüyorum.. onları okurken seni düşünüyorum.. penceremin önündesin hep.. ağacın dallarında sallanırsın bazen bazen de karşıdan gelirsin sana benzeyen birisiyle… odamın kapısı çalındığında sana benzetiyorum cama vuran gölgeyi ve heyecanla açıyorum kapıyı sen misin diye.. ama hiçbir zaman sen olmadın kapıyı açan.. ve hiçbir zaman beklediğim otobüsten inmedin.. ve yollara inat koşup gelmedin… ne olurdu gelseydin. batırdığın yerden çıkarsaydın hançerini ve ümitlerimi yok etseydin gelip te seni her gece rüyamda görmeden alı koysaydın beni kollarımda uyusaydın bir sabah.. ve hasret şarabıyla yıkanmış türkülerimi söküp alsaydın dudaklarımdan.. ve gurbetin yürek yakan öyküsünü alsaydın benden.. ne olurdu ne, ne olurdu.. ben her gece buradayım…. Ve her gece seni bekliyor olacağım.. Yıllara geçip gitsin beyazlasın saçlarım dökülsün.. Seni bekleyeceğim.. Ve her gece senin ismini yazacağım bu karton kağıtlarına… Kırık camların ardından…. Uğur ÇAKMAK Uğur Çakmak
![]() |
#47 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ebu Cehil Ölmedi Bize De Geldi
Müslüman olanlar feryat ediyor Kafir ümmetini her gün eziyor Filistin Irak ta kanlar durmuyor Bu garip yüreğim parçalanıyor Orada ölenler hep kardeşimiz Elimizden bir şey gelse ederiz O canlar canından nasıl geçeriz Her daim Allah ı zikir ederiz Ebu cehil ölmedi bize de geldi Damarımızdan kanımızı emdi Mümin lerin kanı yetmiyor dedi Kafirler camide zinaya girdi Ya resul Allah durmuyor yaşlar Mahşer günü Allah belki bağışlar Soydular kalmadı gözlerle kaşlar Her daim yolarız kalmadı saçlar Bu kadar zalimlik olur mu böyle Allah tan korkmazlar her kez bir yerde Kim garip olduysa vurulur pençe Dinsin gözden yaşlar gel ya resul Allah Uğur Çakmak
![]() |
#48 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ela Gözlerini Sevdiğim Güzel
Ela gözlerini sevdiğim güzel sen benim derdime derman olamazsın sen nasıl doktorsun yokmudur ilacın yüreğimde yaramı saramazsın sana derim sana ey kalbi taştan kimseler çekmesin feleğin kahrını alıp harab ettin gönül sarayımı alır bir taş koyamazsın seni hep kalbimde ararım muhabbeti can evinde gizlerim ne durursun ağlasana gözlerim gitti kaşı kara göremezsin daha Uğur Çakmak
![]() |
#49 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Eller Bize Ne Etti
Başın omuzum da erir giderdi Kolların, Kollarıma kenetlenirdi Senden ayrılınca bağrım tüterdi Biz kendimize ettik eller bize ne etti… Bir an olsun ayrı kalmak ne demek Elinde hançer var boğmaya ne gerek Sen benden ayrıldın ya bu zaten ölmek demek Biz kendimize ettik eller bize ne etti Seninle öyle mutlu günlerimiz geçti ki Senin sevgin gönlümü yapıyordu serseri Bak sana uyarladım yazdığım bu eseri Biz kendimize ettik eller bize ne etti Sanki rüzgar gibisin birden esip geçersin Her kelimende benim yüreğimi ezersin Son kelimen bu muydu Allah ım yardım etsin Biz kendimize ettik eller bize ne etti Mutsuz olduğun zaman var mı kapını çalan Derbeder viraneyim meyhanelere dalan Eller değildi sendin benim kalbimi çalan Biz kendimize ettik eller bize ne etti Mutlu ol unutalım ayrılalım diyorsun Gözlerinle kalbimi yakıp tüketiyorsun Ellerinle son defa elimi tutuyorsun Biz kendimize ettik eller bize ne etti… Uğur çakmak Uğur Çakmak
![]() |
#50 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Erkeklerde Ağlar Sakın Unutma
eğer gerçekten seviliyorsan gönül ırmağını sakın kurutma yaradan göz yaşı her kula vermiş erkeklerde ağlar sakın unutma ağlamaz deyipte kırsan kalbini üstüne gitme hiç onu bağırtma seni kırmak istemez elbet yarası vardır erkeklerde ağlar sakın unutma duygular birikir yüreğe dolar bir gül misali sakın kurutma sen karşındakine ağlamaz dersin erkeklerde ağlar sakın unutma... Uğur Çakmak
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|