![]() |
![]() |
#41 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57910
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bilir misin?
Sen, Güzel mi güzel kardelen çiçek… Ben, Çirkin mi çirkin serseri böcek… Bilir misin? Tarifi anlatılmaz bir bahardır Seni zerdali dalında sevmek… Sen, Yürek yangınımda yegâne ateş Ben, Külünde kül olmuş bir eş… Bilir misin? Yaşanılası zor bir hayaldir Cehennem eşiğinde senle sevişmek… Salih Korkmaz
![]() |
#42 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() BilirsiN
… Şeytan alırda beni benden Düşürürse ar namus bilmez ellere… Sana bırakmam güzelim. Ben tükürürüm çamur bulaşmış yüzüme… İşe yaramaz derim Atarım bu yüreği köpeklerin önüne… … Bilirsin… Aka kara çalmam Düşürmem bu aşkı kahpe dillere… İhanetin İ’sini bilmem Yılan gezdirmem sana tapulu bu yürekte… Bilirsin... Sadece seni… Başka bir şey istemem senden başka… Bilirsin… Severim seni… Başka bir ismin hükmü geçmez bu yürekte… … Salih Korkmaz
![]() |
#43 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bırak Yada Ver Fermanı
Hani ıslanır ya saçların, Parlar siyah karası. Ben saçağında düğüm olayım. Çözme beni. Bırak, Saçlarına dolanıyım… Yada Ver fermanı. Dağlar, yollar dolanıp Sinene yar olayım… … Hani ıslanır ya tenin, Beyazında su damlaları, Ben dağlarına yağmur olayım. Kurutma beni. Bırak, Tenine dolanayım. Yada Ver fermanı. Hasret, gurbet demeyip Aşkına meşk olayım … Hani ıslanır ya gözlerin, Cemaline nem düşer, Ben tuzunda şeker olayım. Eritme beni. Bırak, Gözlerine dolanayım. Yada Ver fermanı Yağmur çamur demeyip Sevdana kul olayım… … Hani ıslanır ya dudakların. İçinin ateşi değer. Ben deli rüzgâr olayım. Durdurma beni. Bırak, Dudaklarına dolanayım. Yada Ver fermanı Kapılar, kilitler açılsın. Koynunda ateş olayım… … Salih Korkmaz
![]() |
#44 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Ben mi Kaybolan..?
Geziniyorum Yüreğimdeki umut dalgalarında… Çarpıyorum Her seferinde sert kayalıklara… Kara bulutların gölgesinde Hayallerim dönüşüyor hüznün ıslaklığına… Güneşin önünde perde Kaldım karanlıklarda, hasretim aydınlığa… Sanki suçum varda Cezaymış gibi Her seferinde sert kayalıklarla yüzleşmek… Nasip olmadı ki hiç Sahile varıp da Islak kum taneleri ile sevişmek… Neden Aşkın mavi köpüğünde dolanırken Her gezintim bir hüsran? Neden Hafif bir meltem esintisinde bile Bir benim Aşkın rotasını şaşıran… Bir ben mi, Sonsuz aşk denizlerinde kaybolan? Bir ben mi, Aşka her koşusunda yolunu şaşıran? Neden hep bana hüsran? Neden biçare yüreğim Yine perişan? Yine perişan...
![]() |
#45 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Çift, Bir Tek
Bir çift göz Gecenin eylülünde ay gibi parlayan Bir çift söz Gecenin sessizliğine aşk ile yayılan… Bir çift el Gecenin karasında sevda ile tutuşan… Bir çift beden Gecenin mahreminde şehvet ile oynaşan… Bir tek ben Gecenin eylülünde sensizliği soluyan Bir tek ben Gecenin sensizliğinde hasretliği yaşayan… Bir tek sen Gecenin karasında yüreğime ışık olan Bir tek sen Gecenin mahreminde ah çekerek aranan… Bir tek Seni ister bu yürek Bir çift El ele aşka yürümek… Bir sen Delicesine sevmek Bir ben Aşkın uğruna ölmek… Bir sen, bir ben Bir çift, bir tek Salla Sal’ım zarları Yine mi geldi hep yek… Bir sen, bir ben Bir çift, bir tek Salla Sal’ım zarları Bakalım Dubara ne zaman gelecek..? Salih Korkmaz
![]() |
#46 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Çocuk Ağlıyor
Saklambaç oynarken Girmiş hayat yoluna... Bırakmış misketlerini Başlamış koşuşturmacalara… Daha yolun başındayken Düşmüş dipsiz kuytu kuyulara... Bir çocuk ağlıyor. Sesini duyuyorum. Kaybolmuş Yüreğimin derinliklerinde… Kendini arıyor. Sanki biliyormuşum gibi Yarınını unutmuş Benden soruyor... Salih Korkmaz
![]() |
#47 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Delinin Gece Saçmalaması
Yine gece Ve yine karanlık tabi ki Gözlerimi kapatıyorum. Karanlığa karanlık katıyorum. Ve bekliyorum… Biliyorum Gelecekler birazdan. Ve başlıyor Sahipsiz ıslık sesleri duyulmaya Her gece çalınıyor kulağıma. Hayır demeye Susun demeye gücüm yok. Dinliyorum Suskunluğumla beraber sessizce… Dinlerken Düşünmemeye çalışıyorum. Kendi sorgularımdan kaçıyorum. Zaten biliyorum cevap yok. Kaç soruşturma yaptım kendime. Bulamadım. Bulamıyorum yine. Kim? Neden? Niçin? sorularına şimdide cevap yok. Ama Az önce düşünmek istemeyen Sanki ben değilmişim gibi Tepetaklak dalıyorum düşüncelere… Yolunu kaybetmiş bir kelebeğin Son kanat çırpışlarımı? Başımda esip duran Yeni belaların habercisi mi? Yoksa ateşini tüketmiş bir ateş böceğimi? Ya da gece Karanlık Yitik geçmişim Belirsiz geleceğim Dur bakalım dur! Belki de selamıdır Yalnızlığımın yalnızlığıma Yada kurtuluş Yaklaşan sonumun ayak sesleri? Hangisi? Bilmiyor. Bilemiyorum. Hayır! Hayır! Bilmekte istemiyorum. Ama hoşuma gidiyor Bilinmezliğin gizemi. Birazda garibime. Çelişkiler hiç eksik olmuyor benden. Sağ olsunlar. Yalnız bırakmıyorlar. Evet. Evet ya. Yalnız değilim ki. Ben varım. Bende ki benler Gecede ki benler var. Ama ben kimim? Bilen var mı? Bilmek. Ya da bilememek. Bazen bilmek için düşünesim geliyor. Düşünmeyi düşünüyorum. Teoride kalıyor. Eyleme geçemiyorum. Çünkü biliyorum Düşünürsem ne olacak. Düşünmek Delirmenin yarısıdır. Deliriyorum. Deliriyor muyum? Bilmediğim çok şey varken Neden Bilinmezlere yenilerini ekliyorum. Bak işte. Yine bilmiyorum. Bilemiyorum. Buda nerden geldi. Unutmuştu beni Yüzümde bir tebessüm. Kendime gülüyor Kendime gülümsüyorum Komiğime gidiyor Delivari halim. Dedim ya. Deliriyorum. Neyse hadi. Yeter bu kadar deli saçmalaması Bana müsaade beyler Bendeki benler Gecedeki bizler, sizler Hadi eyvallah Bilinmezlik zamanı yine. Gece kararsın karardığı kadar. Yalnızlık katmerlensin. Delirmek içten değil Ama olsun. Acı çekmek olmasında Varsın delilik namım olsun. Salih Korkmaz
![]() |
#48 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Elveda... Bir Merhaba...
... Gelgitlerdedir yüreğim. Uçurumun kenarında Bir rüzgâr Alır başım giderim… … Giderimde dönerim Terk eylediğim diyarlara… Mıknatıs gibi çeker Karışırım geçmişin acılarına… Dolaşırım Gönlüm kan revanlarda… Alışırım Cam kırıkları ile yaşamaya… … Önce sana dedim. Sonra kendime elveda… Unuttum bak Zamanı geldi Şimdi aşka elveda… … Bakmam ardıma Ağlayanım yok nasılsa Bir kuşun kanadında Yolcu olur giderim… … Giderimde dönerim Terk eylediğim diyarlara… Mıknatıs gibi çeker Karışırım yalancı baharlara… Dolaşırım Yüreğim kapanmayan yaralarında… Alışamam! Alışamam gülüm… Ben sensiz ölmelerde yaşamaya… … Önce kendime dedim Sonra sana merhaba… Hatırladım bak Zamanı geldi Şimdi aşka merhaba… … Bir elveda, Bir merhaba… Kaybettim de buldum. Buldum ya seni gülüm… Yeter! Yeter de istersen… Ne kendine, ne bana Etme bu aşka bu zulüm… … Salih Korkmaz
![]() |
#49 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Gece Sensizliğimle...
******* hüzündür benim için Aynı zamanda uzun… Her gece yalnızlığımı paylaşırım Parlayan ayla. Bazen Yalnızlığımı yalnızlığımla… Oturur Sigaramı içerim balkonda. Yayılan dumanlar eşliğinde Başlar düşüncelerim Beni bende dolaşmaya… Önce bir bilet alınır geçmişe. Mazide acı tatlı anılar canlanır. Tadına vardığım tatlı bir hüzün… Sonra Birazda geleceğe yollanırım… Gel diyenim yok ama Dalar giderim hayallere… Gece olurda Sensizliğime elleşmemek olur mu? Sen Geçmişim Geleceğim. Bir hayalin peşinden Durmaksızın koşuşum… Yokluğun varlık olana dek Yegâne hayat yokuşum… Bak yine efkâr bastı yüreğimi Sensizliğimde, Peş peşe Yanar söner oldu sigaralar… Bir yanım susar Bir yanım kızar kendime Çok sigara içiyorum diye… İster istemez bir gülme tutar beni Acaba delirdim mi diye sorasım gelir Ama sormam Çünkü bilirim kendimi. Olmuşa acaba demem… Dünyamı dönüyor eskisinden hızlı Yada ben mi..? Kanımda alkol dolanıyor diye… Az önce kulaklarım çınlıyordu Ama Çınlatacak kimsem yok ki… Olsa olsa Hücum sesleridir sensizliğimin… Sigaram nerde benim. Az önce elimdeydi. Sensizliğimi düşünürken Bir nefes çekmiştim. Ve her nefes için Ömrümden Bir gün gitti diye sevinmiştim… Lafı kısa keselimde Yakalım bir sigara daha Tüketelim günleri… Nefes nefese Yaşayayım seni yalanda olsa… Şimdi Bir elimde tüten sigaram Duman duman… Bir elimde kalemim Tek dostum olan… Ve sen, Dilimde yüreğimde sensizliğim… Bir hayale özlemim. Hayalet oluş sebebim… Sensizliğim var Ama Sen yoksun… Yoksun da varsın kimsizliğinle… Bilmek istiyorum… Kimsin sen kim..? Ah bir bilebilsem… Ah bir bulabilsem… Salih Korkmaz
![]() |
#50 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Hayal Busesi
Büzülür ya dudakların Akordiyon misali… Gözlerde biraz şehvet mi var? Gel gel misali… Canım ister, ben yanarım Ateş misali… Uzanırım değmez de, öperim yine Hayal misali… Günahkâr bedenim değil Masum yüreğimin yegâne isteği… Bence aşkın, sevdanın En güzel dile gelişi… Arada yollar, dağlar olunca Aldığım nefeste özlem kokunca Hayal olan o öpücük Yine hayal kalacak gibi… Salih Korkmaz
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|