![]() |
![]() |
#41 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57914
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Eylüle Sevdalıyım
Aşığım son bahara Eyllül ayı bir başka, Eylül ayı gelince doyamıyorum aşka, Kıvırcık dalları var,yapraklar gözlük gibi, Papağan var dallarda,bu benzetmedir tabi. Gönlüme hüzün dolar,yaprak dallarda sarı, Gel beni terk eyleme,gönlümün ilk baharı, Tutuşan bu kalbimin,bilirim sendedir karı Sen eşsiz bir çiçeksin,bense dalında arı Selam sana ey Eylül baharım sensin benim, Sensiz geçen her günüm dikenim olur benim, Eylüle sevdalıyım,Fahrettin adım benim, Eylülde bulsun ecel,toprak olsun bedenim.. Fahrettin Akbaş
![]() |
#42 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Düzenbazlar:
DÜZENBAZLAR: Mazot indi bir liraya, Şükür,gideceğiz aya Açlıktan girdik komaya, Sizi düzenbazlar,sizi. Boş vaadler,kuru laflar, Mutfakta tam takır raflar, Sizleri musalla paklar, Sizi düzenbazlar,sizi. Seçimler yaklaştı yine, Siyaseti katın dine, Şükreder olduk biz,düne, Sizi düzenbazlar sizi. Fahrettin Akbaş
![]() |
#43 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Durdurun bu kavgayı:
Ben doğarken adak doğdum,vatana Harici ve dahili ihanet var, vatana, Türkiye'mi değişmem ben,cihana Durdurun bu kavgayı, erdirin sona Dışardan basanlar var butona Nedir davanız nedir mesele Ne olur maşa olmayın ele İnanın çabanız boşa nafile Durdurun bu kavgayı, erdirin sona Dışardan basanlar var butona Onca suçsuz insan ölüyor boşa Bu milletle kimse,çıkamaz başa Bırak bahar olsun,döndürme kışa Durdurun bu kavgayı, erdirin sona Dışardan basanlar var butona Suçu nedir yetim kalan bebeğin Bu ülkede kesilmiştir göbeğin Maşası olmayın şu bizanslı köpeğin Durdurun bu kavgayı erdirin sona Dışardan basanlar var butona Bu anlamsız kavga kahreder beni Uyan artık kullananlar var seni Unutma kefensiz yatan dedeni Durdurun bu kavgayı erdirin sona Dışardan basanlar var butona Fahrettin Akbaş
![]() |
#44 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Eyvah
Emrahı,Keremi,görün Şenliği, Heceyle tutmuşlar şiir günlüğü, Vezinle gezmişler şehiri köyü, Hecesiz yazan ozan gösterin. Mecnunu,leylayı heceye yazdım, Sabaha,akşama,geceye yazdım, Yozlaşmış kültüre bir mezar kazdım, Kıl oldum,tüy oldum,düzen gösterin. Biri çıktı neremi,neremi dedi, Medyada buna afrodit dedi, adabı,erkanı,ahlakı yedi, Bu sahte yüzlere kızan gösterin. Akbaşım korkarım gitti kültürüm, Herhalde tükendi kalmadı türüm, Ah vah ile geçer bu benim ömrüm, Bunları yakacak kazan gösterin. Fahrettin Akbaş
![]() |
#45 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Fındık
FINDIK -------------------- Senin için yandığımı, Canımdan usandığımı, Can dediğim fındığımı, Unuturmuyum bebeğim. Senden çıkmadı ses seda, Sanki bedenim rüyada, Bucan sana binkez feda, İste veririm bebeğim. Fahrettinin günü zehir, Gözyaşlarım kanlı nehir, Sen bana etsende kahır, Senden vaz geçmem bebeğim Fahrettin Akbaş
![]() |
#46 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Fındık Dalı
Bostancı'da gemi vurdu karaya, Tuz biber ektiler,kalpte yaraya, Yıkıldım,dertlerim geçti sıraya, Gözüm saplandı bir fındık dalı. Bir anda dünya çöktü başıma, Zehir kattı ekmeğime aşıma, Kanlar karıştı gözüm yaşına, Artık tutunacak yok fındık dalı. Bahçeye girdim güller dermeye, Mesut olup muradıma ermeye, Canım dediğime ömür vermeye, Kalbime saplandı bir fındık dalı. Bir kuru selamı çok gördü bana, Artık sırtımı döndüm cihana, Söyle,Fahrettin ne yaptı sana, Buyur,gel külümü gör fındık dalı. Fahrettin Akbaş
![]() |
#47 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gel Barışalım
Beraber çıkalım sevda yoluna, Bülbül özlem duyar gülün dalına, Arı hasret kalmış kendi balına, Kovan bizim olsun,bal bizim olsun. Giderim bu yolda,olsada ölüm, Ben garip bülbüle sırt döndü gülüm, Eğer incittiyse lal olsun dilim, Zehir bizim olsun,bal bizim olsun. Ayrı geçen günü haram sayalım, Sarılalım bu sevdaya doyalım, Bu sevdayı kalbimizde duyalım, Dünya bizim olsun,el bizim olsun. Fahrettin tükendi,yoktur dermanı, Bu yola adadım anlamsız canı, Padişahtan çıksa ölüm fermanı, Seviyorum diyen dil bizim olsun. Fahrettin Akbaş
![]() |
#48 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gafil
Dünyaya dört elle sarılan gafil, Hak,hukuku bilmez enayi cahil, Hesap vereceksin bunu iyi bil, Ahrete gidecek yüzün varmıdır? Unuttun adabı,namusu,arı, Çatlamış sendeki ahlak damarı, Haramdan edindin,serveti,varı, Gerçeği görecek gözün varmıdır? Bu yalan dünyada keyfin yerinde, Şeytan yuva yapmış ahmak,serinde, Hesap vereceksin günün birinde, Kefen için hazır bezin varmıdır? Yetimin,yoksulun hakkını yersin, Bulduğun herşeye helaldır dersin, Gerçeği görmeyen bir bakar körsün, Senin de oğlun,kızın varmıdır? Fahrettin Akbaş
![]() |
#49 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Göz Yaşım
Gurbette bir bülbül hayal eyledim, Acılar içinde,üzgün gözyaşım. Hayat her haliyle devam edeiyor, Belkide kadere kızgın gözyaşım. Feleğin eli kan,sanma kınadır Kaybetmiş canını,hüznü onadır, Adı,ayşe,Leyla,belki Sunadır, Bu nedenle böyle üzgün gözyaşım. Sana nasihatım üzme kendini, Azgın nehir yakar yıkar bendini, Ne olur yeniden yarat kendini, Allahtan böyleymiş yazgın,Gözyaşım. , Fahrettin Akbaş
![]() |
#50 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerin
GÖZLERİN Nasıl anlatayım sevdiğim seni, Bakınca yaralar beni, gözlerin, Biçilmez değeri,yoktur emsali. Yedi harikaya değer gözlerin. Seni methetmeye yetmiyor sözler, İsfahan,Yemene değer gözlerin. Rengini sendenmi almış denizler, Yemyeşil çimene benzer gözlerin. Saçların omuzdan beline sarkmış, Yüce mevlam seni özel yaratmış. Şekeri,kaymağı hep sana katmış, Katlime ferman yazar gözlerin. Fahrettin Akbaş
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|