![]() |
|
|
#41 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57931
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Doruklara kar mı yağdı
Bizim ele kış mı geldi Ayıran dikenli teldi Sanki yüreğimi deldi Yolları kapanmış kardan Bir haber gelmiyor yardan Yansın bizleri ayıran Yok mu bizi bir kayıran Bir yaralı ceylan idin Neden bu dağlardan indin Bizi ayırırlar bildin Neden bir haber vermedin
|
|
|
|
#42 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Ulusumun üstüne
Samsundan güneş doğdu Acı çeken halkıma Umut ışığı oldu Dur dedi cehalete Bekle dedi gaflete Halkıma hıyanete Canıyla siper oldu Aydınlandı Türkiyem Karanlıklar yok oldu Bu Güneş artık batmaz Kalplerimize doğdu Üzülüp ağlamayın Atamız hep yaşıyor Doğan her yeni güneş Kalbimize taşıyor
|
|
|
|
#43 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yalan yere söz verip yıktın dünyamı
Çok bekledinmi söyle böyle bir anı Bir hiç uğruna gittin yaktın çıramı Elbet Allah verecek senin belanı Bir garip aşık idim yolunda ölen Ufak bir tebessüme dünyayı veren Bunları haketmedim al hatıranı Elbet Allah verecek senin belanı Dönüp dolaşıp bir gün bana gelirsen Mutsuz oluşuna ben inan üzülmem Unutamam beni dertlere attığın anı Elbet Allah verecek senin belanı
|
|
|
|
#44 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Durup da bakınca giden günlere
Bir isyan savurmak geldi kadere Gün geçsin gelirim diyen ecele Gel bugün al canımı diyesim geldi Sıktıkça döküldü ağzımda dişim Anladım kalmadı dünyada işim Bir kere olmadı kurduğurm düşüm Derdin neydi diyerek sorasım geldi Kararmış dünyama bir güneş doğmaz Düşman sıksa gırtlağım eliyle boğmaz Sevmiyorum deseydi inan ki koymaz Yüzüme bakmadı bana zor geldi Usul'ü erkan'ı nedir bilemem Geç gelecek ecele sevinip gülemem Bu kafayla burada iş güç göremem Çekip bu diyarlardan gidesim geldi İsyanım sana değil bir kula tanrım Kalbimi parçaladı içimde sancım Ne demir var elimde ne bakır_tuncum Osmanlı tokadıyla vurasım geldi Volkan olmuş yanarım dağlar yıkarım Bin kurşunla vursalar güler bakarım Konuşmayı bilemem belki sakarım Kor'a dönmüş kalbimi dökesim geldi Bu benim sözümdür yazan da elim Saçlarım döküldü görünür kelim Bu derdin çaresi ne tıp ne bilim Aşkımı dağlara diyesim geldi Lügat'ım umman değil böyle sığ deniz Halime gülersiniz birde görseniz Çektiğim acıları siz de çekseniz Elde canım azraile veresim geldi
|
|
|
|
#45 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kimse anlamıyor benim sözümü böyle
Ben gülü sevme demedim bir kez bülbüle Ayağına bir kez dikeni battıydı diye Bülbül sitem etmiş daldaki güle Bülbül geldi yaresini açtım elimle Öyle dertliymiş ki ondan kızmıştı güle Felek ne ister ki böyle sevene Bülbülün bağında baykuşun sesi mi olur
|
|
|
|
#46 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Cenk benim yeğenim.
Ben onu severim. O beni kızdırır. Ben onu döverim. Yeğenim değil mi benim Hem sever hem döverim. CENK BANA DAYI DER BENDE ONA YEĞENİM. KIZDIRMAYIN BENİ ULEEEEYYYYYNNNN SİZLERİDE DÖVERİM
|
|
|
|
#47 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yine aklıma düştün
Ben hep seni özlerim Nerde kaldı vefasız Verdiğin o sözlerin Hiçbir zaman gülmedi Benim aşık gözlerim Gündüzleri gerçeğin Gece,düşün gözlerim Yine kalemi aldım Şiir oldu sözlerim Elbet bir gün kavuşur Sana garip ellerim O zaman dayanamam Her yanını ellerim
|
|
|
|
#48 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kalp krizi mi geçirsem
Bunalıma mı girsem Yoksa şahdamarımı kesip komalara mı girsem Ya da hiç bir şey yapmayıp seni mi sevsem Hangisi hafif olurdu ölümüm için Çekip,çekip giderek bana verdiğin acı mı Ölüp gitmem bu derdin ilacı mı Gitsem bir doktora adım deliye çıkar Alem kıçıyla güler be Genç yaşta kafayı yedi mi dedirecen bana Durup seni dinlesem zaten.......... Bir doktor öldürsem kaç yıl alırım Çünkü yine ilaç verip salacak Senin derdin benim başıma kalacak Tepede bir dilek ağacı vardı ya Artık yok Yüz kez senden kurtulmayı diledim Olmayınca da testeremi biledim Batıl inançmış diyorlar Kedin mi? çoktan terk etti evi Ne yapsın,baktı sahipleri deli Unutmazsa bir gün döner geri Umarım aklımızda gelir geri Hani her akşam bir kadeh alırdım ya viskiden Artık kadeh kullanmıyorum,hepsini kırdım bir gün sinirden Kadehler meğerse hiç çarpmıyormuş Onlarda şişe gibi yerinde duruyormuş Geçenlerde komaya girmişim içmekten Bilirsin hep korkarım doktora gitmekten Kıvranıp yatıyordum Salih geldi Rahmetlinin sesi de pek güzeldi Acıdan gırtlağını sıkmışım Ecel de peşindeymiş zaten Salonda yatıyor eğer ki tutarsan matem Sandıkta Salih’e pek dar geldi Neyse ki ruhu çekip gidiverdi Sen de böyle bir anıma denk gelmiştin Tüm hıncımla yüreğini delmiştim Oysa ki seni ne çok sevmiştim
|
|
|
|
#49 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir cumartesi gecesi
Yalnızım yine burada İçim sızladı gülüm Ağlıyor musun yoksa Kalbime vuruyor Süzülen gözyaşların Hiç aklımdan çıkmadın Unuttum sanma sakın Bir cumartesi gecesi Yalnızım yine burada Tenim ürperdi gülüm Üşüyormusun yoksa Ellerimde kuruyor Dökülen gözyaşlarım Ben seni unutmadım Ayrıldık sanma sakın
|
|
|
|
#50 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Korkun olmaz top,tüfekten
Koruyanın var yürekten Yürek biter tohum diksen Kanla sulandı toprağın Düşünmesi deli eder Nasıl düşman gelip geçer Sen türkünsün adın yeter Canla sulandı toprağın Gemi göründü ufukta Yırtık çarık var topukta Nasıl siperden kopup da Kanla sulandı toprağın Düşman mitralyöz atarmış Can siper Mehmet yatarmış Süngü yok,dirgen takarmış Canla sulandı toprağın Nam’ın duydu yedi düvel Çanakkale ağu,biber İstesinler cana değer Canla sulandı toprağın
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|