![]() |
![]() |
#41 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57914
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Beni Sende Gördüm
Kendimi gördüm gözbebeklerinde. Sanki demir parmaklıkların ardında ben hapiste. Ne yapsam da firar engelleniyor, Hem de bir nefesle. Soluğum kesilse diyorum, Gözlerin,darağacı oluyor bu seferde. Kurtulmam imkansız biliyorum, Bilmesine biliyorum ya, Sen uyursan ben ne yaparım. Karanlık gecenin tortusuyla, Kendimi bulduğum gözlerin kapanırsa, Yıldızı çok akşamda gözlerin çok uzaklara dalarsa, Ya da ben boğulursam gözlerinin esiri diyarlarda. Ama yine de af istemiyorum, Gözbebeklerinde kalmak istiyorum,sen gözlerini kapatsanda. Ali Yeşil |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Benimdir
öyle ki; sen varsan yanımda, ne alacaklı oluşum aklıma gelir zamandan, ne de zamanın kendisi. banane! varsın akmasın zaman, nehir misali ölüm yatağından. bir yaprak olmasın zamanın suyuna tutunmuş, kendine bir yol tutturmuş, belki de suda kurumuş. olmasın senden başka söylediğim, söyleyebildiğim, bir türkü bildiğim. buzun titreyerek donduğu bir mevsimde, ben seni mırıldanırken, güneş de olmasın içimde. senindir ruhumun en saklı köşesi, senindir her zerremin zerresi. ve sen varsan yanımda, benimdir her ne varsa. Ali Yeşil |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Benimsin
Peşimde olduğun, Peşpeşe bir sürü rüya. Ölüme eş bir uyku hali. Seni rüyamda bile seviyorsam Düşün ölüm beni değiştirebilir mi? Her yerde gözlerin, Elinde yağlı ilmekli bir ip. Sen kovalıyorsun, Ben, Kaçmıyorum. Elimde ateş damlaları, Bulutları kıskandırıyorum. Bilmem belki de özendiriyorum. Donmuş gözyaşlarım yanaklarımda, Kurak iklimlere yetiriyorum. Hatta artırıyorum. Uykumda açan bir gülü, Yüreğimde sen diye ağırlıyorum. Vakitli vakitsiz gelen misafir gibi... Ölümden uyandığım zaman da benimlesin, Söylesene, Sen ne biçim bir misafirsin? Söyle yoksa benim misin, Ben misin... Biliyorum, Sen doğumdan ölüme, Benimsin. Ben mi? Meğer ben hep bensizmişim... Meğer ben hep senmişim... 20 nisan 04 salı 00:45 Ali Yeşil |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beşinci Mevsimim
Dört mevsimin ardından beklediğim, Özlediğim, Hasretine yenildiğim beşinci mevsimim. Yüreğime hoşgeldin. Ali Yeşil |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bil...
aşkına düştüm işte,yalan da olsan. yada güneşe bir adım yakın yağmur damlası olsan. sev diye değil, sevil diye. bu aşk sana... bende doğdu, sende toprağa verilir. bilirim duaya kalkmaz ellerin. yüreğimde sonsuz bir acı tutsak olur. ve ben de tutsak kalırım bir yürekte, sonsuza. bir ömür yanında kaldığım gibi, bir an kalmazsın yanımda. nereye gidiyorsun daha bedenim soğumadan, yüreğim taşa toprağa karışmadan. benimle öl demiyorum sana, ama, bir damla gözyaşı hep yasak mı sana? kuru bir yaprakta mı bulamadın yaralarımı sarmaya. öyleyse git hiç durma, ama şunu bil uğruna öldüğüm, senden kalan acı, başkalarının aşkından daha talı. Ali Yeşil |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bildiğim
biliyorum, ölünceye kadar unutmayacağım seni. ölüm dediğin unutturur mu, onu da bilmem ki... Ali Yeşil |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Biliyordum Zaten...
İhtiyar yüzümün ne denli sana benzeyebildiğine şaşıyorum. Ruhumun da... Benden, İhtiyar bir ten kıvraklığında, Nasıl kaçabildiğine şaşıyorum aslında. Görmezliğin de eklenince gözlerine, Hiç bir karşılık beklemeden, Seni usul usul,içime yer ede ede, Yeniden öğreniyorum seni, Yüreği su gibi berrak bir bebek aklı ile. Mesela sen, Dünyaya değer tebessümünle öğretmişsin bana, Nasıl en zor anlarda bile gülünebildiğini. Nefret etmekten de kolay bir işi, Sevgiyi... Cemreye hasret bir günde, Kışın,toprağın gelinlik giymiş haliyle, Ellerin tüm bedeni ne denli ısıtabildiğini öğretmişsin ellerinle. Ve yakmayı öğretmişsin aniden, Donmak üzere olan bir yüreğe... Güneşli bir gecede, Ki bu tezatlıkta ve yolunda gitmeyen her işimde, Koştuktan sonra (sana) düzensizleşen her nefesimde, Dediğin gibi bitermiş herşey, Tek ve derin bir nefesle. Dediğin gibi,bitermiş herşey, Hatta aşk bile. Biliyordum zaten, Sen öğretmiştin gitmeyi de... Ali Yeşil |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() BilmeSen
Yaprakların ezildiği bir günde gittiğini san sen, Yüreğimin üstüne basıpta gittiğini hiç bilmeden. Hiç bilmeSen yaprakların da yaşamaya hakkı olduğunu, Yüreğimin yalnızca sana ait olduğunu. BilmeSen sonbaharın (n) asıl katil olduğunu, Yaşanmış yaşanacak ne kadar aşk varsa, Hepsinin sonbahardır sonu. Ali Yeşil |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bilmiyorsun
Adımlarındaki bu acelecilik de nesi? Ulaşmak istediğin bir uçak mı, Yoksa bir gemi mi? Söyle bana, Ne yapacaksın? Yoksa uaçacak mısın? Kendini göçmen kuşlar gibi, Özgür mü sanacaksın? Ya da,halen keşfedilmemiş bir balık olup, Kendi halinde mi yaşayacaksın? İzin verirler mi sanıyorsun? Yok yok, Sen daha hiçbir şey bilmiyorsun. Bilmiyorsun kuşların avlandığını, Avlanmasa da kafeslerde bakıldığını. Bilmiyorsun mahpusluk kardaşım, Bilmiyorsun balıkların da ağlara takıldığını... 12/12/05 pazarertesi Ali Yeşil |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Kereliğine Kesintisiz
Gözleri gecenin karanlığından nasibini almış güzel, Bırakma sen beni bu yol ölümlere koyar gider. Ayağım takılır bir güneş parçasına da, Tutanım olmaz o gecenin karanlığında. Düşün bir ne kadar güçsüzüm sensiz, Hem sağırım ben,sesinden başka her ses sessiz. Her ağlayış kahkahaya benziyor ellerinsiz. İlle de diyorum,ille de Ellerin silmeli gözyaşlarımı beklentisiz. Bir kereliğine, Kesintisiz... Ali Yeşil |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|