![]() |
![]() |
#41 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Benim Sevgim Dorukta
Mutluluk adına Çok sözler yazdım çizdim, gönül defterime Sizler gibi Bazen Mutluluğumu avuçlarımdan aldım Bedenime sürdüm,kokladım Tenimden akan terde hissettim Hatta Resmini çektim,afişlere astım Ve..bu dünya sevgisini,gönlüme ekran yaptım Uçan kuşları ise rehber olarak saldım Mutluluk, sevgi adına çekilen nefesler Düşüncelerde yerini bulsun diye Çok uğraştım çok Ama olmadı, ne yaptıysam Mutluluklardan çıkar sağlandı Bir şekilde gönlüm ağladı Mutluluklarım hep acı olarak, geriye döndü Bakan gözlerimi,kör etti Terledim,üşüdüm gündüz ve *******de Sarmaş dolaş, yatmış olsamda mutluluğumla Artık, Yüzüm gülmüyor,mutluluğu temsil etmiyor Hüzün dolu gözlerim,çukurlarına gömüldü Ses tellerimde,kopuk bir esinti Gönlüm delinmiş,kalp seslerim bedenimi titretiyor Yüz ifadem ise Tüm gerçekleri gören,bilen Bir esir görüntüsünde,kendini gösteriyor Neler oluyor bana Bu yılgınlık nedendir gönül yollarımda Yoksa Gönlüm mutluluğuma havlumu attı Ya yazdıklarım çizdiklerim,mutluluk adına Boş ver gönlüm deymez, diyemiyorum Ben mutluluk adına çok savaşlar verdim Yaralar aldım,şifalar buldum Suçum yok olamaz Gönül defterime attığım imzalarımdan Kalemim elmas, düşüncelerim safir Mutluluğum olmasada Benim sevgim dorukta Damarlarımdan usanmadan akan kanda..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bilemiyordum.
Saklanıyordum Hem de sımsıkı saklanıyordum Bedenimden kaçarcasına Yıllanmış çizğilerimin siyahlığına Yüreğim de Hüzün yaralarının,nefes tozu Dalgın,dalgın bakan gözlerime vurdukça Kan kusuyordu, kalp atışlarım Cevapsız nedenler Çaresizlik hırsızlığı yapıyordu,duygularım da Dünyalara sığmıyordum Biri Neden,beni dürtüpte uyandırmıyordu Bu yolculuğun durağı, yokmuydu Bilemiyordum Ve kendimi nedenlere esir ediyordum Unuttum desem bile,hatırlıyordum İşte böyle bir yolculuğun tutkunuydum Çaresizlik zincirlerinin,küfünü kokladım Ve gözlerimi kapattım Kendi yalnızlığıma soyunuyordum Bilemiyordum Yoksa Bir benmiydim seven bu dünya da Çile kuşlarının çığlıkları Hiçmi hiç dinmiyordu kulaklarımda Seni Sensiz yaşamak Ölümün eşiğine,tutunmak olmalıydı Nedendir, bilmem ki Hangi güneşin sıcaklığında kurulandım Hangi dağın eteğine mesken kurdum Hangi nehrin suyundan içtim Bilmem ki Seni, neden bu kadar sevdim Artık, ben Ben de, sensiz bir gezginim Yüküm ağır Ama, kimseye gönül koymuyorum Sevgi kutsaldır Ve ölümsüz bir yoldur Benim Evet….Benim Hiç canım olmadı ki Kendim de öleyim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Damla Ter
Kadın...... Yaşamın acımasız,çizgileri arasın da Yüz hatların da,şekillenmiş benliği ile Solmuş sayfalardan dökülen Ve özlem kokan Günlüğüne bakıyordu Kalbi Küt küt diye istemese de atıyordu Dışarı da, rüzğar da esmiyordu Güneşli bir hava vardı. Kadın...... Başını kaldırdı Ağlamaya ramak kalmış Eskilere dönmüş mahmur gözleriyle Toz tutmuş, pencere camından, sızarak Dalğın,dalğın dışarıya baktı Hisleri karmakarışıktı Düşünceleri ise Bir boşlukta Kendi dünyasını oluşturuyordu. Artık ne dese, boştu Avuçlarını sıktıkça Parmak aralarından Kendi kayıp gidiyordu Anlından, Hiç beklemediği bir anda Bir damla ter damladı Sararmış sayfaları,ateş sardı İçin için ağlıyordu İstemesede, Tüm bedenin de yanıyordu Yıllar nasıl da gelip,geçmişti Yaşamına fren yapmaya çalış sa dahi Her nefeste bir iz Her düşünce de bir ezgi kalmıştı. Kadın...... Günlüğünü kapattı Bir damla ter ile baş başa kaldı Yorğundu Yıllar onu bir şekilde olğunlaştırmıştı Kapı arkasın da asılı Yıllardır ona güzellik saçan Aynaya, gözleri takıldı Kalbi o anda daha da hızlı atıyordu Düşünceleri Keskin bir kılıç görünümün de Her bir tarafını kesiyordu. Kadın..... Ayağa kalktı Dizleri hafif te olsa biraz titriyordu Solmuş yıldız görünümüne bürünmüş Sararmış sayfalarına damlayan O bir damla tere parmağını bastı Ve bir adım attı Uzun,uzun aynaya baktı Gözlerin de Kendi gerçeğini görüyordu Tüm güzelliklerin Bir gün Bir damla ter ile Yok olacağını artık oda biliyordu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Gün Gelecek
Gönül gözlerime saklanmış Bir dem sızısı Çaresizliklere nöbet tutar gibi Yaşam nefesimi Acı olarak tetikliyordu Bir şeyler oluyordu Gönül çeşmemden damlayan duygularıma Bir türlü kısamıyor Hislerime kilitlenmiş benliğimle Savrulup gidiyordum Belki de Bu anlaşılmaz yaşam nefesimi İçime sindiremiyordum.. Var oluşun ince hesapları şekillenirken Hayat havuzun da Kim kimde nerde ve nerede Gülerken acı çekiyor, ağlıyor Aydınlıklar karanlık olmuş Her sevgi Kendi yörünğesin de Kendi çıkarına göre Bir yol çiziyordu… Saklanmak Sakıncalı yaşamlara damlamaksa Sevginin özü Bir gün gelecek Dudakların kuruyacak Kalp atışların susacak Heyecan çığlıkların bedenini terk ederken Olmayan duyguların Senden hesap soracak Ve yaşam yapraklarından kopan Bir damla ter Avuçlarına gizlenecek Seni ağlayacak Seni yıkayacak… |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir nefes çektim
Yaban ormanların da Tek dalı kalmış ağaç gibi Ne kadar yeşersem O kadar gam giyiyordum Bedelin okları Yaşamın diğer dalları olmalıydı Of çektikçe Güneşin keskin izleri Ter nefesime gizlenmiş Hislerimi kesiyordu Tutunamıyordum İstesem de Tutunamıyordum, tutkularıma Ve kaybolup gidiyordum Gönlüme oturmuş Sen kokan yalnızlığımla Zaman Zamanı deliyordu Sonsuz boşlukta kaybolmanın kırıntıları damlıyordu Küllenmiş,gönül bahçeme Ve bir renk oluşuyordu Gökyüzün de Maviliklere panjur çekercesine Yaban ormanları Baş kaldırmış olmalıydı Sahipsiz kalmış, yaşam sevgime Yalnızlığımın Ayak izleri Çaresizliğim olarak kesiyordu Kalp seslerimi Avuçlarıma tünemiş,yaşam çizğileri Umutsuzluk ışığını Yakıp yakıp söndürüyordu Ve ben Tek dalı kalmış ağaç gibi Hisler pedesine, saklıyordum sevgimi Kaderin kör zincirleri Ufkumun göz kıyılarını kesiyordu Gönlüm de Yalnızlığını soluduğum sevgim Acılarla buluşmuş,içimi deliyordu Ve yok oluşun başlanğıcına Adım adım gidiyordum Siyah tablo desenleri eşliğinde Bir yerim daha ağrıyordu Acaba Bu tek daldamı kuruyordu Başımı kaldırdım Güneşi kokladım Kendimi kendimle böldüm Sevgi ustalığına büründüm Yıldızları bir bir yalnızlığıma ekledim Ve gönlümü Yaban ormanlarına gömdüm Bir nefes çektim Şimdi Evet…Şimdi Yeniden yeşermenin sevincini yaşıyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Şarkı Bulursan
Gün gelir'de bir gün.. Gönül sayfanda.. Unutulmuş.. Bir tarafından yırtılmış.. Hatta.. Bir kıyısından solmuş.. Üzeri toz tutmuş.. Bir şarkı bulursan.. ......... Ne olur ama ne olur.. Biraz olsun tut onu yüreğinde.. Sakın ama sakın gönlünden silip'te atma.. Çünkü o benim.. Sözleri ise sen'din.. Bir zamanlar mutluluk saçan.. Şimdi ise.. Unutulmuş,yırtılmış solmuş bu şarkının........ Sevgi şarkısıdır bunun adı.. Kim ne derse desin.. Gönül aşkıdır bunun tadı.. Gün gelirde bir gün o güneş doğarsa.. Senin'de gündüzlerine.. Damla damla damladıkça.. Bu sevgi sözcükleri yüreğine.. İşte o zaman bu şarkının ağırlığı çökecektir gönlüne.. Titreyecek bedenin.. Terleyecek tenin.. Senin bana bakıp'ta.. Şimdi beni unutttuğun bu şarkı sözlerinde......... O gün gelecek.. Ben inanıyorum.. Esecek bu şarkı sözleri.. Bir şekilde.. Gözlerinden gönlüne.. Acı verecek ızdırap çektirecek.. Sıcaklığı ise.. Kasıp kavuracak senin gönül gözlerini.. Yalan olmuş hayal olmuş bu dünya seyrinde........ Biliyorsun sen bu sevgi şarkısını.. Evet............ biliyorsun.. Karanlıklar seni esir alıp.. Gönlün buz tutsada.. Gözlerin kör olup nefesin kısılsada.. Biliyorsun sen bu sevgi şarkısını.. Sakın ama ne olur sakın inkar etme.. Bana bakan.. Ama şu an. Yalan kokan yalan olan gözlerinle......... Bir zamanlar bu şarkıda.. Bir sen.. Bir'de ben vardım.. Ne oldu ne oldu güzelim bu şarkı sözlerine.. Ben yok oldum.. Sen ise kayboldun.. Gönül sayfanda hiç çekinmeden.. Beni karanlıklarına.. Kendinide yanlızlıklarına gömdün......... Evet.............güzelim.. Gün gelirde bir gün.. Bu şarkı.. Gönlünde uyanırda gerçek olursa.. Bir damla göz yaşı olarak yüreğine.. Bir güneş olarak damlarsa.. Beni hatırla.. Çünkü bu şarkı sözleri sen'din.. Şimdi ise.. Ben.. Sen'siz karanlıklarımın yanlızlığında.. Bir kalp atışı gibi.. Bu şarkı sözlerinde.. Seni bekliyorum.. Seni seni özlüyorum.......... |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Şarkı Düşerse Dillere
Sen'din, benim tek sevdiğim İnan..... vazgeçilmezim Neler oluyor.....Güzelim Naz yapma, gönlümü karartma Kalp atışlarımda Bana başka sevgi aratma Ben Seni sevdim Sen'de yanan ateşimle,senin sevginde ısınıyorum Neler oluyor sana...? Kulakların tıkanmış,sesimi duymuyor Gözlerin kör olmuş,beni görmüyor Nasıl bir sevgi hastalığına yakalandın Gönlün, sevgi nedir bilmiyor Gözlerin seveni Hiç'mi hiç görmüyor Sevmek, cesaret yürek ister Saygı,anlayış bekler Bakan gözlerde,duyulan seslerde Dem tutmuş gönüllerde, gizlenmek değil Terleyip Sevgisinde serinlemek ister Gönlünden dökülen sözlerde Sevgin, bende neden öldürüyor Sevgi adına çektiğin,nefeste Gönlün, ben'siz nasıl gülüyor Sevmekse,sevmekse sevgiyi gönül gözlerinde İnanmak isterdim Senin çektiğin nefeste, bana olan sevgine Ben sevdim Kulaklarımla,gözlerimle sevdim Yüreğimde atan, kalp atışlarımda sevdim Vazgeçilmezim,birtanemsin dedim Hayatımın son nefesinde,son bakışlarında Bir yudum Seni içmek isterdim Beni üzdün,kırdın,gönlümü yıktın Belki......... farkında değilsin İnan bu sözleri sana söylerken Bin parçaya bölünüyorum Sen Bana göre değilsin Sen Benim sevdiğim olamassın Senin Gözlerin beni görmüyor Senin Kulakların beni duymuyor Senin Kalbin beni atmıyor Ben Seni nasıl sevebilirimki Nasıl sana sevdiğimsin diyebilirimki Bak........ görüyormusun Tüm gündüzler, artık benim için *******e dönüyor Yıldızlar dahi küstü,kendilerini göstermiyor Sen Benim sevdiğim olamassın Gönlümü, güneşin ısıtmıyor Kalp atışlarımda, senin sevgin duyulmuyor Gözlerim, sen'den daha kör oldu Kulaklarım, sen'den daha sağır oldu Seni....göremiyorum Seni....duyamıyorum Seni....sevemiyorum Ama yinede Gün gelirde bir gün Bir şarkı düşerse dillere Sevgi adına, çalınıp söylenirse gönüllerde İstemesemde,seni sevmesemde Sevgin gizlensede gözlerime Muhakkak Sen olacaksın Bu şarkının En can alıcı sözlerinde |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Yoldan Düştüm..
. Hasrete isim bulamıyorum, umut olmayınca Yaşamın gömlekleri asılı kaldı, kaderin oyunlarına Gönül uğraştı, yürek gebe kaldı, görülmez duygulara Ve bir yoldan düştüm, o koca dağ omuzlarımda Vurgun yer düşüncelerim, dönerim yanık yanlarıma Gül kurusu kokar yaşam, kırılan dallarımda Umutlar şaşkın, saklanırım bedensiz canıma Yaşam çile dert oldu, gönlümden bakan bu cana Hangi gözümle baksam, hasrete umut arar Bir elim diğer elime değse, bedenim cayır cayır yanar Gönlümde zamansız yaşlandım, yıldızlar bir bir kayar Umuda mum yaksam, hasrete karlar yağar Özlemlere kilitlendim, gönül nefesim gözlerimde Bir umut bir hasretti, beni ben yapan bende Yol yorgunu görülmez bedenim, cepkensiz tenimde Hasrete isim bulsam, umutlar yanar gönlümde Gönül yangınlarım, buluttan yağmur döşeği Bir gözümü kapatsam, diğer gözüm hasret çiçeği Umuda tutunsam, hasrete yığılsam, özlemdir eşiği Ve bir yoldan düştüm, can damlıyor yürek sevgisi |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Birsen Bir'de Ben Vardım
Birsen, bir'de ben vardım Gece karanlıklarında öten Ateş böcekleri sesinde Üzerime çöken, nefesin Gönlümden akan, sevgin Aydınlatıyordu Seni göremediğim gözlerimi Birsen, bir'de ben vardım Beyaz sayfaların aydınlandığı Sevginin yumak olup sarıldığı Sevdanın ise aralandığı Sen olmuş düşüncelerimle Şekillendiğim, kalem ucumda Birsen, bir'de ben vardım Şahitdi, gecenin karanlık sessizliği Sevdanın,gönüllerde yanan sevgisine Hissediyordum Özlem kokan nefesini Gönül derinliklerinde mahsur kalmış gözlerini Hissediyordum Bizlerden habersiz yanıp sönen Ateş böceklerini |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bizim Asker
Toz tutmuş kirpikleri Namlı ucunda mermi bakışları Vatan aşk'ı ana,baba,bacı Mırıldanan nidaları arasında Cepken sıkı bol geliyor cesareti Hucum demek kadar tetikte hasreti Güç ben'de bırakmam kalleşi Sevdayı sakladı, komut bekliyor gözleri Sabah güneşi kızıllığı, yüz siması renk Düşen yapraklar,kalkan tozlar,uçan kuşlar Bin ton ağırlığında atan kalp Bir şarkı besteliyordu toprak Vurdukça ayak sesleri Görülmez olsa ufukta kaya Eli uzanırdı hudut'ta bir can'a Mifer,kasatura,matara Taşınacaktır bu sancak Yüz yıllar boyu bu cennet vatanda Şereftir göğsünde parlayan kimliği Cennet mekandır onun izlediği Sıcak soğuk bekleyişi Öten her kuşta bülbül sesi Vatan vatan'dır onun gözlediği,beklediği Sevgi özü,yürek gözü mertlik tek sözü Ceraretle yıkandı kuralandı heryönü Bizim Asker, gerçek Asker Sönmeyen bir meşale ateşi |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|