![]() |
![]() |
#41 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gül Cemren
Ben bir kalbi viraneyim Sevdan ile deli divaneyim Sensiz bu dünyayı neyleyim Gül cemren düşsün artık yüreğime Efendim peygamberim önderim O gül nefesinden himmet isterim Sensiz bu dünyada biçareyim Gül cemren düşsün artık yüreğime. Cemalinle ferah-nak et artık Aşkınla yandım yaresulallah Tebessümünle ruhumu şad et Gül cemren düşsün artık yüreğime. Sensiz vahdetten ayrıldık Cümle ümmetin tefrikaya düştük Dualarında yoldaş eyle bizi efendim Gül cemren düşsün artık yüreğimize. Azabiyem,hasretin içimde efendim Sevda yaylasında güller derdim Aşk rüzgarında nasibim aradım Gül cemren düşsün artık yüreğime efendim Süleyman Karacabey |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gül Kokulu Meltemler
Gül kokulu meltemler esiyor gönlümde Bir hicran yağmuru akıyor gözlerimde Götürüyor duygularımla beni rüzgarlar Yaşıyorum senli umutlarımla hülyalarda. Gül kokulu meltemler esiyor yüreğimde Akıyor içimde ayrılıkların ilke ırmağı Bir mor menekşe kanıyor hasret yüreğimde Yaşıyorum senli umutlarımla hülyalarında. Gül kokulu meltemler esiyor ruhumda Sevda hasretimin vefalı aşkını görüyorum Vuslata taşıyor tüm hislerimi uçarak Yaşanmamış aşkları yaşıyorum hülyalarında. Gül kokulu meltemler esiyor içimde Kumral baharı yaşıyorum kahve gözlerinde Aşk desenleri görüyorum buğday teninde Bitimsiz güzellikler yaşıyorum hülyalarında Süleyman Karacabey |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gülen Gözlerim.
Yüzümde tebessüm içimde hicran Bilmezler gülerken ağlıyor insan Mutluluktan söz ettiğim zaman Ağlayan kalbimdir gülen gözlerim. Kahırla dertle geçer her günüm Yaşamaya kalmadı artık gücüm Bu sevda yollarında yaşarken öldüm Yaşayan hatıramdır gülen gözlerim. Kim sorarsa bana mutluyum derim Bilirim mutsuzum, yalan söylerim Anlatmakla bitmez ki benim dertlerim Hüzün dolu kalbim gülsede gözlerim. Süleyman Karacabey |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gülüm seni arıyorum
İklimlerde aradım hep seni, Yağmurlarla, karlar la, Rüzgarlara bindim diyarları dolaştım, Güneşle bir oldum aydınlıkta aradım. Mevsim mevsim bölündüm, Aylarda aradım seni, Haftalara günlere sordum seni, Saat saat dakikalarca aradım seni. Fırtınayla borayla dağları aştım, Su oldum derya denizlerde aradım, Yıldızlara yücelerde eş oldum, *******de ay ışığında aradım seni. İklimler değişti artık biliyorum, Mevsimlerle birlikte seni özlüyorum, Yağmur olup yağıyor derelerde çağlıyorum, Gülüm seni ben her yerde arıyorum. Seyyah olup köy-kasaba şehirde aradım, Koyun ile kuzu gibi meleyip ağladım, Yerde ve gökte hep bir işaret aradım, Gülüm seni ben her yerde aradım. Mevsimler değişti bizim illerde, Baharı unuttum kış oldu her yerde, Gittin gideli düştüm bi illet derde, Bulamadım seni boynu bükük kaldım ne çare. Süleyman Karacabey |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Harama Bakmadım
Az çalıştım çok çalıştım Geceyi çoğu zaman gündüze kattım, Hep helal yollarda gezindim, Harama yan gözle dahi bakmadım. Buldum ise tereyağı ile bal’ı, Bulamadım ise yavan ekmek ile soğanı, Çoğu zaman kahvaltı ile getirdim yatsıyı, Harama yan gözle dahi bakmadım. Kazma kürek salladım ter’ im ile yıkandım, Çoğa tamah etmedim az’ a bile kandım, Ne iş buldum ise sebat ile çalıştım, Harama yan gözle dahi bakmadım. Okudum öğrendim dinim ile imanımı, Çok sevdim milletim,Bayrak ile Vatanımı, Aziz bildim namusu her zaman korudum, Harama yan gözle dahi bakmadım. İçkiye kumara yoktur benim meylim, Sigara içerim budur benim tek keyfim, Aç-Susuz kalırım yoktur kimseye minnetim, Harama yan gözle bakmadım, Azabiyem şükür olsun rahmeti rahmana, Kimseyi haram yollarda asla gezdirmeye, Lanet edelim cümlemiz iblis şeytana, Müjdeler olsun harama yan gözle dahi bakmayana. Süleyman Karacabey |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hayali Yaşıyorum
Ruhumuz tüm umutlarıyla yaşamakta Yarınların mutlulukların geleceği adına Soğuğa,ayaza,fırtınaya boraya inat Hayat bu yaşam bu sevdiceğim Bazen insanı mutlu eder gül bahçesinde Bazen acı ızdırap verir diken üstünde Gülü dikeniyle severlermiş derler ya Hayal alemi işte,hep çocuklar görmez ya hayali Bende görüyorum fakat senli duygularla, Saçlarına, gözlerine ay yüzüne bakıyorum Hilal kaşlarına,hüzünlü aşk bakışlarına Sözlerin kulağımda ninni gibi fısıldıyor Fakat gözlerinde ışık saçmıyorsun artık Gülen dudakların mutluluğu hissetmiyor Saçların eskisi gibi savrulmuyor rüzgarda Sözlerin beni benden alıp içimi rahatlatıyor Duygularınsa boğazında düğümleniyor anlıyorum Oysa ben, ben imkansızı yaşıyorum Kalbimin en ücra köşesine kadar Sen hiç imkansızı yaşadın mı hayatında İşte ben seni yaşıyorum hayale inat Vuslatı düşünüyorum işte o zamanı Hayali yaşıyorum en hakikatinden. Süleyman Karacabey |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hesapta Yoktu Ayrılığın
Planını yapmamıştık ayrılığın Yüce bir sevda vardı aramızda Hayallerimiz hep geleceğe idi Anı yaşıyorduk senle doyasıya. Ruhumda hissediyordum kokunu Hiçbir renk okşamazdı tenini Ne bir meleğe ne bir çiçeğe benzemezdin Sen onlardan da güzeldin bana. Hiç hesaba katmamıştık ayrılığı Ansızın çekip gideceğini bilemedim Dayanır mı bilmem buna yüreğim Sen yoksun,ölmek artık tek isteğim. Süleyman Karacabey |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hey Anadolum Hey
Hey Anadolum heeyy Sana kurban olsun her şey Kainatta eşsiz yerin var Sevdalanmış nice yiğitlerin var. Güneşin hükmettiği her yerde Rüzgarın estiği her beldede Karanlığın kucakladığı tüm *******de Hey Anadolum Hey sen varsın. Suların çağlayıp aktığı nehirlerde Çiçeklerin açtığı yüksek tepelerde Sevdaların dile geldiği iklimlerde Hey Anadolum Hey sen varsın. Dağların yüce doruklarında Ormanın en ıssız kuytularında Milletimi şah damarında Hey Anadolum Hey sen varsın. Askerimin kınalı ellerinde Kız kardeşimin beyaz gelinliğinde Bayrağımız kırmızı beyaz renginde Hey Anadolum Hey sen varsın. Beşikteki çocuğun ağıt seslerinde Anamın söylediği tüm ninnilerde Ozanımın söylediği tüm türkülerde Hey Anadolum Hey sen varsın. Süleyman Karacabey |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hikaye Sevdiğim
Hani sevdiceğim hep anlatırlar ya Bir varmış bir yokmuş diye başlar çoğu zaman, Kimi zaman bir hikaye kimi zaman bir masal, Hep çocuk kulaklarımızla dinlerdik pür dikkat, Kimi zaman dedemizden kimi zaman ninemizden, Hayal alemine dalar masallarda yaşardık. Hani hatırlar mısın kaf dağının arkasını Tüm haşmetiyle yaşayan Zümrüt-ü anka kuşunu Uzakta kaf dağının arkasında bulunurdu hep, Ne muhteşem anlatırlardı ona ulaşmayı Çocukluk ya işte hep ulaşmayı isterdik, Hayallerimize kavuştursun diye bizi, İşte sevdiceğim; Çiseleyen karların ak döktüğü saçlarımla, Yokluğunla ızdırap içinde yaşadığım zamanda, Deli rüzgar gibi hislerimin sana uçtuğu günde, Hayal alemine dalıyorum senli duygularımla, Bir varmış bir yokmuş diyen yok artık Masallarda yaşayan çocuk değilim şimdi, Ama sen sevdiceğim; Zümrüt-ü anka gibi halen uzaklardasın Sana kavuşmak hep hayal hep hayal, Bir varmış bir yokmuş diye anlatılırsın, Gönlümde yüreğimde, düşlerimde Bazen bir masal olursun duygularımda Bazar bir hikaye olursun ruhumda, Artık hikayemde masalımda sensin benim, Bazen hislerimden bazen göz yaşlarımdan dinlerim, Hep seni anlatır seni söylerler bana, Senin sevdiğin bir varmış bir yokmuş Diye başlarlar artık anlatmaya Anlıyor musun masal sevdiğim hikaye sevdiğim. Süleyman KARACABEY (Azabi) Süleyman Karacabey |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ihlamur kokulu sevdiğim
Yüreğimde kardelenler taşıyorum hazan vakti Bir son bahar eylülünü yaşıyorum hasretinle Neredesin sen ey ıhlamur kokulu sevdiğim Hasretindeyim, ızdırabında yok oluyorum. Günleri ayları mevsimleri kovaladım Rüzgar uğultularıyla hep seni aradım. Bazen Erciyes tepesinde bazen kaf dağında Neredesin sen ey ıhlamur kokulu sevdiğim. Hani kavilleşmiştik seninle sahilde Engin deniz mavisinde yakamozlar şahidimizdi Yıldızların altında yürek yürek erimiştik Şimdi neredesin sen ıhlamur kokulu sevdiğim. Kim bilir kaç hasret ayı geçti hatırlıyor musun Göz göze gelip sevdamızı haykırmayalı Uçan kuşlar,martılar,yıldızlar şahidimizdi Neredesin sen ıhlamur kokulu sevdiğim şimdi. Yokluğunun acısı beni benden alıp gitti Solgun ölüm sarısı sardı tüm yüreğimi Harlanmış duygularım öksüz yetim kaldı Neredesin sen ıhlamur kokulu sevdiğim şimdi. Süleyman KARACABEY (Azabi) Süleyman Karacabey |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|