![]() |
![]() |
#41 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57914
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ben Öldükten Sonra
Ben öldükten sonra Eşime sorun beni O ne derse doğrudur En iyi o tanır beni Bana sorarsanız, kısaca şudur; Büyük hayalleri vardı Hep hayal olarak kaldı Şiirleri, kahvesi, sigarası Bir de bilgisayarı vardı Herkesi çok sevdiği halde Kendi kendisiyle kavgalıydı |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ben Seni İstiyorum
Hasretin içimi yakıp kavurmuşsa ne çıkar Bir damla yağmur suyu bile yeter de artar Söndürür bu kor ateşleri içimde çiçekler açar Ama boşver, yağmurları da, çiçekleri de istemem Ben seni istiyorum, ben yalnız seni istiyorum Bu yalnızlık acı sonum olmuşsa ne çıkar Bir yudum sevgiyle bu kalp yeniden atar Uzatır ömrümü tükenmez yaşanmakla yıllar Ama boşver sevgileri de, yılları da istemem Ben seni istiyorum, ben yalnız seni istiyorum Yokluğunun gölgesi dünyamı karartmışsa ne çıkar Bir sıcak bakış güneş gibi yeniden dünyama doğar Her biri bir güneş olup saçlarıma düşer yıldızlar Ama boşver güneşi de, yıldızları da istemem Ben seni istiyorum, ben yalnız seni istiyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Seni Nasıl Sevdim
Bu aşkta bir kusur, bir günah arayıp durma Ben bütün hataları yerle bir ettim, günahları eledim Ben seni kara kaşın, kara gözün için sevmedim Ve herkesi büyüleyen güzel endamın için de sevmedim Ben seni yüreğinde taşıdığın güzellikler için sevdim Ve o yüreğini kendi yüreğime nakış gibi ince ince işledim Ben seni samanyolunda birbirine kenetlenmiş yıldızlar gibi sevdim Ve seni şimal yıldızı seçtim kendime etrafında pervane oldum Ben seni tüm canlılara can veren hücrelerin her biri gibi sevdim Ve seni gönül sarayımın gül kokulu bahçelerinde yeşerttim Ben seni şelaleden çağlayan her damla su taneciği gibi sevdim Ve gözyaşların sel olup akmasın diye, ben ağladım sabahlara dek senin yerine Ben seni kızgın çöllerde bir damla suya hasret yürekler gibi sevdim Ve ben hayat çölünün ortasında kavrulurken seni nisan yağmurlarına yeğledim Ben seni dünyayı aydınlatan güneşin doğuşu gibi sevdim Ve senin dünyan hep aydınlık olsun diye, güneş olup tek senin üzerine doğdum Ve ben seni kıldan ince, kılıçtan keskin sırat köPage Rankingüsünden geçerken sevdim Sen beni nasıl sevdin, yada nasıl sevmedin… bilmiyorum! ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Senin Mezarındayım
Beni kuru bir dal gibi yaktığın aşkın küllerinde arama Ben senin ciğerlerine çektiğin sigaranın dumanındayım Beni kayıp giden talihsiz kuyruklu yıldızlarda arama Ben senin tuttuğun dileklerin satır başlarındayım Beni mazide bırakılmış bir kaç hüzünlü anda arama Ben senin unuttuğunu sandığın en güzel anılarındayım Beni yırtık bir hatıra fotoğrafının parçalarında arama Ben senin her gece gördüğün tozpembe rüyalarındayım Beni en dokunaklı ayrılık şiirlerinin mısralarında arama Ben senin okuduğun aşk romanlarının her satırındayım Beni sararıp solmuş bir hüzün çiçeğinin dallarında arama Ben senin kokladığın her kırmızı gülün yaprağındayım Beni kaderin cilvesini, feleğin sillesini yemiş sahte aşklarda arama Ben senin kalbine ellerinle kazıdığın, gözlerinle suladığın mezarındayım |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Yalnızlığı Seçtim
Ben bu yalnızlığı sana yakın olmak için seçtim Herşeyi göze aldım, herşeyden vazgeçtim Şimdi anladım ki aradığım sen de değilmişsin Yalnızlıkmış aradığım, yalnızlıkmış meğer eşim Şimdi senden de vazgeçtim, sevginden de Şefkatini de istemem, ben yalnızlığı seçtim |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni Arayacaksın Günün Birinde
Düşeceksin sende günün birinde Kalacak tuttuğun dallar elinde Kararacak dünyan güzel gözünde Beni arayacaksın bir ışık gibi Beni arayacaksın günün birinde Teselli edecek kimsen olmayacak Yol gösterecek birisi kalmayacak Başın dertten hiç kurtulmayacak Beni arayacaksın bir rehber gibi Beni arayacaksın günün birinde Çıkıp gelsem belki de kovacaksın İçine bin türlü şüphe sokacaksın Pişman olup ardımdan koşacaksın Beni arayacaksın bir çare gibi Beni arayacaksın günün birinde Giderek kinin artacak senin yıllara Ümitle bakacaksın bomboş yollara Belki de ben ölüp gittikten sonra Beni arayacaksın bin pişman gibi Beni arayacaksın günün birinde |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni Benimle Aldat
Ayrıntıları bir kenara bırakta Bana gerçekleri söyle Beni hâlâ seviyor musun Yada hiç sevdin mi Resmimi eline alıpta Hiç seni çok özledim dedin mi Kirpiklerin ıslandı mı hiç Benim kirpiklerim ıslanmıyor artık Çünkü gözyaşlarım kurumakta Beni hâlâ aldatıyor musun Yine başkalarıyla seviştin mi Yine başka adamlara sarılıpta Aklına beni getirdin mi Beni hep başkalarıyla aldattın ya N’olurdu bir kere de benimle aldatsaydın |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni Sevdiğini Biliyorum
Beni sevdiğini biliyorum Üzmek istemediğini biliyorum Çok özlediğini de biliyorum Sende biliyorsun ki Bunun için yaşıyorum Sevgine layık olmak için varım Sensizliğime tesellim sensin Yoksa hasretine nasıl dayanabilirdim Yokluğuna nasıl katlanabilirdi yüreğim |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni Unutma
Serin bir akşam üstüydü Gözlerinde iki damla yaş Yere eğilmiş iki gamlı, iki yaslı baş Dudağında bir elveda sözcüğü Hıçkırıklar arasında boğulup gidiyordu Neydi bu kaçışın öyküsü Neydi bu anlamsız telaş Kulaklarımda bir garip sessizlik Ellerimin içi terliyor, dizlerim titriyordu Bu muydu kaderin sillesi Bu muydu çaresizlik Böyle mi bitecekti bu aşkın hikayesi Daha filiz halindeyken ümitlerim Henüz yeşermemişken Kararıyordu işte gökyüzü ile birlikte Soluyordu, bitiyordu… Batıyordu işte güneşim Sen gidiyordun, sevgin kalıyordu Ben kalıyordum, yüreğim gidiyordu Bitiyordu işte, bu şarkı da bitiyordu Gelmedi içimden el sallamak Mendil sallamak ardından İki topuk sesiydi aklımda kalan Birde hicaz-i lokomotif düdüğü Hayallerimdi kaldırımlara yığılan Ve koskoca yalan dünya başıma yıkılan Ayrılık takvimini başlatıyordu Gece karası bir lokomotifin düdüğü Ben bitiyordum, kadere boyun eğerken Sana veda ederken Kader bile üzgündü Bizi birbirimizden ayırırken Alıngandı, hüzünlüydü Gözlerinde doğan güneş yüreğimde batıyordu Bir film şeridi gibi sıra sıra vagonlar Bir bir gözlerimden geçip gidiyordu Muratlarına ermiştir şimdi bizi ayıranlar Bırak onlar bayram etsinler, aldırma Başlamadan bitti desinler, inanma Sen benim canımsın, kanımsın Hep öyle kalacaksın, ben yaşadıkça Bir bunu, birde beni sakın unutma Yaşananlar unutulsada |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni Unutmaya Çalışma Solgun Çiçeğim
Bırak, beni unutmaya çalışma solgun çiçeğim Unutmaya çalıştıkça düşersin anıların gırdabına Hiç kolay değil, unutamazsın, bilirim O anı senin, bu anı benim derken başlarsın pişmanlık duymaya Bırak, beni unutmaya çalışma, durayım aklının bir kenarında Korkma, aklını çelmem, ben eski ben değilim Kalmadı o eski haylazlığımdan bir eser, ben çok değiştim Bırak, beni unutmaya çalışma solgun çiçeğim Sen önce kendini unutturmayı dene ki, ben seni unutabileyim |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|