![]() |
![]() |
#41 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Doğum Günüm...
Doğum günüm bugün Yokluğuna beş var yine Gülümsüyor yine yüzün Aynada kalmış hayalinle… Hiç kimseyi sevmediğim zamanlar Tüm insanlara dargınlığım kadar Sevgisizliğin bağrında bir çiçek Ve bir o kadar mağrur başımızla Anlaştığımız seviştiğimiz zamanlar… Doğum günüm bugün Ve yokluğuna beş var yine Ağlıyor gözlerim titrek haliyle Sevgiye susamış dudaklarım Tavana asılı kalmış sözlerinle… Kusura bakmadı sevgimiz Ölüm gibi sessizliğimiz Yarın kadar ürkek ve korkak Sevgi kadar gerçek ama tutsak Bir o kadar yalan hissizliğimiz… Doğum günüm bugün Yokluğuna çağırıyor ben zaman Yine ağlayacağım birazdan Doyamadan senliliğe Alışmak yüzünden sensizliğine… Solmadı hala o menekşe Gülümsüyor yüzün gibi Sessizlik kadar sakin bir edada hala Selamın kesildi ama Susmuyor asılı kalmış sözlerin… Doğum günüm bugün Silmedim yazdığın buğulu camı Hala yağmur yağar Cam buğulanır ve yine Seni seviyorum yazar camda… Az sonra yine yağacak yağmur Parmaklarının izi çıkacak penceremde Gözlerim yine dolacak Ve gözlerimin buğusunda solacak bu gece Tek başıma içtiğim tek kadehte Yine yıkılacağım sokaklara Seni unutmak için bir daha Bir daha seni unutmak adına Son kez Son doğum günümde… Rüya Deniz Demir |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dokunamadım...
Dokunmadım ıslak dudaklarına Tutunmadım sırma saçlarına Tutuklanmadım deli sevdana Ben yandım sonunda sana… Sakladım bütün sözcüklerimi Ağlattım hüzzam *******imi Susturdun bütün seslerimi Yitirdim uzak mesafelerimi… Dokunamadım ıslak dudaklarına Bir sebebim vardı… Tutunamadım sırma saçlarına Bir amacım vardı… Tutuklanmadım deli sevdana Bir sancım vardı… Ben yandım sonunda Deli ateşim vardı… Sakladım bütün sözcüklerimi Sözcüklerim tükendi birer birer Sözcüklerim tüketti *******imi Islandım yüreğim titrer… Ağlattım hüzzam *******imi Hüzzamdı her şarkı bir yana Hüzzamdı her aşk sonunda Bilinen her şeyden bir yana… Susturdum bütün seslerimi Seslerde gizliydi sana sevdam Susturdum kara trenlerimi Sende saklıydım sırılsıklam… Yitirdim uzak mesafelerimi Her gidişte bir hayır vardı Bıraktım bütün gidişlerimi Her varışta bir acı vardı… Dokunamadım ıslak dudaklarına Bir sebebim vardı… Rüya Deniz Demir |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Düş Gezginim...
Sana dair her ne desem Her ne konuşsam sana dair Bu şehrin her taşında Her parça toprağında İçimdeki bu aşk Sana dair... Sana dair tükenmişliğim Bitkinliğim belki uyuklamalarım Sana dair her mısra ve her nefes sana dair... Sana dair yolculuklar Her kelime sana dair Çıktığım her seferde Gördüğüm düş sana dair... Gezdiğin bu düşlerde Bastığın her parça yol İçimdeki bu sel bu göl Yüreğim hep sana dair... Rüya Deniz Demir |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Düşsel Aşk...
Duyduğumda sen vardın sözlerimde Durduğumda yine sen vardın o durakta Koşarken sen vardın yanı başımda Uyurken sen tutuyordun ellerimi Ve uyanırken senin dudaklarının ıslaklığıydı Islatan ve ateşleyen dudaklarımı… Sorduğumda sen çıkıyordun cevaplarda Düştüğümde sen tutuyordun ellerimi Kalktığımda gülümsüyordun yüzüme Yastığımda senin sıcaklığın oluyordu Her gece her gece her sabah her an… Unuttuğumda sen hatırlıyordun Düşündüğümde sen düşüyordun geceme Yokluğunda sen oluyordun göz yaşım Göz yaşı olduğumda sen oluyordun Aktığım, akacağım yanaklar… Bittiğimde sen olacaksın Belki son hikayem olacaksın Belki son mektubum kalan geride Belki dudaklarımda donan son ezgi Yalnız ve yalnızca sen olacaksın… Rüya Deniz Demir |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() En Güzel Rüya
Acıyı aldım koynuma Senden sonra bir başkası olmadı Olamadı belki de Öyle işlemiştin kanıma Öylesi derinden Bir kuş kanadı gibi Çırpınırken kırılmıştı kalbim Bir daha hiçbir şey öyle olmadı… Öyle çırpınmadı kalbim bir daha Felç ettin tüm duygularımı Ve göz yaşlarımı kuruttun giderken Sancımak yok kalbim Bu bir yarış En iyi olan kazanacak her defasında Hep iyi olan… Bir tek sızı kalacak içinde en derinde Sızlamak yok öyle İnandığın her şeyi silip atacaksın bir kalemde Bir kere her şeyi unutuvereceksin Tüm mazi yaşanmamış olacak Gözlerindeki perdeleri açacaksın Gökyüzünü göreceksin öylece Gökyüzü de boynunu bükecek O da gözlerindeki perdeleri açıverecek Yıldızları görecek… Unutkan bir bakış saplanacak gözlerime Ne aşk bir daha Ne de bir dostla paylaşılan sıcak ekmek Hepsi bir yalan oluverecek Her biri küçük birer yalan Çırpınmak yok Sızlamayacaksın bir kere Bileceksin En güzel rüya Sonunda kırgınlık olmadan En kısa sürendir… Son demine düşeceksin rakının Ve son yudumda bitecek Gönül sızısı dediğin Buram buram tütecek burnunda Bardağın dibinde kalan o son damla… Acıyı alacaksın koynuna Hep acıyı Ve unutma acı dediğin En iyi dostun olacak Ağlamayacaksın ondan sonra Unutma en güzel rüya Sonunda kırılmadan En kısa sürenidir… Rüya Deniz Demir |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gazoz ve Kestane Şekeri...
Çocukluğuma tutsak olduğum günler vardı Ve tutsaklığımda sevdiğim kestane şekeri Kestane şekeri tadında mutluluklar Mutluluk tadında rüyalar Ve bir meleğin sol kanadındaki sancılar… Bursa’da kaybolmuşluğum Kaybolmuşluğumda bir kaldırım taşına Boynu bükük, ağlamaklı oturmuşluğum Orada annemi düşündüğüm anlar… Çok kızar mıydı döndüğümde anneannem Kulaklarımı çeker miydi acaba Çok merak etmiş midir şimdi Sinirli midir acaba? Kaybolmuşluğumda bulduğum anneannem Çok kızmış mıydı hatırlamıyorum Kızmazdı sanırım Üzülmüştür de, merak da etmiştir Gül yüzlü meleğim benim Şimdi cennette midir kimbilir… Her Bursa sonrası Ankara’ya dönüşlerim Ankara’ya dönüşlerimde heyecanlarım Her heyecanımda var oluşlarım vardı Kimi kestane şekeri tadında Kimi gazoz tadında Kimi kardeş, kimi baba, kimi anne adında Her şeyden önemlisi Ankara tadında… Yıllar uzuyor Ve kalbim Bursa’yı özlüyor Anneannemin adında Dedemin kokusunda Dayımın tebessümü Ve annemin özleminde Her şey seni anlatıyor… Şimdi ne zaman kestane şekeri görsem Gözlerimde bir ışık yanıyor Ama içimden hiçbir zaman Kestane şekeri yemek gelmiyor Ne zaman aklıma anneannem gelse Uzanıp bir gazoz alıyorum Gazoz almaya gitmiştim de otobüs kalkmıştı Anneannem şoföre kızmıştı benim yüzümden O sahneyi, hiç unutamıyorum… Rüya Deniz Demir |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gelecek Misin Gün Gelip
Gelecek misin gün gelip Bir sabah gittiğin gibi Ardına bakmayışınla Ardında muammalar bıraktığın gibi... Cevap Verir Misin Şirine Dönecek Misin? ? ? Rüya Deniz Demir |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Geri Döneceksen; Gitme...
Sen bu gece gideceksin Ağlamak bana düşecek yine Yıllar geçecek belki Çıkıp gelecek Hiçbir şey olmamış gibi… Yıllar geçmiş olacak Araya girmiş onca zaman O kadar sel geçmiş olacak Geriye kum kalmış olacak… Sen bu gece gideceksin Düşünmek bana kalacak yine Zaman zaman arayacaksın Nasılsın diyeceksin Sanki gitmemiş gibi… Zaman tüketmiş olacak Bende sevdiğin her şeyi Sevecek bir şey kalmayacak Sel götürecek Sana kuru bir gülümseme kalacak… Sen bu gece gideceksin Sanma rahat uyuyacağım Bütün *******i uykusuz Tüm heceleri yorumsuz Hayatı artık korkusuz yaşayacağım… Sen yıllar sonra geleceksin Gönlün dinlenmiş olacak Zevkin tükenmiş olacak Ama o zaman Benden sana bir şey kalmayacak… İşte o yüzden Geri döneceksen; gitme… Rüya Deniz Demir |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Geride Bırakılan...
Geride bir daha yaşanmayacak Her zaman ağlak ve ıslak Her mekanda bulunamayacak Biraz bitik biraz da yatalak Daha bir içsinmiş bir hayat bırakarak Gittiğim bu yol daha çok uzayacak… Sırıtkan bir gülüş kadar yakın bulmuştum Seni ilk gördüğüm anda vurulmuştum Sanki ay ışığına tutulmuştum Bilmem ama sana çok güven duymuştum… Geride bir daha ıslanmayacak Bir daha hiç ağlamayacak Hatta hiç ağlanılmayacak Islak bir yağmur bırakarak Gidiyorum yollar uzamaya başlayacak… Gülücüklerle dolu bir bahar çiçeği kıvamında Sevinçli notalarla dolu bahar makamında Ayrılık adından uzak bir sevda anlamında Kalbe zararlı bir sigara tadında Üşüyorum şimdi Ankara otogarında… Rüya Deniz Demir |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gidebilirsin...
Kondurma onuruma bir sözcük Bir sözcük daha ettirme hainlere Bir kez daha ağlatma yüreğimi Bir kez daha uğratma dumuru hayale… Bir kez daha gitme ne olur Bir kez daha bitirme Bir kez daha öldürme beni Bir kez daha yakma bu gençliği… Hislere düşürdüğün kalbimi Haine böldürdüğün sevgimi Ölümü büründüğüm öykümü Anlatma hiç kimselere… Her şey bu kadar yakın işte Bir haykırış kadar yakın işte Ölüm kadar yakın işte Sevda kadar yakın kalbime… Gidebilirsen gitmelisin Her şeyi geride bırakmalısın Ama asla unutmamalısın İçinde olduğun sevgiyi Asla bırakmamalısın… Gidebilirsin tüm kapılar açık Gidebilirsin kalbim açık Gidebilirsin yolun açık Gidebilirsin yoluna güller açık… Hayırlı yolculuklar… Rüya Deniz Demir |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|