![]() |
![]() |
#41 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gülüm
gülüm sana yüreğimi yolluyorum bu gece kapında beklemekte şu an al yüreğimi içeriye sana ait bir gönül gizlidir çünkü orda sen benim vuslat yağmurumsun gülüm sürgün dünyaya inat seni seven birileri var bu ellerde hangi mevsimde olursan ol bilki yüreğim ısıtacak senin yüreğini sen bu gece uykuları böldüğüm sevda yelimsin acıların en mukaddesi senden gelecekse bil ki kabulümdür gülüm senden ayrı kalmanın zulmünü sana nasıl anlatayım bilemiyorum yalnızca bildiğim tek şey var seni seviyorum gülüm sen geceleyin gönlüme yağan sevda yağmurumsun. bütün hücrelerim seninle dolmuş feryadın varsa bana yolla seve seve kabülümdür gülüm sen yaralanma yeterki ben yara almayada razıyım araya diyarların mesafeleri girsede olsun gönül kuşum her an yanında olcak uykularına girip rüyalarında yoklayacak seni.sen yeterki kendine iyi bak gülüm eğer senden gelecekse düğündür bana ölüm.ey benim yağmurum ey benim uzak diyarlardaki deli kızım senin için yanar bu gönül ömrüm senin can yoldaşın ağlamak ne kelime hasretinin ateşiyle yanıyorum gülüm gülüm.dediğim gibi senden gelecekse bana bayramdır ölüm Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gülüm(2)
gülüm boş ver onları onlar sevda bilmezmiş onlar aşk bilmezmiş bilmesinler boşver gülüm seni seviyorum ya yetmez mi? sen yeterki iste uğrunda feda olur bu can sen yeterki iste gülüm Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Günaydın
merhaba dünya günaydın istanbul gözü yaşlı analar günaydın işçi babalar şehirler istasyonlar ve yanlızlar rıhtımındaki aşıklar merhaba Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güzel Günler
bekleyin dostlar güzel günler yakındır tükenmesin umutlar güzel günler yakındır hayat yorgun bir savaşçı ömür kısa ve yalancı olsada hergün sancı güzel günler yakındır feryatlar çileler uykusuz olsada ******* yorgundur düşünceler güzel günler yakındır Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hal mi Kaldı
hüzün sarmış dört yanımı gülecek hal mi kaldı yar inanki bende sonumu bilecek hal mi kadı yar soldu bahçemde gül lale sende yaram deşme hele şöylesi mutlu hayale dalacak hal mi kaldı yar hep yara doludur sine daha ne anlatayım ne gel dersinde demesine gelecek hal mi kaldı yar Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Harcım Değil
azgın denizlerde dalga olmak benim harcım değil namerdin önünde secde kılmak benim harcım değil su gibi akıp oluğa benzemek bir balığa anlamsızca o boşluğa dolmak benim harcım değil yansa bile gönül korda ben çölü yaşarım kırda yar olmadan bu diyarda kalmak benim harcım değil dolaşayım tüm illeri bulayım bir gönül eri nice masum gönülleri çalmak benim harcım değil gördüm nice asık suret her çağda şahlanır kırat hak etmeden aşktan murat almak benim harcım değil her yerde düşünce fikir dualar ardında şükür boynu bükükleri hakir bilmek benim harcım değil gariplik bana emanet hasretlik ŞAHİN'e koydu set canlara edip ihanet ölmek benim harcım değil Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hayal
sensizlğin tufanında hayallerle yasıyorum sevmeleri erteled,im yarınları rafa kaldırdım umudun tarifi yok artık şairler matemli şiirler çaresiz Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hayat Hikayem
ayaz vuran bir mart ayında merhaba demişim dünyaya yüreğimi ısıtan bir anne şefkatiyle yürümüşüm hayat denen yolda sürgün yaşarken bebekliği bilmeden yanlış düşüncelerle kısıtlanmış çocukluğum duyguların en güzelini bir türlü tanıyamamışken ağlayanm bir çocuk oluyor bakışlarım sonra çukurova sıcaklığıyla tanışıyor zayıf bedenim ellerim dokunuyor güneş bakışlı bir babanın saçlarına işte o an anlıyorum o başkasının değil benim babam.yaşlı bir yüz ama delikanlı biryürekle tutunuyor hayata sevgi ocağıyla tanışıyorum sonra yani okul denen mekana yürüyor adımlarım öğretmen denen kutsal varlıkla tanışıyorum elimden tutup götürüyor beni hayat adı verilen o yolculuğa bir vakit böyle geçiyor günler sonra sevgi ocağının son katresi olan gelecek telaşı olan son bölüme geliyorum ama olmuyor boşa gidiyor tüm emeklerim. bir arada şiir kokan bir aleme dalıyorum daha sonrada en keskin virajlara sapıyor ömrüm anlık bir maceraya dalıyorum ama oda boşa çıkıyor çünkü şair olmak okadarda kolay değilmiş biraz geç olsada anlıyorum ama annemi,babamı da kahrediyorum bu arada ve sonra tekrar baba ocağına dönüp devam ediyorum yolculuğa. yine vakitler böyle geçince aşkla tanışıyorum bir köy damında henüz onsekizinde bir köylü kızına yüreğimi haykırıyorum seni seviyorum diyorum ve sonra o da gelin olup gidiyor yaban ellere ve ben yine kaldığım yerden devam ediyorum yolculuğa günlerden birgün acıyla çalan bir telefon sesiyle yüreğim göçüyor memleketime bir ölüm haberiyle sarsılıyor bedenim bir koca çınar devriliyor yani dedem ölüyor sonrası mağlum acı ızdırap ve toprak altı hayat şimdilerde boşveriyorum hayata ama yinede mecburen hala yaşıyorum işte böyle bir hikaye benim hayatım... Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Haziranda
sen yine haziran da gel akşamın karanlığında değil sabahın beşinde gel sana hayran bir gülüşüm var isyankar değilim inan artık uslandım yanlızlığın aheste aheste dayanılmaz oldu uykularım yine yarım bu gece ey sevgi ırmağım sen haziran da ge sıcaklığını hisettir bana dokun al yanaklarıma sevgilm çarem bugün sensizliğe içtim ama yinede unutamadım dert ırmağında içtim hicranı sevmem üç günlük sevdayı sevgilim yalvarıyorum sana haziranda gel.... haziranda gel... Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hicrana İsyan
mum ışığının altında hayatımı sorguluyorum gözkapaklarıma bulaşan fırtınalı bir çile yağmuruyla yüreğime döküyorum huzuru tanımlayacak kelimelerden yoksunum masumiyet değil yaptığım feleğe inadım yok ben bir gurbet kuşuyum hangi dağın rüzgarında olduğumu bende bilmiyorum özlem duyduğum onca güzellik varken beş para etmez heveslerle ruhumu avutuyorum bir şiir olsaydı keşke yanı başımda okunacak duygularımı anlatabilseydim yaşayabilseydim hayatı alabildiğine uzun hüzünlü *******de iki tek atıp unutsaydım unutamadığım o kadını mum ışığının altında geçmişimle hesaplaşıyorum duyguların doruk noktasında vuslata hasret bir şekilde öylesine yaşıyorum yollara bakmayı insanlarla kaynaşmayı çocuklarla gülüşmeyi bir gonca güle dokunup doyasıya koklamayı öyle arzu ediyorumki ama olmadı işte hayat beni bir yana mutlulukları bir yana attı aslında hayat beni beni aldattı Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|