![]() |
|
|
#41 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57934
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bir Misafir Bekliyorum
Sevmiyorum artık seni, gözlerimde değilsin Unuttum şarkılarını, dudağımda değilsin Bir misafir bekliyorum, o güzel sen değilsin Şimdi bir yabancı gibi, sessizce gitmelisin Kovuldum sanma sakın, dost gibi gitmelisin Bir misafir bekliyorum, o güzel sen değilsin 03.04.2003 ANKARA-Âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
|
|
|
|
|
#42 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bir Ömrün İmzası
Bu gece ilk gecemiz benim canım sevgilim Bir ömrün imzasını bin ömür silmeyelim Aşkın gül şarabını dudaklardan içelim Bir ömrün imzasını bin ömür silmeyelim Gün olur birbirimizi ağlatıp üzsek bile Birgün küçük bir siteme kırılıp küssek bile Bir öpücük, bir beyaz gül unuttursun herşeyi Aşkımızı tazeleyip, yürüyelim elele Balayımız bal gibi sürsün gül bahçesinde Ellerin ellerimde, gözlerin gözlerimde Mutluluk şarkı olsun ikimizin dilinde Bir ömrün imzasını bin ömür silmeyelim Gün olur birbirimizi ağlatıp üzsek bile Birgün küçük bir siteme kırılıp küssek bile Bir öpücük, bir beyaz gül unuttursun herşeyi Aşkımızı tazeleyip, yürüyelim elele Küçücük aşk yuvamız, çok mutlu olacağız Bir sen bir ben orada, bir de çocuklarımız Kahkahalar içinde eğlenip coşacağız Bir ömrün imzasını bin ömür silmeyelim Gün olur birbirimizi ağlatıp üzsek bile Birgün küçük bir siteme kırılıp küssek bile Bir öpücük, bir beyaz gül unuttursun herşeyi Aşkımızı tazeleyip, yürüyelim elele Âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
|
|
|
|
|
#43 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir Şair Eksilir
Allah korusun Birgün Gülmezse gözlerinin içi Gözlerime bakarken Bir şair eksilir bu dünyadan O şair Ulu bir çınar gibi yıkılır Geriye kırık bir kalem Boynu bükük, gözleri yaşlı Şiirleri kalır Âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir Şair Öldü
bir şair öldü bugün, Allah rahmet eylesin artık kaleminden ne kan, ne de aşk damlayacak sen aşka inanmadığın için öldü bu şair gerçek şu ki; atık aşkı başka şairler yazacak Şakir Alimoğlu |
|
|
|
|
|
#45 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir Şarkı Terennüm Et
Bir şarkı terennüm et bana eskilerden içli sesinle Raksınla sarhoş et beni, kulun kölen et beni, büyüle Ben bir kırmızı gonca gül takarken şahane göğsüne Raksınla sarhoş et beni, kulun kölen et beni, büyüle Şakir Alimoğlu |
|
|
|
|
|
#46 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Boşalan Kadehlerde - Efsane Aşk
çok güzeller tanıdım dünyanın her yerinde yine de sen yaşadın boşalan kadehlerde kalbimin kilidini açmadım hiç birine yine de sen yaşadın boşalan kadehlerde ilk haramı tattığım senin dudaklarındı unutmak hiç mümkün mü o lezzeti, o tadı tekrar yaşamak için aynı tatlı günahı arıyor dudaklarım hergün dudaklarını kalbim senin aşkına kırk yıl hamallık etti hiç unutmadı seni sitem bile etmedi kan içti de kızılcık şerbeti içtim dedi yine de sen yaşadın boşalan kadehlerde saçlarıma ak düştü, yüzüme kırışıklar zalim bir düşman gibi ardarda geçti yıllar ben yaşlandım o kadar genç kaldı hatıralar yine de sen yaşadın boşalan kadehlerde 14.05.2003 Âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
|
|
|
|
|
#47 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bu Gece
Senin elinden şarap içmeliyim bu gece Senin aşkınla sarhoş olmalıyım bu gece Söyleyin azraile, hazır olsun bu gece Ben aşkınla sarhoşken, dudağımda sen varken Sabaha karşı erken, ölmeliyim bu gece Şakir Alimoğlu |
|
|
|
|
|
#48 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bu Kadar Cimri Olma
Bu kadar cimri olma şahane gözlü güzel Dudağından bir buse versen ne kaybedersin Çamsakızı çoban armağanı Bir buse istiyorum senden Aşkınla bin kere ölüyorum Esirgeme bunu benden Kulun kölen olayım, daha mı yalvarayım Ddudağından bir buse versen ne kaybedersin Çamsakızı çoban armağanı Bir buse istiyorum senden Aşkınla bin kere ölüyorum Esirgeme bunu benden Şakir Alimoğlu |
|
|
|
|
|
#49 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bütün Küskünler Barıştı
kızsam da bağırsam da nefretle haykırsam da olur böyle şakalar âşıklar arasında seni bilerek kırmam kendim kırılırım da bütün küskünler barıştı bir biz kaldık küskün olan barışanlar hep sevişti bir biz kaldık küskün olan uzat bana ellerini al elimden gülllerini uzat gül dudaklarını haydi biz de sevişelim bütün küskünler barıştı bir biz kaldık küskün olan bir küçücük sitemi bu kadar büyütmesen seni sevmediğimi ne olur düşünmesen pireyi deve yapıp kırılmasan küsmesen bütün küskünler barıştı bir biz kaldık küskün olan barışanlar hep sevişti bir biz kaldık küskün olan uzat bana ellerini al elimden gülllerini uzat gül dudaklarını haydi biz de sevişelim bütün küskünler barıştı bir biz kaldık küskün olan 14.05.2003 Âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
|
|
|
|
|
#50 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Büyük Aşklar
günah olmamalı büyük aşklar onların da şarkıları olmalı geçmişi kirli olsa bile bir kadının onun da bütün kadınlar gibi hakkı olmalı sevmeye sevilmeye aşk bütün mazisini silmelî o gün dünyaya gelmeli bir sevgi çıkmaz sokağa girmişse heyecanla çarpmıyorsa artık iki kalp orada bir roman gibi bitmeli ne verir ki insana ızdıraptan, çileden başka bitmiş bir aşkı zorla yaşatmaya çalışmak, ısıtır mı insanın buz kaplamış içini yanmayan bir sobanın karşısında oturmak yeni bir aşk doğuyorsa eğer bir yerlerde sabah güneşi gibi pırıl pırıl baharda açan çiçekler sevinçle ötüşen kuşlar gibi baharda yeşeren topraklar gibi; cıvıl cıvıl, aydınlık kim ne derse desin büyük aşklar alabildiğine yaşanmalı günah olmamalı büyük aşklar onların da şarkıları olmalı Âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|