![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57913
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir Fincan Kahve
Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı varmış. Sevmeleri,ufak fincana nasıl sığdırırlardı diye düşünürdüm bazı zamanlar Sığdırılan kahveye sevgiler değil,sembollermiş Bende seni gün batımındaki kızıllıkta sembolleştirdim Hergün doğup hergün battığı için Günüme seninle başlayıp seninle bitirmek için. Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir Hece İsmin
Uslanmaz usanmaz bu yürek Suskunlarına salar kendini bazı ******* Dinler, dinlenir sessizlikte Karanlığında gecenin Bir hece ismin Azgın sularda tutunacak bir dal Mavilerde martılarda Vapurun nazlı salınışında Attığım her adımda Bir hece ismin Çiceğin ilk tomurcuğu aşk Tenimin yanmasında ihtirasım Yeni doğan bebek gibi sevgim Yaşamımda bir hece ismin Beni andığında, Yüreğin yandığında İsmim hece olmalı Dudaklarında. Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Mayıs Gecesinde
Kaybolan ellerimde,yazan kalemim kaldı Karanlıklara bakan gözlerimde sen Sensizliğin korkusu *******imde Geleceksin biliyorum bir mayıs gecesinde... Baharlar sevgi mevsimi,kıştan uyanma Bende sensiz sabahlarıma nokta koyacağım Açan her yeni çicek gelişinle aydınlanacak Geleceksin biliyorum bir mayıs gecesinde... (Sayın Nevin Özveri nin Allah Şahit şiirinden esinlenerek yazıldı.) Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Sabah Başka Bir Evde Uyandım
Kapılar kapanırken, başka kapı açar Allah_ derler Üstüme çarpan kapıların canımı acıtmasından bıktım Bir sabah başka bir evde başka yerde uyandım Gözlerimden yaşlar süzülmüyor artık ama içim ağlıyor Gülümseyen yüzümde kederli cizgilerimi yokettim Onu da yüreğimde hapsettim Güneşin ışıkları vuruyordu pencereme Yeni günde yeni evde _merhaba_ dedim İçimde açılan kapının umuduyla Binlerce kez bu son olsun diye dua ettim Yalnızlığımda karanlığımda ışıklar var Adlarına dost dediklerim Sevmelerim ellerimden tuttu Kederimden sıyrıldım _Heyhat yıkamayacaksın beni hayat_ _Merhaba_,yaşama,dostlara Sevgiye inanan tüm insanlara Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir şiir yazdım sana
Bir şiir yazdım sana taa uzaklardan Bir şiir yazdım sana köPage Rankingüaltı yalnızlığımdan Bir şiir yazdım sana tüm özlemlerim içinde Bir şiir yazdım sana çığlıklarım saklı. Sığındım kadehlere sonra şarkılara Senli kelimeler aradım hep dizelerde Bir şiir yazdım sana sevgimin sıcağında... Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bitişim
Direndim, bekledim Hep karanlığın sonunda Aydınlık olur diye Tutundukça ben yaşamın ellerine Bıraktı beni her seferinde Bazen akışına bırakmak gerekiyor Akışında ise, ben ölmekteyim Bilmiyor ki bunu yaşam Nefesim kesildi. Tutunduğum yeşil dallarım kurudu Doğan gün bile artık Eskisi gibi değil Süpürdüm,tüm dertlerimi Çalı süpürgem vardı ellerimde Rüzgar estikçe topladı yine çöplerimi Neyi tutsa ellerim, kimi sevse gönlüm Batan güneşe teslim ettim. Yeni bir gün doğmayacak artık ufkumda Ve ben sensiz uyanacağım Vedamız imiş bilemedim gelişini Bilseydim eğer, daha sıcak tutardım ellerini Daha sıkı sarıldım sana Teslim ettim artık bende Bıraktım rüzgarına kaderimin Ne günüm belli artık Ne sevenim var Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Gece Beni Bana Anlat..
Hadi bana biraz benden bahset, Özlediğini anlat bana Saçımı okşa,sarıl sımsıkı Bırakmayacakmış gibi Çayımı demle,getir fincanımda Gezelim seninle yine Tek tek İstanbul sokaklarını Hadi bana biraz benden bahset Dinlendir yüreğimi,sensizliğimi Özlemlerimi atayım denizlere.. Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Gece Karanlıklar Ürkütüyor Beni
Bu gece,karanlık ürkütüyor beni Şarkılar hep hüzünlü çalıyor. Çocukken korkardım karanlıktan Kalkamazdım yataktan. Sonra yendim korkumu Yürüdüm koridorda tek başıma Yaşam öyle acımasız ki; Öyle vuruyor ki bazen derinden Ağlamak,gülmek,şarkı söylemek Yetmiyor Karanlık bir türlü aydınlığa erişmiyor Böyle zamanlarda... Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Gece..
Onca zaman ertelediğim özlemlerim Gün ışığında gonca gülün açması gibi Uzaklarda duyduğum aşina olduğum şarkılarda En çok martılarımın çığlıklarında Yaşayacağım seni Tut ellerimden,sarıl bana usulca Gözlerinin yeşiline bakayım Dinlensin yüreğim,özlemlerim çicek açsın Bu gece tüm beklemelerime inat Gözyaşlarımla ıslattığım yastığıma Gülerek başımı koyacağım Bu gece seni yaşayacağım doyasıya... Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Gün Salacak'taydım Yine
Bu gün Salacak'taydım yine, Bu sefer yalnız değildim Dostlar vardı mecliste Seni andım Biraz sözden,biraz içten Dilime getirmediklerim vardı çoğu zaman İçimden sana akıttıklarım Bu gün yine Salacak'taydım Sen yine yüreğimde Martılarım vapurlara eşlik etmekte Hatta alay ettiler biraz benle Hep martılarım ve hüznümle Yine yazdı işte kalemim Sen martılarım ve hüznüm Dostları da kattım geceme Dinledik şarkıları,anlattık eski aşkları Yarenlik ettiler bana martılara inat Yüreksizlere inat ettik hep birlikte Yürekteki sevgilerimizle.. Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|