![]() |
![]() |
#41 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Beden Dediğin
Burada kar yağıyor sabahtan beri, Kar tanelerinden sesini alıyorum. Yüreğime attığın çizikten beri, Sevdanı inan an be an yaşıyorum. Yalvarmakla sevdan bitmeyecek, Farkındayım beni sevdiğinin. Sırrımız mahşere kadar gidecek, Elbet yok olacak, beden dediğin. Cafer Tayyar Özkan |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bedeninin Fecrinde
Mis kokulu gıdığındayken mestolan deli canlı, Tutku deryasında sarılmış, zincirli şehvetliyim. İzin v e r i r s e ışıl gözlüm, bedeninin fecrinde, O v a k i t sineyi tatmaya severken girmeliyim. Feleğin dar çemberindeyken hapsolan deli kanlı, Vuslat çeşmesinde durulmuş, yaralı kasvetliyim. Sözünü tutarsa can özüm, sevdanın dergahında, O v a k i t hesabı görmeye muratla gelmeliyim. Muradın er pençesindeyken çırpınan deli harlı, Şehvet yatağında vurulmuş, savaşa davetliyim. Ten esir düşerse can parem, kaderin kalesinde, O v a k i t lütfuna ermeye ezelden tövbeliyim. Yeminin ar perdesindeyken kahrolan deli dolu, Şefkat batağında saplanmış, kalbinde sığıntıyım. Bir daha ü z e r s e kadınım, yalanın zırvasında, O v a k i t tacını takmaya gönülden kararlıyım. 11 Temmuz 2004 Ankara Cafer Tayyar Özkan |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bedenler Vuslat Yorgunu
Bilir misin ki? Akşamın kızıllığında dellenir kalbim Sanırdın ağzımdan narın ateşi fışkırır gözlerimde ukdelerin kıvılcımı atar sensizliğin iç eriten anlarını yaşardı... Bilir misin ki? Mücevher kasada, sevda yürekte aşk vuslatta, sevgi saygıda sevilen sinede değer bulur, saklanır... Bilir misin ki? Çıplak duvarlarda kaldı hatıralar Sessiz bir çocuk gibi sessizce, bıraktığımız durur hala zemheride yaz sıcaklığı yaşayan bedenler suskunluğa gömüldü birer birer gün yüzü görmeyen sevişmeler... kalplere mezar olan sevgiler, düşleri yakan hasletler. aldı başını düşlerden çıkıp gitti dakikalar... saatler... haftalara, aylara, mevsimlere kovalandı sevda vuslatı bir türlü yaşayamadı, sevgiyi, sevgiliyi hissetmeyen mevta, senli anları gönülde yaşar seni anlar ses renginde yaşanır oldu gerçek düşler... Bilir misin ki? canım çok özledi, sıcak tenden kokunu elveda şerbeti içti gönüller Bedenler vuslat yorgunu... 07 Haziran 2004 Ankara Cafer Tayyar Özkan |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben de Seni Özledim Bebeğim...
tenimde derin boşluklar oluştu sensizlikte... yalnızca sen titretiyorsun aşkınla bu canı... ben azına razıyım... azına razıyım çünkü aza razı olmayan çoğunu bulamazmış... bırak artık tenine hasret ekmeyi... hayat aşkla yaşamaya değer... sevgisiz aşksız geçen her gün zarar... zararlarını çoğaltma! ! ! iflas edersin... hayat bu yaşta iflas ettirilecek kadar ucuz değil... bu nedenle, her fırsatta, her yerde, her an aşkımızı yaşayalım... çünkü yarının kefesi yok, bitmez... bu cihan nicelerini yutmuş asırlardır... aşka dair ne varsa yaşanmalı... yoksa ihtiyarlıkta ahu vah etmek akıl karı değil... hayatını keşkelerle değil iyi ki yaşamışım, iyi ki yapmışım diyeceğin sözlerle anlarla doldurmaya bak... giden gelmiyor geri... heybenin gözünü keşkelerle doldurursan, yarın keşkelerine cevap bulmakta zorlanır gönlün... en iyisimi yol yakınken hele ki seni delicesine seven sevgilin varken sevip sevilirken aşkı yaşamak en güzeli... teninden sevgisiz ödün verme... yoksa hep senden eksilir gönül fermanını bulduğun da dinlememeli diyebilirsin ki sevgimiz risk taşıyor hayatın her zerresi risk ya aldığın nefesi veremezsen geri... ya sevdiğin kişi kaprislerinden bıkıp çekip giderse... eşin dostun terkederse... düşünce bir tekme daha atarlar insana... gel gerçek sevgi taşıyorsan kalbinde sevgilinin nefesine tenine gel... en vefalı dost, seni gerçekten karşılıksız, çıkarsızca sevendir... yarın çok geç olabilir aşka... 23 Şubat 2006 Ankara |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben miyim?
Yalnızlığın çığlığını haykır, yıldızlı s e m a y a, Kaderin koynunu parselleyen sadece ben miyim? Bir gece olsun, açtın mı elini yüce M e v l a y a, Gir bakalım yatağına, sarıldığın bir ben miyim? Özlemin şarkılarıyla çağırıp durdun y a n ı n a, Vuslatı nilüfer gibi serdim açtığın k o y n u n a, Bir kere de olsa verebildin mi h a k k ı n ı aşka, Sor bakalım yüreğine, senin gerçek erin miyim? Gireceksin yine haftanın s e s s i z derinliğine, Kim bilir bu seni, kaçıncı defa ki kaybedişim, Bu kaçıncı girişim, arsız kıskançlık krizlerine, Git bakalım kaderine, bir daha ben güler miyim? 30 Mayıs 2004 Ankara |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Berdel
Kalp sahibim, ruh tabibim, gönül tertibim, tende buse, canda nisa, sözde nida oldun bana… seni çok seviyorum can parçam, aşk-ı habibim, sevda katibim, herşeyim… Ruhunda, hislerim… Arzunda, yüreğim… Gönlünde, dileğim… Lakin, Sevdamla sahibin_____ berdel oldu, neyleyim… Ankara, 2006 |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beyhude Geçti Hazanım
Beyhude geçti hazanım, aşkınla müptela Düşlerin yüzüne gülse feleğin gam çeker Mazide durdu saatler, hüzünler nafile Sahibin tenine değse bedenin ah çeker… Asude kaldı yakarış, yalanlar boşuna ******* sözüne gelse gözlerin sel olur Kaside yazdı vaatler, hercai yaşamda Kaderin canına varsa yüreğin hal olur… |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bıraktığın Yerde Bulamayacaksın
Ben seninle yeniden varoldum, Sevdanı her an senle yaşıyor, tadıyorum! ... Biliyorsun, seninle varoldum ben... Canda sensin, cananda! ... Kokunu alırım, ta uzaklardan esen, Hercai rüzgarlarda! ... Bir daha böylesine sevmezdim, *******i göz yaşlarımı, Yastığıma dökmezdim, Vereceğin can, Güleceğin an, Seveceğin gün, Kuracağın yuva, Sereceğin vefa için, Nelerimi vermezdim! ... Sakın ha! gelme deme bir daha, Son defa geleceğim bir gün kapına! ... İşte kadınım o günden sonra, Sözleştiğin yerde bulamayacaksın! ... Ellerim açılırken, Her gece semaya, Adaklar adanırken, Bir candan duaya, Sabredip dayanır geçen günlere, Biçare yüreğim! ... Kaderim yazılırken, Korkarım sana yazmaya, Bu canın emaneti, inan sendedir, Mutluluk cevherim! ... Dem almış başını giderken, Kalpler birbirini böylesine severken, Murada böylesine yol yakınken, Kıracaksın mantığın zincirini, Yoksa kadınım, o günden sonra sevgilini, Bıraktığın yerde bulamayacaksın! ... 20 Ocak 2003 Ankara |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bilemezsin
Hasret duygusu nedir bilemezsin, Hiç sevdiğim kadar sevmedin ki. Yüreğin sancısını çekemezsin, Aşkıma gözyaşı dökmedin ki. Sevdaların gölünde yüzemezsin Aşkım, selime kapılmadın ki. Gecenin karasını göremezsin, Yatağımda mahpus kalmadın ki. Bulutların üstünde uçamazsın, Beyaz kanadıma binmedin ki. Gönlünün adresini bulamazsın, Bensiz oraya hiç gitmedin ki. Aşkın kanunu tekrar yazamazsın, Ağarttığın saçı görmedin ki. Tutkuyla ellerimden tutamazsın, Cesaret bilip uzatmadın ki. Sözlerin özünü anlayamazsın, Tertemiz dünyama sığmadın ki. Göğsünde yangını söndüremezsin, Yangınından başka vermedin ki. Arzuyla dudaklardan öpemezsin, Gerçekten içini dökmedin ki. Kavuşmanın hazzına varamazsın, Ayrılık acısı bilmedin ki. Sevgimle sonsuzu yaşayamazsın, Yaşarken toprağa girmedin ki. Sesimi duyduğunda gelemezsin, Bir tanem sen hala ölmedin ki. Cafer Tayyar Özkan |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bilir misin?
Damarlarımın duygulardan patlarcasına atışına, Bedenimi sarmalayan aşk ateşinin heyecanına, Sensizliğe mahkum yıldızlı gecenin karanlığına, Bu yürek nasıl dayanır bilir misin? En güzel rüyalarda seninle birlikte olacaksam, O anlamlı sevgiyi seninle birlikte duyacaksam, Maral gözlerinde istediğim dünyayı göreceksem, Bu yerler nasıl görünür bilir misin? Ne zaman gezsem, görürüm sarmaş dolaş aşıkları, Boynum bükük kalır, bugünden yaşarım yarınları, Ne kollarımı, ne koynumu dolduracak umutları, Bu beden nasıl avunur bilir misin? |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|