![]() |
![]() |
#41 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ehlı Beyt Sevdası
Ay nurunu O'ndan almış *******in aydınlık yüzü O'ndan aşk bize kalmış El açmış gecesi gündüzü. Asırlar boyu bu nur sönmemiş Aydınlatmış aglayan ruhları Gözler O'ndan başka güzel görmemiş. Nur nesli devam etmiş çağlar boyu Gül kokuları yayılmış tüm evrene Ehli Beyt sevdası O'nun has soyu Gönüllerde taht kurmuş Sevdalı yüreklere teselli olmuş. Onları gören en Sevgiliye hayran kalmış Derin gözlerinde kara sevdalara tutulmuş Bu dünyadan göçen her bir yıldıza Bu dünyaya gelen her bir gülyüzlüye Gönüller sular seller misali coşar olmuş... Ehli Beyt sevdası burada bitmemiş Göçenlere saygı ve rahmet Kalanlara uzun ömür dilekleri Bu zamana kadar devam etmiş... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Elleri Öpülesi..
Aradaki yolları aşasım geldi Sensizliğime hüzünlendim. Gel desen gelmez miyim Hasreti bağrımda gömmez miyim. Ellerin öpülesi,sır gözlüm... Kalbimi genişletir özümde sevdan Dayanılmazlığın sınırındayım. Ömrümü önüne sermez miyim Sende öteleri görmez miyim Elleri öpülesi,sır gözlüm... Elleri öpülesi sağlığınız için duacıyım... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Elveda Dostum
yakinmda tutunamadigim sen de beni kaybettin. gündüz kadar uzak gece kadar karanligim. vicdan sinirlarimdan da cikardim seni af meclisinden gecemedin, sen de beni kaybettin. hata yapar insan dersini de alir hayattan. dostluklar zor gün icindir bir yemindir ta basindan dostun dosta güveni. sen de beni kaybettin. artik gündüz kadar uzak gece kadar karanligim. benden bu kadar Sevgi, benden bu kadar Saygi benden bu kadar bu dünyada Hesabimizi Ahirete erteledim. Burada sesimi duymayacaksin. özlemimi bilmeyecek, yandigimi görmeyeceksin. gündüz kadar uzak gece kadar karanligim. Elveda.... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() En Son Kararım
Seni sevmek Verdiğim en doğru kararım Seni sevmek Verdiğim en son kararım Seni sevmek Seni sevmek Seni sevmek Ömrümce aldığım Ömrümce alacağım Ömrümce soldurmayacağım En nadide,en sevdalı,en özel En tutkulu,en arzulu... İnatla beni sana kavuşturacak Ebedi beni senden ayırmayacak En içten duam... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ey Güneş Yürekli Sevda! ..
Bir yol sizinkisi Sevgiye dayalı Aşk kokulu ve güzel Tutkunun en cilvelisi. İki yanık yüreğin Bağrında sevdası Ruhların aynası Yaşadıkları Duygu fırtınası. Acılar kıvrak dansın Son tangosunda Sereserpe hüznün koynunda Bitiş senfonisini dinletmekte Ey güneş yürekli sevda! Yerleş sana sunulmuş sarayına İki mükemmel yüreğe Bir duygu kasırgası yeter! 03.10.2006/Berlin Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gece ve Ben
Ay yüzünü dönünce odama Penceremde sabahlarım Koyu bir sohbet başlayınca Nurundan ilham alırım. Yıldızlardan tutarız birlikte Bazen dalarız hülyalara Bazen kavuşuruz sevdalara. Gece ve ben Kusursuz arkadaşız,sırdaşız Gönülden çağlayan Duygularda sabahlarız. Ne de tatlıdır gece ile sohbetim Ne de güzeldir Ay'ın nur yüzü Sade,hüzünsüz çekerim gündüzü. Beklemek yok,Ayrılık yok Bilirim ki gene gelecektir gecem Destan olacaktır her bir hecem. Dualarım ulaşacak arşa değin Yıldızların kanatlarında uykum Gecenin hikmetinde sevginin Müjdecisi Ay'ın nur yüzü.... Müjdecisi Ay'ın nur yüzü.... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gecenin Sessizliginde...
Seni cok özledim. Gecem sensizlikte Seni düsündükce Ruhumun titredigini Ellerimin benden Gittigini görüyorum. Seni cok özledim. Gecem sensizlikte. Sana giden yollarda Kalbimin pesi sira Düstüm ardina....... Beni Gecenin koynuna attin da gittin..... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gel Artık/Üşüyorum
Gel artık sevdiğim Gel artık Ömrüme ömür olarak gel Sevdamı öksüz bırakma Yüreğimdeki aşkını görerek gel Kalbini kalbime daya Gir artık içeriye Buz kesti ellerim üşüyorum Dudaklarım kurudu Susuzluğumdan Uzaklığın acı veriyor Ondandır huysuzluğum Ruhumdaki sızıyı görerek gel Gel artık sevdiğim Gel artık İyi günde,kötü günde Beni sensiz bırakma Yalnızlığımı görerek gel Sar artık beni. Ben seninle bir bütünüm Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Geldim
Hüznünü almaya geldim Ver acılarını taşımaya geldim. Canım feda, yükle bana... Gözyaşını silmeye geldim Tebessümün eksilmesin Gülen yüzün soldurmam Yangınlarında yanmaya geldim... Sır gibi mutlulugumu Aşkımın huzurunu Ebedi vermeye geldim... Ver acilarını taşımaya geldim... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gitme Zamanı
Gitme zamanı yaklaşıyor Yalnızlığıma dönüşüm.... Seni emanet ettiğim yerde Başlayacak en güzel düşüm. Yolculuk boyunca Düğümler bir bir çözülecek Hasret,gurbet ve gözyaşım Yanımda yoldaş Gözlerin üzerimde Ellerin ellerimde Bu yolculuk böylece sona erecek. Vardığım son noktada Sana aşık yüreğim Israrla şahitlik edecek...... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|