![]() |
![]() |
#41 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aldatmasın Sizi Vitrinler
ooo sayın bay x ya da w farkında mısınız alfabemize henüz alınmadı bu harfler bir ışığın gölgesi gibi karanlık düşüyorsunuz her ne kadar aydın olsa da adınız karanlık akıyor bakışlarınız siz biliyorum aydınsınız siyasete bulaşmazsınız paksınız siyasete bulaşmazsınız kirlidir siyaset bir partide neferlik yakışmaz size siz ki ordular yönetmeye hazır kulak kültürünün yayılmacılığında hükümranlığın temsilcilerisiniz diliniz avam takılmaz masanız salaş olmalıdır entelliğinizin sembolü çatalınız gümüş atlastan örtmeliler örtünüzü dünya masa paylaşımlarına açık gölgeler gibi düşmelisiniz her bir parçaya dokundurmalısınız asanızı ülkeler kurtulmalı düşlerinizdeki lordlar gibi el pençe durulmalı önünde sözlerinizin bulaşmadan siyasete kurmalısınız düzeninizi dar olmalı ağaçlar dar ağacı gibi dar düşüncelerinizde avam takılmamalı düşünceler ama işte sayın bayım x ya da w daha alfabemize girmedi bu harfler aldatmasın sizi vitrinler |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aldık
aldık ne çok şey aldık söylevlerdeki süslü kelimelerden hiç durmadan istifleyerek büyütemediğimiz bilgece köşelerimize dalından koparılan çiçeğe su verir gibi bekledik yeni filizleri açmadı tomurcuklar kırık dal parçasında diyemeden kim kırdı dalını çiçeğin kim kıydı bu cana diye süsledik karanlık köşeleri gönülleri yaralı köşelerden uzak aldık satır aralarından uzak bakmadan doyasıya anlık yaşantılar hızında coşkulara kapılarak en süslü kelimeleri seçerek silikon tadında şehvetlere bürünerek etli butlu kelimelerden dinledik hormonlaşmış bilinçlerde aldık hep vermedik aktardık verecek pek fazla şeyimizde olmadı ya yoksulluk işte dedik kader bağı bağlayacakken bizleri rüzgar olmak istedim fırtına uzaklaştırmak için ülkemden köksüz şeyleri süsleyemedim kelimeleri mat bir yıldız misali yalnız karanlıklar içinde |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aldırma Bana Sen
Aldırma bana sen, Ben öylesine geçiyordum buradan Kırık dökük isyanlarım omzumda Bir mabet gibi duran, Kadıköy ün o eski yapıları arasında Ne eski bir Aşıktı aradığım Ne de yeni aşklardı Aldırma bana sen Ben bir garip sevdalıyım Emek kokan, Anadolu ararım Bakışlarım ısıttıysa içini Ben buraların insanıyım Utangaç bir eda gelir yüzüme Yere döşenmiş, Arnavut taşlarına bakarım Gözlerim kısılır yavaşça Bir kuşun kanatlarında Uçar giderim… Aldırma bana sen Toprağın toprak olduğu Yıllardan kalma Sürgünleri yeşil Gövdesi kuru Bir çınarım… Sevdalarla dolu Şu kısa ömrüm |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Alev Alırdı Dilim
ne gariptir ki onca ezgiye hasretken yüreğim tek bir tele değmedim sesimin fakirliği vurdurdu satırlara beni oysa nasılda yanık çıkardı kelimeler alev alırdı dilim yanardı ******* dalardım bozkırlara meydan ateşi misali |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Alıp götüreyim seni
Alıp götüreyim seni Buralar sana göre değil Özlemin olmadığı yerlere Gecenin derinliklerine doğru Işık ol gözlerime dol Ses ol kulaklarıma dol İstersen sevgi olma Yüreğim dolu,dolu Söyleme sende, biliyorum be canım Bu sözleri senden de, yüreğimle dinliyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Alışamadım Kozmopolit sohbetlere
alışamadım bir türlü şu kozmopolit sohbetlere gitar eşliğinde horonlara saz eşliğinde çaçalara alışamadım bir türlü ya siz desem ya siz dalar mısınız sonu gelmez sohbetlere yüreğiniz sözleriniz gibi kıvrak raks eder mi çökmez mi üzerinize töhmet biraz mola verelim isterseniz bir sigara tellendirecek kadar alışamadım bir türlü boşalırken şişeler havaya sıkılmış mermi boşluğunda maganda kelimelere |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Alışmışız Bir Kere
Alışmışız bir kere O fotörlü amcadan tutunda O sıvası dökük evin bahçesinde Duvarının dibine çömelmiş Kara bulut gibi, sarmasından Nefesini çekene kadar Alışmışız bir kere Birbirimizi anlamamaya Anlamış görünüp te Öpüp başımıza koymuşuz elleri Düşüncelerimizi katıp koynumuza Dindirmişiz fırtınaları Küçük dünyalarımızda Gizlice, yaşamımızdan kopan Uzak kalmışız hayli Dostlar sofrasından Mutlu olmuşuz, Kendimizle beraber Bir kişi daha Kandırabilmişsek, meğer Esintinin olmadığı havalarda Yelkenlilere binmişiz Okyanuslar aşmışız Alışmışız bir kere Görmeyen gözlerle Yaşama bakmaya Pembe düşlere yatıp Gündüzleri yaşamaya El öpmelerde bıraktırarak onuru Efendilere alıştırmışız Çocuk duygularımızı Yargıcı olmaya Çalışmışız neferlere Ahhh… Parça, parça Olmuş yüreğim Alışmışız bir kere Acılar çekmeye |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Altı Mayıs
Yaşam… Yeni uykudan uyanmış ………bir insanın belleği gibi Biraz gerçek, biraz düş ………ve ben diyorum ki Tüm çıplaklığın ile Seni Seviyorum Bazen anıların içerisinde Ve bazen, birazda düşlerim ile ……………………Süsler iken seni Demir parmakların arkasında Filiz veren umutların, birer, birer sönüşlerinde de Bunu diye biliyorsam eğer Öylesine kolay değil ………………Satırları Okur gibi Yada; …….Müsamereye hazırlanan …………………………ezberler gibi İliklerimde hissederek ………….betonun soğuğunu ………………….Öperken suratım dışkımı ve almaya çalışırlar iken; …bedeninin elinden özgürlüğünü …Yatağıma uzanmış …Kendi iç çelişkilerin ile hesaplaşır iken …Kimseye fısıldayamadan …Belleğine kızarcasına …Her altı mayıs sabahı …Diyebilmek …İşte bu Seni Seviyorum Özgür yaşam Bana geleceğin bir emanetisin sen |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anadolu
açık tut koynunu elbet geleceğim sana senin ruhunu mutlak getireceğim dağların da çiçekler açacak kentlerin de umutlar doğacak seni sen saracak güzel yurdum |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anı
o ker*** sekinin dibi dibiydi en son hatırladığım bir şeyler değişse de anılar kalıyor değişmeden aramadığın sürece bulmak için onu koştuğunda peşinden birde bakıyorsun ki yenileri örtmüş onu |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|