![]() |
![]() |
#41 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57914
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Alkol Kadar Dar Etti
Beni 'dar' etti. Kapsama alanım yetersiz zannetti. lekeledi zedeledi yargıladı tarifledi! beni alkol kadar daralttı kabında görmek istedi. red ettim şaşırdı daralmam dedim girmem o kaba! salakça sarhoşluğunda onun sallanmam karşında geçmem kendimden... kendimken daha iyiyim daha deli, daha güçlü daha gevşek, ne aklına gelirse! .. karşısında onun gibi vermem benliğimi o kokuşmuş içki masasına! beni alkol kadar daralttı şart koştu halbuki kendi dardı... o kapta duran oydu! ? dedim ki ona senden çok daha genişim heryerdeyim o kaba girmem! zorlama... red ettim coşkusunu kendini bilmezliğini sarhoşluğunu aşkını, seksini... red ettim onu. çünkü beni daralttı kaba koydu oradan seyretmek istedi. lekeledi tarifledi şart koştu. beni alkol kadar görebildi. beni dar etti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Allah'a Ağlarım!
Heryerimi kıskıvrak yakalasalar bağlasalar, işkence sehpasında akıllarına geleni yapsalar akıllarına, fikirlerine, saplantılarına uymadığı için fikirlerim ve yaptıklarım; sadece 'Allaaah! ' diye ağlarım O'nu çağırırım. çünkü böylesine acı çektirenler insana, böylesine kısıtlayıcı olanlar, gizlemeye çalışanlar özgür ışıkları, sadece bir bakış ile dünyayı kendilerine bağlama çabasında olanlar, otorite düşkünleri, insan sevgisini ve Allah sevgisini tümden tanımayanlardır. ve ben onlara karşı ancak ve ancak Allah'a sığınabilirim Allah'a ağlarım! |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Allah'a yalvarmaktan başka
Öyle bir hale gelmiş ki ortalık yıl 2005 insan o zavallım Türk İnsanı ve tabii yanında da aynen ben, biz, siz, onlar hepimiz yolsuzluklar, haksızlıklar, gaspçılar karşısında ellerimiz kollarımız bağlanmış iki arada bir derede ne olduğumuzu bilemez hiçbir şeye, hiçbir yere güvenemez olmuşsuz. belki birgün çareyi ya onlar gibi Allahsız, imansız olmakta bulacağız ya da topluca gidip o Allahsızlar'a teslim olup saygıdan eksik etmeden ellerini öpeceğiz malı mülkü onlara teslim edeceğiz! öyle bir sahipsiz kalmışız ki her alanda biz yıl 2005 doğru'dan yana aydın'dan yana kalmayan umudumuzu bırakın varlık garantimizi bile bilemez olmuşuz paranoyaklaşmışız yolda yürürken arkayı kollar olmuşuz. dört bir yana bakıp, çare arayan başımız afallamış dağılmışız biz. ne çaremiz kalmış ki yukarı kaldırıp kafayı Allah'a yalvarmaktan başka? |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Allah Biliyor
Ben biliyorum Allah biliyor ve belki belki beni seven bir-iki kişi... sen gerçekten dünyadaki -sayılı iyi kadınlardan- birisin. Bırak bazıları çekemesin arkandan laf üretsin tarihini ve geleceğini kilide almaya çalışsın. İyi niyetini şeytanla kucaklaştırsın. sen boşver kadınım belki sen bile o kadar bilmiyorsun ama ben biliyorum Allah biliyor ve belki beni seven bir-iki kişi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Allah Kurtarsın!
Eski,satıcı bir kankim demişti ki; 'Olm sen newsletter gibi adamsın vallaa! '... bir diğeri; 'Olm sakın bununla dalaşmayın; adam bi huylanırsa bütün Türkiye'ye mail atar! ' bir başkası; 'Lan bizim tekno şarkıların bazıları dakikada 3000 vurur, sen dakikada 20 eposta atıyorsun! Vallaaa düşman başına! ..' demişti. Yani bildiğiniz gibi değil halim benim! Vallahi de sevincimde, üzüntümde fena dellenirim epostalarımla; yağdırırım, acımam! .. Bu yüzden işte en azından, hayatta en çok sevip, koruduğum karımın daha güvenli ve rahat yaşaması için onu eposta listemden bugün sildim! listemdeki diğer bütün kardeşler, kankular ve arkadaşlar hala hayatları boyu eposta diyetlerini ödemeye devamdalar! .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Almanya'ya
Selam olsun Almaya'ya Almanya'daki dostlara... ne güzel geldi selamınız bana ne güzel geldi moral veren gülümsemeniz. okumasaydınız şiirlerimi o teşekkürü yollamasaydınız o an; şu an toprağın altında kapkara gönüle bürünmüşken umutsuz nasıl da başımı kaldırırdım yukarı göğe doğru? nasıl hareket ettirebilirdim ellerimi topraklarımın üzerine çökmüş o kesif 'leş' kokan 'leş yiğiciler'den nasibini almışken bu kadar? nasıl hayata tutunabilirdim ki o teşekkürleriniz olmasa Almanya'daki Dostlarım! .. yokuşlar öylesine umarsızca dik esen yeller dumanlı alabildiğine en yakınlardan beklenen yardım elleri bile bu kadar 'hesaplı'yken nasıl yürürdüm bu yolları yüzüme vuran alevlerle? selam olsun Almanya'ya... alın bir nefes te size Türkiye'den... Ömer Dalman |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Altın Hızma
Hay Allah ya bu da olur mu? ! ufak bir metal parçası adamı böyle eğip-büker neye uğradığını şaşırtır mı? ! eee böyle güzel bir yüzdeki böyle güzel burnun bir kenarına böyle itinayla oturtulursa eğip-büker de, şaşırtır da! .. ve o burnun sahibini Afrodit de yapar Yılanlı Tanrıça da... İlk kim bulmuş? üzerine takıp, burnu 10 kat seksi yapmayı nereden akıl etmiş? o yok edici bakışları burundaki hızmayla nasıl buluşturmuş? bunu da nasıl garanti etmiş ki eninde sonunda bir metal parçası olan şu şey akıllara bu kadar durgunluk vermiş? ! Hay Allah ya bu da olur mu? ! zaten kadın’ı bize, herşeyimizin değerinin yerlebir olduğunu göstermek için kendimizi hiçe saymamız için o arslan kükremelerimizi ansızın kedi gibi miyava çevirmemiz için verdin! bunlar yetmezmiş gibi şu metal parçasına niye meydan verdin? ! Ah Allah’ım ah! kadın’ı yarattın zaten, bizi bitirdin. defterimizi en baştan dürdün bir de üzerine bir sürü aksesuvar koydun bizi iyice deli ettin! hokkabaza çevirdin! ben şimdi, bu Afrodit karşımda burnundaki o altın hızmayla dururken onu unutup da nasıl uykuya dalarım? ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Altın Saatli Görgüsüz Kol
Metalik gri, pırıl-pırıl yeni model bir BMW’de idi... Tem, o Pazartesi sabahı yine inanılmaz bir yoğunluktaydı. Hızımız ancak 20-30... şoförün camı açıktı. Gayet net görebildiğim şeyse dirsek hizasından, sanki bir anten gibi dışarı çıkmış siyah bir takım elbiseli kol ve onun bittiği yerde beyaz kolalı bir gömlek kolunun bitiminde kendini gösteren pırıl-pırıl, sapsarı parlayan bir kol saatiydi. ve hafifçe yukarı doğru yönelmiş o lüks kol saatin olduğu yerde duruşunu bozuyordu, el bilekten tam kırık, yere bakarken ihmalkar, rahat, umarsız şımarık bir tavırla... bir anlamda altın saat Tem’de görücüdeydi! ama çaktırmadan denk gelmiş gibi! .. Eminim gerçekten bu kadar rahat olduğu için değil, ben bu kadar rahat ve umarsızım demek içindi bu artistik hareketler ve kendi durumuna uygun sosyete salonlarını seçeceğine bunu nedense Tem’de ispat etme derdine düşmüştü. belki de halkın arasında gezerken bir anda üstünlüğünü ilan etmenin bileküstü yöntemini keşfetmişti? ! Tabii boş durmadı aklım. geçerken onun yakınından arabamla hızla o kolu oradan bir hamle ile almalar mı dersiniz, ya da sağlam bir tutup-bükme ile takır-takır kırmalar mı dersiniz! hangisini isterseniz! vallahi yalan değil! çok dellenmiş olsaydım geçerken o kola köpekbalığı gibi dalmayacağıma inanın garanti veremezdim! Tabii kızarım! hatta k ı z a l ı m! birşeyleri özlerinde yaşamak yerine bu insanlar neden bu kadar gösterişe, yalandan ifadelere sürüklenirler? ! kime neyi ispat etmenin peşindeler? ! acaba o boş bırakılmış sürekli reddedilmiş zavallı ruhların içlerinde neler oluyor, neler? .. acaba otobanlarda, sokaklarda, caddelerde bar önlerindeki o yalancı kaldırımlarda arabaların camlarından dışarı sarkıtılmış o yalancı rahatlıktaki, altın saatli kollardan birine dalsa herbir harbi insan gerçeğe seyahatin ilk kapısına bir adım daha yaklaşır mıydık ülkece? hiç sanmıyorum! .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ambalajına Para
şöyle akşamları evine gidip de gündüzleri, üzerinde taşıdığı süper kamufle, gıcır gıcır pak-temiz takımları üzerinden attığında -her haliyle görünür- olduğunda bütün manzaranın içine sıçmayan hala o 'ambalajlı güzelliğini' koruyan ve daha da önemlisi ambalajından sıyrılmadan önce şöyle bir genelini süzdüğümde yüzü bana 'bu ayakkabları bir çıkarırsam ortalık leş gibi kokar' gibi bakmayan Erkek bence de güzeldir! ötekilerini salla gitsin be kadın! ambalajına mı para vereceksin? ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ançuez ve Ağabeyim
Ağabeyimin çok eskiye dayanan güzel hatta bir o kadar da öğretici bir tepkisini hatırlarım bir konuşmamızda... konu Ançuez’di... o henüz bekardı dolabında bir tüp Ançuez bulunduruyormuş. tam o günlerde ben de aradabir Ançuez yediğimi söyledim ama tadını çok da sevmediğimi ara sıra ekmeğe sürüp, tadına baktığımı ekledim yemekle birlikte iştah da açıcıymış. ”Ben arada sırada Ançuez’i çirkin olduğu için yiyorum.” dedi sonra evet! Ben de aynı fikirdeydim! o an ortak bir noktada dans ettiğimizin bir örneğini daha yaşadık: ille hep haklarında delirdiğimiz, öldüğümüz bizim için en güzel olan şeyleri yapmamız ille onları yememiz onlarla yatmamız-kalkmamız onları içmemiz onları iş edinmemiz hatta gerekmiyor. bazen de bir şeyleri onları çok sevmediğimiz için deneyimlemeli ve en azından tadına bakmalıyız ama kendi arzumuzla... önemli olan da bu... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|