![]() |
![]() |
#41 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57911
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk Yitik
Sen bende değilsin Çalma kapımı Yanılırsın Yüreğim taş Gönül zifiri karanlık İnat edip girme Dağılırsın Sen bende değilsin Uzaklarda belki Belki geçmişte Gelecekte belki Sen bende şimdi Bitmişsin Anladığında Sarsılırsın Sen bende değilsin Ben onda değilim O sende değil Aşk yitik bin asır Arama bulamaz Yıkılırsın |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Atatürk
Karanlıkları boğan ayın şavkısın Özgürlüğe uzanan yolun şevkisin Hazanımızda açan gülün ilkisin Yüce Türk Milleti'nin Atatürk'üsün Ruhlarımızda sevda dilde türküsün Yaşadığımız destan kalpte ülküsün Tanrının bahşettiği kutlu ödülsün Asil Türk Milleti'nin Atatürk'üsün |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ateşinde Yanmak İstedim
Sonbahardaydı gönlüm Ateşinde yanmak istedim Mavilerin yeşillerin İlle de yeşillerin Sıcak yaz *******i gibiydi gözlerin Ve kirpiklerin Isırgan otları kadar arzulu Acı veriyordu hınzırca Ama... Bir yerlerde kalıyordu son sözler Son bakışlar İniyordu çaresizce yere Seni beklediği zaman Yenildiğini bilmeden |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ateşten Dudakların
******* bitmemişti henüz Geldiğinde denizden Beynim prangadaydı Pusuda umutsuzluk Anılar vardı Kırık dökük anılar Hüzün dolu Yadsıyamadığım bir düşteydi Sevgi üstüne kıpırtılar Ama bir hayal vardı İsmini bilmediğim bir hayal Yaşayacaktım biliyorum Melankolinin doruklarında Her şey düşündüğüm gibi olacaktı Sevilecektim delicesine Özlediğim Yıllarca beklediğim sevgiyi Verecektim her şeyi Dolu dolu yaşayacaktım Yaşayamadıklarımı Şarkılar söyleyecektim Söyledim de Sevgimizi anlatan Hayal kurduğum yıllarda ki şarkıları İstanbul olacaktı Sevgimi fısıldadığım yer ona Sordum tanrıya bir tanem Bunca yılı neden sensiz yaşadım diye Cevabı senin dudakların verdi Ateşten dudakların Kalbimi kor yapan dudakların |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Avare Dolaşırken
Ayak izlerine serdim gönlümü Parmak izlerine hasretimi Prangalar çözülmesin diye yüreğimden Tutsaklıktır Beyaz bulutlarımı hüzünlendiren Yağmurlarının gölgesinde Ayak izlerini ararken Ve parmak izlerinde Avare dolaşırken Bir büyücü gibi Müşterilerin korkularında Yanlızlığın |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ay Doğduğunda
Ay doğduğunda Karanlıklar gölgelenir dağlarda Çamların altında Tarifsiz şekiller oynaşır Bulutsuz *******de Ay doğduğunda Deniz sığmaz kabına Başlar kıyılarla sevişmeye Med-cezir hikayeleri Sarar evreni Yakamozlar buluşur Sevgililerin gözlerinde Ay doğduğunda Kıpırdanır duygularım Vahşetin savaşlarına Alır götürür bedenimi Işıklarında Ruhuma yanlızlık bulaşır Ay doğduğunda İçimdeki adam Kurtlaşır |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ay Doğuyor
Ay doğuyor Umut'um Bak ay doğuyor Hani Aydede derdin ya.. Bak.. Sana göz kırpıyor Ağlama diyor oğlum Babanı üzme Anneni hiç üzme diyor Ay doğuyor Umut'um Bak ay doğuyor Kara gözlerine Günahsız masum yüzüne Nasılda parıldıyor bak Sen gibi Annen gibi Ay doğuyor Umut'um Bak erkek erkeğe Konuşalım seninle Annen ay gibi parlak Su gibi berrak Ay gibi doğ onun kara bahtına Işısın yolu seninle Mum değil kandil değil Ay gibi parlat Annenin dünyasını Ay doğuyor Umut'um Bak ay doğuyor Batsada bin güneş Ay doğuyor |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aya Yıldıza
Hasretimiz aya ve yıldıza Çağırdık gözlerimizle Çoşkuyla şevkle indiler Cenk meydanlarında güneş batarken Al akan kanımıza Hasretimiz aya ve yıldıza Gök gibi.. Mavi mavi.. Artık ebeddiyen... Konuklar yaramıza.. Hasretimiz aya ve yıldıza Onun için.. İsimlerini verdik.. Naz tanesi kızlarımıza Onun için Şeklini çizdik bayrağımıza Sonra selam durduk Çekipte ufkumuza... Ay bizim yıldız bizim Ay yıldız hepimizin Kem gözle bakanlara Dinmeyecektir asla Öfkesi yüreğimizin... |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ayak Sesleri
Yürüdü gitti Sislerin arasında Geride ayak sesleri kaldı hatıraların Toplandı hatıralar Kimi iz bırakan Kimisi rüzgarın önüne kattığı Öksüz kaldık dediler İstanbul konuştu Doğru değil bu O hala bende Canlı anlamlı Ben hala ondayım Hasret dolu Yetmez ki Yetmez ki dediler Yeter dedi bana İstanbul O bana aşık ben ona Onun sevdiklerini ben taşırım yüreğimde O bana gelecek bir gün Nereye gittiyse Mutlaka döndü Bir gün yine dönecek Varsın yürüsün gitsin Ayak sesleri hala kalbimde İlk günkü gibi |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aydınlığım
Yanıp sönecek Yanıp sönecek her gece Bıkmadan Usanmadan Benim için Yanıp sönecek Bir lunapark caddesinde Prefabrik evlerde geçen Çocukluğumun İlk gizli aşkı gibi İçimde Sana yazdığım Mektuplar kadar Aydınlığım |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|