![]() |
![]() |
#41 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ben Bende Değilim
Canım seni çekiyor, Gönlüm yangın yeri. Sensizlik bana uzak, Yerin yanım olmalı Ölecekmiş Gibiyim..... Kalbim seni soruyor, Duygularım sabır taşı. Beklerim seni her güzellikte, Yokluğunda uçurumlardan Düşecekmiş Gibiyim...... Seni çok sevmişim besbelli, Başka sevdalarda gözüm yok. Yüreğim ve sevgim sana ait olmalı, Sensiz hayellerde Kaybolacakmış Gibiyim......
![]() |
#42 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ben Biliyorum
Ağlatmışlarsa o gözbebeklerini, Sen bir daha ağlama ne olur. Ben silerim o son gözyaşlarını, Karartmışlarsa umutları üzülme. Sen karamsar düşünme, Ben Doğarım Masum Hallerine....... Kırmışlarsa seni sevdanın dalından, Sen bir daha kül olma ne olur. Acıtmışlarsa duygularını, Sen pişman olma kanatma yaralarını. Ben Sarmaya Hazırım Acılarını........ Bitmişse geçen günleri unut, Sen bir daha geçmişte yaşama ne olur. Ben olurum anılarının tamamı, Açmışsan gönlünden yeni bir sayfa, Sen mutluluğunu kaybetme asla. Ben Son Değil Seni Gerçekten Seven Aşığım....... Ellerden yar olmaz sana, Kıyarlar yazık ederler sevdana. Bir daha yenilme hüzünlere, Gözlerindeki hislerini, Yüreğindeki kimsesiz sevgini, Seni sevmenin ve seni yaşamanın güzelligini anlıyorum, Senin Değerini Ben Biliyorum......
![]() |
#43 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Bir Şairim
Hayatı çok okumak istiyorum. Ben bir Hayat Okullu'yum. Mezuniyetim ölüm. Diplomam iyi insan olmak. Sevgi yaşantımın temeli. Zeki olmak kişiliğimin amaçı. Hayat'ta yaşamak inançlarımın sebebi...... Ben Bir Şairim. Anlatır yazarım. Sevgimi kötülüre kalkan yaparım. Sevdiğimi canıma katar yaşarım. Dostumu sırtımda taşarım. Her zaman her yerde, İyilik kazanacak. Ben Bir Şairim. Anlatır Yazarım.....
![]() |
#44 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Sana Demiştim
Senin beni kaybedeceğine, Hayırsız, Bir şeyi kaybetmeni isterdim. Oysa ben senin için, Bazen, Kendimi bile kaybederdim. Unuttun mu? Sana demiştim. Seni seven birini kaybettiğinde, Masumluğun kalmaz, Gözlerin ağlamaz, Çünkü, Gözyaşların senden utanır. Beni hiç anlamadın. Üzüldüğüm benden çok, Kendini anlayamadın. Dostluğumda, İyi niyetime uyamadın..... Hatırlayamadın mı? Sana demiştim, Öfken, İçindeki sevgiden büyük olursa, Melekler yanında durmaz, Güzellik seninle yaşamaz, Çünkü, Dostlar senden utanır. Bana hiç inanmadın. Bıraktığın benden çok, Gerçeklerdi kabullenemedin. Dostluğumda, Seni tanımanın mutluluğunu, Doya doya yaşatmadın. Birgün bana, Mutlaka ihtiyaç duyacaksın. İşte o gün bende sana, Kendimi yeniden yaşatmayacağım. Herkez ben değil, Ama sen, Herkeze Aynısın. Bir bir harca dostlarını, Bir gün çıkmaz sokağa girersin, İşte o gün en iyi dostun, Yalnızlığın olacak. Aynı hatayı ikinci defa, Affetmiyorum. Ben Sana Demiştim......., (Hayat'ta en sevmediğim, Değerli yaşamımda, Bana zamanı kaybettirendir)
![]() |
#45 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Sana Geç Kalmışım
Yıllar önce karşıma çıkmalıymışın, Seni eski zamanlarımda sevmeliymişim. Gerçi seninle olmak imkansız, Örümcekler ağ kurmuş düşüncelerine. Ben Seni Bulmaya Geç Kalmışım...... Şimdi ben çıktım kaderine sen kaçtın, Beni kendinden uzaklaştırdın. Zaten seninle karşılaşmak şanstı, Duyguların yalnızlığına esir düşmüş. Ben Seni Yaşamaya Geç Kalmışım......
![]() |
#46 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Yabancı Değilim
Bir sevda daha yaşamıştım senden önce. Aslında yaşanmadı,yaşadığımı sandım sadece. Sevilmek istedim saygı duydum, Bir boşlukta bir yanlızlıktaydım. Anladım'ki bu sevgi benimdi. Bana kaldı,paylaşılmadı ve bitti. Ve şimdi seninleyim sevgili. Bir sevda yolculuğuna daha çıkıyorum, Seninle ilgili. Ama yine yarım kalmak istemiyorum. Bu sefer seninle tamamlanmalıyım. Seni tanımadan önce buğuluydu bakışlarım. Seni tanıdıktan sonra'ki halime şaşıyorum,şaşkınım. Çünkü senden önce sevgiye küskünlüğüm vardı, Küskünüm. Beni anlıyormusun sevgili. Artık hissetmek istemiyorum senden gelecek korkuları. Artık dinmeli gözyaşlarım acıyla akmamalı. Ben bir kaç anıyla yaşamak istemiyorum seni. Sana sevgim öyle büyük'ki, İçimde yüreğimde kalmalısın ebedi. Senden büyük bir söz istiyorum kocaman sevgime. Büyüklüğünü göster sev beni dürüstçe, Ben Yalancı Değilim Sevgilere. Seviyorum seni tüm gerçekliğimle. Ben Yabancı Değilim Üzüntülere, Çok ağlattılar beni, aldandım. Sende aldatma beni,ağlatma. Ben Yabancı Değilim Ayrılıklara....
![]() |
#47 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Yokken
Sevdamı düşünüyorum *******i, Yıldızlar kayıyor yerinden gözyaşlarım gibi, Her zaman yanında olacağım, Ruhum ve bedenimle. Sevgim senin olacak ebediyyen, Sessiz ve derinden Seni Seviyorum. Ömrümüde düşünüyorum sevgimle beraber, Aynı saatte. Ben ölmüşüm kollarında. Cansız bedenim yanında. Ruhumsa yüreğinde, Dilimden düşen son kelime, Yine Seni Seviyorum. Ben Yokken, Hayatta anıları tazele, Dolaş gezdiğimiz yerleri, Dinle sevda şarkımızı, Oku sana yazdığim masum şiirleri, Dört mevsim Beni Hatırla Ben Yokken. İlkbahar'da çiçek olup aç gülümse bana, Yazın güneş ol sımsıcak ısıt beni, Sonbahar'da yaprak ol düş bana, Kışın kar tanesi olup kara toprağimda ört beni, Dört mevsim Beni Unutma Ben Yokken. Günler ayları aylar yılları kovalasın, Seneler öyle bir çabuk geçsinki, Ben seni bulmaya geç kaldım, Sen bana gelmeye geç kalma. Koca bir ömür boyu Vazgeçme Benden Ben Yokken. Ben şuan yanında varken, Asla bensiz bırakmam seni. Seni herşeyimle çok seviyorum, Çünkü Benimsin...
![]() |
#48 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bende Biteceksin
Seni paylaştığım anlar oldu. Çok mutluydum o zamanlar. Şimdi mazide kaldı. Anladım seninle olamayacağız. Ne demeliyim'ki birlikte yaşayamayacağız. Biteceksin içimde seni unutacağım. Seninle olan hayellerim vardı. Rüyalarım gerçek gibi güzeldi. Şimdi gözlerim ağlar. Artık hiç birşeyin anlamı yok. Ne şimdi yaşanan günlerin, Nede seninle olan hayellerim. Eskisi kadar güzel değil. Bitecek içimde sevmelerim, Senden vazgeçtim. Yok sayamam, Adam etti beni senden çektiklerim. Bu son gözyaşı bu ilk yemin. Artık seni sevmeyeceğim. İçimde böyle bitecek, Yarım kalacaksın sevdam.......
![]() |
#49 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bende Sonbahar
Bilirsin çok duyguluyum, Nasıl üzülmem neden güleyim. Seninle olduğum gün anladım, Bir kez daha mutsuz olamam.... Perişan olurdum sana kıyamadım, Aşığım seviyorum seni. Bu istersen suç olsun, Tek umrumda olan seninle geçen zamanlarım.... Bir ömür bitmez benim seni sevmelerim, Sen her yeni sevdanda bahar olsanda, Ben seni silemem yenilmiş olurum ayrılığa, Bana kalır gözlerimde'ki sonbahar....
![]() |
#50 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bendeki Çılgın Özleyiş
Hep seni ararım gördüğüm izde. Bazı gün denizde bazı gün karada. Senin hayalin var aklımda. Bekliyorum geleceksin diye........ Hasretlik kör etti aşık Yusuf Kemal'i. Siteminle kalbimi üzme boş yere. Gönlümü vermedim sevmeyenlere. Saklıyorum geleceksin diye.........
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 5 (0 üye ve 5 misafir) | |
|
|