![]() |
![]() |
#41 |
Banned
Teşekkür Etme: 1 Thanked 2 Times in 2 Posts
Üye No: 44100
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 2150
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dua
Yüce MEVLAM kapat gönül kapımı Kimse açıp içeriye girmesin Söndür gözlerimin bakan nurunu Sevdiğimden başkasını görmesin Söndür dünyamı aydınlatan güneşi Tıkansın kulaklarım, duymasın sesi Kurut yüreğimde açan gülleri Gelip yabancılar dermesin Görmesin gözlerim, tutmasın elim Yansın, kavrulsun, kül olsun bedenim Hasreti ile tükensin, geçsin gençliğim Kalbim ondan başkasını, sevmesin Çöl ortasında açsın, hasret çiçeğim Hayal dünyasında, yalnız odur gerçeğim Özlemi ile diyar, diyar gezeyim bu hasreti varsın hiç bitirmesin Yüce mevlam budur senden dileğim Sevdiğimin gül cemalini göreyim Morpheus'um aşkım ile öleyim Onu ne kadar sevdiğimi, bilmesin Mustafa Yiğit (Morpheus) |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Banned
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Düşündün Mü?
Diyorsunki; çok özledim seni Benim halimi hiç düşündün mü? Çabuk gel fazla bekletme beni Aşkınla yanan kalbi hiç düşündün mü? Sana uzanıpta tutamayan eli Seni özleyipte göremeyen gözü Yalnız senin için atan kalbi Merak edip hiç düşündün mü? Aşk ateşi ile yanan ruhumu Cehennem ateşinde kül olan bedenimiİ Senin sesini duymak isteyen bu garibi Acaba ne oldu diye hiç düşündün mü? Senin için gurbete çıkan serseriyi Aşkını herkese haykıran deliyi Sevdası için dağlara çıkan aşığı Acaba öldümü diye hiç düşündün mü? Mustafa Yiğit (Morpheus) |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Etme
Herşey karşılıklı sevgi ve nefret Değerini bulamasanda deli gönlüm sabret Her yaşadığından sende al ibret Hakedene, hakettiğinden fazla değer verme Havalarda uçtunda ne oldu sanki söyle Her insana değer verdin, erdimi başın göğe Şimdi döndün harap olmuş bir viraneye Duvar örülmüyorsa, sevgi betonundan verme Bülbül hasreti ile yanar, gülden uzakta Balık yaşamak için yüzer, her su damlasında Arı şifa dağıtır her çiçek yaprağında Mutluluk dururken, sakın keder verme Morpheusum bu günlerde geçer üzülme Güzel günlerde gelir, umudunu kesme Hayatın zehirde olsa, hiç kimseye küsme Hep iyilik için dua et, sakın beddua etme Mustafa Yiğit (Morpheus) |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Eymir Güzeli
Ceylan gibi geziyorsun Etrafına mutluluk saçıyorsun Ama halimi hiç anlamıyorsun Çok duygusuzmuşsun eymir güzeli Senin güzelliğine bağlanmıştım ben Ama hiç ümit vermiyorsun sen Seni nasıl seviyorum bir bilsen Halimi o zaman anlardın eymir güzeli Şimdiye kadar hiç dinlemedin beni Beni görünce gülümseyip girdin içeri Her akşam görüyorum senin hayalini Beni senden mahrum etme eymir güzeli Çok güzelsin inan çiçek gibisin Bir daha gülümsede ruhum sevinsin Gecem gündüzüm her eşyim sensin Hayatımın güneşi ol eymir güzeli Seni üzemem ben Allah'dan korkarım Seni seviyorum derken inan utanırım Umut vermediğin garip aşığınım Umutsuzluğa düşürdün eymir güzeli Garibim diye bana hiç bakmadın Hareketlerimden sevdiğimi anlamadın Morpheusum seni bir türlü anlayamadım Garipler insan değilmi eymir güzeli Mustafa Yiğit (Morpheus) |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Garip Gözlerim
Biliyorum onu benden çok özlediniz Daima karşınızda görmek istediniz Her gün yollarda onu beklediniz Artık ağlamayın garip gözlerim Ağlamak onu geri getirmiyor ki Çektiğin acılar onu unutturmuyor ki Gözyaşlarına derman olmuyor ki Ne olur ıslanmayın garip gözlerim Gece bile kapanmak istemiyorsunuz Biliyorum her zaman onu görüyorsunuz Gece gündüz hep bekliyorsunuz Ne olur artık uyuyun garip gözlerim İnanın onu bende çok özledim Yumuşak ellerini tutmak istedim Dizlerine uzanıp ağlamak istedim Ağlamayın artık garip gözlerim Ağlamakdan hala bıkmadınızmı Turnalarla haber yollamadınızmı *******i hayaline bakmadınızmı Ne olur susun artık garip gözlerim Her gördüğünüzü o sanıyorsunuz Sitah gözlerine bakmak istiyorsunuz Sizde benim gibi kavuşmak istiyorsunuz Ne olur ağlamayın garip gözlerim Bana durmadan onu soruyorsunuz Benim perişan halimi hiç görmüyorsunuz Ufka baktıkça hep hayal görüyorsunuz Ne olur artık aldanmayın garip gözlerim Mustafa Yiğit (Morpheus) |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Gece
Senden uzakta bu kaçıncı güneşin doğuşu Rüzgaralrın umutlarımı dağlara savuruşu Gözyaşlarıma karışan yağmurun beni boğuşu Bilmiyorum hayaline sarılıp yattığım bu kaçıncı gece Hani geceden sonra sabah olurdu Karanlıklardan sonra aydınlık olurdu Seven kalpler hani mutluluk bulurduU Bilmiyorum sensiz kaldığım bu kaçıncı gece Hani acılar biter yüzüm gülerdi Dert rüzgarları yerine sevda yeli eserdi Hani o sevdiğim kız beni severdi Bilmiyorum sensiz kaldığım bu kaçıncı gece İnanmıyorum artık mutlu olacağıma Bir kuş misali özgürce uçacağıma Yıllar sonra bu günleri hüzünle anacagıma Uykusuz ağladığım bu kaçıncı gece Mustafa Yiğit (Morpheus) |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Gece Olunca
Özlemin yakıyor tüm bedenimi Gönlüm mahsun kalıyor gece olunca Sevdalı yüreklerde bulunca seni Kollarıma alıyorum gece olunca Gönül güneşim kayboluyor ufuklardan Aşk çiçeğim boyun büküyor susuzluktan Dünya mahsun oluyor yalnızlıktan Sensiz korkuyorum gece olunca Ne güller açar ne bülbül öter Sevenlerim gidiyor bak birer birer Sende bırakıp gidersen eğer Dünyam zindan olur gece olunca Mecnun Leylasını buluyor bak Kerem Aslısı için yanıyor bak Dünya sevgi üzerine dönüyor bak Sevdanla kavrulurum gece olunca Kuşlar uçmaz, ağaçlar çiçek açmaz Güneş dünyaya ışığını saçmaz Dünya bana değil, kimseye kalmaz Hasretinle ağlarım gece olunca Morpheusum döner seni bulurum Sensin mutluluğum, aşkım, huzurum Sana olan sevdamdır son umudum Hayalinle yatarım gece olunca Mustafa Yiğit (Morpheus) |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Gelde Gör
Günlerin yıl olduğunu görmek istersen Benim halime düşte öyle gör Eğer yaşarken ölmek istersen Benim çektiğim acıları çekte öyle gör Ben sanki yaşayan bir ölüyüm Hayatım oldu sanki bir kör düğüm Uzun zamandır hep gördüğüm Dertlerin acısını gel sende gör Senden şu an çok uzaktayım Hayatım karardı sanki yastayım Senden ayrılalı kalpten hastayım Benim hastalığımı gelde öyle gör Hastalığımın sebebi senin hasretin İlacı ise göndereceğim resmin Morpheusum öyle büyüdüki özlemin Hasretlik neymiş gelde öyle gör Mustafa Yiğit (Morpheus) |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Gerekir
Aşkın öyle büyükki bende Anlatmak değil yaşamak gerekir Şu zalim dünyada verip el ele Beraber mutluluğu bulmak gerekir Nefret yerine sevgi ile coşarak Cehennem değil aşk ateşi ile yanarak Tiksinmeyip hep zevk alarak Aşk şarabını içmek gerekir Güzel günlerin sarhoşu olmadan Karanlıklar sevgimizi boğmadan Açan sevda çiçekleri solmadan Mutluluk hedefine varmak gerekir Aramızda uzun yollar olsada Kalplerimiz hep özlem duysada Alnımıza ayrılık yazılsada El ele bu yazgıyı bozmak gerekir Sevgi çiçeğimiz susuzluktan kurusada Zalim gurbet birbirimizden ayırsada Uzun ******* bizleri ağlatsada Sevgi çiçeğini gözyaşı ile sulamak gerekir Sevgi çiçeklerini soldurmayarak Zalimlere boyun eğmeyerek Tabuları hep yıkıp gecerek Mutluluk tacını giymek gerekir Mustafa Yiğit (Morpheus) |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Getirdim
Güneşin ortasından aldım ateşi Yüreğime koydum, getirdim Yıldızlara attım aşkın okunu Tuttum yıldızları, sana getirdim Saçlarını belik yaptım bağladım Çıktım dağlara, seni çağırdım Çiçeklerin bal özünü topladım Kovana koydum, sana getirdim Venüsün resmini çaldım Bülbülün elinden gülünü aldım Morpheus'um kalbimi tepsiye koydum Aştım dağları, sana getirdim Mustafa Yiğit (Morpheus) |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|