![]() |
![]() |
#41 |
Banned
Teşekkür Etme: 1 Thanked 2 Times in 2 Posts
Üye No: 44100
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 2150
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sana yüreğimi bırakıyorum...
Seni Sevmek sucunu isledigim icin. Ardima bakmaya korkar oldu gözlerim.. Gönlüm binbir hatiranin etegine yapismis ve ve ellerim yitirdigim sicak ellerini ariyor... Biliyor musun yarim? Hayat zamanla elele vermis. Herseyi ve herkesi unutmak mümkün belki. Ama gel gör ki kardeslikte, kalleslikte unutulmuyor. iste bu yüzdendir yarim hafif acilar konusabilir ama derin acilar dilsizdir vicdansizim. Gözlerim yasa, günlerim kedere coktan alisti. Hayat irmaginin dudaginda bir nefes gibi ömrümüz. Dürüstler gitti yarim, dürüstlük bitti. Dört yanimiz ihanet. Ben gözyaslarimla suladigim hasretimi haykiramiyorum yarim. Bu yüzden sana..... Gidenin gelmedigi bu dünya elinde dile gelmeyen hasretler ve hic yoktan kalbe düsen hüzünler birakiyorum..... Bugün sana.... Sana Yüregimi birakiyorum sevdigim, hak etmedigin yüregimi.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Banned
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Üç noktalı bir sevda büyüttüm sol yanımda
Bitimsiz olsun diye... Pamuklara sardım sarmaladım Kol kanat gerdim Yetemedim... Aşka iki kişi gerekmiş...bilemedim! Aşkın karanlık tarafı hep senden yanaydı Oysa sana beyazlar yakışırdı Beyazlara bulansak tepeden tırnağa... Hiç siyahlık kalmazsa,eksilirmiş sevda Aşk tek renkten ibaret değilmiş...göremedim! Mevsim başladığı yere dönmüş,kimin umrunda Hezeyan dile gelmiş artık...duysana Sormadan,sorgulamadan,atmadan ateşlere kendini Öyle hesapsız,öyşe çıkarsız Gelemedin değil mi? Gönül yorgun beklemekten,suskun Gönül hep tutkun... Nefesini duyarken hâlâ bu şehirde, Aşkın yüzünü yere eğip...gidemedim! |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Tozlu raflarda kalmış bir sevda bizimkisi
Onca zaman sonra raflara neden baktın ki? Tozumu üflemesen,gözünü yaşartmazdım ki... Sensiz soluğum kesilirken,ellerim yüreğimde,aklımda hayalin,gün ışıyana kadar (ki aydınlanmak bilmezdi *******) bir ses bekledim senden uzunca bir süre... Hiç ses çıkmadı...benimse eski halimden eser kalmadı Önceden rüyalarımda bile benimle olasın diye dualar ederken; açılınca gözkapaklarım aklıma gelirsin diye,suretin belirir gözbebeklerimde diye,ölesiye bir korku sardı benliğimi şimdilerde... Ne sandın... Sebebimdin,söylemiştim İnanmadın, Sen beni hiç tanımadın... Sebebi olduğun herşeyi yerlebir ettim.Burkarken içimi bu hissizliğin,ayakta kalmak için çok çabaladım.Çelmelerine takılmadan yürümek öyle zor oldu ki... Önce esen rüzgârla yalpaladım,eve kapandım...Kitapları karıştırdım,her sayfa aralığında fotoğraflarınla karşılaştım.İnan,kitap bile okumadım...Arkadaşlarını görmezlikten geldim,o günleri yaşanmamış bildim. Ama hiç unutmadım terkedişini...Unutursam affederim seni diye korktum.Ve o gidiş sahnesini aklımda hep canlı tuttum... Şimdi durma Çevir sırtını,git yine Tıpkı geçenki gibi,yokmuşum gibi... Tanıdık gelir bu gidişinKi alıştım vedalara... Yaş bile dökmüyorum yollara Ki haketmiyorsun bu defa... Sevdim...hiç inkâr etmedim Zamana yenik düştü sevda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() .... yoksun.... --- Kaç kez güneşle ay yer değiştirdi gidişinden bu yana saymadım. Ben seni kovalıyorum aylardır, günler günleri kovalamış çok mu? Daha ne yıllar kovalanacak kimbilir...
--- Sarfettiğin sözler geliyor aklıma, aklımda sözlerin atlıkarınca... Sesini duyduğumdan bu yana kulaklarım başka sözlere kapalı, duyamıyorum, sen 'iyi *******' demediğin geceden beri uyuyamıyorum. Ben sana düşüm ol dedim, kabusum oldun, göz kapaklarımın altından söküp atamıyorum. --- Acaba sen de beni düşünüyor musun? Hiç özlüyor musun? sorasım var sana bir sürü şeyi bir karşıma çıksan. Bütün sorularımdan tasarruf yapıp biriktiriyorum. --- Tam aşık olmak üzereyim diyorum, sen geliyorsun yine aklıma, bütün sonuçsuzluklarıma sebepsin. Ne kadar suçlusun bir bilsen, tıpkı çekip gittiğin gibi hayatımdan içimi de terketsen... --- Bak yine karıştırdın bugün beni sabah sabah... Ben şimdi bugünü nasıl bitiririm? Tam da haftasonuna ramak kala yaptığın reva mı bana? yine bir haftasonu değil miydi bırakıp gittiğin, daha geldiğini anlamamıştım oysa ki... --- Bütün duygularım sana biçilmiş kaftan. Üstünde ne de güzel dururdu, sen ilk provada kaçmasaydın eğer... --- Yine şarkılar dinliyorum bak senin için seçtiğim 'ah yalan dünya' bütün gerçeklerimden öte, en güzel yalanımdın, ne güzel de kandırdın.. Hadi yine kandır beni, her söylediğine inanasım var. Senin için son derece yıkılasım var... Bir daha hiç olmayacaksın gibi geliyor bana.. Bak tam 9 ay 10 gün oldu, içimdeki aşk hasret doğurdu. Baba oldun ne mutlu sana ! Hadi gel yüreğimi yetim bırakma... --- Gelmesen de, bir selam göndersen arada. Avunsam senden düşen kırıntılarla... Razı gelsem sıkışık zamanlardaki kocaman sevdana.. Sev beni, sev beni lütfen... --- En kara büyücülere düşürsem yolumu... Okutup, üfletsem, üstüne bir de şarkı söylesem... Yine de olmaz mı yar? bu şarkı da armağan olsun benden sana, hadi yine iyisin... Sen bana bir nakarat bile bırakmadın giderken, bak ben sana şarkılar armağan ediyorum hala... --- ..... yoksun.... Ben yine hayalinle perişan... Beni de şair yaptın ya, helal olsun sana, arabesk oldum yine, bütün alaturka makamlarım arka planda... --- Saat sensizliği çook geçe artık... Dönülmez sabahın tan yerindeyim... .............yoksun..................... |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Cümlelerim daha çok devrilmeye başladı son zamanlarda.. .
Daha hızlı çöker oldu, karanlık tozlu... Akşamlarına... Ve daha çabuk tükenmeye başladı her şey.. Daha bir donuklaştı bakışlarım.. Daha ağır ilerliyor artik Sensiz her saat... Sonsuz her dakika... Ve bırakmak vazgeçemediklerimi... Daha derinlere inebiliyorum.. Artik nefesimi daha uzun tutarken, Ve daha sert vuruyorum dibe.. Çığlıklarımı daha az yutarken... Daha da sessizleşiyorum gecen her günde... Daha da hissizleşiyorum.. Her daha çok Sensizleştiğimi fark ettiğimde... Ve gecen her gün biraz daha az Sen kokuyorum. Artik yasamak daha zor, biraz daha kutsanmış her geceyi ve olum biraz daha yakin.. Bulamadıkça aynalarda, Sende kalan beni... Sokup atamadıkça içimden bende bıraktığın Seni... Artik bilerek bekliyorum her henüz gelmeyişini.... Ve daha açık seçik görüyorum gelmemeye daha fazla gecikişini... Ve daha çok seviyorum Seni, Seni sevmeyi, Seni çok sevmeyi, Seni daha çok sevmeyi. Artik daha çok korkuyorum hırpalamaya başka duraklarda bulduğum gölgeni. Ve sonunda yastığıma dağıtıp rüyalarıma hapsettim Seni. Hayalin daha canlı simdi ve gözlerin daha nemli. Daha dayanılmaz artik Seni Sensiz sevmek. Ve daha imkânsız cebimde kalan son Seni bozdurmak, ismini tekrar tekrar susmak... Kokunu her uyanınca unutmak... Ve ben artik daha pervasız ve Sen daha insafsız... Ve ben daha yalnız... Sen daha duyarsız. Ve ben daha umarsız... Daha savunmasız.. . Daha dermansız. Ve Sensiz her şey daha tuzsuz tatsız ve her yer daha ıssız daha bucaksız. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Bitti sanmıştım, unuttum demiştim, ömrümün geri kalanını sensiz geçirebileceğim fikrine bile kendimi inandırmıştım!... En büyük yalan, insanın kendine söylediği yalanmış geç anladım. Kaleminden çıkan birkaç cümleyle gözlerimin karşılaşması, yüreğimin seni yeniden hissetmesi, beynimin içine kazınan kare kare resimlerin ve kalabalıklar arasında yaşadığım başıboş dalıp gitmelerim!...
Seninle yaşadığı bir günü, tüm geçmişine ve geleceğine denk tutan bir ruhu, mahşere kadar taşımak zor gelecek biliyor musun?... Öyle ya bir yağmur da, bir göl kenarında, gözlerinden içtim yağmur ve gece kadar yoğun şarabı ben!... Gece senin derinliğindir ben de, yağmur benim yüreğimin sağanakları... Aklıma düşmeye gör, en fırtınalı denizde yolunu kaybeden en acımasız dalga olur bakışlarım... Dalgalarımın kayalıklarla buluştuğu an çıkan sesleri duymanı hiç istemem! Canı çok acıyan bir deniz ağlıyor dersin eminim... Seni özledim, anlıyor musun, özledim!!! Gördüğüm her kuşun kanadına gözlerimi koyuyorum, bulunduğun diyarlara gelirler de seni görürüm diye... Sana " yar" diyorum, " yaralarım" kanıyor... Sana "yara" diyorum, tüm sözlerimin öznesi oluyor " yar' a"... Yara giden yolda kocaman bir yaram var!!! Ne diyeyim, yara yardansa akan kanım değil, onun için gözümü bile kırpmadan verebileceğim canımdır!!!... |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Uzaktan eser rüzgâr uğul uğul...
Ve kokun gelir ansızın burnuma,titrerim! Dön arkana,bir bak...hâlâ bıraktığın gibi zemheri(n)deyim... Bakışların eskimeden tenimde,yüreğim kelebek kanadındayken,ölmeden gün bitiminde,gel desem...gelir misin? Gelmezsin... Beni bırakırsın bibaşıma.. Bu ayaz *******de üşümüşüm,gözyaşım donmuş gözümde.. İçimdeki tek sıcaklık sana dair,bize dair umutlarmış...sanane İlgilenmezsin... Kimler kalmış geride... Tek başına yol alırken aklına bile düşmez. Elinden neleri almışsın,yerine nasıl acılar bırakmışsın... Gözünü sabahları ''sen'' diye açmış,sense kimbilir kaçıncı uykunda... Oysa yalnızlık boynumu büker benim... Çocukca sevdi seni bu deli yüreğim Zaten ince hesaplara hiç değmedim...değemedim Hasretliği,dile gelmezliği,uykusuzluğu... Hiçbirşeyi düşünmeden... Sadece ateşler içine düşürüverdim yüreğimi usulca.. Yandı,kavruldu,kısıldı kuytusunda... Sen alevlenmeden heder etsende küllerimi...hep masum kaldı Sen... İçimin susmayan sesi Sessiz çığlığımda,hâlâ benimlesin Ve ellerin... Onlar olmadan üşüyor bu kırılgan yüreğim.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() söylenenler ve söyletenleri boşver,
beni duy... hücremde, köşelerdeyim... esirim, zindanındayım... kütüphanemde sevdiğim kitaplar var, okudukça çizik atıyorum duvarlarıma, duvarlarım güzelleşiyor, gel bir bak, neler okumuşum, ne kadar büyümüşüm attığım çiziklerde... camın kenarında bir çiçek var, tohumunu bir güvercinin gagasıyla bıraktığı... kokunla büyüttüm onu... en köşede çığlıklarım var... kapının ardında kalan köşede, sen yokken çığlıklarım beni boğuyor, kapıyı açtığın ardında, demir yüzüne çarpacak çığlıklarımın, susacaklar. susacağım. susadım sana... bir köşede yüreğimin sesi var, ilk onu duyacaksın zindanına girince. susma duyunca! anlat bana! yer kalmasın karanlığa, korkuya... beni koyduğun zindanda... gelip koysana yüreğini ahh, en kırık yanıma... |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Dünya olanca hızıyla dönüyor... Umurunda bile değilim... Toprağımı yadırgıyorum buralarda. Kanıksanmış, kabule yaltaklanmış yaşamlar hakettiği küfrü yiyor benden. Acil durumlarda kırılabilecek camekanlar olmadı hayatımda. Yüzümde serseri mayın izi. Topalladığında dudağın, anlamalıydım beni sevmediğini...
Yoksunluğumun bilmem kaçıncı günü bugün. Senden ıradıkça korkunun eli ensemde... Dışarısı ayaz. Ruhum kırağıya çalıyor, kendi adımını unutmuş, kendi yerinden kovulmuş sanki. Günün yamacına çıktım soluksuz, zirvesinde siyahı gördüm. Fısıldadığımda adını, bedenimden düştüm! Gerçeğin yansıması hayaline vurduğunda sesini yüreğime sermiştin çoktan. Üstüme çöken bu sessizliğin; gülümseyişinin sonuna rast geldiğini bilmeliydim. Karnımda kıpırdanan bir hayata döndüm yüzümü. Sancısını mavi sandım, güldüm... Mutlu olduğunda gözlerime akan maviydi teninin rengi, unutmadım gülüm... Sana çarptığında ruhum çoktan ölmüştüm. Oysa öpüşünle sarılmalıydı yaram. Elimi tutmayı başarabilseydin eğer, tuttuğunda dirilebilseydim. Ölgün ruh nasıl sevilirdi ki aşkın oynak kokusu burnunda tüterken? Yakarıya kilitlenmiş dişlerimi gıcırdatırken sus dedin; Sus-tum... Bende kaldıkça çoğalan bir ıssızlık gibi yazdıklarım. Şimdi onu sana verme zamanı. Okuduğunda bu günlüğüne, bir günlüğüne, beni unuttuğunu hatırlaman için. Bilerek yaşadığın yazgına ağıtlar yakma! Askıda kalmış sevda sözlerimin; sonuna koşan rüzgara konuşan yapraklarda titrediğini düşün! Düşündüğünde gülümse! Gülümsediğinde sus! |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() hep sonrasını düşündük,planlanmışı yaşadık
kurgulanmışı yaşattık... heyacanı geride bıraktık. süprizlere ender rastlar olduk. sonunu bilmediğiniz yollara çıkmadık. dalmadık hiçbir zaman bir tünelin karanlığına. korktuk bilmediğimiz gelecekten... korkularımızda boğuluyorduk, rotayı belirlemeden çıkmadağımız, kendimizi demirlediğimiz dünyamızda. bile bile lades olduğumuzda bile şaşırır gibi yaptık ortaya çıkan sonuca. kendimizle yüzleşemedik bile, hiç çıkarmadağımız maskemizle aynanın karşısında. isteksiz gülücükler dağıttık. soğuk ellerimizle el sıkıştık. samimiyetleri kullandığımızda oldu, çıkar için samimi olduklarımızda. sahte ilişkiler içinde yuvarlanan çakıl taşlarıydık, aslında ne kadar da yalnızdık... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|