![]() |
|
![]() |
#1 |
Uzman ®
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 16 Thanked 27 Times in 23 Posts
Üye No: 43364
İtibar Gücü: 1863
Rep Puanı : 3450
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Döneceğim
Karanlığın içinde kayboldum sanki Sanki bir daha dönemeyeceğim geri Kıvrandıkça boğulup Çırpındıkça batuyorum Belki sonsuzluğun yolculuğuna çıktım Belkide son bir kez göremeyeceğim Seni, sevgini Gittikçe uzaklaşıyorum Görüyorum yaşadıklarımı Ateşten acılarla yanıyorum Sen, bir sen vardın sevdiğim Bir sen vardın uğrunda öleceğim Şimdi gidiyorum ama Bekle beni sevdiğim Bekle beni bir gün döneceğim. Şahin Yenilmez
![]() |
![]() |
#2 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Düşlerin Mutluluğu
Sınırsızdır her insanın düşleri gökyüzü kadar Ve sonu yoktur hiç Ölene dek belkide terkedilemeyen tek sevgili Yada biteceği günü beklemeye mahkum olmadan sevmek. Açız temiz hayallere, Bazen bakıyorumda Düşlerin bile sahipleri çıkıyor Benim düşüm senin düşün diye Düşünüp duruyorlar. Aslında herkesin hayalleri bir yerde birleşiyor En azından ortak nokta hep aynı Mutlu olmak.. Mutlu olmaya çalışmaktan çok mutluluğun gelmesini bekleriz hep Ve hep bir beklentidir içimizde hapis olan. Bazen isteyen herkes mutlu olabilir mi diye soruyorum kendime, Mutluluk nedir ki? Belki bir damla gözyaşı yada küçücük bir tebessüm Sınırdan öteye geçilen tek şeffaf dünya. Hepimizin düşleri mutlu olmaya kurulu Yağmur damlası kadar ıslak ve duru. Düşlerimde sınırsız ve gerçekten öteye hayaller kurarım hep Ve bir anlık bir avuntuda olsa yaşamak için yetiyor. İşte... Belkide mutluluk budur. Ve belkide bütün düşlerin tek amacı. Şahin Yenilmez
![]() |
![]() |
#3 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Düşüncelerim
Yaşamak istediğin zaman ölümün verdiği acıyı hissetmelisin Yürüdüğün yaşam çizgisi engellerle doludur Yaşamak istediğin zaman bunu haketmelisin Biliyorsun yaşamak ölmekten daha zordur. Sevmek istediğin zaman önce kendini seveceksin Kendini tanımalısın ki başkalarına vereceğin değeri bilmelisin Kendini seveceksin ki sevmenin ne olduğunu bilesin Önce sorularını kendinde cevaplayacaksın. Gitmek istediğin zaman önce neden gideceğini soracaksın kendine Yani aklın estiği için mi yoksa mecbur olduğun için mi gidiyorsun Yada geride kalnları hiç düşünüyor musun Gittiğinde neler değişecek biliyor musun? Ağlamak istediğin zaman önce neden ağladığını düşüneceksin Nedenlerini birbir sıralayıp Ağlamana deyip deymediklerini göreceksin Boş yere göz yaşı dökmemelisin. Ölmek istediğin zaman hayatı yaşadıklarını gözden geçireceksin Ölmek istediğin zaman sorunlarını karşına alıp teker teker çözmeye çalışmalısın Acı verdiğin herkesten özür dilemelisin Ama ölmek için önce yaşamayı öğrenmelisin. Şahin Yenilmez
![]() |
![]() |
#4 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Eski Bir Mektubu Okudum
Yıllar önce yazdığın mektup geldi aklıma Okumak istedim dönmek istedim o yıllara O yıllar ki yaşam çizgimi belirleyen, Yaşamamı gerektiren bazı mazeretleri içeren yıllar Bu mazeretlerden biriside sendin aslında Yazdığın satırların hepsi beni anlatıyordu sanki Hatırladın mı? Hani şu kurşun kalemle yazdığın mektup Okumak istedim ama olmadı Yazılan satırların hepsi silinmişti Yazılan herşey zamana yenik düşmüştü Peki şimdi suçlu kalem mi? Yoksa akıp giden zaman mı? Demek herşey zamanla siliniyor Hiç kimse zamana dur diyemiyor Yıllar önce yazdığın mektup aklıma gelmişti Hani şu kurşun kalemle yazdığın mektup Artık ne o yılların nede o mektubun anlamı kalmıştı. Şahin Yenilmez
![]() |
![]() |
#5 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Eskilerden Bir Rüzgar
Eskilerden bir rüzgar esti az önce Dağıttı saçlarımı Götürdü beni o günlere, Bir garip oldu içim Bir kaç damla ıslandı sözlerim Yüreğim burkuldu sonra Ağlamak istedi gözlerim, O kadar çok özledim ki her şeyi Şimdi anlıyorum aslında; Kıymetini sonradan anlıyormuş insan Kaybettikten sonra o günleri. Her insanın geçmişine dair pişmanlıkları Geleceğine dair umutları olur, ama pişmanlıklar daha ağır bastığı için Geriye sadece sessizlik kalır. Bir rüzgar eser bazen O günlere dönersin Yapabilecek bir şey olmadığı için Bütün umutlarını maziye gömersin. Şahin Yenilmez
![]() |
![]() |
#6 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Eskisi Gibi
Eskisi gibi ol yine Eskisi gibi sev beni Yaşlanmayalı hiç bir zaman Hiç unutmayalım birbirimizi Eski gözlerinle bak bana Eskisi gibi gül yine Hatırla bir zaman ne kadar çok Herşeyden çok sevdiğimizi Birbirimizi Hep eskisi gibi ol yine Hiç unutma beni Yok olup gitsem bile Hep eskisi gibi sev beni. Şahin Yenilmez
![]() |
![]() |
#7 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Faili Benim, Sebebi Sen
umutlarımı isyanlara sattığımdan beri nefret ediyorum yaşamaktan... yalancı bakışlara müsade yok artık artık tüm gözler kan çanağı olacak! sevgi ağır yaralı aşk felç kalacak, sadece isyan ve nefret olacak nereye kadar giderse ölüme kadar gidilecek.. toz duman karışıklığın ortasında henüz kundakta olan bir bebek bulunacak aydınlığın son ümidi, tüm mezarlar kazıldıktan sonra tüm umutlar yakıldıktan sonra kesilecek gözlerini daha açmamış bebeğin sesi, yıllar sonra anlaşılacak ki gözümüzü kırpmadan kundaklamışız yüreğimizi.. sevmek hiç bir şeyi düzeltmiyor sevmek yaşamak için yetmiyor çünkü kimse sevgiyi sevmiyor! ağlama artık yalancı bakışlarınla şimdi git istersen ardına bile bakma bu cinayetin faili benim, sebebi sen.. Şahin Yenilmez
![]() |
![]() |
#8 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Feda Ettim Aşkımı Senin Uğruna
Feda ettim aşkımı senin uğruna Feda etim her şeyimi Elimde senden kalan birkaç damla göz yaşım Odamda resimlerin Kararmış yüreğimde hatıraların var. Feda ettim aşkımı senin uğruna Sırf sen üzülme diye Sırf sen ağlama diye Sırf sen gitme diye Sana söylemedim. Feda ettim aşkımı senin uğruna Bırakmışım kendimi hayatın akışına Ne bir amacım Nede gideceğim bir yer var Bırakmışım kendimi yaşadığım hayatın ortasına. Feda ettim aşkımı senin uğruna Yalanda olsa sevdiğini bilmek isterdim Yalanda olsa gözlerime gülmeni isterdim Ama sen istemedin Ve eski sen değilsin artık Duruşun hareketlerin hatta bakışların bile değişti Feda ettim aşkımı senin uğruna Sen ise benden çok uzaklarda. Şahin Yenilmez
![]() |
![]() |
#9 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Fedakarlık
Hayatta her zaman istediğin bir şeyler için fedakarlık yapmalısın Bir şeyi kaybetmeden yenisini kazanamıyorsun Ama düşündüğümde her anımız böyle geçiyor Yani ağlamadan gülemiyoruz mesela Yada yağmur yağmadan güneş açmıyor Birisi ölmeden yenisi doğmuyor Hayatta her zaman istediğin şey için fedakarlık yapmalısın Yani sevmeden sevilmenin ne anlama geldiğini bilemezsin Yada korkmadan korkuyu yenemezsin Fedakarlıklarla doludur hayatımız Yaşamadan ölümün ne demek olduğunu bilemezsin Yürümeden koşamazsın Acıyı yaşamadan acıyı anlayamazsın Karanlık olmadan aydınlığın farkına varmazsın Bazen düşünüyorumda ikisininde olması gerekiyor Yani karanlık olmadan gündüzün kıymetini bilemiyoruz Yada ağlamadan gülerek geçen zamanımızın değerini Sevilmeden sevmenin ne demek olduğunu Hayatta her zaman istediğin bir şey için bir diğerini feda etmelisin Yaşamak istiyorsan önce ölümün ne demek olduğunu bileceksin Sevmek istiyorsan sevilmenin ne demek olduğnu bileceksin Eğer ölmek istiyorsan feda edeceğin şey hayatın olacak Feda edeceksin. Şahin Yenilmez
![]() |
![]() |
#10 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Film Gibi
Bu zamana kadar hatırlanmamışsa Yaşamak için gerekli olan duygular Yada hatırlatılmamışsa Neye yarar ki yaşamak bundan sonra. Gözlerime söz geçirsem de kalbime hep yenik düşmüşümdür Alır başını gider o bazen Kaptırır kendini uzak deniz kızlarına Sonra gel de pirincin taşını ayıkla.. O orada ben burada olmuyor En iyisi unut diyorum kendi kendime. Unutmak! Hayatımızın en kilit kelimesi Bazıları ben unuttum diyor Yalan! Hiç bir şey aslında akıldan çıkmıyor... Çoğu zamanımızı Hatta hemen hemen ömrümüzün tamamını -Yalan..deyip -Yalan dünya..deyip -Sahte,-hayal,-düş..deyip geçirdik... Gerçekleri yitirdiğimiz şeylerin ardından aramaya başladık sonra Avuttuk bunca yıl kendimizi. Sonra bir bakmışız ki epey olmuş güneş batalı... Benimde canım geçti tüm karanlıklardan Ama hiç korkmadan... Şu an tüm hayatım Gözlerimin önünden bir film gibi geçiyor Ben ise hiç yaşamamış gibi seyrediyorum.. Şahin Yenilmez
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|