![]() |
![]() |
#41 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4236
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() GÜLÜM SÖZÜMÜZÜ TUTTUK BE...bizi ancak ölüm ayıdı y...
SOĞUK BİR PAZAR SABAHI, KAPLAMIŞ SİYAH BULUTLAR HAVAYI, SAAT 05:20 DOLAYLARI, PENCEREDEN BAKARKEN SİYAH BULUTLARA, SEN GELDİN BİRDEN AKLIMA, BENİ TERK ETTİĞİN GÜNDEN BU YANA, KALBİM BENZEMEKTE ŞU GÖKTEKİ SİYAH BULUTLARA, SABAHIN SOĞUĞU İÇİMİ ÜRPERTİYOR, NELER ÇEKTİĞİMİ ALLAH`TAN BAŞKA KİMSE BİLMİYOR, AKLIMA SENİNLE GEÇİRDİĞİMİZ GÜNLER GELİYOR, HANİ DERDİK YA BİZİ ANCAK ÖLÜM AYIRIR DİYE, gülüm sözümüzü tuttuk be, BİZİ ANCAK ÖLÜM AYIRDI YİNE... |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Üzerimde ; gezip dolaşıyorsun! İçimde ; hareket edemeyeceksin!
Üzerimde ; günah işlersin! İçimde ; hesap vereceksin! Üzerimde ; gülüyorsun! İçimde ; ağlayacaksın! Üzerimde ; neşelenirsin! İçimde ; mahzun olacaksın! Üzerimde ; mal topluyorsun! İçimde ; pişman olacaksın! Üzerimde ; haram yiyorsun! İçimde ; kurtlar seni yiyecek! Üzerimde ; hile yapıyorsun! İçimde ; zelil olacaksın! Üzerimde ; sevinçlisin! İçimde ; üzüntüye düşersin! Üzerimde ; ışıkta geziyorsun! İçimde ; karanlığa d |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() GÖnlÜmÜn UĞurusun...ruhumun Huzurusun...gÖzÜmÜn Nurusun....İÇİme
ÇektİĞİm Nefessİn....damarimda DolaŞan Kansin.....sen Tek AŞkimsin......sen Canimsin.......canim.....sen VazgeÇİlmezİm.....senİ Benİm Kadar Çok Kİmse Sevemez......ben Senİ Çok Ama Çok Sevİyorum...canim...gÖnlÜmÜn UĞuru UĞurum Cnm Bnm |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() sen öle güzelsin ki ne dağlar ne denizler sana yetişemiyo sen öle
güzeldinki yıldızlar sönük kalıyodu sen öle güzeldinki hayalimi öle güzel süslüyodunki ama şimdi o güzelim hayatımı bir zindana çevirdin bunun intikamını almıcam sanma burda almazsam bunun öteki dünyası var güzelim orayıda düşün elimden kurtulacanı sakın ama sakın düşünme sen benim hayatımı karattın bende senin hayatını karatacam ama yaşadığım bütün olaylar güzelmiydi yoksa harammıydı anlamadım güzelim |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Özledİm Senİ Bilemessin Ne Halerdeyim Sen Orda Ben Burda Gecmiyor
Gunlerim Saatler Oyle Yavaslamiski *******i Oyle Ozluyorumki Seni Kendimi Eksik Hissediyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gitmek istiyorsun,beni buralarda bırakıp
taa uzaklara,sende biliyorsun ki onu sewmiyorsun ama neden gidiyorsun,mutlulugu uzaklarda neden arıyorsun. beni hiçmi sevmiyorsun bir parça da olsa gitmek istemesen de gidiyorsun hiç unutma ama: SENİ SEWİYORUM ANLIYORMUSUN SENİ UNAUTAMIYORUM BİLİYORMUSUN SENSİZ OLAMAM GÖRÜYORMUSUN SEWİYORUMMMMMMM |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() hayatla kavgaymış kimin umrunda
******* sonum olmuş senden uzakta hasret yakındır hemen kapıda kilitler açılmazmış sevdan olmayınca kimileri unut!kapılma dediler sen severken o;unutur dediler yollarını gözleme,şimdi uzakda dediler gün gelir anlarsın,ağlama dediler son nefesim kaldı,hadi almaya gel gelipte mezarımı,kazmaya gel gülüşünle kandırma,vedaya gel gelipte sevmedim demeye gel |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() nikahına beni çağır sevgilim
istersen şahidin olurum senin bu adam kim diye soran olursa eski bi tanıdık dersin sevgilim hayaller kurardık biz yıllar önce seni çoook seviyorummm... |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() son sigaramı yaktım,hüzün dolu gece de
her nefeste seni buldum,karanlık köşelerde yalvardım yakardım sesimi duy diye boş sokaklarda yankılandı,zamansız çığlıklarım bir gün olsun oturupta ağlamadın benle başını omzuma koyupta dertleşmedin benle *******e inat sabağları beklemedin benle lanet olsun sana be lanaet olsun o kara gözlerine bir daha bir başkasını sevemeyesin her baktığın yüzde beni göresin yağmurlu *******de yüreğin titresin gün gelirde çıkarsan karşıma tek bir sözüm |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() kıyametim oldun
o gidişinin ardından beni yanlız bıraktın karanlıklar ardında yıktın yüreğimi anlayamadın sevgimi yaraladın kalbimi kıyametim oldun bedenimin beni gözü yaşlı bıraktın sensizliğe mahkum ettin yüreğimi yanlız bıraktın benim kıyametim oldun peşinden sürükledin yüreğimi kilitledin kalbimi çaldın benden sevgimi kıyametim oldun yüreğimin kıyametim oldun sevgimin......... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|