![]() |
![]() |
#41 |
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 121 - Bayram
Gençliginin ilk yillarinda Hitler, bir falciya gider : - Söyle bakalim falci ne zaman ölecegim? Uzun zaman sessiz kalan falci cevap verir : - Bir bayram sabahi... Hitler sasirir : - Ne bayrami bu? - Siz öldügünüzde tüm dünyanin yapacagi bayram... |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Banned
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 122 - Evlilik
Kadin : Evlendigimiz zaman, senin bütün üzüntülerini ve sorunlarini paylasmak istiyorum... Adam : Çok tatlisin hayatim... Ama çok sükür, benim hiçbir üzüntüm ya da sorunum yok... Kadin : Ama daha evlenmedik ki hayatim :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() 123 - Mutluluk
Bir kari-koca çok kötü bir kaza gecirirler. Kadinin yüzü tamamen yanar. Plastik cerrahlar kadinin yüzünü eski haline getirebilmek için deriye gerek oldugunu ama kadindan deri alamayacaklarini söyleyince kocasi deri vermeye gönüllü olur. Fakat kocasindan alinacak deri popo bölgesinden alinacaktir... Adam bu bilginin karisina soylenmemesini ister çünkü moralinin bozulacagindan çekinmektedir. Ameliyat tamamlandiktan sonra kadin eskisinden de güzel görünür. Her gören bu muhtesemgüzellik karsisinda hayrete düsmektedir. Birgün kadin kocasi ile basbasa kaldiginda : - Hayatim çok tesekkür ederim. Benim bu halim senin sayende. Sana nasil tesekkür etsem? - Tesekküre gerek yok hayatim. Annen seni her öptügünde ben gerekli mutlulugu duymaktayim zaten... |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() 124 - Vakko
Elma ile elma şekeri karşılaşmış. Elma, elma şekerine : - Çok şıksınız, bu renk size çok yakışmış, nereden giyiniyorsunuz? - Vakko dan tabii... - Belli belli... Arkanızda bulunan kazıktan açıkça belli oluyor :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() 126 - Bisiklet
Adamin biri askere giderken karisinin hamile oldugunu ögrenmis. Karisina : - Karicigim, eger oglum ben gelmeden dogarsa bana bir telgraf yolla. Telgrafta "Bisiklet geldi" yazsin, demis. 3 ay sonra kadinin kizi olmus. Karisi bir telgraf çekmis. Ertesi gün telgraf ulasmis. Telgrafta söyle yaziyormus : - Bisiklet geldi! Pompasi yok!.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() 127 - Karsiz Satis
Hirsiz, çaldigi birkaç takim elbiseyi satmak için pazara gider. Fakat elbiseleri bir baska hirsiza çaldirir. Aksam eve üzgün döndügünü gören hanimi sorar : - Elbiseleri iyi karla satamadin mi yoksa? Hirsiz gülümseyerek söyle cevap verir : - Kar yapamadim hanim. Bu sefer götürdüklerim alis fiyatina gitti.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() 128 - Kaleci
Çapkin futbolcu, dans ederken sevgilisinin poposunu tutunca genç kiza sorar : - Hey, ne yapiyorsun öyle? Futbolcu özür diler : - Ne olur sevgilim, affet beni. Biliyorsun ben kaleciyim. Topa sahip olmam lazim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() 129 - Gazoz
Bir Ingiliz, bir Fransiz ve 1 Türk birlikte otele gitmisler. Otelde sadece ayni odada bulunan 3 yatak varmis. Mecburen kabul etmisler tabi... Herkes uyumaya baslamis. Birden Ingiliz, Türk e kafa atmis... Türk : - Neler oluyor yahu? - Rüyamda topa kafa vuruyordum... Aradan zaman geçmis, birden Fransiz Türk e ayakla vurmus... Türk : - Yine ne oluyor ? - Rüyamda topa vole vuruyordum... Tekrar yatmislar, aradan biraz zaman geçmis, Türk kalkmis bunlarin üzerine isemeye baslamis, topluca bagirmislar : - Ne yapiyorsun be delirdin mi? - Ilk yari bitti gazoz dagitiyorum :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() 130 - Roger
Roger agir sartlar altinda çalisan bir isçidir. Bos zamanlarinda hep bowling ve voleybol oynamaktadir. Karisi bu duruma üzülür ve bir hafta sonu onu striptiz kulübüne götürmeye karar verir. O aksam beraberce kulübe giderler. Kapidaki bodyguard : - Hey Roger. Seni görmek ne guzel, der. Karisi : - Daha önce buraya gelmis miydin? - Hayir o adami bowlingten taniyorum. Içeri girerler ve bir masaya otururlar. Garson gelir : - Iyi aksamlar Roger... Herzamanki gibi cin tonik di mi? Karisi : - Bana bak sen buraya daha önce geldin degil mi? - Ne alakasi var? Voleyboldan tanirim onu bir iki tek içmisligimiz var. Ordan yani. Karisi pek tatmin olmamistir, derken stiriptizci hatunlardan biri masaya gelir ve : - Selam Roger, yine özel masa sovundan mi istersin? Karisi hisimla yerinden kalkar ve kulübü terk eder, bir taksiye biner, taksi kalkmadan Roger da biner. Kadin korkunç sinirlidir. Soför : - Bu geceki cok suratsizmis Roger. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() 131 - Fifi
Bir kompartimanda Ingiliz, Fransiz, Alman ve oldukça güzel genç bir bayan seyahat ediyorlarmis. Bir ara genç ve güzel bayanin basinin üzerindeki sepetten sivi damlayinca Ingiliz hemen oturdugu yerden firlayip, parmagini degdirerek siviyi yalamis ve : - Hiimmm, bu halis viski... Fransiz ayni islemi yaparak : - Hadi canim bu bal gibi sarap... Alman : - Yaniliyorsunuz beyler bu olsa olsa bira olur... Genç ve güzel bayan gülümseyerek ayaga kalkmis ve sepete hafifçe dokunarak : - Kiz FIFI, bir türlü ögrenemedin çisini tutmayi... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|