![]() |
![]() |
#41 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8786
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() seviyorum
sen bana goz yaslarindan bir damla versen ben sana denizlere donusturrum sen bana dunyayi versen ben sana denizlere donusturum sen bana kalbimi versen ben icine en temiz ve en sifat askini koyarim yeterki beni sevmeyi bil bir isim var unutamadigim bir cicek var koparamadigim bir hayal var kuramadigim birde sen versin sevipte doyamadigim |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() YÜREĞİMDE ÇARPIYORSUN
Bir zamanlar senin için Yanan bendim yanan bendim unuttun mu Ettiğin o yeminleri Yoksa canım unuttun mu Yüreğimde çarpıyorsun Hala bende yaşıyorsun Üzme artık gel sevgilim Üzme yeter ne olursun Saçlarına kır çiçeği Takan bendim takan bendim unuttun mu *******i ellerini Tutan bendim unuttun mu |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bulutlarla Yürüyen Adam
Bulutlar dolaşıyordu üstünde O ise sadece yürüyordu düşünmeden Gideceği yer belki çok uzaktı ama o yürüyordu Sevmişti bir kadını o onu sevmesede Bilmişti öğrenmişti hayatı onun sayesinde Kaç kere onun için ölürüm diyordu Ve reddildiği zaman hep ölmeye kalkıyordu Ama sonra aklına yine o geliyordu Ve vazgeçiyordu Onun yüzünden ölmek istemiyordu Çünkü onu suçlamış olurdu Bunu biliyordu ve ölmüyordu onun için Bulutlar sanki onu takip ediyordu Ne yapacağını merak eder gibiydiler Bazen el sallarmışçasıına yağmur yağdırıyorlardı Ama o bulutlara bakmıyordu bile O sadece onu düşünüyordu Ve şimdi de ona gidiyordu Elinde yine bir orkide vardı ve yine takım elbise giymişti Ona yaklaştıkça heycanı artıyordu Ve sonunda kapısının önüne geldi Kapıyı çalmak istedi ama çalamdı Eli gitmiyordu Galiba yine reddilmekten korkuyordu Tam vaçgeçmiş bir şekilde geri dönerken Kapı açıldı Ve içeriden elinde çöple o çıktı Bir şeyler söylemek istiyordu O da anlamıştı bunu Ve o neyin var dermişçesine baktı ona Konuşmadı sonra bulutlarla yürüyen adam Sadece gözleri ile anlattı hislerini Sonra anladıysan eğer beni konuşcağım dedi Kafa salladı o ve konuştu adam Seni seviyorum ve senle olmak istiyorum dedi sadece Ve sustu arkasına dönüp yürüdü O da sustu konuşmadı Konuşmak istedi ama konuşamadı O da onu seviyordu ama konuşamıyordu Çünkü o dilsizdi ve bulutlarla yürüyen adam bunu bilmiyordu Bilmiyordu çünkü onu uzaktan seviyordu Bilmiyordu çünkü oda duyamıyordu Konuştuğunu anlıyordu ama duyamıyordu Bulutlarla yürüyen adam böyle defalarca reddedildiğini zannetti Ve o gün bulutlarla yürüyen adam öldü Mezar taşına BULUTLARLA YÜRÜYEN ADAM ONUN İÇİN ÖLDÜ yazıldı O günden sonra bulutlar bir daha hiç susmadı Hep ağladı ve hep ağladı |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sonunda vazgeçtim aşık olmaktan
Bilemezsin Her yolum sende biter ve başlar Hani tren yolu uzayıp gider ya Gözlerin raylarda takılı... Sormaz mı? Yolcusuna Bu yol nerede ne zaman biter… Sonunda vazgeçtim aşık olmaktan Bilemezsin ekmek gibi su gibisin… Bu yol nerede ne zaman biter Bilemem… |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerin
gözlerinde tanıdım seni hayata gülümsemeye çalışan kalbinin bakışlarına düşen güzelim yansımalarında kocaman küçümen yaşına sığdırdığın onca yükün kah kadınsı kah çocuksu içten konuşmalarıydı paylaştıkların aldırdığın kaşlarında hatırlamak istemez gibiydin unutmaya çalıştığın günler aylar yılların kalın kapkara yitirilmiş umutlarını ardında kalan ince çizgilerde belki hiç tatmadığın dişiliğinin okşanasılığı hoyrat sözcüklerinde saklı zerafetinin sevilesiliği çocuksu kadınlığının omuza, kalbe, dudağa düşen beklentisi..ni.. yaşamak ister gibiydi doyulası gözlerin duyamadığım sende saklı sözlerin kimbilir … |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Önce yağmur vardı;
Seni yağmurların aldığını biliyordum Ama durmadan seni aradım,adını bağırdım;duymadın... Beni benden başka kimse duymadı. Yağmurun altında akşam oluyordu, Yağmur yağmasa akşam olmayacaktı, Belki bunların hiçbirisi olmayacaktı. Şiirden ayrılan bir dize gibi kalktın gittin Bir dizesi eksik şiir gibi kalktın gittin. Yağmur ve akşam Bağırdığımı duymadın ama bağırdığımı biliyordun. Elini aradım,elin yoktu. İşte böyle yağmurlu bir akşamdı Bir yaz günü açılsaydı kapılar Yağmur yağmasaydı,seni yağmurlar almasaydı Koşacaktım sana İhtimal ben kapıyı vurmadan açacaktın, Elimi bulacaktın, Yağmur yağmasaydı,seni yağmurlar almasaydı. Kimbilir ellerin nasıl dururdu? Seni yağmurların aldığı bir akşamdı; Sen yoktun... Sözlerini bulamadığım bir şarkının müziği vardı Küçük,eski bir yara izi gibi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ilk Sensin
Sesini duyunca kıpır kıpır olduğum, gözlerine bakmaya utandığım, ilk sensin... Ellerini tutunca sıcaklığını bedenimde hissettiğim, yanında olduğumda dünya’nın umrumda olmadığı, ilk sensin... Gece gündüz hiç durmadan düşündüğüm, sensizliği düşününce gözlerimin yaşla dolduğu, ilk sensin... Bugün, yarın, her zaman için bağlı kalacağım, sensiz yaşamayı yaşamak saymadığım, ilk sensin... Düşlerimde, hayalimde, her yerde gördüğüm, bu dünyada tek sevdiğim, ölesiye aşık olduğum, İlk ve son aşkımsın.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ALIŞKANLIK
Gitgide alışıyorum sana.... Hiçbir alışkanlık bu kadar güzel olamaz... Ellerin ellerimden uzaksa nasıl güçsüzüm bilemezsin... Yanımda olduğun zamanlar; sigara dumanı gibi ciğerlerime doluyor, alkol gibi damarlarıma yayılıyorsun... Durmadan başım dönüyor verdiğin hazdan... Alışkanlıklar daima korkutur beni... Düşün ki ben yaşamaya bile alışkın değilim... Kendimi kendime alıştıramadım yıllardır... Fakat şimdi sana alışıyorum... Alıştıkça özlemim artıyor, daha yoğunlaşıyor. Yalnız içimde garip bir korku var. Sana alışmaktan değil seni kendime alıştırmaktan korkuyorum... Bir gün sana şimdi verdiklerimden daha güzelini daha değerlisini verememekten korkuyorum... Bir gün ansızın ölmekten ve seni, bana olan alışkanlığınla yapayalnız bırakmaktan korkuyorum... Oysaki her zaman ve günün her saatinde yanında olmalıyım senin... Bana alışmış olmaktan pişmanlık duyacağın bir dakikan bile olmamalı... Bütün zamanlarını zamanlarımla karıştırıp emsalsiz bir zaman bileşiminde yaşatmalıyım seni... Uykularda bile aynı rüyayı görmeliyiz. Her şeyin ve her zevkin yarısı senin olmalı, yarısı benim... "Bana alış" demeyeceğim... Nasıl olsa alışacaksın bir gün... Şimdi çirkinliğimde güzellikler bulan gözlerin, o zaman en güzeli görecek bende! Alışkanlığınla, sevginle yepyeni bir "ben" yaratacaksın benden! İlk defa sevilmenin ürpertileri içindeyim inan. Sevgimle mukayese edebileceğim tek şeyi beni sevmende buldum... Ömrümde kimse bana sevmenin gerekliliğini öğretmedi. Kimseden sevgisini istemedim, verdiler almadım. Bencildim bir zamanlar, sevmek benim hakkım diyordum. Oysaki şimdi bir zamanlar hiç sevmemiş olduğumu kendi kendime biraz da utanarak itiraf ediyorum. Asıl büyük sevgiyi seni sevmekte buldum ve sevgim senin sevginle değerleniyor, ayrı bir anlam kazanıyor... Sevgin olmasaydı değersiz bir cam parçasıydım. Sevginle bir aynayım şimdi. Bana bakanlar baştanbaşa seni görecekler içimde... Bir zincirin iki halkasıyız seninle anlıyor musun? Aynı kadehte karışmış iki içkiyiz. İki kelimeyiz seninle birbirini tamamlayan. Her yerde iki olduğumuz için bir bütün haline geliyoruz durmadan... Alışkanlığım devamlı sana çekiyor beni... Durup durup dudaklarını öpmek geliyor içimden... Saçlarını okşamak geliyor, ellerini tutmak geliyor... Kokunun tenime sindiğini hissediyorum *******i... Teninin dudaklarımda eridiğini hissediyorum... Boynunun en güzel yerini benden başkası bilemez artık... Seni kimse benim kadar benimle bir bütün olduğuna inandıramaz.... Gitgide bu alışkanlığın içinde kaybolduğumu hissediyorum... Beni yaşadığım zamanın dışına çıkarıyorsun. Bir gün tarih öncesinde yaşıyoruz , bir gün bulutların üstünde... Uzun süren bir baygınlık sonrasının o anlatılmaz baş dönmesi içindeyim... Bütün merdivenler birbirine eklendiği zaman seninle vardığım yüksekliğe erişemez... Açılmış bütün kuyuların derinliği içimde seni bulduğum yer kadar derin değil... Alışkanlık kozasını ören bir ipekböceği gibi gitgide tamamlıyor bizi. Emsalsiz bir oluşun içinde yuvarlanıyoruz. Korkunç bir yangın başladı yüreklerimizde. Özlem, kıskançlık, arzu ne varsa içimizde hepsi birdenbire tutuştu. Alev almayan bir yerimiz kalmadı. Alevlerimiz muhteşem bir kızıllığın içinde yıldızlara kadar uzanıyor. Hiç bir su, bu ateşi söndüremez artık. Nehirle, denizler boşalsa üstümüze hiç sönmeyeceğimizi biliyorum. Bu yangın biz birer kor haline gelinceye kadar sürecek. Önce bakışlarımız alıştı birbirine, sonra parmak uçlarımız... Bu oluş tamamlandığı anda yeryüzünde bizden güçlüsü olmayacak! En mutlu olduğumuz yerde en güçlü de olacağız seninle... Bu bir sonun değil bir varoluşun başlangıcıdır. Geçmişteki tüm alışkanlıkların bana alışmanı önleyemez artık... |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ve akşamdı..
sen konuşuyordun.. gözlerime en derinden bakarak.. bazen gülümsüyordu gözlerin.. bazen hafif bir yağmur.. seni dinliyordum..hepsi yalandı.. ve akşamdı.. ben konuşuyordum.. gözlerine bakmamaya çalışarak.. bazen kelimeler boğazıma takılıyordu.. bazen kendimi anlatmakta zorlanıyordum.. beni dinliyordun..oysa hepsi yalandı.. ve akşamdı.. ikimizde susuyorduk.. kelimeler bizi bir yere götürmemişti.. ellerin ellerimde.. itelenmiş bir aşkın iki tarafından.. öylece bakışıyorduk.. çaresiz olduğumuzu..sen de.. ben de biliyorduk.. kalbimizin sıcaklığı dışında.. hepsi yalandı.. ve akşamdı.. doğruyu yaşamak için çok az vaktimiz vardı.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bilsem Ve Dirilsem De Yürüsem
Belki soğuk zaman, şiire doymadan toynaklar baki Sanki ruha haber var, kılıçlar anlık efendiler sonra bahar Karar günü her dem tuğra ve dert çığlıkta akşam Yaşasam ve yaşamasam ne ki doğrulur umut gelir kırlangıçlar Su akacak bir gün duyulur çağrılar ve durulur köpük. Ben oradaydım bilmeden vurulur turnalara gem Her em şifa değildir her dem gizliden akar bengisu. Bilsem ve dirilsem de yürüsem güneş aha şurada an yakın Kalkın ceylanlar göç var tarlalar ve ağaçlar, yoruldu gelecek Kurnaz tilkiler karanlığında kaldı kunduzların Yıldızların varına denk ne varsa gerçek ben inanıyorum hayata. Daha toprak kuru bebekler uyanacak ancak Anlayacak ne varsa bilip de taşımak kadar yoruldum ey yar. Kök sağlam dağlar kadar anlasam yağmuru kolay berekete durmak Uyumak sonra aldırmadan, kan üzre çizgiler kadar devlet Evet haykırmaya lakin çığlık evrensel olsa güzel Ezel-ebet tarla mezarlıklar bire bin veren harman ne yaman bir ders. Dervişin yüzü düşer ebrulara ve tekne sıcak Alınacak ne kadar öç varsa alınacak sürülünce sayfaları kitabın. Denilse ki kral çıplak kahkahalar yükselecek göğe Dağlara ağan bulutlar şaşıracak tavşanlardan önce. Gülünce çiçekleri kıskandıracak bebekler, denklemler iflas edecek Gidecek gelmemek üzre kötü örtü kalkacak aydınlanacak gökyüzü. Özü ve sözü ile yürüdü erler ki gelirler Ayak sesleri değil mi ağıtlar, türküler, şiirler ve cümle evrensel bilgiler. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|