![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kimse duymasın
Sıkıntılara göz açmanın ötesinde Kasvetli doğardı sabahlar Uyanık mı, uyurgezer mi Dolaşırdı beden Bilmedim. Kalabalığın ortasında Arka planda yalnızlığım Bunca koşturma içinde Bir 'BEN' vardı unuttuğum Ve ertelediğim bir gelecek. Güçlü kılardı uzanan elleri geri çevirmek Sorun değil tamir etmek Kırılan sevdayı, kaybolan güveni ama … Her defasında yıkılmak yok mu? Ve Acısını paylaşmak sessiz sedasız ağlayışlarda / zordu Laf olsun, biri olsun hayatımda diye Aşk yaşayanlardan olamadım ki ben. Sevmeyi hiç beceremedim. Hele ki aşk! İmkansız bir tarifti benim için Ateşten gömlekte buzdan bir bedenin direnmesiymiş sevda Güz bir başka oysa şimdi. Yağmurlar, mürekkebi olmuş katran *******imin. En büyük çığlığımsa, Gözlerimden yankılanıyor boş duvarlara. Ne değiştirdi şimdi beni? Ben hep aynı bensem, Hayat aynıysa Yenileyen ‘SEN’ mi oldu yarınlarımı? Gözlerin doğdu sessiz kumsalıma, Aktı coşkun nehirler. Çakılların arasında kıvrılırken / huzuru öğrendim yüreğinde. Ilık meltemler doluyor sabahlara. Bilmediğim bir şey göğsümdeki kıpırtılar Sürü sürü nal sesleri var çit çektiğim göğsümde. Sevgi için ağlamayı Mutluluğun durdurulamadığını öğrendim yanaklarda bu yaştan sonra Şimdi sadece ‘SEN’ varsın hayatımda. Suların ardında doğan güneş gibi Arınmaya çalışıyorum karanlıklardan. İkimizin olduğu bir dünya çiziyorum, Ay tenine kırmızıyı damlatıyorum kalbimden. Sakın uzaklarda kalma Seni seviyorum diyorum… Nasılsa sen kim olduğunu biliyorsun. Yeditepe'de bilsin istiyorum aslında ama Göze gelecek diye bu sevda / korkuyorum Bilmediğim sokaklar yutar diye / adını bile haykıramıyorum Yutkunuyorum... Susuyorum… ‘Kimseler duymasın 'Seni Özlüyorum' Arzu Altınçiçek |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|