![]() |
![]() |
#491 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8785
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Senin vicdanın senden başkasını temsil edemez.
Sevgi ile yorulmadan ilerleriz. Sevgi ile, sadece onunla başkaları için fedakarlık yapabiliriz. Su gibi olmalıyız. Her şeyden aşağıda, ama kayadan bile kuvvetli. (Siyu Kabilesi) Unutmayın çocuklarınız sizin değildir. Onu Yaratıcı'dan ödünç aldınız. (Mohawk Kabilesi) Yapmamız gereken: her şeyi eski sadeliğine döndürmektir, böylece bozulan düzenimiz yeniden kurulacaktır. Şeytan hakkında konuşmayın.Gençlerin kalbinde merak uyandırır.(Siyu Kabilesi) Allahın kelimeleri meşe yaprağı gibi sararıp düşmez, çam yaprağı gibi ilelebet yeşil kalır. (Mohawk Kabilesi) |
![]() |
![]() |
![]() |
#492 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ne kaDAr kaçaRsaN kaç,soNUnda göSLere takıLmaz mı insaN,zaTEn her şeYi aNLaTAn onLar diiL mi baSeN!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() dünyada her sevgili, kendine bi eş arar!
taşın kalbi yoktur ammaa... onuda yosun sarar!!! Bakmayın gözümdki yaşa,yüzümdeki hüzne acımayın.Mutluluk sadece gülmsemkle olur sanmayın Her nfste, sevnç vardır,bılmeyne aldnmayn Mutluluk sadece gülümsemekle olur sanmayın... Her nefeste, sevinç vardır, bilmeyene aldanmayın... ♡GüVeN rUh gİbİdİr ÇıKtIğI yErE bİdAhA gErİ dÖnMeZ...... Seviyorum sevmenin acı verdiğini; her sevenin sevilmediğini bile bile ! ama yinede bir umut taşıyorum belki SEVEN SEVİLİR diye !!: Bana yrnın getırecei kısı sen deılsen eger,,yrn olmasın bana bu gn yeter!!! cok uZaktasıN beNi duymaZsıN beLkide HaTırLaMzsıN HaNi Hep derdiN ya "seN bNm biTaNemsiN"..biTaNeN burda seN nerdesiN ?? Ben Ben oLduğUm sürEce seviLdim. BeNi satanLarı kalbiMden bir bir siLdim !! Sevenlerimi kanımdan bi an olsun ayırmadm! hep başım dik yürüdüm!! hayatıma yanLış insanLarıda soktum!! ama onLar bunu hak etmediLer! şimdi sadece yanıma yakışanLa olurum koLpaLarLa değiL...!! ' Şimdi gözLérimé göz yaŞını öğrettinn ßu yaşLarr utangaç boynunun KolYéSi oLsun.!!ßuda ßenim sana ayrılırken hedıyem olsun Vefasızz. iLGi mi isTioSN..öNce iLGi GsTerMeN GrK,sewGi mi isTiosN..Önce SewgN GsTerMeN Grk,A$kNa Kar$Lk mı isTiosN..Bu KaLbi Hak eTmN Grk! |
![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir telefon bekliyorum, sevgilim diye başlayan, seni seviyorum diye biten. Bir telefon bekliyorum, dün gelmesi gereken ve bugün hala gelmeyen...
Hayatta üç şeyi sevdim. Seni, kalbimi, ümit etmeyi. Seni sevdim, sensin diye. Kalbimi sevdim, seni sevdi diye. Ümit etmeyi sevdim, belki seversin diye... Hayatta iki kör tanıyorum; 1.'si senden başkasını görmeyen ben, 2.'si beni göremeyen sen... Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamını taşısaydı ve sen bana, seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inanki bir tanem her gün yağmur yağardı... Eğer ******* seni düşündüğüm kadar uzun olsaydı asla sabah olmazdı... Seni asil insanların basit sevgileriyle değil, basit insanların asil sevgileriyle sevdim. Bu güzel aşkımıza nokta koyma, sana kucak dolusu virgül getirdim... Gülmek için mutlu olmayı bekleme, belki mutluluk gülüşünde saklıdır, sakın ağlayayım deme! Belki bir yerlerde senin bir tek gülüşün için yaşayan biri vardır... |
![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hayatta iki kişi tanıdım.Birisi rüyalar kadar uzak sen, diğeri sevgililer kadar yakın ben.Hayatta iki kişi tanıdım .Birisi asla benim olmayacak sen, diğeri senden başkası olmayacak sen.
Bir sıcak yüz aradım şu tenha sokaklarda sanki herkes yabancı herkes darılmış bana.ne derdimi soran var ne tanıdık bir çehre.ne tarafa uzansam ellerim boş kalıyor,mutlu olan kimseler hüznümü arttırıyor. bir mizrak olur bulurum kalbinin yerini bir hancer olur alirim ustundeki derini Sana dalgalardan kalem yaptım ve kıyıya seni seviyorum yazdım, sen de inandın degil mi? Sen delisin, seni sevmedim, sana baglandım sana taptım... Ayrılık kucuk sevgileri oldurur ama buyuk sevgileri guclendirir. Tıpkı ruzgarın mumu sondurup yangını guclendirdigi gibi... Bizim de sevgimiz hep yasayacak ve daha da guclenecek sevgilim. Nice gunlere birlikte olmak dilegiyle... Bir gün dudakların kurursa okyanusu getiririm sana aksam ayazında titrersen güneşi getiririm sana eğer gönlün sevgi ararsa kalbimi söker getiririm sana KIRÇIÇEGIM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#496 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() "Dünya bize atalarimizdan miras kalmadi
Onu cocuklarimizdan ODUNC aldik" Aşkı tanıdığında, Yaratıcı'yı da tanırsın. (Fox Kabilesi) Bir başkasının kabahati hakkında konuşmadan önce daima kendi makoseninin içine bak (Sauk Kabilesi) Bir düşman çok, yüz dost azdır. (Hopi Kabilesi) Bir kere "Al şunu" demek, iki kere "Ben vereceğim" demekten iyidir. (Kabilesi bilinmiyor) Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır. (Mohawk Kabilesi) Düşmanımı cesur ve kuvvetli yap! Eğer onu yenersem utanç duymayayım. (Apache Kabilesi) Fakir olmak, şerefsiz olmaktan daha küçük bir meseledir. Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz. Gözün ile değil, yüreğin ile hüküm ver. Günümüzde insanlar bilgiyi arar oldu, hikmeti değil. Halbuki bilgi mazidir, hikmet ise istikbal (Lumbee Kabilesi) İhanet arkadaşlık zincirini karartır, fakat vefa onu her zamankinden parlak yapar. İlkbaharda usul usul yürü; toprak ona hamiledir... İnsanın gözleri öyle kelimelerle konuşur ki dil onları telaffuz edemez. Kehanet, muhtemel bir olayı kesin bir bakış ile görmekten başka şey değildir. Hava ya bulutlu olacaktır, ya da güneş açacaktır. (Cherokee Kabilesi) Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. (Ute Kabilesi) Komşun hakkında hüküm vermeden önce, iki ay onun makosenleriyle yürü! (Cheyenne Kabilesi) Ölüler güç ve bilgilerini beraberinde götürmez, yaşayanlara ilave eder. (Hopi Kabilesi) Senin vicdanın senden başkasını temsil edemez. Sevgi ile yorulmadan ilerleriz. Sevgi ile, sadece onunla başkaları için fedakarlık yapabiliriz. Su gibi olmalıyız. Her şeyden aşağıda, ama kayadan bile kuvvetli. (Siyu Kabilesi) Unutmayın çocuklarınız sizin değildir. Onu Yaratıcı'dan ödünç aldınız. (Mohawk Kabilesi) Yapmamız gereken: her şeyi eski sadeliğine döndürmektir, böylece bozulan düzenimiz yeniden kurulacaktır. Şeytan hakkında konuşmayın.Gençlerin kalbinde merak uyandırır.(Siyu Kabilesi) Allahın kelimeleri meşe yaprağı gibi sararıp düşmez, çam yaprağı gibi ilelebet yeşil kalır. (Mohawk Kabilesi) |
![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Eğer şu an istediğin yerde değilsen, bu senin daha iyisini yapamayacağından değil, kendi kendine söylediklerinden, kendi kendine inandırdıklarındandır. Hakketmediğini düşünmendendir.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#498 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu ülkenin liderlere ihtiyacı var diyorlar. Sağına soluna bakma, lider sensin. Nereye gittiğini bilirsen, insanlar seni takip eder, etmeyecekler de yoluna çıkmaz. Yanlış bir şey yaptığında, ne aptalım dersen, aptallaşırsın. Kendin hakkındaki her olumsuz düşüncen, güvenine indirilen bir balyozdur. Senin başarın iki kulağının arasında. Başkaların senin hakkında ne düşündüğünde, öğretmenlerin ya da işyerindeki insanların senin hakkında neler söylediğinde değil, geçmişte neler yaptığında, bugün nerede olduğunda ya da ekonominin içinde bulunduğu durumda da değil. Başarı senin kalbinde. Onu dışarıda arama. Sen kendini adam yerine koymazsan, başkasının gelip de bunu senin yerine yapmasını bekleme. Yapmayacaklar. Sen kalkıp kaderini eline alacaksın. Bunun başka bir yolu yok.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#499 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Geleceğin kendi avuçlarının arasında. Sen kendi kendine yeterlisin. Başarmak için gereken her şeye yeterince sahipsin. Beklemek zorunda değilsin, kimseden izin almak zorunda değilsin. İş değiştirmek zorunda değilsin. Hedeflerinin peşinden gitmek için şimdi hazırsın. Elinizdekileri kullanın ve bir sihre dönüştürün. Yaratıcımız yukarıdayken, başarı için gereken her şeye sahipsiniz. Yarın değil, gelecek ay değil, hemen şimdi. Daha fazla paraya ihtiyacınız yok, yeterince paraya sahipsiniz. Arabanız yoksa, doğru dürüst bir çift arabanız yoksa, kimseden destek görmüyorsanız, daha fazla bir şeye ihtiyacınız yok. Çünkü bir hayaliniz ve yüreğinizde başarma arzusu var.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Neden dünyayı tek bir kişi değiştirebilirken, peşinden milyonları sürükleyebilirken, tek bir insan ulusu ayakta tutabilirken, hayatta birçok talihsizlik yaşayıp bütün olumsuz şartların üstesinden gelerek çevresini ve insanlığı gıpta ile baktırırken, dünyanın şaşkın bakışları arasında inanılmazı başarırken, neden işler yolunda gitmeyince, birçoğumuz durup düşünmeyi, hatalarımızı kabullenmeyi reddeder ve hemen suçlayacak birilerini arar?
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
|
|