![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hepsi Yalan
Seviyorum derler ya, Sakin inanma. Sensiz yasamak haram derler ya, Sen sen ol sakin kanma. Insan ogluna güven olmaz ya, Dogrudur, hepsi yalan. Zaman kör kursun gibidir, Hayatini deler geçer, Milyonlarca insan arasindan seni seçer, Bilesinki acilar seni dünyadan biçer. Söylenenler gerçek mi acaba, Gün gelipte ölüm dösegine yattigin zaman, Gerçekleri iste o gün görürsün, Herkeze anlatmak istersin, Ama gücün yetmez, Sana herseyin yalan oldugunu söyler, Ama sen duymazsin, Inanki dostum, Söylenenlerin, Yasananlarin, Sevenlerin, Hepsi yalan. Ask desen sanki ölmüs, Kefensiz mezara gömülmüs, Kahrolan asklar varya, Inan dostum hepsi yalan, Seni senden alir da, Insanliktan uzak tutar, Herseyi anlatan sadece 2 kelime, HEPSi YALAN! Tarih Ve Saati: 19/03/2005 21:09 Mustafa Aslan (Dertli Şair)
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hepsini
Bir insana inanman için, Onu sevmen gerekir. Onu sevmen için, Güvenmen gerekir. Ona güvenmen için, Ona asik olman gerekir. Asik olman için, Hepsini yapman gerekir. Zor olan buya. Tarih Ve Saati: 05/11/2003 05:24 Mustafa Aslan (Dertli Şair)
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Her Gece Yatagimda Uykusuz
Her gece yatagimda uykusuz, Seni bekliyorum, Belki gelirsin, Görürüm diye, Belki gelir bana seslenirsin, Sesini duyarim diye. *******im uykusuz geçer, Hep seni düsünürüm, Düsünürken, Bazen güler, Bazen aglarim. Mutlulugu sende buldum, Yasadiklarimiza gülerim. Hayatimi sende kaybettim, Yasadiklarimiza aglarim. Sen güldün mü, *******im senlenir. Sen küstün mü, ******* darilir bana, Susar konusmaz bana. Her gece yatagimda uykusuz, Seninle yasadiklarim, Aci ve tatli, Çirkin ve güzel, Mutlu ve mutsuz günlerimi düsünürüm. Tarih Ve Saati: 15/05/2005 18:34 Mustafa Aslan (Dertli Şair)
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hergün Yalniz
Yalnizim hergün yalniz, Kaderimle basbasa, Yalniz seni seviyorum, Neden ben diye sorma, Neden sen bende bilmiyorum. Yalniz seni özlüyorum, Neden bende bilmiyorum. Tarih Ve Saati: 08/12/2003 01:40 Mustafa Aslan (Dertli Şair)
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Herkez Der
Herkez der, Yasamak güzel, Ben neden yasayamiyorum. Herkez der, Ask güzel, Ben neden aski tadamiyorum. Herkez der, Gülmek güzel, Ben neden hep agliyorum. Herkez der, Sevmek zor, Ben neden hep zoru seçiyorum. Seni sevmek zorsa, Suçsa, Günahsa, Varsin ne olursa olsun, Artik bende seni seviyorum. Tarih Ve Saati: 19/08/2002 23:23 Mustafa Aslan (Dertli Şair)
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Herkez Neden Düsman
Sanki bir bizmi sevdik bu dünyada, Bir bizmi yasadik mutlulugu, Herkez bir anda bize karsi, Ayirmak isterler, Yikmak, Yok etmek, Sevgiyi nefrete döndermek, Herseyi yasanmaz hale getirmek, Bizi neden mahvetmek isterler. Kime ne zararimiz var, Kendi halimizde, Aci, Hüzün dolu, Yalnizlik, Mutluluk, Hayeller, Güzel günler, Umutlar, Bunlarla yasarken bizden ne isterler. Bu sevgiye herkez neden düsman, Birakmazlar, Hep aglatirlar neden. Sanki bir bizmiyiz mutlulugu arayan, Ararken bütün acilara dayanan, Birakin gitsin, Birakin yasasin, Birakin ölmesin bu sevda. Tarih Ve Saati: 01/08/2005 01:48 Mustafa Aslan (Dertli Şair)
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hersey Bir Öpücük Için
En azindan bin kez gözlerine baktim, Bir okadarda saçlarini oksadim, Beline sarilip saçlarini kokladim, Yüregimle sevgine sevgi kattim. Sayilamayacagi kadar seni rüyalarimda gördüm, Bir okadarda durmadan dudaklarina dokundum, O rüyalarimda ben seni hayat arkadasim bildim, Ve sana olan sevgimi bir saniye olsun yitirmedim. Hersey sevgime yeni bir ates katiyordu, Bir okadarda beni en içten yakiyordu, Bütün isaretler seni bana gösteriyordu, Ve bir öpücük için, hayatim mahvoluyordu. Hersey bir öpücük içinmiy’di yoksa, Bir öpücük, bilmiyorum gerçek sevgi buysa, Hersey bir öpücük için’mis oysa, Unutsam bütün anilarim yok olsa. 06-03-2007 23:56 Mustafa Aslan (Dertli Şair)
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hersey Sensin
Koydum bütün hatiralarimi önüme, Teker teker baktim, Anladim'ki herseyde sen varsin. Düsünceleri dizdim siraya, Tekrardan yasadim hepsini, Biliyordum'ki herseyim sendin. Kalbimde'ki aciya yenik düstüm, Anilarimi ben *******le bölüstüm, Ve ögrendim'ki yalnizlik bile sensin. Yazdigim siirlerimin her hecesinde, Gözümden akan yaslarin her damlasinda, Iyice ögrendim’ki hersey sensin. 11-06-2007 23:33 Mustafa Aslan (Dertli Şair)
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hersey Zamansiz
Hayatimda yalnizligi en güzel ben tattim, Hergün yasli gözlerimle yatagima yattim, Durmadan, hiçkira hiçkira agladim, Ben iyilik perisi gibiydim, hep iyilik yaptim, Ben iyiligi yaptim ama gördügüm kötülük, Yanlis yoldaydim, ve bunu daha yeni anladim. Tek bir seçim vardi, olanlara katlanmak, Sevmek olmamaliydi, nede sevdalanmak, Ask denilen sey yoktu zaten, hepsi birer odaklanmak, Son bir söz seylenmeliydi, ondan sonra kaybolmak, Ben özgürlügü istiyordum ama yasantim hapis, Yanlis yerdeydim, tek çare ölümle bulusmak. 10-06-2007 23:42 Mustafa Aslan (Dertli Şair)
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Herseyi Anladim
Yokluklarla varoldum, Anladim yaptigim hatalarimi, Geç kaldim teláfilerde, Herseyi anladim, Göz yaslarimi akittigimda. 06-11-2006 23:15 Mustafa Aslan (Dertli Şair)
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|