![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57914
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bedeni bedene...
Bedeni bedene sevgi ile aşk ile yürekten, gönülden çeken değilmidir. Yüzünde gülümsemeyle bir avuç ah ile dudağında bir tutam bal ile torpağa, torpağa. 09/12/2003 Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Belki bir gün.
Belki bir gün güzel ve alımlı bir sevgilim olursa, Pahalı ve güzel bir araba alıcam Güzel ve pahalı arabamda çok hız yapıcam. Güzel ve pahalı kıyafetler alıp yakışıklı olmalıyım. Çok hızlı gidip hızlı yaşamak ne güzel Belki güzel ve hızlı bir kaza yaparım. Oracıkta hızlı ve güzel bir ölümüm olur. Belki arkamdan güzel bir arabası vardı Güzel ve yakışıklı bir adamdı iyi kalpliydi Güzel araba kullanırdı güzel hız yapardı derler, Birde hızlı yaşadı genç öldü derlerse Dokunmayın keyfime. Çünki! Cenazemde genç ve yakışıklı arkadaşlarım olur.! ! Birde aşık olsaydım varya. Nede güzel sevgilim hüngür hüngür ağlardı. Tahmin ediyorum 52 gün sonra unutur. Yeni bir sevgili bulur beni ara sıra anardı. Ah bir güzel arabam olsaydı Ah bir güzel sevgilim olsaydı. Bende bir gün hızlı yaşayıp genç ölürmüydüm? Anlaşılan ben uzun uykulara dalmışım. Umutsuz Aşk’tan bi çare kalmışım 2001 Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben
Virane bir şehirde doğdum ben Şahane bir mahallede büyüdüm. İnsanların açlıktan nefeslerinin koktuğu Yüreklerin sevgi ile dolu olduğu bir yer. Sonra sonra hayatı anladım Yirmi beşinde mapushaneye düştüm. Bedenimin tutsaklığını ruhumun isyanını anladım. Hayat çok acımasız ayak uydurmak zor. Tutsaklığın bedeli ne kadar ağır olsa da. Sevgi var ya sevgi. Ansızın apansızca kapıyı çalı veriyor. Yürek acısı tutsaklığa merhem oluvermiş. Hadi bakalım buradan yak misali. İçin yanar kafam karma karışık. Gemileri yakmak mapus haneden kaçmak Ne kadar zor olsa da bana vız gelir. Virane bir şehirde doğmak şahane bir mahallede büyümek, Bu kadar zor olduğunu şimdi anladım. Meyer ne zormuş sevipte anlatamamak. Hala o garip ezikliği üzerinden atamamak. Şaşalı şehre inip de dikenli gül bahçesinde. Çıplak ayaklarla dolaşmak ne zormuş meğer En güzeli karşılıksızda olsa doya doya sevmek, Belki bir gün anlar diye tanrıya yalvarmak. Bu virane şehirden sevgiliye Seni seviyorum diye avaz avaz bağırmak. Sesini duyuramamak nede zormuş meğer. 2001 Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben görmedim...
Karanlık zindan karası, gizli kalmış gölgeler, ne bir yankı, nede rüzgar. sadece yüreğin sızısı var. hep ahlı. alışırmı sevda yanarmı tütsü kokarmı burcu,burcu filizlenirmi tohum. caddelerde sensizlik var içimde burukluk hadi al benide ne olur. son darbeyi vur. Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni Duyarmısın
Haykırsam dünyaya sesimi duyarmısın. Affet beni sevgilim desem anlarmısın. Gençliyim gitti elden anlarmısın. İlk ve son defa sana tutuldum . Yıktın dünyamı farkındamısın. İçinde küçücük minicik bir şey varmıydı. Canım ne olur açıp bakarmısın. Ben yapamıyorum olamıyorum sensiz İlk ve son aşkım anlarmısın. İnan yapamıyorum başkalarıyla. Kaçar oldum insanlardan köşe bucak Haykırsam dünyaya duyarmısın Aşkı aramakla geçti ömrüm. İlk kez mısralarda şiirlerde buldum. Onuda kalbime gömdüm. Dünya döndükçe içimde yaşatacağım Z.Arlan.2001 Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beyaz Gül...
Tam yüz atlı geçti buradan kimisine buğday kimisine beni yükledim. ben sana öksüz kraliçem... kırlarımda çiçeklerim aşk açmış kimilerine sevda kimilerine Özlem dedim... Kadınım... 13 Ekim 2006 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bırak Yüreğini
içinden geldığince haykırsın Özgür olsun. Ben gönüller aptalı. Sen can yoldaşım. Bana o kadar iyi geldınki. Sana kızamıyorum. Hani ilk tanışmamız. Merhaba, HAYATIMIN ANLAMI. Bana yıldızlar kadar uzaksın Rüya gibisin Adın. Peri masalım. Sen başımın belası. Sevgine muhtacım, Buralarda berhudarım. Azgınım yazgınım. Yerine başkasını koymayı çok denedim. ******* boyu çırpındım. İçtim sızdım kahroldum. Seni unutamadım unutamıyorum. Seni seviyorum. Çaremsin çaresizliğimsin Gecem gündüzüm. Alın yazım yazgımsın Seni çok seviyorum. zeki arlan.04/08/2002 Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bilemiyorum...
duyduğum kadarıyla sonsuz aşk duymak istediğim kadarıyla ses özlem anladım ki bağırtılar yırtarcasına rezil sevmek yetmiyor aşkı aşk sevmeli... kanadım kırıldı şiir üzgün sesim titrek soluğum kısık zaman ayrılık vakti hadi öldür beni.... ben ölemiyorum... sensiz olamıyorum Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bilirmisin
Yanan dağları bilirmisin. Sevgileri sel olur. Yakar kavurur, Sende sevgi dolusun. Korkmana gerek yok. Yak gitsin. Bırak külleri benim olsun. Sevmenin günahı yok. Sevgili. 2002 Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Biliyorum
Biliyorum ağlıyorsun. Gözlerin yorgun. İçinde umudun Dert etme üzülme, sen. Akıttığın göz yaşları, Yarın ki Mutluluğunun habercisi. Senin çelikten yüreğin, En güzel yerin ..2001Z.Arlan Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|