![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() L'amour
Je veux aimer et être aimé Je ne sait pas l'amoure encore, Je nais comme une fleure dans sa petite coeure. Alper Kürük |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Lâle...
Renk renk lâleler gelsin 'Lâle Devri' gelmesin Lâlelerle kimseler o devri özlemesin... Bir devre isim oldu o güzel çiçek lâle Bir İmparatorluk ki gördük geldi ne hâle... Hayır! koca Devleti yıkan ne bu çiçektir, Büyük Devletler yıkan vizyonsuz zihniyettir... Entirika,safahat...Osmanlıyı mahvetti Güzel,masûm lâlenin ismini de kirletti... Bir süre lâlelerin boyunları büküldü Şimdi başları yine dik ve yüzleri güldü... Çocuklar...hep çocuklar...işte onlar çiçekler... Artık lâleler değil ilgiyi onlar bekler... Zihniyet hortlatmaya simge olamaz lale, LAİK ATATÜRK'ÇÜLÜK ELDE BÂKİ MEŞ'ALE... Alper Kürük |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Lefkoşe - Barbarlık Müzesi
Böyle gaddarlık olmaz,bunu yapamaz insan Yapsa yapsa RUM yapar çünkü kökeni YUNAN... Bin Dokuz Yüz Altmış Üç- ARALIK- gün Yirmi Dört Çocuklar:MURAT,KUTSİ,HAKAN,ana:MÜRÜVVET. Ev sahibi:FERİDE GÜDÜM ile beraber T u v a l e t ve k ü v e t t e kurşuna dizildiler. Sıktı kurşunlarıyla RUM,********liğini Kurşun oyuklarına bilmeden dizdiğini... Doktor NİHAT İLHAN'ın eş ve çocuklarını Hunharca katlederek gösterdi ayarını... Nice TÜRK köylerini göz kırpmadan katletti 'Toplu Mezarlar 'açıp gömmekse ona yetti... O RUM böyle yaparak TÜRK'ü bitirdim sandı YAVRU'nun arkasında ANA VATANI vardı... Beş parmakları gibi yumruk olmuş bir elin 'BEŞ PARMAK DAĞLARI ' ysa setti sandı TÜRK'lerin. 'ÇANAKKALE GEÇİLMEZ! ' öğrendi bunu DÜNYA TÜRK 'LER geçmek isterse BEŞ PARMAK vız gelir ya... Nerde o kahpecik RUM? İşte geldi TÜRKİYE Erkekliğin vardı da durduramadın niye? Sen GADDARSIN,BARBARSIN,İNSAN DEĞİLSİN diye Bu ' BARBARLIK MÜZESİ ' Kâinata hediye... Alper Kürük |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mantar
güzellik tuzağınla bir edip câzibeni Mantar güzelliğinde zehrini saklıyorsun, Çoklarını öldürdün en son öldürdün beni Öldürüp de geçiyor dönüp de bakmıyorsun... Göğün gürlemesiyle ruhun yer üstü çıkar Su damlacıklarıysa üstünden süzülen ter, Bileni zehirliyi zehirsizden ayıklar Kimi bilir geçinir o zehirlisini yer... Zehrini saklamayı bilenlerden korkmalı... Günah da sevap gibi işlenmez ki âşikâr... Tatlısı olmayanın zehirdir bütün malı Her satıcı malını allar, pullar da satar... Alper Kürük |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mart-Nisan Ayları
Hayat uyandı uykusundan Etrafına baktı Keskin nazarlarıyla; Kanları kaynattı, Canları oynattı. Su yürür ağacın,bitkinin O kuru damarlarına Yeşil hayata girişmek için. İnsanların kimisi Adem'e,kimisi Havva'ya Benzetmeye çalışır kendisini, Kuluçkalık tavuk ateşini Söndürmek ister yumurtalar üstünde Analık ruhu belirince kendinde. Sanki sokağa bırakılmış Ağlayan çocuk sesiyle bağırır Hamsine kavuşan kediler. Dişisi kuyruk sallar Haber yolar Erkeğini çağırır Hayata göz açar körpe yavrular... Anaları tencere açıp Yapamazsa hırsızlık Yavrularını teker teker Doğurduğu gibi yer... Alper Kürük |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Masal
Seninle Zümrütü Anka'ya binelim, Yedi kat göğe çıkalım Katılalım gökteki meleklere. Batalım yedi kat yere Cinleri,devleri seyreyleyelim. Karşıdan gelsin Alt dudağı yer Üst dudağı gök süpüren Koca devler. Sen korkudan bana sarıl Kuvvet alayım senden, Keseyim her birinin Yedi başını teker teker... Kavrulalım,savrulalım maceralar içinde... Sen padişah kızı ol Ben de Kel Oğlan, Seni almaya geleyim, Senin için Canımı bile vereyim. Dağlar,tepeler aşayım Seni bulacağım diye Elimde bir demir âsa Ayağımda demir çarık Delinene dek dolaşayım... Aslı ol,Kerem olayım. Zühre ol,Tahir olayım. Leylâ ol,Mecnun olayım. Senin aşkınla yanayım, Delireyim,verem olayım... Üç defasında da 'Devlet Kuşu'uçup uçup başıma konsun Seni versinler bana. Kırk gün,kırk gece düğün Yapılsın Kel Oğlana. Tacımız,tahtımız dileyenlere Tanrı bize sağlık vere Aşkımız da dâim ola... Alper Kürük |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mavilerin Öpüştüğü Yer
Mavilerin kucaklaştığı yerde Göğün denizi öptüğü yerde Yitik gemimi ararım Nerde? dumanı tütmez gemim nerde? Mis kokular taşır rüzgâr Hasretliği bilmez burunlara, Burcu burcu tüter burnumda benim Kavuşmak ve sen. Görülmez ******* görür oldum Yıldızlarımı yaktıkça erken, Herbir yıldızdan bir can buldum Gündüzleri canlanınca insanlar Ve içlerinde yalnız ölürken ben. Gitmeyin,ey kuğular gitmeyin Göğün denizi öptüğü yere, Zaten boynu bükük zavallılarsınız İstemem kırılsın bir de kanatlarınız. Hâla dumanı tütmez gemimin Oysa tüter burnumda kavuşmak, Denizler dolusu yaş var Bana artık düşmez ağlamak. Alper Kürük |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Maya
Kâr sanarak zarar etti mübarek! Vatanı da meta etti mübarek! Salatanata vatan sattı mübarek! VAHDETTİN o...kaçıp gitti mübarek... Bir dehâ gönderir TANRI her asır O mayadan niceleri çoğalır... ATATÜRK de TÜRKLER için dehâdır Asil TÜRK mayasını ondan alır... Ulusa RAB lütfu bir dehâ olur Bize oldu...sanma bir daha olur... Onlarla çöl yeşil bir vaha olur... Vatana ihanet ALLAH'a olur... Alper Kürük |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mâzide Kalanlar
Şimdi sevenler mutsuz Meşkler mâzide kaldı, Arkadaşlıklar tatsız Dostlar mâzide kaldı. Seven az,sevmeyen çok Aşklar mâzide kaldı, Gözlerde artık yaş yok Yaşlar mâzide kaldı. Gözler ileri bakar Başlar mâzide kaldı, Yollar gitgide uzar Eşler mâzide kaldı. Mevsim her an sonbahar Yazlar mâzide kaldı, Dümdüz olmuş mezarlar Taşlar mâzide kaldı... Alper Kürük |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mâziye Sesleniş
Yine kıvranıyor önümde bu gece Gebe bir kadın gibi mâzi. Hâtıralar torbasını Eski bir hâtıra yırttı Gebe kadını doğurttu... Ben de çocuktum bir zamanlar... Değnekten atlara biner Savaşlara girer Olurdum gâzi. Tozu dumana katardım, Camlara taş atardım. Soğuk pınarlardan su içer Çamlar altında yatardım... Ben ta küçücükken severdim Çiçeğin,değneğin,kızın güzelini... Çekinmeden uzatırdı her kız bana elini. Büyüdükçe değişti Ruhum,sevgim herşeyim... İşte artık ben de gencim Benim de hakkımdı sevmek İsterdim ben de sevilmek... Bir menekşe gözlü gem vurdu Eyer vurulmamış taycasına Şu tecrübesiz gönlüme. Sarı saçlarını kement yapıp Doladı,geçirdi boynuma Kattı yeni hâtıralar Aşksız geçen ömrüme. Hâl her şeyi sildi,süpürdü O tatlı ânıları Sınırsız hayâl diyarına götürdü... Şimdi ise âti yayılır El falı gibi Bilmece gibi önüme... Alper Kürük |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|